günaydın millet sabah emriolog aradı 13 yumurtadan 7 si döllenmiş hemde 1. kalite nasıl sizce iyimi
GÜNAYDIN:)))))) hoş geldin.. Valla uykusuzum.. İlaçlar tüm dengeyi bozdu... Gece uyuyayımıyorum, sabah erken kalkıyorum falan:))))) Ama kalbim hepimiz için pıt pıt atıyo:))
günaydın kızlarrrr,nasılsınız bakalım umarım herkes iyidirrr...
kızzlllaaarrr en kısa zamanda anne oluruz inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın....dün transferim yapılıiçim kıpır kıpır..15 nisan test günün bakalım neler yaşayacağım...kızlar ben embriyomla konuşuyorum annene tutun beni sakın bırakma aranızda benim gibi olan varmı..yoksa ben delirdim mi delikafadulden
listeye benide eklermisininiz bu arada ilk deneme 15 nisan kan testi
hoşgeldiniz kızlarrra.s.
günaydin kizlar.bugün transferimin 7.günü.test günüm benimde 12 nisan.bu 3.deneme olmasina ragmen hiç aklimdan çikmiyor.bende sizler gibi konusuyorum :)insallah hepimiz güzel haberler aliriz.
insallah arkadasim.rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün.hepimiz için dua ediyorum.mevla hepimizinde dualarini kabul eylesin.gizemli senin hangi merkezdi...
nurcum çokk ii cnm gözün aydın:))
bede de bu uykusuzluk sorunu var yaaa gece uyuyamıorum uyusamda uyanıp duruorum sabah 7 de ayaktayım hatta üzülüodum hani hep derler ya gebeliğin ilk başlarında çok uyunuyomuş, tutmadı heralde benim diodum bu kadar uykusuz olunca demekki normalmiş içim rahatladı:))
öncelikle büyük geçmis olsun canim.mevla hepimizi sifali ellere nasip etsin.benimde 11 yumurtam toplandi.9 tanesi döllendi.7 tanesinin kaliteli oldugu söylendi.7 taneden 2 si 5.güne gitti ve onlari transfer ettiler.geride ise 1 tane dondurulmusum kaldi.bizde sorun sebebi bilinmeyen infertelite.merkezim ise umut tüp bebek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?