- 30 Kasım 2017
- 50
- 21
- 88
- Konu Sahibi Kitapcicegi
-
Haklısınız ben de çok samimiyetten yana değilim ama sanki biraz daha sıcak davransalar daha mutlu olurdum gibi.Bence çok iyi gerek yok mıç mıç olucaksınızda nolcak mesafelı uzak her zaman en guzelı
Ay canım bosver gelmesinler arada resmiyet olur.ayrica sen niye kayinvalide pesinde geziyorsun .Sen kendini ağırdan sat biraz.Merhaba arkadaşlar.
Daha önce de evlilik ve nişanlılıkla alakalı sorular sormuştum tanıdık gelecektir.
Ocak ayında nişanlandık nişanlımla ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz. Kafama takılan konu şu ki(son zamanlarda), bizim nişandan hemen sonra nişanlımın nenesi onlara geldi, yaşlı bir kadın annesi bakıyor nenesine. Nişandan sonra ailelerimiz toplasan 3 kez görüşmüşlerdir 1 kez biz gittik 2 kez onlar geldi, onda da nişanlımın ablası nenenin yanında durabilirse çünkü çok yürüyemiyor evde kalıyor tek kalmaması için yanında biri kalıyor. Geldiklerinde de 1 saat ancak oturuyorlar annesi eve gitmek istiyor. Ailem hiç sorun etmedi bunu bende çünkü yaşlı kadın yanında biri olması lazım diye. Ama Ramazan'dan sonra nişanlımın ailesi hiç ailemi aramıyor da sormuyor da bize gelmek istemiyorlar ya da davet etmiyorlar. Haliyle biraz da soğukluk girdi araya annem arada bir beni üzmek istemese de kızım kimseden ses çıkmıyor neden böyle diyor. Ben de nenesinin olduğunu havaların sıcak olduğunu vs böyle şeyler söylüyorum. Sonuçta herkesin bir meşgalesi var, annesi yaşlı ona bakıyorlar diyorum.
Bu arada kayınvalidem beni de hiç aramıyor iki üç aydır ben iki haftada bir gitmeye çalışıyorum arada arıyorum, evde bişeyler yaptığımda nişanlımla gönderiyorum işten çıkıp eve giderken alıyor. Acaba kuruntu mu yapıyorum kendimi üzüyorum boşuna bir değişim mi olmuş yoksa gerçekten içinden gelmiyor mu ya da gerçekten şartlardan dolayı mı bilmiyorum. Evladı evleniyor gibi bir heves ya da mutluluk görmüyorum yani hani daha farklı hayal etmiştim belki biraz daha ilgi benim saçmalamam mı bilemiyorum gerçekten
Genelde nişanlıyken yakın olunup evlendıkten sonra uzaklaşılıyor ama boşver iki tarafta saygı duysun bırbırlerıne gerisinin önemi yokHaklısınız ben de çok samimiyetten yana değilim ama sanki biraz daha sıcak davransalar daha mutlu olurdum gibi.
Ne gerek yahu bu kadar mıç mıç git gel, sen de mesafeni koru biraz gidip gidip durmaMerhaba arkadaşlar.
Daha önce de evlilik ve nişanlılıkla alakalı sorular sormuştum tanıdık gelecektir.
Ocak ayında nişanlandık nişanlımla ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz. Kafama takılan konu şu ki(son zamanlarda), bizim nişandan hemen sonra nişanlımın nenesi onlara geldi, yaşlı bir kadın annesi bakıyor nenesine. Nişandan sonra ailelerimiz toplasan 3 kez görüşmüşlerdir 1 kez biz gittik 2 kez onlar geldi, onda da nişanlımın ablası nenenin yanında durabilirse çünkü çok yürüyemiyor evde kalıyor tek kalmaması için yanında biri kalıyor. Geldiklerinde de 1 saat ancak oturuyorlar annesi eve gitmek istiyor. Ailem hiç sorun etmedi bunu bende çünkü yaşlı kadın yanında biri olması lazım diye. Ama Ramazan'dan sonra nişanlımın ailesi hiç ailemi aramıyor da sormuyor da bize gelmek istemiyorlar ya da davet etmiyorlar. Haliyle biraz da soğukluk girdi araya annem arada bir beni üzmek istemese de kızım kimseden ses çıkmıyor neden böyle diyor. Ben de nenesinin olduğunu havaların sıcak olduğunu vs böyle şeyler söylüyorum. Sonuçta herkesin bir meşgalesi var, annesi yaşlı ona bakıyorlar diyorum.
Bu arada kayınvalidem beni de hiç aramıyor iki üç aydır ben iki haftada bir gitmeye çalışıyorum arada arıyorum, evde bişeyler yaptığımda nişanlımla gönderiyorum işten çıkıp eve giderken alıyor. Acaba kuruntu mu yapıyorum kendimi üzüyorum boşuna bir değişim mi olmuş yoksa gerçekten içinden gelmiyor mu ya da gerçekten şartlardan dolayı mı bilmiyorum. Evladı evleniyor gibi bir heves ya da mutluluk görmüyorum yani hani daha farklı hayal etmiştim belki biraz daha ilgi benim saçmalamam mı bilemiyorum gerçekten
Nişanlımın babası beyin kanaması geçirdi iki sene önce hâlâ da çok düzelmedi beni çok seviyor nişanlımla haber gönderip onu çok özledim gelsin diyor o yüzden ben de onu seviyorum bir saat oturup kalkıyorum zatenNeden iki haftada bir gitme gereği duyduğunuzu anlayamadım. Ben nişanlıyken sadece bir kez gittim evlerine o da bayram denk gelmişti o yüzden. Kv şimdi hep nişanlıyken erkek evinden çıkmayan kızlardan olmaman aşırı hoşumuza gitmişti der.
Anladım bence yine de çok gerekli değilNişanlımın babası beyin kanaması geçirdi iki sene önce hâlâ da çok düzelmedi beni çok seviyor nişanlımla haber gönderip onu çok özledim gelsin diyor o yüzden ben de onu seviyorum bir saat oturup kalkıyorum zaten
Çok samimiyetten yana değilsiniz ama şimdiden evde pişeni gönderiyorsunuz.Haklısınız ben de çok samimiyetten yana değilim ama sanki biraz daha sıcak davransalar daha mutlu olurdum gibi.
Tam olarak içimden geçeni yazmışsın yaa gel Gız gel sarılcam sanaÇok samimiyetten yana değilsiniz ama şimdiden evde pişeni gönderiyorsunuz.
Evlenmeden önce gerek var mı buna cidden?
Bayramda gelin görmeye gelmediler mi tatlı vs getirioMerhaba arkadaşlar.
Yani şöyle biz üç kişi yaşıyoruz arada bir evde kek poğaça oluyor biraz fazla olunca gönderiyorum ne var ki bundaÇok samimiyetten yana değilsiniz ama şimdiden evde pişeni gönderiyorsunuz.
Evlenmeden önce gerek var mı buna cidden?
Bayramın ilk günü nişanlım geldi ikinci günü annesi ve nişanlım geldi bayramlaştık o kadarBayramda gelin görmeye gelmediler mi tatlı vs getirio
Aslında şöyle insan komşusuna bile apartmanda bir kap yemek götürüyor ben bunda bir sakınca ya da aşırı samimiyet görmüyorumTam olarak içimden geçeni yazmışsın yaa gel Gız gel sarılcam sana
Ne gerek var böyle şeylere sonra da alıştırıyorsunuz ilerde de olmayınca vay efendim şöyleler böyleler mesafe her zaman iyidir başta korumak iyidir en azından cılkı çıkmaz
Ama sen komşusu değilsin kiAslında şöyle insan komşusuna bile apartmanda bir kap yemek götürüyor ben bunda bir sakınca ya da aşırı samimiyet görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?