Aşılama Nisan'da Aşılama Sonucunu Öğrenmeyi Bekleyenler...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evet yaa.... Yarın senin günün olacak
İnşallah burda bize haykıracaksın HAMİLEYİİİMMMM diye :)
Hala kırmızıların gelmemiş olması kesinlikle umut verici. Diyorum ya; Allah kısmet ederse 3te 3 yapacağız... :13:
Ben progestan kullanmıyorum doktorum vermedi biliyorsun. O yüzden karşılaştırma yapamıyorum.
Başka bir belirtin var mı? Uyuma hissi, yorgunluk, batma... gibi?

Bir de şeyi soracağım yaa;diyelim tutmadı regl olduk. Doktora gidip illaki ultrason yaptırmak zorunda mıyız?
Bişey söyledi mi doktorun bu konuda?

Son düzenleme:
Arkadaşlar kaç yumurtanız oluştu ? benim tek yumurtayla olduğu için fazla ümidim yok Allahtan ümit kesilmez bekliyeceğiz. Lütfen tutan tutmayan yazsın sizide çok merak ediyorum.

Arkadaşlar kaç yumurtanız oluştu ? benim tek yumurtayla olduğu için fazla ümidim yok Allahtan ümit kesilmez bekliyeceğiz. Lütfen tutan tutmayan yazsın sizide çok merak ediyorum.

Bu iş kısmet işi;hiç canını sıkma...
Doktor: "Bu akşam da iğneni vurul ve yarın gel aşılamanı yapalım" dediğinde
biri 17li bişey diğeri 16.7 olan iki yumurtam vardı. Bir de 14 lü var;ama
o çatlayacak boya gelir mi bilmem demişti doktorum.
Zaten amacının iki yumurta üretmek olduğunu, bunun tüp bebek tedavisi olmadığını , içeriye müdahale edemedikleri için
çoğul gebelik riskinin yüksek olmasından kaynaklı fazla yumurta gelişimini istemediklerini en başına söylemişti.

inşallah canım yarın size müjde vereyim pek bi belirtim yok aslında adet olmadım sadece kasıklarımda adet ağrısına benzer ağrılarım var kaç gündür göğüslerim acayip dolgun ve sızlıyo resmen bende progestan fitil kullanıyorum dr un bana sölediği kanaman olsa dahi sölenen test gününde gelip kan vereceksin ddi kan testi yapmadan ne tür bi kanama olduğunu bilemeyiz dedi dr um gününde gelmeyen hastaları arayıp teste çağırıyo zaten bakalım hayırlısı hepimiz için az buz şeyler değil yaşadıklarımız rabbim boşa çıkarmasın inşallah

Süper... Büyük ihtimal hamilesin sen canım yaaaa. Bak bir anda içime doğdu.
Yarın mutlaka haberdar et beni.Kaçta gideceksin?
Benimde regl belirtilerimi andıran belirtilerim devam ediyor.Bacaklarımda sızlama gibi. Sadece bugün şeffaf- beyaz akıntım olmadı hiç
Müthiş bir kuruluk var ve kasık ağrısı da hissetmedim.Araba kullanırken batma hissim oldu ama tabi sürekli değeişiklik aradığım için normalde de
olan bişeyi belki fark etmiş de olabilirim; ama o beni biraz umutlandırdı gibi. Ya da sessiz ve hin davranıyor benim adet

Doktorum bana da gel dedi mutlaka c.tesi için ama ben ultrason muayenesi olmak istemiyorum artık yaaa!Hele de reglken üğrenç bir duygu o.
Ondan sordum şart mı diye; ama sen kan tahlilini anladın sanırım.

ahhh seyircimmm kelimelerin ilaç gbi geliyor valla dr muayene ilgili bişey sölemedi bende bu ay adetliyken ultrasyon oldum hemde kanamm fazlaydı dr um da erkek bide insan çok utanıyo inşallah sende hamilesindir canım müjde verirsin bize

Sonucun ne seehriban? :)
Merakta bırakma;sırf sana bakmak için girdim.
Durumuma gelince;kasık ağrılarım başladı.Cumartesiyi bile görebileceğimi zannetmiyorum.
Benim iş yatar...
Kısmet değilmiş...

seehriban insallah sonucun pozitiftir yaa. bende haftaya asilama yaptircam ama kendimi cok mutsuz hissediyorum. hadi guzel bi habet verde insallah senin durumun banada umut olsun :)

Son düzenleme:
Kızlar,benim göğüslerimdeki hassasiyet ve ağrılar gitti.heran adet olacak gibiyim ama henüz olmadım.inşallah olmam.ama hamileliği andıran hiçbir belirti de yok.karnım ağrıyor mu bilmiyorum,kendimi çok fazla dinliyorum galiba.yarın gideceğim teste.

seehriban insallah sonucun pozitiftir yaa. bende haftaya asilama yaptircam ama kendimi cok mutsuz hissediyorum. hadi guzel bi habet verde insallah senin durumun banada umut olsun :)
Pozitif düiün pozitif olsun...
kızlar benim sonucum olumsuzzz:2:
Nasılll yaaniii! Kaç çıktı kan sonucun? Henüz regl olmadın değil mi?
Ne dedi doktorun?
Yaaaa! Üzme beni bir anlat....

Yarın senin günün angel :) diğer gün de benim(gerçi bu gidişle göremeyeceğim) Seehriban tam açıklamamış durumu
Umarım seninki pozitif olur.Bunu duyalım artık yaaa Bütün ilgili topiklere bakmama rağmen; bu ara kimseden güzel haber okuyamadım ben.
Benim akıntı gün içinde zaman zaman sarı zaman zaman beyaz bir hal aldı, müthiş kasık ağrılarım oldu. Kırmızılar geldi geliyor dedim.
Bugün gelmedi ama cumartesiyi göremem gibi.

Son düzenleme:
Kızlar,çok ümitlenmemeliyiz.aşılama yaptıran her 5-6 kadından sadece biri hamile kalıyor.kendimi kaptırmamaya çalışıyorum,pozitif düşünelim ama bu bir son değil.2.aşılama var,3.aşılama vaaar,daha tüp bebek var.Allah hayırlısını versin hepimize.
Ben de adet oldum olucam ama stres olduğum zamanlarda hep gecikir zaten.sanırım benden de pas bu sefer.((

basbaya negatif kızlar değerim 0.54 çok düşük dr da olmamış zaten dddi herşey normaldi ama nasip değilmiş demekki ddi bütün gün ağladım çok umutlu olmama rağmen beklentiye girmişim demkki adetime 6 gün var daha dr adetinde gecikme olursa gel bidaha bakalım ddi uzun bi süre tedaviye ara verip keyfime bakıcam artık kafamı dinlemeyi düşünüyorum eşimede çok üzülüyorum bütün gece elini karnıma koyup uyudu çok umutluydu üzüldüğünü belli etmeyip bide beni teselli ediyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Öyle tabi. Sonuçta doktorum;her şey yolunda olsa bile bastıra bastıra aşılamada şans % 17 deyip durdu; ama insan hiç %83lük olumsuz
kısmı görmek istemiyor. Kısmet işi şans işi ne diyelim! Ben bu süreçte uzzunnn bir süre daha ne aşılama(ki bir daha yaptırmam) ne de tüp düşünmüyorum.
Şeehribandan çok umutluydum; olmadı!
İnşallah sen adet olmazsın yaaaa.... Kendimden umudum zaten yok. 3'te 3'ü geçtim.3'te 1 olsun bağri.

Eşini düşünme; o toparlamıştır bile. Lütfen kendini düşün ve yıpratma kendini.Aldığın karar çok mantıklı;yaşın kaç bilmiyorum ama bir süre kafayı dinle
tedavi işlerine hiiççç ama hiiççç bulaşma. Ben 32 yaşındayım ve buna rağmen kesinlikle sana verdiğim tavsiyeyle aynı şeyi yapacağım. Biz de insanız sonuçta ve bu da can.
Doping için resetlemek lazım kafadakileri.
Adetine neden altı gün var dedin anlamadım. Doktor kan dışında ultrason muayenesi de mi yaptı?
Aşılama yapılan ay normal siklusa göre olmuyor ki adet.

Son düzenleme:
25 yaşındayımcanım 2.5 yıldır evliyim o günden beri hep tedavi yoruldum artık dr da bu kararımı mantıklı buldu daha yaşın genç ddi adete gelince son adetim 10 mart 21 martta yapıldı üzerinden 15 gün geçti dr um olsa bile çıkardı ddi ama adet olmazsan gel bidaha bakalım bazen olabiliyo ddi gitmeyi düşünmüyorumne zaman gelirse gelsin dr muayene falan yapmadı sadece kana baktı okadar

En doğru kararı vermiş olursun dinlenme fikrini uygularsan. Bak bana 32 yaşındayım 7 yıllık evliyim ve buna rağmen olmazsa ara vereceğim deme lüksünü
görebiliyorum kendimde. Ben bile bunu yapabilirken sen arkana bile bakma. Eşin de sen de sağlıklısınız. Aşılamadan sonraki ay bile kendiliğinden hamile kalan bir
çok insan oluyor. Benim kuzenim de buna dahil. :)

Aşılama tedavinde kaç yumurtan olmuştu? Aşılama sonrasında kaçına kadar ilişkiye girdiniz eşinle? Belki de olur mu olur. Geç döllenmesi o'su bu'su bir
sürü şey var. Ben hep derim;çıkmamış canda umut vardır.
Lütfen üzülme; eminim benim yaşıma geldiğinde ilkokula gidebilecek yaşta bir çocuğun olacak senin. Yeterki pozitif düşün.

canım pozitif düşüncelerin için teşekkür ederim cansınn sen 3 yumurtm vardı benim yumurtlama problemim vardı amabu sonradan olan bişey yeni evliyken kendikliğimden hamile kaldım ben dr um bun u avantaj olarak görüyo sonra bu tedavi sürecine grince stresten olduğunu düşünüyorum tedaviye başkladığımız günden itibaren sonuç alana kadar ilişkiyi ysakladı bazı topiklerde böyle bişey duymadım neyse buarlarına pek takılmıyorum önemi yok artık vücudum okadr yorulduki belkide dinlenmm için sinyal veriyor inşallah rabbim sanada aratmasın daha fazla zaten bi olsun arka arkaya yapıcam bi arkadalşımn 6 yıl olmadı sonra çocukları arka arkaya oldu biri4 biri iki şimdide hamile rabbim hepimize daha fazla aratmasın inşallah ben kendiliğinden olacağına inanıyorum

Hatırlıyorum canım;konuşmuştuk.Aşağı yukarı aynı zamanlarda doğal yollarla hamile kalmıştık.
Benim doktorum da seninki gibi düşünüyor. Sizinle "her şekilde hamilelik yakalarız" demişti kontrollerden sonra.
Aşılama olmaz, tüp olur...vs ama bir şekilde olur demişti. Sanırım ben de ondan hiiççç takılmıyorum bunlara.
"Allah kısmet ederse daha önce ettiği gibi yine olur etmezse olmaz ötesi yok,kendimi yıpratıp durmaya değmez" diyorum.

İlişkiye gelince benim doktor aşılamadan bir gün sonrası için mutlaka herhangi bir saatte öneriyorum, sonrası size kalmış demişti.
Yeni ay yeni umut; sakın sıkma canını olurmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…