Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hay Allah yaa ilaçlardan mı olduki?bencede baktır cnm hem kafan rahatlasın.sen ne zaman düşünüyodun tedaviyi?

sağol canım inşaallah olacak
canım hakkında hayırlısı olur inşallah hayırlı haberler alman dileğiyle

ay ayşe benim en sevdiğim şeydi azğıma süremiyorum bi tek mangalda o kadar

özlemm cnm ohh değerin artmış şükürler olsun bu sefer bebişin üzmeyecek seni annesi hep böyle gitsin inş :))

özleeem tebrikler, değerin harika..
bu sefer inşallah her şey yolunda gidecek.....:lepi:
canlarim cok,sagolun alinti yapmadigim olabilir mesela gizemlicim seninkini almamisim internetim gidip geliyor da. kizlar hepinizin dualarinin katkisi cok oldu ben eminim. Insallah Rabbim saglikla devamini getirir cok tuhaf bir haldeyim.
aysecim evet etmistim dua cok hatta dedimki bir ete duskunlessinki sonuna kadar durmadan yesin Insallah diye. kaydirigubbakcemile2
gizemlicim snane birak patronlar yesin birbirini bebisini uzme degmez baskalari icin
canim arkadaslarim darisi hepinizin basina en kisa surede Insallah.

yıl sonu güzelim anca baksana vucud hala toparlamadı kendini

yaa evet herkeste etkisi farklı olabiliyomuş tabi ilaçların etkisi.bakalım ne dicek doktor cnm.benim bu sefer çok uzun sürmedi etkisi yani ilkinde daha bi şiştim sanki.belki spor yapmıştım ondandır diyorum.ben şimdi eylülde başlarsam ekim gibi anca olur transferim bakalım.seninle 1 kaç ay olur aramızda :)

alsanaalsanasmile
cnm bırakiimda
çocuğumunda rıskı var orda yani ortak bizi resmen kazıklamaya çalışıyo
mübarek aylarda allah akıl fikir versin hayırlısı ile defolup gitsin

alsanaalsanasmile

cnm bırakiimda
çocuğumunda rıskı var orda yani ortak bizi resmen kazıklamaya çalışıyo
mübarek aylarda allah akıl fikir versin hayırlısı ile defolup gitsin

haa canim ben isyerinin patronlari sandim siz misiniz patron ben o kismini anlamadim. hay Allah ya tabii insn kendi isini nasil biraksin yine de lutfen cok strese girme Dila hanimi kizdirma.

kizlar gidip uyumam lazim test icin erkenden kalkmistim ben boyle az uyunca basim tutuyor ve sinyal vermeye basladi, bu heyacanla uyuyabilirim Insallah. hepinize tekrardan cok cok tesekkur ederim.darisi en kisa zamanda hepinizin basina.

ÖZLEMMMMMMMMMMMakannehir

Canım arkadaşım öyle çok sevindim ki, ama inan içim rahattı pozitif doğuyodu zaten, allah tamamına erdirsin tatlımopuyorumnanaktan

SEN DE CÜVCÜVSÜN ARTIK:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Eeee halaya devam o zaman:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Sıradaki hamişimiz soway sanırım hadi bakalım haber bekliyoruz senden de:Saruboceq:

kızlar merkezi aradımda sonuç çıkmamış daha, tam 3te çıkıcak ve beni arayacaklar. beni iyice bi korku bastı, off yaaaa negatif çıkacak biliyorum hissediyorum yaaaa

kızlar merkezi aradımda sonuç çıkmamış daha, tam 3te çıkıcak ve beni arayacaklar. beni iyice bi korku bastı, off yaaaa negatif çıkacak biliyorum hissediyorum yaaaa

Canımmm nolur sakin ol emi, dur daha hiç bi şey belli değil, son yarım saat, kendine oyalanacak bi şey bul, biliyorum zaman geçmiyo ama...yeter ki stres yapma..

ay sinir oldum internetin aksiligine bak tam anini buldu.
kizlar yaaa cok mutlu oldum sukurler olsun demek carsamba kana daha yeni karisiyordu:))

canım özlemim degerin katlanmış çok sevindim şükürler olsun herşey yolunda gidecek sen kendine ve bebişe iyi bak dinlen bol bol 3 ay çok önemli biliyosun adım adım ilerleyecek herşey her hangi ilaç kan sulandırıcı falan kullanıyomusun...

selam millet pazartesi transferim var dualarınızı bekliyorum:teytey:

canım dularımız seninle tanrım yüzünü güldürsün

zubeyde walla senle panadola ozel hemen dogal hamile kalmanizi diledim:))

canım benim ya ne kadar iyisin çok sagoladın inşallah hepimizin dilekleri olurda bu sıkıntılardan kurtuluruz resmen yaşamı erteliyoruz buralara odaklanmaktan..

ZÜBEYDECİM inşallah pozitif sonuç gelir yaa, diyorum ya hep sonunda üzülmemek için başından beri hep negatif baktım, saat 3te beni arayacaklar, bakalım hayırlısı...

güzel haberlerini bekliyoruz canım...

canım ilk deneme ama ikinci gün embriyosuydu 4 hücreli, ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım, zaten ne yatabildim, ne dinlenebildim, ne kendime iyi bakabildim, ev bile süpürdüm yani düşün, çüşş diyeceksiniz ama öyle ne yazıkki

canım sorun neydi sizdeki kaçıncı denemen yaş kaç.. bozma morelini kötü düşünme bakalım dur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…