kızlar inanamıyorum değerim 207 çıkmış, hamileyimmmmmmmmmmm, çok mutluyum inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar inanamıyorum değerim 207 çıkmış, hamileyimmmmmmmmmmm, çok mutluyum inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güzelim tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin inşallah bak sana dedim kaçıncı gün hücre sayısıyla ilgisi yok bu işlerin kısmet nasip darısı bizlere..
evet kızlar yatmakla alakası yok, hep çalıştım, iş yaptım evde, çamaşırdı ütüydü, bide işyerimde koşturup duruyorum ama tüm bunlara rapğmen tuttu 2. gün embriyom benim:)
canımmm tebrik ederim...demiştim ben :)) yaşasınnn sıra bende :))hihoyyyt
cigdo tatlım nasılsın maşallah gülüm yaaa 3. ayına giriyorsunn :))))))) rabbim nazardan korusunn sizi ne güzell yaa ne kadar çok hamişimiz oldu demii?
evet kızlar yatmakla alakası yok, hep çalıştım, iş yaptım evde, çamaşırdı ütüydü, bide işyerimde koşturup duruyorum ama tüm bunlara rapğmen tuttu 2. gün embriyom benim:)
Ayşecim canımmm çok saol tatlım, valla topiğimizin maşallahı var amannn nazar değmesin..
Ya Ayşe benim bugün bulantım yok bi e kasıklarımda ağrı olurdu o da yok, offf kafaya takıyorum işte elimde diil napim, eşime söylesen hemen panik yapıyo, keşke yarın dr.a gidebilsem de bebişlerimi görsem ve de rahatlasam, yoksa dr randevum taa 17 ağustosta
Ayşecim canımmm çok saol tatlım, valla topiğimizin maşallahı var amannn nazar değmesin..
Ya Ayşe benim bugün bulantım yok bi e kasıklarımda ağrı olurdu o da yok, offf kafaya takıyorum işte elimde diil napim, eşime söylesen hemen panik yapıyo, keşke yarın dr.a gidebilsem de bebişlerimi görsem ve de rahatlasam, yoksa dr randevum taa 17 ağustosta
sagol canim yeni kalktim, sowayin haberine cok sevindim.
benim de basim donuyor uyaninca yarim saatte kendine gelmiyor basim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?