canım hakkında hayırlısı olur inşallah hayırlı haberler alman dileğiylesağol canım inşaallah olacak
özlemcim benim çarşamba gecesi cnm bir et istedi birde güldüm dedim özlem yesin die bana çok mu duua etti çok şükür etede başlıycam sanırım eşim hafta sonu cag şiş yemeye getircekk:)))))))) oda diyor hatun sana ne oldu sen et sevmezdin diyorrr:)))))))) çok şükürrr şimdi sıra sende inş benim gibi olmazsın ben ilk başlarda çok yiyordum sonradan tiksindimm
kizlarrrrrrrrrrr 88 cikmisssssssss cok sukur
canım arkdaşım rabbim melegini saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inş sonuna kadar güzel bir hamilelik gecirmeni diliyorm rabbimden çok çok sevindim vallahii kızıma allahın izniyle arkadaş geliyorrr :)))))) biz hep olumlu düşündük sen hiç olumlu bakmadın bak çok şükür inş keseyi ve kalp atışınıda gümbür gümbür duyarsın inş balım ondan sonra melegini içinde büyütürsün yavaş yavaşşş gözün aydın özlemmmcimm
eşim laptopu unutmuş bu hurda gene başıma kaldı ama bir yöndende ii oldu güzwel bir haber aldım bu gece rüyamda ablam hamileymiş onunda 6 yıldır bebegi olmuyor bana diyor erkek bebekk üzerincde yeşil bir elbise varrr inş rabbim onunda bekleyen herkeseinde yüzünü güldürür aminnnnn
özlemm cnm ohh değerin artmış şükürler olsun bu sefer bebişin üzmeyecek seni annesi hep böyle gitsin inş :))
canlarim cok,sagolun alinti yapmadigim olabilir mesela gizemlicim seninkini almamisim internetim gidip geliyor da. kizlar hepinizin dualarinin katkisi cok oldu ben eminim. Insallah Rabbim saglikla devamini getirir cok tuhaf bir haldeyim.özleeem tebrikler, değerin harika..
bu sefer inşallah her şey yolunda gidecek.....:lepi:
yıl sonu güzelim anca baksana vucud hala toparlamadı kendini
canlarim cok,sagolun alinti yapmadigim olabilir mesela gizemlicim seninkini almamisim internetim gidip geliyor da. kizlar hepinizin dualarinin katkisi cok oldu ben eminim. Insallah Rabbim saglikla devamini getirir cok tuhaf bir haldeyim.
aysecim evet etmistim dua cok hatta dedimki bir ete duskunlessinki sonuna kadar durmadan yesin Insallah diye. kaydirigubbakcemile2
gizemlicim snane birak patronlar yesin birbirini bebisini uzme degmez baskalari icin
canim arkadaslarim darisi hepinizin basina en kisa surede Insallah.
alsanaalsanasmile
cnm bırakiimda
çocuğumunda rıskı var orda yani ortak bizi resmen kazıklamaya çalışıyo
mübarek aylarda allah akıl fikir versin hayırlısı ile defolup gitsin
kızlar merkezi aradımda sonuç çıkmamış daha, tam 3te çıkıcak ve beni arayacaklar. beni iyice bi korku bastı, off yaaaa negatif çıkacak biliyorum hissediyorum yaaaa
ay sinir oldum internetin aksiligine bak tam anini buldu.
kizlar yaaa cok mutlu oldum sukurler olsun demek carsamba kana daha yeni karisiyordu:))
selam millet pazartesi transferim var dualarınızı bekliyorum:teytey:
zubeyde walla senle panadola ozel hemen dogal hamile kalmanizi diledim:))
ZÜBEYDECİM inşallah pozitif sonuç gelir yaa, diyorum ya hep sonunda üzülmemek için başından beri hep negatif baktım, saat 3te beni arayacaklar, bakalım hayırlısı...
kızlar merkezi aradımda sonuç çıkmamış daha, tam 3te çıkıcak ve beni arayacaklar. beni iyice bi korku bastı, off yaaaa negatif çıkacak biliyorum hissediyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?