Merhaba arkadaşlar...Bugün itibarıyla aşılamamı yaptırdım. Doktorum 6 Nisan'da "kan tahliline" gel dedi.
Benim gibi şafak 14 sayan arkadaşlarla; yaşadıklarımızı ve yaşayacaklarımızı paylaşalım ve geri sayımda yalnız olmayalım istedim.
Benimki de 5 Nisan.yani bugün 7. günüm .o kadar çok merak ediyorumki. İnternette erken belirtilerle ilgili devamlı birşeyler okuyorum.aslında 15 günden önce hiçbir belirti beklemesek gerekiyor.bugün kasıklarımda ağrı var.gün içinde başladı ve oldukça rahatsız edici.umarım kötü bir anlamı yoktur.
evet kızlar bende dün 2. aşılamamı oldum...sonucum 11.4 de beli olacak...bu sefer cok rahatım cok iyi gecdi..doktorum ve ben cok umutluyuz...ben ama yinede dinlenmeme bakıyorum...yani bol bol yatıyorum....
merhaba arkadaşlar ben de 4 nisanda öğrenicem sonucumu 21 martta aşılama yapıldı bugün 9. günüm 2. günden beri çok aşırı kasık ağrılarım var karnımda şişkinlik göğüslerimde şişti ve sızlıyo bugünde tuhaf bi şekilde kasık ağrılarım adet sancısı gbi ağrılara bıraktı bıçak saplanır gbi kramplar griyo hayırlısı bakalım pek umudum yok ama yinede merak ve heyecan var rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben de acayip rahatım.İlk günden sonra hiç kasmıyorum kendimi.Sinirleneceksem sinirleniyorum,bağıracaksam bağırıyorum,eğileceksem eğiliyorum.Başlangıçta olasılığı bilmeme rağmen;kesin olacak,tutar benimki diye girdim işe;hatta ikizlerim olacak dedim.Tabi şimdi iş ciddiye binince o kadar pozitif olamıyorum.
Vayyyy!Sen benden de öncessin yani :) Az kalmış seninkine...
Ben daha önce doğal yolla hamilelik yaşadım.Kasık ağrısı değil de farklı bir batma oluyor.Hani sanki içinde bir kalem var ve sivri tarafı nokta şeklinde ara ara sana değdiriliyor. Artı;asla umudunu kaybetme;daha dur bakalım... Sonuçta verilmiş ciddi bir emek var ortada.Kolay mı öyle doktor kontrolleri, ardından ameliyathane ortamı falan yaşamak.
Arkadaşlar,bugün8.günüm ve değişik hiçbirşey hissetmiyorum.2gün öncesine kadar karnım feci şişti,göğüslerim çok acıyordu,sivilceler çıktı,patlayacak gibiydim.sonra biraz karın ağrım oldu ve şimdi tamamen normalim.ne yazık ki hiç pozitif olamıyorum,hem kesin olmaz diye bakıyorumhem merakla sonucu bekliyorum.sizler nasılsınız seyir ve seehriban?bence insan hamile olduğunu hisseder ,bilir.ben de böyle bir his yok.önce seehriban öğrenecek galiba.gerçi olumlu çıkarsa belki hcg nin yükselmesi de beklenebilir birkaç gün.
canımm gerçekten zor bi süreç maddi manevi insanı yıpratıyor 2 güne bir dr kontrolü karnına batırdığın iğneler o dr un önünde öylece yatmak zor gerçekten evet azkaldı daha önce bende normal yollarla hamilekalmıştım sonra kaybettim 2.5 yıl geçti üzerinden o günden beri bekliyoruz bugün adet sancısı gbi sancılarım var kasıklarımda bakalım hayırlısı rabbim hepimizi sevindirsin
Artı eksi birer gün olması iyi oluyor aramızda değil mi; karşılaştırma açısından!Benim karnımartık gerginlik hissi vermiyor;o açıdan rahatladım;ama tuhaf bir şiş durumu var sanki
Çok nadir arada kasık ağrım oluyor;ama o regl olmadan önce de olur çoğu kadında. Doktor cumartesi teste çağırdı; ama öncesinden gidip baktırsam mı başka yerde diye içimden geçmiyor değil hani!
Sen ne düşünüyorsun gününü bekleyecek misin?
Benim bu iğneler başladı başlayalı akşamları erkenden uykum geliyordu ki normalde geç saatlere kadar oturur sabah da erken kalkıp işe giderim hep. Uykusuzlukla hiç bir problemim yoktur. Uyku modu ilaçlardan dolayı mı devam ediyor bilmiyorum.Sen de nasıl iğnelerde olmuş muydu böyle bişey?
Haberdar edelim mutlaka birbirimizi gelişmelerden :)
Aynen öyle;en kendimden nefret ettiğim anlarıım oluyordu kontrollerde. Hiç insancıl değil.Bir daha yaşamak istemem.Angel'a son durumumu yazdım;tekrar etmiş olmamak için yeniden yazmıyorum.Sen de durum ne? Benim de iki buçuk yıl oldu sanırım 8 haftalıkken almışlardı. Bakalım az kaldı cumartesiye :) Öncesinden yapacak mıısn test doktoruna gitmeden?
[/ben önceden test yapmayı düşünmüyorum canım o test anlarını o kadar çok yaşadım ki artık elime bile almak istemiyorum perşembe gdicem bende kan vermeye ama bugün şiddetli ağrı var kasıklarımda sanki adet olacakmışım gbi sıklaşıyo şimdiye kadar olan ağrılardan farklı bakalım o güne kadar hasta olmam inşallah artık çok yoruldum 2.5 yıldır aralıksız tedavi her ay beklenti yıkım oluyor zaten tutmazsa kendi haline bırakıcam vücudumu dinlensin benimde 8 haftalıktı ilk bebeğim inşallah bu ay kavuşuruz
ben önceden test yapmayı düşünmüyorum canım o test anlarını o kadar çok yaşadım ki artık elime bile almak istemiyorum perşembe gdicem bende kan vermeye ama bugün şiddetli ağrı var kasıklarımda sanki adet olacakmışım gbi sıklaşıyo şimdiye kadar olan ağrılardan farklı bakalım o güne kadar hasta olmam inşallah artık çok yoruldum 2.5 yıldır aralıksız tedavi her ay beklenti yıkım oluyor zaten tutmazsa kendi haline bırakıcam vücudumu dinlensin benimde 8 haftalıktı ilk bebeğim inşallah bu ay kavuşuruz
ben ilaç olarak fostimon ve pregnly kullandım ama uyku falan yapmadı progestan kullanıyorum fitil olarak eğerprogestan kullsnıyorsan ağızdan alınca acayip uykuyaparBilmiyorum ki yaaaa; doktorum cumartesi gel kan ver sonra da mutlaka bana uğra dedi. Oraya giderken sonucu bilerek gitmiş olmak istiyorum.
Hani öteki türlü o yüzüme "hamile değilsiniz" diyecekmiş gibi geliyor. Bu cevabı kimseden duymaya ihtiyacım yok ki; kendim alabilirim zaten!
Bu ilaçlar uyku yapmış mıydı sende? Puregon ve ovitrelle kullandım ben. O gün bugün hala etkisi geçmedi yaaa...
ben ilaç olarak fostimon ve pregnly kullandım ama uyku falan yapmadı progestan kullanıyorum fitil olarak eğerprogestan kullsnıyorsan ağızdan alınca acayip uykuyapar
anladım canım dr um bana aşılama sonrası progestan coraspin elevit kullanmamı söyledi evet 3 gün var sonu güzel olur inşallah akıntıya gelince benimyumurtlama problemimolduğu için akıntım falan olmuyodu buay çok oldu ama şuan farkedemiyorum fitil kullandğımiçin akıntı devamama göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve kasıklar devam ediyoYok canım;ben puregon kullandım. Çatlatma iğnesi olarak da ovitrelle. Aşılamadan sonra doktor: "herhangi bir ilaç vermeyeceğim. Progestana falan gerek yok" dedi. Neye göre karar veriyorlar buna onu bilmiyorum tabi. Sadece folik asit kullanmamı istedi o kadar.
Ohh! Senin perşembeyi sayma; kaldı üç günün!Önceden regl öncesi olur muydu şeffaf akıntın regl olacağının işareti olan? Şu an şeffaf akıntın falan oluyor mu? Benim başladı!
kizlar benimde bi aksilik cikmazsa onumuzdeki haftaya ilk asilamam yapilcak ve nisan icinde alicam sonucu. siz benden bayaa oncesiniz umarim tutmustur hepinizin asilamasi ve bebekleriniz sizinledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?