Ben anlamıyorum bu tür eleştrileri... Kendin diyorsun daha önceden biliyordum, eee biliyordun madem neden şimdi şikayet ediyorsun....
Maddi durumları yok diyorsun, sonra bneden yardım etmiyorlar diyorsun... Görevleri değilmi diyorsun....
Hayır görevleri değil, evet yardım etseler iyi olur ama mcbur değiller...
Onlar görevlerini yerine getirmiş, doğurmuş, yedirmiş içirmiş büyütmüş okutmuş işgüç sahibi etmişler... ee bundan sonrada bir zahmet oğulları kendi başına evleniversin...
Belki bana kızacaksınız ama evlendikten sonra da anası gedi 10 gün kalı of pof mecburmuyum ben onlara hizmet etmeye diye şikayet ediyorlar....
Anne babalarımızın görevi bizi büyütüp iş güç sahibi etmek... Bizlerin görevi ise onlara sygı göstermek....
Maddi durumları yoksa yardım edemiyorlarsa ve sen bunu daha önceden biliyorsan bence şikayet etmek yerine nişanlına destek ol....
Ben de evlenirken herşeyi beraber yaptık.... Eşyaları ortak alıp ödedik. Tüm beyaz eşyayı bulaşık çamaır makşnesi fırın ocak mikrodalga süpürge buzdoabı ve televizyon hepsini ben aldım taksitle evlenmeden önce... Yatak odamı ailem aldı... Koltuk ve yemek odası tanımını taksitle aldık evlendikten sonra beraber ödedik.. Babasının taktığı bileziği eşi aldı eline verdi... Nişanda takılan 5 bileziğin 4ünü eşim aldı, 5e tamamlansın diye 1 tane de ben aldım ki eşimin boynu bükülmesin aileme karşı diye...
Asla şikayet etmedim, asla da etmem...
Şikayet etmediğim için de eşim hiçbirşeyimi eksik yapmadı... Benim fedakarlığımı gördükçe daha fazlaını yaptı... Biz 5 yıl flört ettik, ilk yl evenebilirdik ama paramız yoktu... Biranda evlenmeye kalksak çok borçlanırdık o yüzden 5 yıl boyunca taksitle ufak ufakben tüm beyaz eşyamızı tamamladım, eşim de evin kredisini ödedi.. 5 yıl sonunda sadece koltuk ve yemekodasının taksitleri ile evlendik... Herşeyimizi tırnaklarımızla kazıyarak alınteriyle aldık.... ıyi ki de öyle yaptık...