maşallah ya çok sevgi hayat dolusunuz
tatlım meraba,
bende çok yaşadım bu sorunları,aynı şekilde eşimde bende öğretmeniz,7 yıllık flörtten sonra evlendik,ve bende senin gibi aramıo olaylarına çok düştüm,evlenince anladımki adamlar öyle zırtpırt aramıo,seni seviom falanda demio,zaten anlatacak bişiyleri de olmubizim gibi beğendiği elbiseden falan bahsedemez onlar,sen kendine o konuda sıkma,beklentini düşük tut ki mutlu olasın,sen üzerine düştükçe bunları yaparlar,1ynı adamla 11 senedr birlikte olan bi öğretmen arkadaşın olarak yazıyorum,sen seviosan ve eminsen nişanlan,aynı yerde olmanız çok büyük avantaj,bunu kullan,ama çok bişi çiçek falan bekleme,üzülürsün:)niye bukadar yazdım bilmiom ama içimden geldi,dayanamadım:)
şüphenlecek bişi varsa nişana yanaşmaz bence,niye başına dert alsın,ama erkeklerde o tip sorumluluk duygusu olmuo,biz doğamız gereği veya annemizden gördüğümüzden heryere haber werip gideriz ama çocuk olunca görceksin onlara -tabi genelleme-güvenip çocuğu bile bırakamıcaksın:)çünkü sorumluluk bizim işimiz,onlar aynı anda 2 şeyi bile düşünemez ama biz 40 şey düşünürz,2 gün sonra gelcek misafir menüsü hazırdır kafaöızda adam gelir misafrmi gelcekti der o gün:)adamların çoğu böyle,kafana takıp güzel günlerini mahvetme,bizide burdan bilgilendir:)
şöyle bir gerçek var ki bir erkeğin ilk yıldan sonra davranışları değişebiliyor. İlk yıllarımızda hep sevgi övgü dolu mesajlar atardı yıllar geçtikçe en aza indi bu durum. ha hala atmıyor mu deseniz evet atıyor ama eskisi gibi olmadığını düşünüyorum. Ha hergün mesajını atar yeri gelince sevgisini belli eder. Nazar değmesin.. bu mesajımda bir yakınma mesajı değil. Ama telefonda mesaj yazmak onlar için yük oluyoru sanırım belli bir zaman sonra..
ama bizim daha 7 ay oldu bir yılı bekleseydi keşke((
kıyamambelki de ilerde her şey daha güzel olacak sizin için. karakter meselesi sonuçta bu
En çok üstüne düşmesi gereken,aşk böcüğü gibi gezmeniz gereken zaman
şu zaman. Doğrusu çok tuhaf geldi bana da.
Yani tüm gün merak etmemesi mesaj yazmaması üstelik senden cevap alamadığı halde
ertesi güne kadar merak etmeden durabilmesi çok ilginç..
Ailesi istemiyor mu acaba bu nişanı? Onlardan etkileniyor böyle davranıyor olabilir.
Bence nişan için acele etme..
Canım, erkek arkadaşının derdi önemsiz bir şey de olabilir ciddi bir şey de olabilir ikinizle ilgili. Ya da herhangi bir şeyle ilgili, canı bir şeylere sıkılıyor olabilir. Çünkü davranışları bana da normal gelmedi ancak bununla ilgili karar vermek için 1 hafta erken bir süre. Önerim nişanlını alıp karşına ciddi ciddi konuşman. Keza, evet insanlar evlenmek için nişanlanır ama aynı zamanda da nişanlılık bir test sürecidir. Kararının doğruluğundan emin olman için bir süreç. İnsanlar birbirini daha iyi tanır, iş ciddiye bindiğinde daha net anlaşılır bazı şeyler. O yüzden paniklemeni gerektirecek bir durum yok. Bir haftadır böyle davranması evlenmeyi istemediği anlamına gelmez. Dediğim gibi karar vermek için kısa bir süre. Yerinde olsam, bu konuyu onunla konuşurdum, sorunun ne olduğunu söylemesini isterdim. Evlenmek için de acele etmezdim.
gerçekten tuaf davranıyor, ama üzme kendini yüz yüze gelip detaylıca konuşmadıktan sonra içten bi cevap alamazsın, nişanınada az kalmış belki stres yapmıştır.. bu arada tatile kiminle gitti?
tatile ailesinin yanına gitti. ben o güne kadar aramayayım mesaj atmayayım mı yani[/QUOTE
valla bi onun aramasını bekle derim en azından o arayana kadar.. ne biliyim meraktamı etmiyo seni ne saçma nişana 15 gün kalmış neyin tribini atıyo seni aradığında sor ayrılmak mı istiyo ne istiyor? belki ailesiyle ilgili bi sorn olmuştur kafasını karıştırmışlardır bilemicem.. senin ailesiyle aran nasıldı müstakbel kayınvallide ile aryıp sorar mısınz birbirinizi ya da aileden herhangibiriyle?? ama sana tek tavsiyem sen kendini yiyip bitirirken o rahat rahat tatil yapıyorsa seninde boşuna kendini üzme keyfine bak.. HERKESTEN ÖNCE SENİN MUTLULUĞUN GELİR ÇÜNKÜ:) Sevgilerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?