Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

GÜNAYDIN:)))))) hoş geldin.. Valla uykusuzum.. ılaçlar tüm dengeyi bozdu... Gece uyuyayımıyorum, sabah erken kalkıyorum falan:))))) Ama kalbim hepimiz için pıt pıt atıyo:))

kızzlllaaarrr en kısa zamanda anne oluruz inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın....dün transferim yapılıiçim kıpır kıpır..15 nisan test günün bakalım neler yaşayacağım...kızlar ben embriyomla konuşuyorum annene tutun beni sakın bırakma aranızda benim gibi olan varmı..yoksa ben delirdim mi delikafadulden

listeye benide eklermisininiz bu arada ilk deneme 15 nisan kan testi

günaydın millet sabah emriolog aradı 13 yumurtadan 7 si döllenmiş hemde 1. kalite nasıl sizce iyimi

benimki gibi canım 15 yumurtam vardı 7 si 1. kalite iyi tabii neden iyi omasın en azından dondurulmuşlarında olacak benimde 5 tane var 2 si transfer edilmişti

GÜNAYDIN:)))))) hoş geldin.. Valla uykusuzum.. İlaçlar tüm dengeyi bozdu... Gece uyuyayımıyorum, sabah erken kalkıyorum falan:))))) Ama kalbim hepimiz için pıt pıt atıyo:))

cnm aynen bende öyleyim gece deliksiz uyku kesinlikle yok....sabahın köründe bende kalktım içim benimde kığır kıpır seni öyle iyi anlıyorum ki....göğüs uçlarımda acı var bide sabah fitil akşam iğne yaptırıyorum progesteron için onun etkisi herhalde...senin kaç gün kaldı canım...

günaydın kızlarrrr,nasılsınız bakalım umarım herkes iyidirrr...

hoşgeldiniz kızlarrra.s.

günaydin kizlar.bugün transferimin 7.günü.test günüm benimde 12 nisan.bu 3.deneme olmasina ragmen hiç aklimdan çikmiyor.bende sizler gibi konusuyorum :)insallah hepimiz güzel haberler aliriz.

günaydin kizlar.bugün transferimin 7.günü.test günüm benimde 12 nisan.bu 3.deneme olmasina ragmen hiç aklimdan çikmiyor.bende sizler gibi konusuyorum :)insallah hepimiz güzel haberler aliriz.

cnm bu öle bir heyecan ki 70 kere yaptırsak aynı heycanı yaşarız herhalde aman o kadar olmasın hepimizin kucağı en kısa zamanda dolsun

insallah arkadasim.rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün.hepimiz için dua ediyorum.mevla hepimizinde dualarini kabul eylesin.gizemli senin hangi merkezdi...

insallah arkadasim.rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün.hepimiz için dua ediyorum.mevla hepimizinde dualarini kabul eylesin.gizemli senin hangi merkezdi...

medical park göztepe dr serdar koç canım ilk denemem bnm 9 yumurta toplandı ben yumurtalık kanseriyim ameliyat oldum ameliyatta içimde bir kitle bırakmış ameliyatımı yapan doktor sol yumurtalığım alındı...bu kitlenin ne olduğu bilinmediği için bir an önce tüp yapalım dediler..doğumda içimi temizlemek için..ama tüp bebek için içtiğim ilaçlarla bir baktık ki sol taraftada yumurta var yani doktorum hem bilinmeyen bir kitle yemde tümörlü yumurtalığın parçasını bırakmış...9 yumurta toplandı ama konulandan sonrakileri dondurma gereği duymadılar kalitesizmiş 5 gün tarnsferiydi benim ki bakalım nasıl sonuç alacağım tutmazsa dondurulmuşta olmadığı için şansım yok artık içimi temizletmek için ameliyat olup çocuk işini oluruna bırakıcam başka çare yok inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür...sen nerde yaptırdın canım...

nurcum çokk ii cnm gözün aydın:))
bede de bu uykusuzluk sorunu var yaaa gece uyuyamıorum uyusamda uyanıp duruorum sabah 7 de ayaktayım hatta üzülüodum hani hep derler ya gebeliğin ilk başlarında çok uyunuyomuş, tutmadı heralde benim diodum bu kadar uykusuz olunca demekki normalmiş içim rahatladı:))

canım o normal gerçekleşen gebelikler için herhalde çünkü bizim endişelenicek o kadar düşüncemiz var ki kafamız karışık umutluyum umutsuzuz hepsi birarada olduğu için uyku tutmuyo e bide o kadar ilaç normaldir yani

öncelikle büyük geçmis olsun canim.mevla hepimizi sifali ellere nasip etsin.benimde 11 yumurtam toplandi.9 tanesi döllendi.7 tanesinin kaliteli oldugu söylendi.7 taneden 2 si 5.güne gitti ve onlari transfer ettiler.geride ise 1 tane dondurulmusum kaldi.bizde sorun sebebi bilinmeyen infertelite.merkezim ise umut tüp bebek...

ne güzelmiş ismi umut tüp bebek umudun olur inşallah canım hiçbirimiz kolay şeyler yaşamıyoruz kolay yoldan anne olanlar ne kadar şanslı olduğunu bilmiyolar.hepimiz mutlu olucaz artık çok mutlu olucaz

evet canim çok haklisin.yasadiklarimiz hiç ama hiç kolay degil.evlatlarimiz ugruna katlaniyoruz tüm herseye.Mevla emeklerimizi bosa çikarmasin insallah.

HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBıR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........HAMıŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................sonuç bekliyor ...............10 nisan

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMıŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BıR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart
HAMıŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BıR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMıŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................sonuç bekliyor........................9 nisan

31-pretty53..................................................memorial........................................sonuç bekliyor......................12 nisan

32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMıŞŞŞŞŞ

33-aysun5538.................................................1...............................................................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2..............................ege üniversitesi....................................dondurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2....................................anatolia................................................yumoş büyütüyor

36-evoevo........................................2...................................genart.............................lucrin kullanıyor............................

37-LıMBURG1985.............................5..................................YURTDIŞI.......................sonuç bekleniyor............................12 nisan

38-xbettyx...........................................4..............................................................adet bekleniyor........................

39-zulalcat..................................3............................................mayıs adetiyle başlayacak.................

40-panadol................................1...............................umut hast..................................adet bekleniyor.......................

41-angel_78..........................................3.................................................umut tüp m....................................sonuç bekleniyor

42-melyedes.................................................1..............................................................................................adet bekleniyor...............

43-gizemli83........................................................................medicalpark göztepe......................sonuç bekliyor......................15 nisan

44-quality....................................................................................................................yumoş büyütüyor..............................
:CüvCüv:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

12angelofsky......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
nur cok ii canım hade gözün aydınnn :)))

melyedes gizemli quality hoşgeldiniz arkadaşlarrrr

limburg düzelttim canım ama keşke benm yazdığım gibi 2. denemen olsaydı gerçekten çok ağır şeyler yaşamışsın Allah sabrını veriyodr mutlaka ama böyle dile gelince insan yok ben katlanamam diyor

bana da biri deseydi ki annen vefat edecek baban evlenecek annenin evinde oturacak sonra çocukları olacak sende seveceksin kocaman bi küfür yerdi benden ama zamanla insan hepsine göz yumuyor alışıyor ya da yutuyor bilmiyorum hangisi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…