nişana 15 gün kala kararsızım ?

bende 23 yaşındayım ama hiç leyla gibi davranamıyorum hatta çok korkuyorum yanlış karar vermekten .seviyo mu sevmiyo mu nedn böyle ah bi anlasam

tatlım meraba,
bende çok yaşadım bu sorunları,aynı şekilde eşimde bende öğretmeniz,7 yıllık flörtten sonra evlendik,ve bende senin gibi aramıo olaylarına çok düştüm,evlenince anladımki adamlar öyle zırtpırt aramıo,seni seviom falanda demio,zaten anlatacak bişiyleri de olmubizim gibi beğendiği elbiseden falan bahsedemez onlar,sen kendine o konuda sıkma,beklentini düşük tut ki mutlu olasın,sen üzerine düştükçe bunları yaparlar,1ynı adamla 11 senedr birlikte olan bi öğretmen arkadaşın olarak yazıyorum,sen seviosan ve eminsen nişanlan,aynı yerde olmanız çok büyük avantaj,bunu kullan,ama çok bişi çiçek falan bekleme,üzülürsün:)niye bukadar yazdım bilmiom ama içimden geldi,dayanamadım:)

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız hocam . çok büyük beklentim yok zaten hani arada arasa bi yeter bana :) beyimiz şimdi onuda yapmıyo birde durduk yere son bir haftadır böyle olunca şüphe ediyorum

şüphenlecek bişi varsa nişana yanaşmaz bence,niye başına dert alsın,ama erkeklerde o tip sorumluluk duygusu olmuo,biz doğamız gereği veya annemizden gördüğümüzden heryere haber werip gideriz ama çocuk olunca görceksin onlara -tabi genelleme-güvenip çocuğu bile bırakamıcaksın:)çünkü sorumluluk bizim işimiz,onlar aynı anda 2 şeyi bile düşünemez ama biz 40 şey düşünürz,2 gün sonra gelcek misafir menüsü hazırdır kafaöızda adam gelir misafrmi gelcekti der o gün:)adamların çoğu böyle,kafana takıp güzel günlerini mahvetme,bizide burdan bilgilendir:)

tabiki bilgilendiririm yakında nişan elbisemi alcam onunda resmini koyarım :) bir de sizce onunla bu durumu konuşmalı ya da mesaj atmalı mııyım ?ben senin ilgisizliğinden üzülüyorm falan diye

şöyle bir gerçek var ki bir erkeğin ilk yıldan sonra davranışları değişebiliyor. İlk yıllarımızda hep sevgi övgü dolu mesajlar atardı yıllar geçtikçe en aza indi bu durum. ha hala atmıyor mu deseniz evet atıyor ama eskisi gibi olmadığını düşünüyorum. Ha hergün mesajını atar yeri gelince sevgisini belli eder. Nazar değmesin.. bu mesajımda bir yakınma mesajı değil. Ama telefonda mesaj yazmak onlar için yük oluyoru sanırım belli bir zaman sonra..

ama bizim daha 7 ay oldu bir yılı bekleseydi keşke ((

Canım, erkek arkadaşının derdi önemsiz bir şey de olabilir ciddi bir şey de olabilir ikinizle ilgili. Ya da herhangi bir şeyle ilgili, canı bir şeylere sıkılıyor olabilir. Çünkü davranışları bana da normal gelmedi ancak bununla ilgili karar vermek için 1 hafta erken bir süre. Önerim nişanlını alıp karşına ciddi ciddi konuşman. Keza, evet insanlar evlenmek için nişanlanır ama aynı zamanda da nişanlılık bir test sürecidir. Kararının doğruluğundan emin olman için bir süreç. İnsanlar birbirini daha iyi tanır, iş ciddiye bindiğinde daha net anlaşılır bazı şeyler. O yüzden paniklemeni gerektirecek bir durum yok. Bir haftadır böyle davranması evlenmeyi istemediği anlamına gelmez. Dediğim gibi karar vermek için kısa bir süre. Yerinde olsam, bu konuyu onunla konuşurdum, sorunun ne olduğunu söylemesini isterdim. Evlenmek için de acele etmezdim.

En çok üstüne düşmesi gereken,aşk böcüğü gibi gezmeniz gereken zaman
şu zaman. Doğrusu çok tuhaf geldi bana da.
Yani tüm gün merak etmemesi mesaj yazmaması üstelik senden cevap alamadığı halde
ertesi güne kadar merak etmeden durabilmesi çok ilginç..
Ailesi istemiyor mu acaba bu nişanı? Onlardan etkileniyor böyle davranıyor olabilir.
Bence nişan için acele etme..

ailesinin istemediğini sanmıyorum ya da bana hiç bunu yansıtmadılar aslında . ben bugün mesaj attım seni çok seviyorum eskisi gibi ol artık fln dedim ardından bi iki mesaj herşey normaldi ama şimdi yine aynı yani bazen o kadar bunalıyorum ki. annemle ilgili de bir çok sorunum var o da yanımda olmayınca çıkmazda gibiyim

anlıyorum keşke yan yana olsak en azından hareketleriyle anlardım şimdi böyle uzakta olunca hiçbir şey anlayamıyorum tabi ne desem olmuyo. dediğim gibi annemle de sorunluyuz valla çıldırcam

kızlar çok kötüyüm dün geceden beri tlefonu kapalıydı biraz önce açtı aradım meşgule attı sonra aradım en son mesaj attı dün gece dışarı çıkıyorum yazmıştım o da şimdi attım sanmış tamam demiş dedim dün gece yazmıştım ı da neden çıktın o saatte dedi moralim bozuktu hava almam lazımdı dedim o da pencere var dedi bende evde duramıyodum dedim ( annemle durumlar çok kötüydü gerçeken ondan çıktım ) ama o neden çıktın bile demedi tamam dedi. sonra neden kapalıydı telefonun dedim çekmemiştir evde dedi biraz önce neden açmadın dedim saçma bi yüz ifadesi yapmış bende ne alakası var dedim yok dedi durduk yere anlamsızca mı dedim evet dedi sonra neden böylesin yazdım yeter yazdı ve telefonunu tamamen kapattı. artık çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin yalvarırım

gerçekten tuaf davranıyor, ama üzme kendini yüz yüze gelip detaylıca konuşmadıktan sonra içten bi cevap alamazsın, nişanınada az kalmış belki stres yapmıştır.. bu arada tatile kiminle gitti?

gerçekten tuaf davranıyor, ama üzme kendini yüz yüze gelip detaylıca konuşmadıktan sonra içten bi cevap alamazsın, nişanınada az kalmış belki stres yapmıştır.. bu arada tatile kiminle gitti?

tatile ailesinin yanına gitti. ben o güne kadar aramayayım mesaj atmayayım mı yani

dün geldi amaç nişan elbisesi bkmak yüzük almak falandı ama önce oturduk bi yerde dedim ki neden böylesin o da söylemesi çok zor ama seni yeterince sevmiyorum sen yokken başka kızlara bakabildim seni görünce hoşlanıyorum ama yeterince svmiyorum dedi içimden aramak görüşmek gelmiyo dedi bazen sadece sen istiyosun diye aradım seni dedi. ben o an dondum zaten tamam dedim şu dört günde konulmayınca bende soğudum zaten dedim. bye bye dedim kalktım yanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…