nurcum çokk ii cnm gözün aydın:))
bede de bu uykusuzluk sorunu var yaaa gece uyuyamıorum uyusamda uyanıp duruorum sabah 7 de ayaktayım hatta üzülüodum hani hep derler ya gebeliğin ilk başlarında çok uyunuyomuş, tutmadı heralde benim diodum bu kadar uykusuz olunca demekki normalmiş içim rahatladı:))
saolun kızlar...
ezgicim sen niye öyle düşündün ki bu tedavi döneminde kimsenin aklına başka bişey gelmiyor ki canım sadece sen öyle değilsn yani bende kimseye sormadım şimdiye kadar
aaammmmaaannnnnnnn dediğin gibi herşey olacağına varıyor ilginç tesadüfler oluyor kardeşim olmadan bi gün önce sonuçlandı benm negatif...nese dedim ya yarın onun için önemli bi gün paylaşmıyımda üzülmesin dedim ama ses tonumdan anlamış üstüne kızdı bi de nasıl bana sölemezsin diye :))
alıştım mı evet alıştım şimdi yazdan beri ailemi görmüyodum kardeş olduğu için daha çok gitmek istiyorum hayat garip.....
canım sen napıcaksın genelde hamilelğin ilk 3 ayı uçuş için tehlikeli olduğunu duymuştum sen şimdi işe gidiyosun değil mi
bi de belki özel olacak ama hangi ildesin ve de hangi havayolu??
yok canım ya insan dediğin nankör walla aşıyosun mutlaka aşıyosun aşmayan da yoktur dediğin gibi tek masum olan bebek başka kimse değil ama olaya çok bencilce yaklaştılar ben onun için sürekli itiraz ettim kadın 51 yaşında babam 55 e bu çocuk 20 yaşındayken Allah uzun ömür versin ama işte ne dmek istediğimi anlamışsınızdır bile bile bu çocuğa bunu yaşatmak kendi anne baba duyguları için bunu yapmak bana bencillik gibi geliyor aynen bööle paylaştım babamla ama bayan istiyor napayım dedi he şimdi 10 günlük ve emin ol en çok da kardeşimle n,ben severiz onu :)))
ay sevilmez mi o kuzucukkkk ooohhhh mis gibi kokuyodur hemm süper yaa... hadi bakalım kızlarrr hepimiz birer tane çocuk yapalım 2. sini yapamayabiliriz birbirlerinin kardeşleri olurlar ne güzel olur:))ülkenin dört bir tarafında topik kardeşliği olur:))
sen boşver tatluum herkes dediğin gibi bencil davranmış olan olmuş sen bir şey olursa bigün üstüne düşeni yapmaya çalışırsın ama geri kalan yükümlülük onların..
bu arada irem sen transferin kaçıcı günü regl olmuştun ve normal regl zamanınmıydı önce mi geldi..melonycim aynı soruya sende cvp verirsen çok sevinirim çünkü bende inanılmaz bi şekilde sivilce çıkıo küçük küçük hergün 1-2 tane ben regl olmadan önce sivilce çıkardı ama 1 tane çıkardı nie böle sapıttı bilmiorum ama sanırım reglye hazırlanıor vücudum..
ben hemen cevaplayım canım benim adetim 7. gun oldu bugun daha 12. gunum 4 gun önce geldi bugun 28. gunum canım sivilce için bişe diyeme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?