Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar inanamıyorum değerim 207 çıkmış, hamileyimmmmmmmmmmm, çok mutluyum inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

maşallah balım ya çok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşş cnmmmmm oyss topigimiz gene hareketlendi ne güzel yaa maşallah hadi bakalım sırada kim var kızlarrr allahım bozmasın innş hep böyle gider veee bol hamişli bir topik oluruzzz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

evet kızlar yatmakla alakası yok, hep çalıştım, iş yaptım evde, çamaşırdı ütüydü, bide işyerimde koşturup duruyorum ama tüm bunlara rapğmen tuttu 2. gün embriyom benim:)

güzelim tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin inşallah bak sana dedim kaçıncı gün hücre sayısıyla ilgisi yok bu işlerin kısmet nasip darısı bizlere..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm aminnnnnn inş en kısa zamanda rabbim seninde burdaki diger kızlarında yüzünü güldürsün inş rahmannnnn cnm nasılsın nasıl gidiyorr

kızlar inanamıyorum değerim 207 çıkmış, hamileyimmmmmmmmmmm, çok mutluyum inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çoooook sevindim canım, Allahım tamamına erdirsin inşallah, eee bu gün halay hiç bitmeyecek

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

evet kızlar yatmakla alakası yok, hep çalıştım, iş yaptım evde, çamaşırdı ütüydü, bide işyerimde koşturup duruyorum ama tüm bunlara rapğmen tuttu 2. gün embriyom benim:)

aman cnm artık calışmak yok aman diyim 3. ayını atlatana kadar dikkat et ne olur bak bende öyle yaptım benim çok zor geçti ne olur bol bol dinlenn ne demek istedigimi zamanla anlarsın tatlım bebeginin iyiligi için senin için bol bol dinlen sakın agar bir şey yapma hızlı ve ani hareketlerdenkacın bak bu sana tecribeli birinde yani kendimden söylüyorm çok hızlı ve yerinde durmayan biriydim sonra 3. ayıma kadar mecburen yatarak geçirmek zorundakaldım sakın benim gibi yapma tatlım tmmm mı zaten d.r sanasöyliycek bunları bol bol dinlen diycekk hadi bakalım şimdi sıra kese ve kapl atışında inş gümbür gümbür duyarsınız özlemde sende :))))))))

cigdo tatlım nasılsın maşallah gülüm yaaa 3. ayına giriyorsunn :))))))) rabbim nazardan korusunn sizi ne güzell yaa ne kadar çok hamişimiz oldu demii?

cigdo tatlım nasılsın maşallah gülüm yaaa 3. ayına giriyorsunn :))))))) rabbim nazardan korusunn sizi ne güzell yaa ne kadar çok hamişimiz oldu demii?

Ayşecim canımmm çok saol tatlım, valla topiğimizin maşallahı var amannn nazar değmesin..

Ya Ayşe benim bugün bulantım yok bi e kasıklarımda ağrı olurdu o da yok, offf kafaya takıyorum işte elimde diil napim, eşime söylesen hemen panik yapıyo, keşke yarın dr.a gidebilsem de bebişlerimi görsem ve de rahatlasam, yoksa dr randevum taa 17 ağustosta

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
yaaa ne guzel haber Masallahhhhhhh

tatlım benim ara ara midem bulandı ama çok şükür hiç kusmadım ve benimde 3 aya girer girmez kalktı bulantılarımm birtek etten tiksinmiştim onada başladım çok şükür bebek kımıldadı yaa o yüzden panik yapma bitanem sürekli bulantın olcak die bir şey yok emin ol onlar çok iyiydir ben gecen gün d.r gitti d.r bizim arabartmanda bir abla bvar onu bebegini seviyordum çoçuk tosun gibi ama maşallah bir gör 7 aylık o sırada karnıma bir tekme attı bende o gece sabah edemedimm valla kızmda hiç hareket etmedi sabah hemen d.r gittim d.r bana dediki sürekli agrın olcak yada bebek kımıldıycak die bir şey yok onlar nasıl korunuyor anne karnında biliyormusun sen dedi allahın izniyle hiç bir şey olmaz korkma dedi baktım kızm oynuyor maşallah melegime seninde öyle tatlım eminim mide bulantıların azalıyor buda güzel yavaş yavaş yemek yemeye başlıycan demektir hee içim sıkılıyor ben bebeklerimi özledim dersen yakın bir d.r gitt ben hep öyle yaptım 3. ayıma kadar 2 d.r gittim:))))))) ama için rahat olsun cnm meleklerin çok ii bence annesii

balım uyandınmı güzel anne senn nasılsın özlemcimmmmmmmm

canim zaten artik bulanti olmamasi normal 12.haftadasin. olmadi git de icin rahatlasin ama normal canim.

bu günn allahım ne sıcak var aferdersiniz kızlar vallahi soyundum öyle oturuyorm ikide bir soguk duşar girip çıkıyorm patlıycam artık nasıl terliyormm(((((( allahım çalışan hamile arkadaşlarımıza yardım etsin tabi herkesede sadece hamişlere degii

sagol canim yeni kalktim, sowayin haberine cok sevindim.
benim de basim donuyor uyaninca yarim saatte kendine gelmiyor basim.

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... 12 ağustos SONUÇ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............
21.SOWAY.................................1.DENEME. ..............ANKARA TÜP BEBEK.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (DÜŞÜK YAPTI )
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ( DÜŞÜK YAPTI)
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
21.SOWAY................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sagol canim yeni kalktim, sowayin haberine cok sevindim.
benim de basim donuyor uyaninca yarim saatte kendine gelmiyor basim.

ay sorma cnm bende çok sevindim maşallah yaa valla şimdi bol bol dua ediyorm inş sorunsuz bir şekilde kese ve kalp atışınıda gübür gümbür duyarsınız ondan sonra artık meleklerinizi büyüteceksiniz tesler falan vesayre iştee ne güzel yaa

:roflol:ay armut yiye yiye armut gibi oldumm:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…