yarin artik canim hatta carsamba bile olabilir. ne kadar gec olsa artik o kadar iyi cunku burda 48saat sonra ikinci yapilinca bir hafta sonra tekrar ucuncu diorlar benim ucuncu carsambaya denk gelicek ya yarin ya carsamba az daha sabredeyim diorum.
Insallah zeynepcim zaten ne olucaksa olucak onune gecemem diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum yoksa 9 ayi asla geciremem. haa korkmuyor diyilim ama olabildigince sakin beklemeye calisiyorum.
zeynepcim yoruldukca benim de biten hafif kanama leke leke geri geliyordu, yorulunca oluyordu sanki.
canim tabii goreceksin cok kisa zaman icinde Insallah. insan bir daha olmaz sanior karamsarliga kapaliyor bazen. Insallah en kisa zamanda zeynepcim hem de dogal.
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nasılsın sınızzzzzz
fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kizlar herkes isimlerinin altina bir sey yazior nasil yapilior bulamadim.
ay sen o tedaviye başlayacaktın dimi ii yaprsın bel ağrısı hiç bişeye benzemez walla biraz detoks olur sana düzelirsen yenilenirsin oh mis gibibenim de çok az wcde geliyor ama artık bitsin istiyorum dolgu yapılacak bir dişim de var yarın boynumdan tedavi için istanbulda bir doktora başlıyorum kuru iğne tedavisine. işler karışık inşallah doğal yoldan olur ama artık bir de rahim azğı yaram var herşey normalken olmadı bakalım rabbim büyük. biraz uzun bir yol daha adetim gelecek bekleyeceğim derken...
özlemcim habersi bırakma cidden çok önemsiyorum merak ediyorum ve için rahat olsun lütfen bundan sonra güzel günler bekliyor seni.
Üzülme kardeşim bu gam da geçer,
dua ettim rabbim bana bir mesaj olsun dedim bu şiir çıktı dergiden
ay sen o tedaviye başlayacaktın dimi ii yaprsın bel ağrısı hiç bişeye benzemez walla biraz detoks olur sana düzelirsen yenilenirsin oh mis gibi
ya zeynep seni boşuna sevmiyorum he
benimde öle bir huyum vardır
rabbim içim çok sıkılıyo bana bi işaret gönde demiştim
facede biri msj atmış ne yazsa beğenirsin
Rabbin Sana Söylüyor..
"Sabredenlere,
Felaketlere Karşı Dişlerini Sıkıp Göğüs Gerenlere
Mükafatları Hesapsız ödenecektir.."
Belki De Onca Insanın Arasında
...Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun...
Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir...
"içinizden Mücahidlerle Sabredenleri Ortaya çıkarıncaya
Kadar Elbette Sizi Deneyeceğiz" (Muhammed, 47/31)
ben bunu çocukluğumdan beri yaparım ama aklımda bişey olsa ben demesem bile rabbim karşıma çıkarır bana cevzp gibi rabbimi çooook seviyorum hep iyileri çıkar karşımıza güzel rabbim
iyiyim cigdocum sen nasilsin? basim donuyor biraz da yorgunum.
dikkatliyim cigdocum zaten istesem de yoramam ayaga kalkinca iyi hissetmiyorum migdem de geceleri biraz bulaniyor:)) neyse yine de kalp atisina kadar kaptirmamak lazim, Insallah hep iyi haberler yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?