- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi idilbilgeasya
-
Yani biraz abiyemsi bir elbise. Dantel detayı falan da var ama mesela beyaz bir botla kombinlenebilecek bir şey. Yani % 50 abiye diyebilirim.
Benim fikrim düğün de nişan da abartısız giyinmek. Düğünde bembeyaz giyinen tek kişi oluyor zaten o da gelin, diğerlerinin beyaz giymesi ayıp karşılanıyor bizim toplumumuzda da. Dikkat çekme çabası olarak görülüyor. Yazlık beyaz elbiseler efil efil olunca güzel duruyor nişanda giyilebilirler ama bembeyaz abiye elbise fazla dikkat çekici olur diye düşündüm.
Bir de sırası gelen giyinsin abartsın durumuna inanıyorum. Ben nişanımda sade bir elbise giymiştim. Öyle olunca görümcelerim vs abartılı giyinmemişlerdi. Giyinseler topuzları yaptırıp gelseler bozulurdum açıkçası. Kime neyi gösterme çabası derdim. Elbiseden vazgeçmek istemezseniz bir gelin hanıma sorun derim. İstemezse değiştirirsiniz.
Estağfurullah güzel arkadaşım. Benim de aklım yetmiyor ki bazen sizlere danışıyorum.Dusunceli davranmissiniz ne guzel
Sizin mantikli aklinizdan uye arkadaslarimizdan birinin 13 yasinda gelinlikle dugune katilacak olan cocugun ailesine de istiyorum nasip et allahim
Beyaz giyer misiniz mesela nişanda?ben akrabalik yani yakinlik derecesine göre giyiniyorum.
is arkadasinin dügününe abiye giymem mesela, daha sade business tipi bir elbise giyerim, sacima kendim fön vs. yaparim.
yakin ailenin dügünlerinde kesinlikle abiye giyerim- kimse tutamaz :)
Sac vs. kuaförde yaptiririm. gelin isterse beyaz gecelik giysin beni ilgilendirmez.
cogu gelin zaten gelinligi sürpriz yapiyor- yani sademi abartimi bilemiyorum. bu sebepten kendi begendigim abiyeyi cekiyorum üstüme.
bende dikkat ceken bir kadinim. yani o ortamda kot bile giysem dikkat cekerim, amacim zaten gelini sönük göstermek degil ama gelin sade giyinmek istiyor diye ben yazlik elbiseyle dügüne gitmem mesela (kir dügünü haric)
ben akrabalik yani yakinlik derecesine göre giyiniyorum.
is arkadasinin dügününe abiye giymem mesela, daha sade business tipi bir elbise giyerim, sacima kendim fön vs. yaparim.
yakin ailenin dügünlerinde kesinlikle abiye giyerim- kimse tutamaz :)
Sac vs. kuaförde yaptiririm. gelin isterse beyaz gecelik giysin beni ilgilendirmez.
cogu gelin zaten gelinligi sürpriz yapiyor- yani sademi abartimi bilemiyorum. bu sebepten kendi begendigim abiyeyi cekiyorum üstüme.
bende dikkat ceken bir kadinim. yani o ortamda kot bile giysem dikkat cekerim, amacim zaten gelini sönük göstermek degil ama gelin sade giyinmek istiyor diye ben yazlik elbiseyle dügüne gitmem mesela (kir dügünü haric)
Beyaz giyme söz olur siyah giyme toz olur...Haklısınız ya, sonradan ben de bir tereddüte düştüm zaten. Gelini arka plâna atmak değil tabii ki amacım. Ben hep beyaza koşarım. Beyaz benim rengim. Bazıları siyahçıdır ya mesela, ben de tam beyazcıyım. Ama galiba vazgeçtim, çok sağ olun beni dondurdugunuz için kızlar.
Çok teşekkür ederim, haklısınız.❤masallah- ama bu sartlarda bence giymeyin.
kiz tarafi sorun edebilir.
Beyaz giyer misiniz mesela nişanda?
kır nişanıydı benim gittiğim de belirteyim dedim :)
Foto var mıDümdüz beyaz ya.☹ Çok beğenmiştim elbiseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?