Aşılama Nisan'da Aşılama Sonucunu Öğrenmeyi Bekleyenler...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Angeelllll!YAzdıklarını okuyacağım şimdi; ama online görünce önce bir hal hatır sorayım dedim.Meraklandırdın beni nerelerdensiiinnn? :S

Aynen öyle!:) Sen asıl son günlere yaklaştıkça gör meraklanmayı
Aşılaman hayırlı olsun;umarım tutar.
Ben de cumartesini bekliyorum; bu gidişle göremeyebilirim.
Yaa neden adet mi oldun yoksa?yoksa sadece umutsuzluk mu?

Yok canım yaa;adet olmadım ama regl öncesi şeffaf akıntım başlar benim ufak ufak beş gün falan kala.
Şimdilerde onunla mücadele ediyorum. Hamilelikten midir yoksa regl mi olacağımın işareti bilemeyince
sinir oluyor işte insan.
Sen nasılsın? Son gelişmelerin ne?
Bugün hastanenin önünden geçerken şeytan "gir içeri ver kanı çık.Bir saat sonra ALO de öğren!" Son anda engel
oldum kendime çok erken diye...Uffff!!!!! :26:

Şeehriban, Angel ikiniz de onlinesınız ikinizi de görüyorum; denk geldik tam muhabbet çevirmelik an...

Perşembe-Cuma_Cumartesi tek tek alacağız sonuçları bakalım :)
Bir bakmışsınız üçte üç olmuş

merhaba arkadaşlar, bugün aşılamam yapıldı.içim böyle kıpır kıpır ediyor.inşallah tutar.15 gün sonra dr um gel dedi.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..tabi daha belirti falan yok.

merhaba arkadaşlar, bugün aşılamam yapıldı.içim böyle kıpır kıpır ediyor.inşallah tutar.15 gün sonra dr um gel dedi.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..tabi daha belirti falan yok.

Merhaba seren! Hoşgeldin aramıza :) İlk aşılaman mı? Hayırlı olsun.
Benim test günüm cumartesi. Sağda solda vakit öldürüyorum işte.
Regl belirtilerim başladı. Şeffaf-beyaz akıntı, bacaklarım ağrır reglden önce sızı şeklinde; o bile var yaniii! Bir de tuhaf bir kaşıntı var vücudumda nedir anlamadım! :S
Cumartesi kan testine gitmeme gerek kalmayacak bu gidişle!
Umarım senin öyle olmaz.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım.benim 2 inci aşılamam.neden umutsuzluğa kapıldın ki?belkide regl belirtisi değil.kalbini ferah tut.hiçbir zaman umudumuzu yitirmemeliyiz.elbet bir gün kazanan biz olucaz.

Buralardayım seyir :) çok kafamı takmamaya çalışıyorum ama ne mümkün...Benim de bugün şişlik ve karın ağrım var,adet olacak gibiyim,lütfen adet olmayayım diye dua ediyorum.eğer olacaksam Perşembe veya cuma gelir.daha 3 gün beklemem lazım.bazen şeytan uyup erken tahlil yaptırayım diyorum ama yanıltıcı olabilir.hiç çıkmazsa acaba 3 gün sonra çıkacak mıydı yoksa hamilemiyim?yok yok değilim ?diye daha çok korkuyla beklerim.şimdi en azından tatlı bir umut var:)sabredicem.tek derdim eşim ve ablam cuma günü bekliyor olacaklar sonucu olumlu çıkarsa telefonda öğrenirler sürpriz yapamam.
Bir yanım çok ümitli ,neden olmasın diyor.bir yanım da çok karamsar.

Benim de dün aşılamam yapıldı.15 nisanda kan tahlili yaptıracam.sabırsızlanıyorum.
Sen de hoş geldin aramıza... :) Senin kaçıncı denemen?
Umarım herşey yolunda gider ve hamiş kalırsın :)
teşekkür ederim canım.benim 2 inci aşılamam.neden umutsuzluğa kapıldın ki?belkide regl belirtisi değil.kalbini ferah tut.hiçbir zaman umudumuzu yitirmemeliyiz.elbet bir gün kazanan biz olucaz.

Bilmiyorum ki yaaa... Akıntıya çok takılmamıştım da bu bacak ağrısı devreye girince otomatik olarak kırmızılar geliyor dedim.
Normalinden bir iki gün gecikmeli de olsa bu ağrı hayra alamet değil gibi...
Tabi bekleyip görmekten başka şansımız yok. Şu kanı bugün hazır gaza gelmişken verse miydim diyorum hala yaa... :S

Kızlar, yumurta olacak spermle buluşacak,tam gününde denk gelmiş olacaklar,tüpleri geçip rahime yerleşecekler.sonra o minicik embryo büyüyecek.tutunacak.40 hafta gelişecek,düşmeyecek,dış etkenlerden etkilenmeyecek.Allahın mucizesi bu.ama çok insan çok kolay sahip oluyor bu mucizeye.hala bana imkansız görünüyor.
Hayırlısı olsun.inşallah hepimizin aşılamaları tutar.

İnşallah olmazsın yaaa... Aşılama süreci bir kadın olarak bence çok ağır. Ultrason muayeneleri, her gün acımasızca kendimize batırdığımız o iğneler ve tabi ki aşılama günü içinde bulunduğumuz pozisyon!Bir daha yaşamak istemem; Allah kimselere de yaşatmasın. 3 koca gün diyorsun yaaniii; ne yalan söyleyeyim haklısın :) Her gün bir öncekinden uzun geçiyor.

Ben bugün azcık daha gaz yesem baktırıveriyordum kanda ama son anda vazgeçtim niyeyse... Bayağı topic okudum; 7. 9. gününde bile kan değeriyle öğrenen var yaa... Ben cumartesiye kadar bekleyemem. Doktorum kanı verdikten sonra mutlaka "benim yanıma çık beni gör" dedi. Ondan önce benim bilmem lazım :) İyi ya da kötü...
Benim sadece eşim biliyor.Başka kimseye söylemedik. Umarım ablanla eşine güzel haberi verirken bizi unutmazsın

Aaa günün geçti mi senin?bu iyiye işaret,ilaçlar adeti birkaç gün öne alabiliyormuş diye duymuştum.bence sabret ne güzel adetin geçmiş.ama cuma günü ver istiyorsan beraber öğreniriz :)

Unutma!Sen de öyle bir mucizesin
Ben de...
Ama ne yalan söyleyeyim bana da aynı senin gibi çok zor bir işmiş gibi geliyor.
Ya,spermi yumurtanın yanına kadar getirttik.8 saatlik yolculuğunu neredeyse sıfıra indirdik.
Yine de bakıyorum bir sürü insanın ki tutmuyor.
Doktorum aşılamadan sonra ben dinlenirken dedi ki: "şu andan itibaren; olacaksa 20 dk. lık iş" ona rağmen
nasıl olmuyor yaaaa...

Aaa günün geçti mi senin?bu iyiye işaret,ilaçlar adeti birkaç gün öne alabiliyormuş diye duymuştum.bence sabret ne güzel adetin geçmiş.ama cuma günü ver istiyorsan beraber öğreniriz :)

Angel!Yok ne geçmesi
Sen cumasın ben cumartesiyim... Gecikmeli dediğim şey bacak ağrılarım
Günüm geçecek de ben hala test yapmadan duruyor olacağım; hem de ben... Mümkün değil yahuuu
Bir baksam mı dedim hazır bildik bir hastanenin önğnden geçerken o kadar.

Son düzenleme:
Sorma,bazı kadınlara çok imreniyorum.onlar bu hormon ilaçlarını,iğnelerialmadan günlük vajinal usg yaptırmadan,en korkuncu o muayene masasına yatmadan hamile kalabilmişler.bense bu denemelerim ne kadar sürecek,oldu ki hamile kaldım,hamileliğim sağlıkla hayırlısıyla tamamlanacak mı çok endişeliyim.başlangıç için bu aşılama tutarsa çok sevinicem.
saatbaşı kontrol ediyorum adet oldum mu diye?manyak oldum,herşeyi okuyorum internetten bu da cabası.
Adet öncesi halsizlik ve uyku hali olur bende,bir de kasıklarım da ağrıyor.ama adet belirtileri olabilirmiş hamilelikte.

Aşılama olsun tüp bebek olsun hiç insancıl değil kadınlık açısından. Allah herkese doğalından versin inşallah.

Ben daha önce doğal yollarla hamile kaldığımda "ha oldum ha olacağım" şeklindeydim. O kadar aynıydı ki herşey hamile olduğumu bile fark etmedim.Sonrasında "acabaaa..." deyip test yapınca anlamıştım; fark olarak göğüslerimin acıdığını, içi dolgun bir şişlik olduğunu ve ara ara içerden biri bıçakla dürtermişçesine bir batma olduğunu hatırlıyorum o kadar. Sonuç olarak yaşayanlar da söylüyor; her hamile kalışlarında kendi içlerinde yaşadıkları senaryolar bile birbirinden farklı olurken bizim daha farklı hissetmemiz ya da hissetmememiz de çok doğal.

O yüzden kasık ağrılarına takılma; pozitif düşün. Belki senin hamilelik belirtin regl olacağın zamanla aynı olacaktır. Zaten vücut ilk bir kaç ay regl olması gereken tarihte sanki oalcakmış gibi tepki verebilirmiş hamileliğin başlarında.Sonrasında alışırmış değişime.

Sağım solum kaşınıyor yaaa; bişey alerji yaptı beni galiba

inşallah canım ben dün görmemişim topiklerin hepsini gezerken inşallah benim bugün son günüm hala adet olurmuyum bilmiyorum adet sancısı gbi ağrılarım hala devam ediyo neredeyse 5 6 gündür, göğüsler hala aynı acı ve geriliyo hala progestan kullanıyorum belkide ondandır nu umutluyum ne umutsuz hep dua ediyorum sizlerede inşallah yarın güzel haber verebilirim

angel hislerime tercüman olmuşsun canım bende aynı şeyleri düşünüyorum önceden düşük yapmuş biri olarak aşılama tutsa bile ya değer düşük olursa ya dış gebelik olursa ki,myasalolursa hadi diyelim normal oldu kalp atışlarını duyamazsam kanamam olursa diğer kadınlar ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller aslında dün bi ahmilellik haberi aldım ende ister istemez içim cız etti hemde arkadaşımn 1 er yaş arayla 2 çocuğu var 3. ye hamileymiş allah sağlıkla kucağına alsın rabbim bu kadar isterken niye arattorsun diyorum sonrada tövbe diyip herşeyde bi hayır vardır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…