Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... 12 ağustos SONUÇ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............
21.SOWAY.................................1.DENEME...............ANKARA TÜP BEBEK.................06/08/010

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (DÜŞÜK YAPTI )
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ( DÜŞÜK YAPTI)
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kıslar bişi sorucam dondurulmuşla tekrar deneyince ilaç kullanılıyormu
ve hastaneye aynı para veriliyormu

canım olsun millet ertesi gün işe başlıyor yada yolculuk yapıyor olacaksada oluyor benimde 2 gün embirisuydu ve 4 hücreliydi takılma sen onlara

sowaycım senin de hamiş haberini alırız inş.ne zaman belli olacakmış tatlım?
zübeydem listeye 1 kişi daha ekleyecek inş :)

benim de 2 denemem 5.gün embriyosuydu yattım ama olmadı herşey kısmet :)
çoğu arkadaşım yatmadığı halde 2.gün embriyosuyla hamiş kaldı ve doğum yaptılar :))
darısı sana inş. :))

evet, eğer pozitif çıkarsa, bu işin dinlenmekle bile ilgili olmadığını çok iyi anlamış olucam arkadaşlar

kızlarr aradım sonuç gelmiş ama bana söylemiyorlar illaha doktor arayacakmış ve oda hemşirelerle toplantıdaymış, ben burda heyecandan ölüyorum dedim, ya acaba olumsuzmuki bana öyle dediler of offff

kızlar inanamıyorum değerim 207 çıkmış, hamileyimmmmmmmmmmm, çok mutluyum inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyy maşalllah anam nasıl korktum burda yaaaa :)))
süperrr tebrik ederim canımmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
tey tey kızlaaarrr gelin hadi halay varrr :teytey::teytey::teytey:
sağlıkla kucağına al inşallah :))

kızlar inanamıyorum değerim 207 çıkmış, hamileyimmmmmmmmmmm, çok mutluyum inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

güzelim tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin inşallah bak sana dedim kaçıncı gün hücre sayısıyla ilgisi yok bu işlerin kısmet nasip darısı bizlere..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…