Benimkide aynı şekildeBenim sonuç olumsuz oldu regl oldum
Insallah sizler olumlu güzel haberler alırsınız
Yenisini yaptiracakmisiniz bu ay biz Dr sormadık tutmazsa hemen ertesi ay yapılabiliyor mu diyeBenimkide aynı şekilde
Pazartesi gel kan ver demişti pazartesi gidip söylicem erken regli oldum diye ona göre ne derse artık o şekilde ilerlerimYenisini yaptiracakmisiniz bu ay biz Dr sormadık tutmazsa hemen ertesi ay yapılabiliyor mu diye
Bende ilk aşılamamı olmuştum 12.gün sabah evde test yaptım negatif cıktı kan vermeye gittim kan değerim 92 çıktı. Erken gebelik testiydi birde.. Ağrılarım benimde alt karında oluyordu regl olcak sanıyodum çok şükür olmadımKızlar ben test yapmıştım negatif çıktı 25 inde aşılama olmuştum hala regl olmadım ama kan vermeye de korkuyorum negatif görmekten yoruldum sizce nedir durum yaregl ağrıları gibi ağrılar ara ara gelip gidiyor gecikme olur mu ki acaba bu durumda bilemiyorumki
36. saate aşılama yapılıyorKızlar bişey soracağım çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılama yapılıyor acaba
Yarın öğlen iğneni vur dediyse salı yada çarşamba Öğlen aşılamaya çağırırYarın öğlen iğneni vur dedi ama 36 saat sonra gece olmuş olmuyor mu ya kafam karıştı
Ben cumartesi gecesi 12:30 da vurulmuştum pazartesi öğleden sonra 4-5 gibi aşılamam olmuştu doktorun yogunlugundan dolayı öğleden sonraya kalmıştı fakat genelde 36 saat ile 48 saat arası aşılama olabilir diyorlar bu şeylere çok takılma. Dediği saatte dikkatli bir şekilde iğneni yap aşılamadan sonrafa akışına bırakPardon şöyle anlatayım yarın öğlen gibi vurursun iğneyi Salı akşamüzeri de aşılamayı yaparız dedi o saat aralığını geçmiş olmuyor muyuz acaba vallahi beynim durdu
Kaçıncı aşılamanızı yaptıracaksınızBen bu ay son kez deneyip tüp bebeğe başlayacağım
Tam 36.saate denk gelmesine gerek yokmuş çok sıkışık olmak gerekiyormuş oyuzden idrarimin gelmesini beklemiştik 2 buçuk litre su içmiştimYarın öğlen iğneni vur dedi ama 36 saat sonra gece olmuş olmuyor mu ya kafam karıştı
Yaa çok teşekkür ederim çok rahatlattın beniBen cumartesi gecesi 12:30 da vurulmuştum pazartesi öğleden sonra 4-5 gibi aşılamam olmuştu doktorun yogunlugundan dolayı öğleden sonraya kalmıştı fakat genelde 36 saat ile 48 saat arası aşılama olabilir diyorlar bu şeylere çok takılma. Dediği saatte dikkatli bir şekilde iğneni yap aşılamadan sonrafa akışına bırak
Yaa öyle mi o detayı bilmiyordum ben de öncesinden içmeye başlıyım o günTam 36.saate denk gelmesine gerek yokmuş çok sıkışık olmak gerekiyormuş oyuzden idrarimin gelmesini beklemiştik 2 buçuk litre su içmiştim
çok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş ben dış genelik de yaşadım yarım rahimliyim doğuştan zorlu bi süreç beni bekliyo ekstra dikkat etmem gerekiyo inşallah hepmiz sağlıkla kuçağımıza alırız evlatlarımızıMerhaba İnşallah hayırla sonuçlanırÖncelikle Omega-3 ve Folik asit kullanmaya başlamalısınız. Adetin 2.günü çağırıp alttan muayene ediyorlar sonra ilaç raporunuz çıkıyor iğneleri alıp doktorun yanına geliyorsunuz size ne kadar kullanmanız gerektiğini söylüyor. (Örn;ben Gonal-f 300’ ü 75 lik dozlar olarak kullandım.) Şu kadarını şu kadar gün kullanıp kontrole gelin diyorlar geldiğinizde yumurtaların büyüklüğünü kontrol edip yeterli boyuta gelmediyse iğneye devam ettiriyolar dozu da değiştirebilirler. Yumurtalar yeterli boyuta geldiğinde çatlatma iğnesini yapmanızı söylüyorlar ve 36 saat sonra aşılamaya çağırıyorlar. Aşılamada da eşinizden örnek alınıp kaliteli olanları seçip size enjekte ediyorlar, yarım saat uzanıp normal hayatınıza devam ediyorsunuz. Tabi bu süreçte ağır kaldırmamak, ani hareketlerden kaçınmak, çok uzun süre ayakta durmamak çok önemli.
Not;
Hemşire bana kesin olarak Parol ve soğan kürü, hayıt tohumu vs vs kürleri asla kullanmamamı söylemişti ilacın etkisini gideriyormuş.
Bir de iğneler şişkinlik ve ağrı yapabiliyor, bir anda yumurtaları büyütmeye çalıştığı için yumurtalıklardaki sancılar çok normalmiş. Aşılamadan sonra da gebelik belirtilerine benzer belirtiler oluyor ama bu da ilacın etkisi. Aşılamadan 15 gün sonra kan testi vermeye çağırıyorlar. İnşallah hayırlı sonuçlar görürüz hepimiz
Rica ederimçok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş ben dış genelik de yaşadım yarım rahimliyim doğuştan zorlu bi süreç beni bekliyo ekstra dikkat etmem gerekiyo inşallah hepmiz sağlıkla kuçağımıza alırız evlatlarımızı
Evet işlemi kolaylaştırıyormuşYaa öyle mi o detayı bilmiyordum ben de öncesinden içmeye başlıyım o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?