Kayseride mi yatırıryorsun nurcum
canım o normal gerçekleşen gebelikler için herhalde çünkü bizim endişelenicek o kadar düşüncemiz var ki kafamız karışık umutluyum umutsuzuz hepsi birarada olduğu için uyku tutmuyo e bide o kadar ilaç normaldir yani
evet canim derdi de dermanida veren O herseyin en iyisini bilir ve verir.insallah bizim icinde iyi seyler istedigi icin bize bu sikintilari veriyordur.ahh ahhh o biciriklar bi bilseler onlari nasil anne babalarin beklediklerini kendileri kosa kosa gelirlerdi insallah bizlerede nasip olur birgunlimburg gerçekten zor bi durum ama dayanmalısın tatlım. bende bazen allahım niye ben diyorum ama sonra şükrediyorum dua ediyorum allahıma demekki bi zamanı var ve o zaman geldiğinde meleklerimiz kucağımızda olacak.bizim evlatlarımız çok kıymetli olacak canım vede çok şanslı olcak çünkü:bizler gibi anne babalara sahip olacaklar onların gözünün içine bakacaz, her mutluluğu onlarla yaşayacaz onlar çooook kıymetli olacaklar ama zamanı geldiğinde canım benim. o yüzden hiç ümidini kaybetme ve kendini üzme :1hug:
amin canim insallah vardir insallah hepimizin bebisleri bir an once konsun gobislerimizegunaydın kızlarr
sabah sabah bu topiğin kapılarını ben açtım gelbebek aşağıda durma öle çık yukarı
limburg yazdıklasrı cok üzücü şeylerü ben düşük yaptığımdaki acımı hatırlıyorumda rabbim kimseye yaşatmasın eminim bu yaşadıklarının bir ecri var ve sana rabbim meleğini en yakın zaman da göndersin inşallah nurcum opu olmuşun transfer ne zaman hayırlısı olsun canım
ahh ahh keske canim soylediklerincok guzel tesekkur ederim insallahh hepimizin bebisleri hemen geliversinler ALLAH emeklerimizi bosa cikarmasinnn aminnnarkadaşım gerçekten çok üzücü yaşadıkların dayanması hiç de kolay olmayan şeyler..ama ne mutlu ki sen hepsiyle başa çıkabilmiş ve umudunu kabetmeden yeniden tedaviye başlayabilmişsin bu gerçekten çok güsel bi başarı...senin ne kadar çok anne olmak istediğinin en büyük kanıtı e o zaman o minik melek hiç dayanabilir mi senin bu kadar onu istemene koşup gelir artık annessiiii hiç üzülmeee....
cok guzel canim hayirli olsun insallahgünaydın millet sabah emriolog aradı 13 yumurtadan 7 si döllenmiş hemde 1. kalite nasıl sizce iyimi
kızzlllaaarrr en kısa zamanda anne oluruz inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın....dün transferim yapılıiçim kıpır kıpır..15 nisan test günün bakalım neler yaşayacağım...kızlar ben embriyomla konuşuyorum annene tutun beni sakın bırakma aranızda benim gibi olan varmı..yoksa ben delirdim mi delikafadulden
listeye benide eklermisininiz bu arada ilk deneme 15 nisan kan testi
hayirli olsun gizemli sende zor zamanlar gecirmissin insallah hemen ilk denemende olur ve bir daha SIKINTILAR cekmezsin hayirli olsun arkadasimmmedical park göztepe dr serdar koç canım ilk denemem bnm 9 yumurta toplandı ben yumurtalık kanseriyim ameliyat oldum ameliyatta içimde bir kitle bırakmış ameliyatımı yapan doktor sol yumurtalığım alındı...bu kitlenin ne olduğu bilinmediği için bir an önce tüp yapalım dediler..doğumda içimi temizlemek için..ama tüp bebek için içtiğim ilaçlarla bir baktık ki sol taraftada yumurta var yani doktorum hem bilinmeyen bir kitle yemde tümörlü yumurtalığın parçasını bırakmış...9 yumurta toplandı ama konulandan sonrakileri dondurma gereği duymadılar kalitesizmiş 5 gün tarnsferiydi benim ki bakalım nasıl sonuç alacağım tutmazsa dondurulmuşta olmadığı için şansım yok artık içimi temizletmek için ameliyat olup çocuk işini oluruna bırakıcam başka çare yok inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür...sen nerde yaptırdın canım...
nur cok ii canım hade gözün aydınnn :)))
melyedes gizemli quality hoşgeldiniz arkadaşlarrrr
limburg düzelttim canım ama keşke benm yazdığım gibi 2. denemen olsaydı gerçekten çok ağır şeyler yaşamışsın Allah sabrını veriyodr mutlaka ama böyle dile gelince insan yok ben katlanamam diyor
bana da biri deseydi ki annen vefat edecek baban evlenecek annenin evinde oturacak sonra çocukları olacak sende seveceksin kocaman bi küfür yerdi benden ama zamanla insan hepsine göz yumuyor alışıyor ya da yutuyor bilmiyorum hangisi????
limburg düzelttim canım ama keşke benm yazdığım gibi 2. denemen olsaydı gerçekten çok ağır şeyler yaşamışsın Allah sabrını veriyodr mutlaka ama böyle dile gelince insan yok ben katlanamam diyor
bana da biri deseydi ki annen vefat edecek baban evlenecek annenin evinde oturacak sonra çocukları olacak sende seveceksin kocaman bi küfür yerdi benden ama zamanla insan hepsine göz yumuyor alışıyor ya da yutuyor bilmiyorum hangisi????
canim ya öncelikle umudunu hiç yitirme.çünkü umut ALLAH tandir.çok ilgisiz davranmislar gerçektende.hangi merkezde yaptirdin peki transferini.
bende umutu tercih etmemin sebebi raporun geçmesi ve burda okudum olumlu sözler.gerçektende çok ilgililerdi.benimde 3.denemem.tabiki baska yere tasiyabilirsin.arkadasim tasidi baska merkeze.suan 25 haftalik ikizlerine hamile.umutta bana uzakti.ama kolay gidip gelmem.k.çekmecede oturuyorum.ya sen...
angelofsky bana cevap vermeyince ciddi ciddi bana darıldın zannettim haaa:)
canım ben artık yaza bırakmaya karar verdim zaten hep aynı şeyi yaşıyorum her tedavide kilo alıyorum negatifi alınca da başalıyorum zayıflama çalışmalarına sonra tekrar işte
bi de ben eşimle aynı okulda çalışıyorum izin rapor zor oluyo zaten ikimiz birden gidince bu sefer çocuklarımız da rezil oluyo aman işte şudur budur derken aylar yıllar geçiyo maleseffff.....
bu arada canım ben dondurulmuş tedavisi görücem ya merak ediyorum nasıl olduğunu biraz bilgi verebilirmisin???
cnm aynen bende öyleyim gece deliksiz uyku kesinlikle yok....sabahın köründe bende kalktım içim benimde kığır kıpır seni öyle iyi anlıyorum ki....göğüs uçlarımda acı var bide sabah fitil akşam iğne yaptırıyorum progesteron için onun etkisi herhalde...senin kaç gün kaldı canım...
evet canım kayseri de tedavi görüyorum.ilk denemem senin kaçıncı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?