Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlemcim ben yaradana inanıyorm allahın izniyle duycaksın bakk gör d.r gelip allahın izniyle bize diycen melegim gübür gümbür kızlar diyceksin inş rahman degerğinde kat kat atacak inşşş bak rabbim bu sefer seni sonuna kadar sevindircek inşşş sen merak etme hep rabbime sıgın sonra meleginin çinsiyetini konuşcaz ve sonra isim arıycazz ay ayy teyzesi onu yer yerr minicik ellerini görceksin annesii ultrasyonda sana oyunlar yapcak ay bizim her gittigimizde bizim zilli öyle yapıyor degişik degişik hareketlerr yapıyorr en son gittigimizde ellerini acık kapatma refleksini ögrenmiş onu yapıyorduu:)))) seninkide öyle yapacak daha neler neler görceksin inan bana şimdi darısı diger kızların başşına biz hamişler olarak onlara bol bol dua edecegizz:))))))allahım en kısa zamanda onlarıda aramıza katsınn amminnnnnnnnn

aglattin beni o anlari dusundum ve basladim aglamaya.ay zaten aglayacak yer ariyorydum
dua etmem mi hepinize ediyorum tek tek isim sayarak.

aglattin beni o anlari dusundum ve basladim aglamaya.ay zaten aglayacak yer ariyorydum
dua etmem mi hepinize ediyorum tek tek isim sayarak.

canım benim agla acılırsın ben kendimden biliyorm çok aglamıştımm daha annesi dur melegini görünce dahada çok aglıycannn özlemm canm arkadaşım vallahi canı gönülde güzel ve saglıklı bir hamilelik gecirmeni, diliyorm rabbim sonuna kadar saglıklı ve güzel bir hamilelik gecrirtsin inş meleginide sag saglım kucagına alcaksın inş allahım şu ezanlar hürmeti kerkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin ve hepimize sag saglım meleklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin aminn inş
ay özlemcim bak nerdeydim nereye geldim hamdu senalar olsun rabbime inş seninde böyle olcak bir bakacaz 4 aylık olmusun ben sana ne demiştim ilk başlarda benim dogumuma yakın sizin meleklerinizi konuçcaz demiştimm bak hamdolsun öyle oldu gerci doguma çok ama aramızda bayag bir mesefe varr diger kızlarda bize katılacak burasıda bizim topigimiz olcakk inşş :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Insallah aysecim, amin. zaten ben hepimizi doguma yollamadan burdan hayatta birakmam pesinizi sonra da birakmam da:)) az kaldi diger kaizlarda yetisecek Erva dogmadan onlarda gobus buyutcek seninle, bende Insallah; cok sukur Allah'ima.

Insallah aysecim, amin. zaten ben hepimizi doguma yollamadan burdan hayatta birakmam pesinizi sonra da birakmam da:)) az kaldi diger kaizlarda yetisecek Erva dogmadan onlarda gobus buyutcek seninle, bende Insallah; cok sukur Allah'ima.

inş cnm aminn evet ne kadar hamd etsek azdır rabbime allahıma çok şükür inş hamileligimiz hep böyle güzel ve olumlu gider pazartesi 4lü testimiz varr off allahım iyi yapsın aslında korkuyormda ondan sonra ultrasyonda tarama yapcaklarmış gecen gittigimde d.r ellerinin parmaklarını ayak parmaklarını sayıyorduu oy kıymam melegimde oturmuşş duruveriyorr:))))) d.r parmaklarını sayıyor oda duruyorr zilli yaaa inş bir sorun çıkmaz of allahım bir kere dogursakta bebeklerimiz hiç olmazsa o zaman gözümüzün önünde olurlar görürüz sürekli endişe etmekten kurtuluruz kalbime inecek bir gün allah korusun her gün endişe etmektenn genede hamdolsun rabbimee:Saruboceq::Saruboceq:

dogrunca da bitmez bizim stres psikoloji kalmadi hcibirimizde kesin iyidir annesi Masallah biz sadece kendimize stres yapiyoruz:)
neyse benim gidip progesteron almam lazim eczneden sonra gorusuruz canim bol bol et ye:))))))))))

kızlar inanamıyorum değerim 207 çıkmış, hamileyimmmmmmmmmmm, çok mutluyum inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

süper canım gözünaydın rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. öok güzel haberler darısı bizlere artık öpüyorum sizleri

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm aminnnnnn inş en kısa zamanda rabbim seninde burdaki diger kızlarında yüzünü güldürsün inş rahmannnnn cnm nasılsın nasıl gidiyorr

Ayşecigim çok sagol iyiyim sıcaklarla başım dertte sakın dışarı falan çıkayım deme çok feci kızların hamile olması iyi geldi morel oldu darısı bizlere evet kısmette varsa olur diyorum savaşa devam anlıyacagın kışlık dolaba birşeyler koyma telaşına girdim hem kafam dagılır dedim öpüyorum seni....

günaydın kızlar dün ne mübarek gündü diğer topikte angelos vardı bebeğini kaybetmişti şimdi doğalyoldan hamile kalmış o kadar mutlu oldum ki ona çok ağlamıştım ne zordur demiştim daha zoru başıma gelmişti şimdi çok mutlu oldum belki kendi adıma da sevinirim dualrınızı bekliyorum. taze hamişler sizlerden de bekliyorum. yaa ne güzel bir duygu rabbim şurada kucağı boş kalan olmasın hepinizi çok seviyorum rabbim yüzümüzü güldürsün.

dünden beri kanım gelmiyor galba lohusalığım bitiyor iyi oldu orucumu tutabilcem inşallah. Salı günü de boynumdan tedaviye başlayacağım bakalım fayda görürsem devam edeceğim. rabbim yıl sonuna kadar bakalım olursa doğal yoksa 2. tüp bebek için aralık ayı olucak galiba. sizin güzel haberleriniz şu günlerde yüzümü güldüren tek şey.

SOWAY ve ÖZLEM ne mutlu oldum anlatamam size.. çok ama çok tebrik ediyorum.. ikinize de sorunsuz bir hamilelik diliyorum..

panadol cnm nbr?ben listede seni yeni gördüm düşük yazıyo inanamadım ben baya bi girmeyince uzak kalmışım.kusura bakma nolur.değerin artmıştı diye hatırlıyorum en son.nasılsın görüşmeyeli?

zeynepcim günaydın inş sende angel gibi dogal hamile kalırsın en kısa zamanda aramıza katılırsın inş cnm amin rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın ve en kısa zamanda sanada saglıklı ve hayırlı bir evlat versin şu ramazanlar hürmetinee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar nerdesiniz yaa kimsecikler yok huhu özlemmmm

canım merhaba girmeyince sanırım atladın evet malesef degerim yüksekti keseyi gördük sorun yok diyodu doktor gelişim olmadı kalp atışı görülmedi kürtaj oldum kötü günler geçirdim 1,5 ay önce canım ama şuan daha iyiyim herşey bizim için canım 2 kez yaşadım aynı olayı o agır geldi belkide hayırlısını diyorum

canım benim çok sağol inşallah hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah.

kızlarrrr nasılsınız ÖZLEMMMM hamileymişşşş çok sevindimmm rabbim olmayanlara da biran önce yaşatsın inşşşşş çokk mutlu oldummm bende bugün cinsiyetini öğrendim bebişin KIZMIŞŞ teyzelerii
125 gr ağırlığı 16 cm boyu var

özlemcim çok tebrik ederim canım çok sevindim inş. hayırlı bi hamileik olur tatlım.

güçlüdür benim arkadaşım herşeyin hayırlısı canım benim.herşeyde vardır bir hayır.inşallah bir gün bizlerde kavuşacaağız meleklerimize..çok geçmiş olsun..:1hug:

ay ne güzel bir kız daha geliyo demek vay cimcimeler vayyy maşallah :))) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…