Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

gelbebek
hiç endişe etme uykusuzluğu bende gece ikide yatıyordum sabah eşimi geçirip 7 de aynı senin gibi bütün gün uyumuyordum...

tam da böööle zamanın geçmesini istediği zaman insan uyuyamız yaaa
çok kötü walla bende sizin gibi sabah 7 de uyanıyodum ha uyuda zaman gecsin demi yok iştee...:))

sana sölemedin die kızan babansanırım değil mi.. sonuçta sen onu evladısın güselim sen üzülünce o senden daha çok üzülmüştür paylaşmadın die ondan kızmıştır..

şimdi oooh ne güze keyfini çıkar kardeşinin sonuçta hiç bişeyden haberi olmayan tek masum o..babana çok kızma artık derim çünkü onlar bizim ailemizde olsa annemiz babamızda olsa en nihayetinde bu hayatta özgür bireyler kendi doğrularıyla yaşamak isteyebiliorlar hepimiz gibi öyle düşün:)))
sen zaten fazla zeki ve olgunsun aşmışsındır muhakkak bunları hiç yıpratıp üzme artık kendini:))

kıslarr selam

wintersuncum canım insan herşeye alışıyor be aslında burda bir çoğumuzun belki birçok sıkıntısı var çok şükür ki ortak sıkıntı altında toplanıp biraz olsun kafamızı dağıtabiliyoruz benim gibi başkalrıda var diyebiliyoruz annen için üzüldüm hiç aklıma gelmezdi başın saolsun benimde babam vefat etti annem ve bir özürlü kardeşim var hayat zor ve acımasız ama hep sıkıntı ile de yaşanmıyor gun gelio unutuyoruz ve hayat meşagattine dalıyoruz rabbim bugunumuzu aratmasın herşey biz insanlar için ama burda bu topicde

H-E-R-Ş-E-Y Ç-O-Ç-U-K ı-Ç-ı-N :lepi::lepi:

uyku problemine gelince ben sabah 6 bucukda kalkar bidaha töbemisin uyuyamazdım gecede uykum bölük börçüktü sanırım aldığımız ilaçlar bize bunu yapan

pis hain ilaçlarrrr uykumuzu bölüyolarr
sositosositosositososito

çokk hüzünlendi sankii topic biraz neşe katalım yaaaa
bu arada kızlar vekil öğretemnlik cıktı banada ama gitmeyi düşünmüyorum 2 ay için değermiii maddii değilde manevi o cocukları düşünüyorum son iki ayları ilkokul5. sınıf bilemiyorum napsammm

Son düzenleme:
yok canım ya insan dediğin nankör walla aşıyosun mutlaka aşıyosun aşmayan da yoktur dediğin gibi tek masum olan bebek başka kimse değil ama olaya çok bencilce yaklaştılar ben onun için sürekli itiraz ettim kadın 51 yaşında babam 55 e bu çocuk 20 yaşındayken Allah uzun ömür versin ama işte ne dmek istediğimi anlamışsınızdır bile bile bu çocuğa bunu yaşatmak kendi anne baba duyguları için bunu yapmak bana bencillik gibi geliyor aynen bööle paylaştım babamla ama bayan istiyor napayım dedi he şimdi 10 günlük ve emin ol en çok da kardeşimle n,ben severiz onu :)))

canım sen napıcaksın genelde hamilelğin ilk 3 ayı uçuş için tehlikeli olduğunu duymuştum sen şimdi işe gidiyosun değil mi
bi de belki özel olacak ama hangi ildesin ve de hangi havayolu??

evet hamileliğim kesinleşsin o süre içerisinde başka bölümlerde çalışıyoruz biz neyseki..o zaman devamlı nette olurum heralde :))..reklama girmesin milli olan....

haklısın canım azcık neşe katalım yaaaa içimiz daraldıııı
eee hamişler bebişlere örgü yapacakmısınız bakalım kış bebekleri geliyo:))))

merhaba arkadaşlar.Allah hepimizi bebeklerimize kavuşturur inşallah.Sizlre bir şeyler sormak istiyorm cevaplrsanz çok sevinirim.Benm 2 aşılma tedavm oldu. Bu ay tüp bebeğe geçecektk ancak bu yeni yasa kafamzı karştırdı.Birçoğunz tedaviye başlamışsınız size tek embriyo ile başarı şansı ile ilgili ne tür bilgiler verdiler?Br de ist. avrupa yakasında hangi merkezi önerrsiniz?

dilabi hoşgeldin canım bende yasaya takıldım tek embriyo konuldu ama malesef negatif doktorum transfer sırasında %50 sans vermişti 5.gün embriyosuydu

wintersun cum senin adetin kaç gun surdu canım yaa bugun benim 5. gunum ve hala yoğun devam ediyo ve kasıklarım kısa süren ama şiddetli ağrı oluyo senin ki kaç gun sürdü canım yaa bide böle ağrıların oldumu

ay sevilmez mi o kuzucukkkk ooohhhh mis gibi kokuyodur hemm süper yaa... hadi bakalım kızlarrr hepimiz birer tane çocuk yapalım 2. sini yapamayabiliriz birbirlerinin kardeşleri olurlar ne güzel olur:))ülkenin dört bir tarafında topik kardeşliği olur:))
sen boşver tatluum herkes dediğin gibi bencil davranmış olan olmuş sen bir şey olursa bigün üstüne düşeni yapmaya çalışırsın ama geri kalan yükümlülük onların..
bu arada irem sen transferin kaçıcı günü regl olmuştun ve normal regl zamanınmıydı önce mi geldi..melonycim aynı soruya sende cvp verirsen çok sevinirim çünkü bende inanılmaz bi şekilde sivilce çıkıo küçük küçük hergün 1-2 tane ben regl olmadan önce sivilce çıkardı ama 1 tane çıkardı nie böle sapıttı bilmiorum ama sanırım reglye hazırlanıor vücudum..

ben hemen cevaplayım canım benim adetim 7. gun oldu bugun daha 12. gunum 4 gun önce geldi bugun 28. gunum canım sivilce için bişe diyeme canım

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Dhea:94.8
E2:50.1
fsh:21.2
ıns:16.7
Lh:10.9
prolaktin:10.9
T3:4.24
T4:0.91
hanımlar hormon degerlerim nasıl FSH yuksek biliyorum digerleri bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

ben hemen cevaplayım canım benim adetim 7. gun oldu bugun daha 12. gunum 4 gun önce geldi bugun 28. gunum canım sivilce için bişe diyeme canım

teşekkür ederrriiimmm tatluuummm benim de yarın transferim dahil 6. günüm ben hazırlayayım bari kendimiiii yaaa olmasam iiidide bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez dimi:))

slm hanımlar nasılsınız tüpe adım atmak bile heycan verdi bana strese giridm resmen adetimi bekliyorum bende yukarıda hormon degerleirm sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…