NİŞANA 5 GÜN KALA

OMG

Benim urfali arkadasim Bitlisliyle evlendi.Baktiginda ikisi de dogulu ama valla okadar farklilarki.Kiz dogunun da dogusu varmis dedi 2 cocukla 10 sene sonunda bosanirken

Ne demek gelmesınler o zaman nişan yeri tutsun. Baban çok olgun bır adam. Ölç tart lütfen

Geldiler konuştular saatlerce. Öyle gelip gitmeme söz konusu olamaz dediler ailesi ile birlikte. Düşünsünler iyice dediler işin başındayken falan. Şimdi de yeni gittiler soğuktu herkes birbirine giderken falan

Dediler, geldiler sonuc? Sizin karariniz nedir?

Merak ettim olur ya sen baktım aşk sevmek yeterli değil uyum konusunda kalben, ruhen uyuşmadığınızı anladığında sen şimdi bununla evlenmek zorundamısın ? Nişan zaten bir ön testtir bununla olur mu olmaz mı ?
Bazısız mükemmel sevgili ama berbat koca , neyse kanıp evlenirsen hamile ve dayak yemiş babanın evine sığınırsın tabi hayatta kalırsan, onun için çok iyi gözlemle nice aşıklar evlenince 2 yılda boşanıyor eğer ki uyumsuzluk sorunu varsa aşk onları kurtarmıyor o senin hormonal aşkın oluyor zamanla bu hormonal aşklar ölüyor gerçekler insanın yüzüne tokat gibi vurup hayalden uyandırıyor ama ozaman çok geç oluyor

7 yıllık beraberliğimi nişana çok az kala benzer gerekçeler nedeniyle bitirmiştim. Pişman mıyım, aslaa.. Evet üzülüyosun, içinde birşeyler kopuyor, zor oluyor ama şükürler olsun o kararı aldığım güne. Kültür farklılığının önemini içine girince anlıyor insan, senin için de en hayırlısı olsun inşallah

İnşallah ne olur dua edin olur mu

Geldiler konuştular saatlerce. Öyle gelip gitmeme söz konusu olamaz dediler ailesi ile birlikte. Düşünsünler iyice dediler işin başındayken falan. Şimdi de yeni gittiler soğuktu herkes birbirine giderken falan
Biraz detay verirseniz yorumlar da ona göre şekillenir. Babam fikrimi sordu ve düşüncesini söyledi dediniz. Peki anneniz ne dedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…