Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

çok doğru sölüosun cnm bu arada yazdıklarını yeni okuyabildim çok geçmiş olsun arkadaşım zor zamanlar atlatmışsın ama geçmişşş umarım hiç sorun olmaz bir daha ben şeyi anlyamadım bilgimiz olsun die soruorum o ameliyatı yapan doktor içerde parça bırakan hani o doktor hatalı işlem yapmış yani değil mi iice temizlememiş mi o bölgeyi

evet canim derdi de dermanida veren O herseyin en iyisini bilir ve verir.insallah bizim icinde iyi seyler istedigi icin bize bu sikintilari veriyordur.ahh ahhh o biciriklar bi bilseler onlari nasil anne babalarin beklediklerini kendileri kosa kosa gelirlerdi insallah bizlerede nasip olur birgun
amin canim insallah vardir insallah hepimizin bebisleri bir an once konsun gobislerimize
ahh ahh keske canim soylediklerincok guzel tesekkur ederim insallahh hepimizin bebisleri hemen geliversinler ALLAH emeklerimizi bosa cikarmasinnn aminnn

günaydın millet sabah emriolog aradı 13 yumurtadan 7 si döllenmiş hemde 1. kalite nasıl sizce iyimi
cok guzel canim hayirli olsun insallah

hayirli olsun gizemli sende zor zamanlar gecirmissin insallah hemen ilk denemende olur ve bir daha SIKINTILAR cekmezsin hayirli olsun arkadasimm

keske canim keske oyle olsaydi gercekten.hani derler ya ALLAH kimseye kaldiramayacagi dert vermezmis diye seninde basin saolsun canim ALLAH rahmet eylesin annecigine ama bak demekki biz dayanabiliyormusuz bu acilara ...insallah bu SIKINTILAR son yasadklarimiz olur ve hep mutlu oluruz yavrucuklarimizla

nasıııı yaniiiiiiiii???? arkadaşım sen ciddi misin????? öncelikle başın sağolsun hayatım...diğer durum ise çok anormal bişey mi değil aslında yada hayat herşey bizler için heran herşey yaşanılabilio ama hani oncaaa zamandır konuşuoruz gülüoruz üzülüoruz birlikte ama hep aynı konu hakkında ya şimdi böle çok farklı bi durumu paylaşınca sen garip hissetim kendimi suçlu hissettim de diebilirim..çünkü senin fotona bakmıştım seninle yazışırken öleee espriler falan yaparken hiç aklımın ucuna gelmezdi herhangi başka bi sıkıntın olabileceği hiç de sormamıştım sana ve diğer arkadaşlara başka sıkıntınız var mı iiyimisiniz falan die..sadece tek konu üzerine kurulu arkadaşlık etmişim gibi geldi sana karşı o yüzden suçlu hissettim arkadaşım..çok da fena saçmalıorum şu an yazarken biliorum şimdi hiçbiriniz bişey anlayamıcaksınız yazdıklarımdan çünkü ben deli deli hiç okumadan içimden gelenleri yazdım he he diin geçin sizz boşverin:))))

sen hiç ölee düşünme arkadaşım yutmak göz yummak falan değil senin yaptığın baktığında anneciğin hayattayken baban onu çok seviordu sonra babacığın yalnız kaldı ama çok zor bi durum bu irem özelliklede erkek için yani ben eminim babam da anneme bişey olsa evlenir kesiiin yani..annen kadar çok sevior mu baban bu eşini tabi ki hayırrr tamamen mantık ve ihtiyaça dayalı..e bu eş bi bebek istemiş olabilir sonuçta o da kadın ve bir daha evleip evlenemeyeceği meçhul yani babanın gene bu çocuğu çok isteeyerek yaptığını sanmıorum bu da biraz kadını düşünme durumu çocuk olmuş sanada ne güsel kardeş olmuş ki ben tek çocuğum buda benim kanayan yaramdır hep dolayısıyla kardeşin herşekli çok güsel die düşünüorum en nihayetinde senin yuttuğun bi durum değil bu bence mantıklı bi insan olarak durumu kabullenmiş olmak sadece... sakın kendini hırpalama öle, kendine haksızlıkta etme göz yumuorum yutuorum gibi...

merhaba herkese ben girmeyeli forumumuzun ismi değişmiş :) , kıslar ben 1 nisanda transferimi yaptırdım fakat moralim çok bozuk herkesin söylediğinin aksine benim çook canım acıdı , doktorumun ogün sırada bekleyen çok hastası vardı doğru düzgün ilgilenmedi beni amelyathane gibi bir yere alıp 15 dk. beklettiler hastabakıcı gibi biri vardı odada oda cep tel. konuşuyordu önce sonra işlemde kullanacakları aletleri önümde hazırladılar demirden bi alet vardı bide 30 cm kadar bi makas zaten onları görünce benim betim benzim attı. dr. gelip toplamda 5 dk. işlemi bana göre çok acele bir şekilde yaptı bide bana kendini sıkıyosun bu başarısını etkilersin falan dedi çok moralim bozuk ya embriyoyu koyduklarını doğru düzgün göremedim bile nolur sizin transferler nasıl oldu bi anlatın benim hiç umudum yok tutacağına

canim ya öncelikle umudunu hiç yitirme.çünkü umut ALLAH tandir.çok ilgisiz davranmislar gerçektende.hangi merkezde yaptirdin peki transferini.

kıslar ben kafadan kendi derdimi döktüm önceki yazılanları sonradan okurum die düşünmüştüm ama kusuruma bakmayın gerçekten çok zor şeyler yaşanmış allah sizlere bu güçlüklerle başedecek kuvvet versin ve bundan sonra hep güzel günler göstersin insan bidert yaşayınca işte böyle benim gibi kendini dünyanın merkezi sanıyor ama sizleri okuyunca derdimden utandım birazcık ... kusuruma bakmayın tekrardan, inşallah güzel pırıl pırıl günler bekliyordur hepimizi ..

LIMBURG hem basinsagolsun hemde çok büyük geçmis geçmis olsun arkadasim.yasadiklarin gerçektende çok zor.seni çok iyi anliyorum.bende iki kez kaybettim bebeklerimi dünyaya getirmeden.senin üzüntünü çok iyi anliyorum.rabbim gani gani sabirlar versin.insallah bu sefer güzel olcak hersey.

canim ya öncelikle umudunu hiç yitirme.çünkü umut ALLAH tandir.çok ilgisiz davranmislar gerçektende.hangi merkezde yaptirdin peki transferini.

canım beylikdüzü medicanada selman bey doktorum aslında transfere kadar olan süreç iyi gidiyordu günü gününe takip ettiler merkeze tel. ulaşmanın zorluğu dışında bi sorun yoktu fakat transfer günü bekleyen çok hasta vardı bi telaş hissettim merkezin genelinde bide dr. bariz gergindi herzamanki gibi değildi yani benim şansıma bende gergindim zaten hiç içime sinmedi anlıycan canım ben bazı merkezlerde psikolog bile olduğunu duyuyorum transferden önce konuşuyorlarmış hastaylan benimki çok kötüydü purogesteron kullanımıylan ilgilide beni hiç anlayıp dinlemediler

çok ilginç aslinda bu kadar ilgisiz olmalari.bende o merkeze görüsmeye gitmistim.doktor çok ilgili ve güler yüzlüydü ancak danismadikiler çok umursamazlardi.evet bazi merkezlerde oluyor.suan umut ta yaptirdim tedavimi.ondan önceki merkezim ise ist tüp bebekti.güya ordada vardi psikolojik destek.ama ne yazikki hiç bi sekilde destek görmedim.bize tek yardimcim yüce yaradan olcaktir.bol bol dua edelim.takildigin noktalar olursa bence ara merkezini sor.yine ilgisiz olurlarsa bunu dile getir.

bende umut u araştırmıştım hatta biçok kişiden en eyisi orası die duyordum ama evime yakınlığı için burayı tercih ettim baştan çok pozitifti herşey zaten benim ilk denemem olduğu için kıyas yapamıyorum bir kez düşük yaptım sonra 1,5 sene denedik normal yolla olmadı bi sebepte bulamadılar allah yardım etsin hepimize gerçekten... şimdi medicanada 10 tane dondrulmuşumuz var bu tutmazsa tekrar orada yaptırmak zorundamıyım yoksa başka merkeze götürebilirmiyim acaba dondurulanları

bende umutu tercih etmemin sebebi raporun geçmesi ve burda okudum olumlu sözler.gerçektende çok ilgililerdi.benimde 3.denemem.tabiki baska yere tasiyabilirsin.arkadasim tasidi baska merkeze.suan 25 haftalik ikizlerine hamile.umutta bana uzakti.ama kolay gidip gelmem.k.çekmecede oturuyorum.ya sen...

saolun kızlar...
ezgicim sen niye öyle düşündün ki bu tedavi döneminde kimsenin aklına başka bişey gelmiyor ki canım sadece sen öyle değilsn yani bende kimseye sormadım şimdiye kadar
aaammmmaaannnnnnnn dediğin gibi herşey olacağına varıyor ilginç tesadüfler oluyor kardeşim olmadan bi gün önce sonuçlandı benm negatif...nese dedim ya yarın onun için önemli bi gün paylaşmıyımda üzülmesin dedim ama ses tonumdan anlamış üstüne kızdı bi de nasıl bana sölemezsin diye :))

alıştım mı evet alıştım şimdi yazdan beri ailemi görmüyodum kardeş olduğu için daha çok gitmek istiyorum hayat garip.....

canım bunu duyduğuma çok sevindim bende eşime tutmazsa orada yaptırmam baştan başlarım göze alırım (gerçi 8 aydan önce zor ama hem maddi hem fiziksel hemde ruhsal yönden) umutta yada bahçecide şansımızı deneriz dedim. biz b.çekmece oturuyoruz burdan anadolu yakasına yada etilere gitmek sorun olur düşüncesindeydik.

iremcim
dondurulmuş tedavisi çook kolay...bunca yaşadıklarımızın arasında yanii..ohss riskide yok artı dinlenmiş bir rahim çünkü iğne yok...
adetin ilk günü kontrol edip östorojen bantına başlıyorsun (48 saatte bir bant değiştiriyorsun ) adetin 15.günüde ikinci kontrol rahim kalınlaşmış mı diye ...benimki 5.gün embriyosu olduğu için 5 gün sonrasına transfer günü oldu...yani 20,gün...bantlara devam transferden beş gün öncede antibiyotik, vitamin,jel ve iki tane daha hap kullanıyorsun ...hepsi bu kadar yani....toplamında 20 günlük bir süre ve yalnızca iki defa kontrol stres yok şişme yok..yani senin ihtiyacın sadece transferden sonra yatmak için süre ...bende çalıştığım için ilkini iznime denk getirmiştim ama ertelenince transferden sonrasına 10 gün rapor aldım ...hayırlısı olsun ..inşallah...

benim daha toplanmadı şekerim:))) gonalf de bugün 9. gündeyim.. ama önümüzdeki hafta olur sanırım artık:lepi:

canım sen napıcaksın genelde hamilelğin ilk 3 ayı uçuş için tehlikeli olduğunu duymuştum sen şimdi işe gidiyosun değil mi
bi de belki özel olacak ama hangi ildesin ve de hangi havayolu??

hoşbulduk :))))))))))))))))) Herkese bol şans:))))eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…