nişana 15 gün kala kararsızım ?

mersgi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
31
0
6
İzmir
merhaba kızlar öncelikle çok doldum artık etrafımda akıl danışabileceğim kimse kalmadığı için size soruyorum. lütfen yardımcı olun. şimdi öncelikle ben öğretmenim nişanlanmak istediğim kişiylede aynı yerde çalışıyoruz. 7 aydır ilişkiniz devam ediyo ağustos ortası gibi de nişanlanacağız inşallah .ama benim aklıma takılan şeyler var. sevgilimle ilk zamanlar hep konuşur mesajlaşırdık bu hiç sorun olmadı ama son bir haftadır aramızda bir soğukluk var .nedenini soruyorum hep evdeyim (şu an tatildeyiz.) ne konuşalım ki diyor. ben şikayet ediyorum önceden böyle değildin tamam her dakika konuşmayalım ama arada bi mesaj atsan seni seviyorum desen ne bileyim falan diyorum . çok şikayet ediyorsun ben seni mutlu edemicek miyim diyor. ben sen söyleyince yapamam ben hep böyleydim çabalıyorum falan dedi. ama yine değişmedi mesela koca bir gün hiç mesaj atmıyo akşam napıyosun dedi cevap vermedim belki merak eder arar diye ama o da yok ertesi gün ben arayana kadar aramadı mesj da atmadı. düşünün yani çok kafam karıştı. en son bugün dedim ki buraya ne zaman geleceksin (şu an ayrı yerlerdeyiz ikimizinde aileleri ayrı şehirde ) buraya nişan kıyafeti almak için gelcekti haftaya gelcekmiş dedim ki tamam geldiğinde seninle konuşmam gereken şeyler var telefonda konuşulmaz. o da tamam dedi. ne diye bile sormadı bunu akşamüstü konuştuk mesela şu an saat gece iki sonra ne aradı ne sordu her zmanki gibi yani. ne yapmalıyım yanlış kararlar vermekten çok korkuyorum. çok az bi zaman kaldığı için daha da panik oluyorum lütfen yardımcı olun tek size anlatabiliyorum

işler iyice ciddiye bindiği için onda da gerginlik vardır bence. istemese nişan alışverişine kadar girmeden ya ertelemek ister ya da bitmesi için imalarda bulunurdu:26:

genelde sitres oluyor iki tarafta işin ciddiyeti sorumluluklar falan gun yaklastıkca ayrı sitresler düşünceler oluyo aranmıyo konusulmuyo ıkı satır msj yada ıkı dk tlf konuşması tartısma cıkıyo hemen amansızca oluyo hersey ama yinede karsılıklı bır oturup konusun bukadar meraksız olmasıda bence cok tuhaf geldı en azında sorar ınsan canımö ne konusucan diye ama yıne ruh halini bilemem kolay gelsin cnm.

işler iyice ciddiye bindiği için onda da gerginlik vardır bence. istemese nişan alışverişine kadar girmeden ya ertelemek ister ya da bitmesi için imalarda bulunurdu:26:

haklısın canım ama ne bileyim sanki bazı şeyler ciddiy bindi diye kendini mecbur mu hissediyo bilemedim ki bende inan çok karmaşığım

çok sağol canım cevabın için. ben arayınca falan konuşuyo ama çok ilgisiz canım tabi o bunu inkar ediyo. şimdi ben ne yapmalıyım sizce canım yani haftaya gelcek ama kıyafet bakmaya geldiğinde konuşcaz ama ne konuşcaz bilmiyorum ailelerde bilmiyo bu sorunu . yani her şey çok yaklaştı. acaba bitse mi bilmiyorum

aileler arasında isteksizlik ya da uyuşmama gibi problemler var mı? belki ailesi sizi tam olarak onaylamıyorsa sevgiliniz ailesinin yanındayken onlardan etkileniyor ve kafası karışıyor olabilir... yoksa taş olsa merak eder arar bi sorar...hepsinden geçtim özlemesi gerekir sesini duymak istemesi gerekir..

kimse ömrünü geçireceği biri ile mecburiyetten evlenmez sanıyorm.içinz rahat olsun

çok haklısın canım o da böyle söylüyo ama işte böyleyken de ben çok üzülüyorum ne yapsam bilemedim. uzakta oluncada hallomuyo bi mesaj yazmak istiyorum ama ne yazsam bilemiyorum yazmasam mı diyorum sonra offff of

Canım sen arayınca konusuyorsa belkı sıkıntısı vardır sana yansıtmak ıstemıyordur diycem ama ayrı gayrınız yok kı artık bence sitres olmustur o ne konusucagınıza gelınce rahatsız olduklarını yuzune soyle ozman kacma ımkanı yok mecbur cevaplıyıcak tavırlarına bak sogukmu yoksa senın sevdigin adam mı Acık olucam kızma bana eyer bı tuhaflık bır sogukluk sezıyorsan konusunca soyledıklerı tatmın etmıyorsa ve yanındayken bır duzelme yoksa bana gore bıtmıstır ama kafanı karıstırmak ıstemem ben kendıme gore soyluyorum cnm

onun ailesinin böyle istememe gibi bir durumu yok aslında canım benim bildiğim kadarıyla tabi. her şeyden şüphe eder oldum valla. sevmiyo mu acaba keşke bunu anlayabilsem

biraz zaman verin derim. arada onu sevdiğinizi hatrlatacak içten bir iki mesaj tekrar eski haline döndürecektr. hiç canınızı sıkmayın

yok canım hiç kızarmıyım benim sizin fikirlerinize o kadar ihtiyacım var ki. insan farkedemiyo kendi yaşarken dışardan bi göz daha güzel görüyo. yani o gelene kadar bekleyeyim mi böyle yoksa telefonla mı derdimi söyleyeyim ?

biraz zaman verin derim. arada onu sevdiğinizi hatrlatacak içten bir iki mesaj tekrar eski haline döndürecektr. hiç canınızı sıkmayın
yazdıklarınızı okuyunca içim çok rahatlıyor :) çok sağolun .umarım öyle olur bir de bu yöntemi deneyeyim hatta hemen yazcam bi tane umarım düzgün bi cevap verir.

yazdıklarınızı okuyunca içim çok rahatlıyor :) çok sağolun .umarım öyle olur bir de bu yöntemi deneyeyim hatta hemen yazcam bi tane umarım düzgün bi cevap verir.

bir de size tavsiyem bence herkese değil de derdinizi sevdiceğinzle paylaşın. saçmalasa da,geç cevap verse de, hatta vermek istemese de onunla paylaşın.nişanınıza ne kalmış. gelen olumsuz cevaplar sizi belki yanlışa sürükler. içinzde yaşıyosunz sonuçta. son karar büyüklerle istişaredir. aşk çok güzel.hatta durmadan bile sevdiğinizi yazabilirsnz

telefonda pek bırsey anlayamazsın sorduklarının cevabınıda fazlasıyla alamzssın ben bunları yasadım 6 sen ordan bılıyorum ama yanına gelince kacamıyorlar dertlerı neyse dokuluyorlar ne sorsan cevabını alıyorsun tlf pek sorun cozmuyor cnm gene ara konusun ama bence cokta sıkma gelınce yuz yuze daha ıyı konusursunuz araya mesafeler gırınce bırde aklını bulandıran bırı olursa erkekler bunu yapıyor bı arkadasımız aileden diye bır yazı yazmıs oda mantıklı aslında ama ben 6 sene tlf da pek cozum bulamadım yuz yuze konusunca ıkımızde anlasa bıldık tlf da tartısma konusu oluyor sonra sen onu ben bunu dedım ama yuz yuze daha ıyı anlasıyorsunuz ben boyle yaparak sorunlarımı cozdum ve suan evlıyım cnm

ben aslında hep yazmak istiyorum ama canım o yazmayınca bende yazamıyorum kendimi yüzsüz gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…