Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Insallah zeynepcim zaten ne olucaksa olucak onune gecemem diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum yoksa 9 ayi asla geciremem. haa korkmuyor diyilim ama olabildigince sakin beklemeye calisiyorum.

yarin artik canim hatta carsamba bile olabilir. ne kadar gec olsa artik o kadar iyi cunku burda 48saat sonra ikinci yapilinca bir hafta sonra tekrar ucuncu diorlar benim ucuncu carsambaya denk gelicek ya yarin ya carsamba az daha sabredeyim diorum.

hayırlısı olsun şekerim. benim senden yana içim çok rahat, oldu bu iş hayırlısıyla :)

Insallah zeynepcim zaten ne olucaksa olucak onune gecemem diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum yoksa 9 ayi asla geciremem. haa korkmuyor diyilim ama olabildigince sakin beklemeye calisiyorum.

rahatla artık canım yaa olacak oluyor bence güzel günlerin ve artık kötü günler geride kaldı artık mutlu olmayı hak ediyorsun inşallah. umarım ben de böyle güzel değerler alırım da mutlu olurum. benim yine kanım geldi bugün of ki ne offf.

zeynepcim yoruldukca benim de biten hafif kanama leke leke geri geliyordu, yorulunca oluyordu sanki.
canim tabii goreceksin cok kisa zaman icinde Insallah. insan bir daha olmaz sanior karamsarliga kapaliyor bazen. Insallah en kisa zamanda zeynepcim hem de dogal.

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nasılsın sınızzzzzz
fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim de çok az wcde geliyor ama artık bitsin istiyorum dolgu yapılacak bir dişim de var yarın boynumdan tedavi için istanbulda bir doktora başlıyorum kuru iğne tedavisine. işler karışık inşallah doğal yoldan olur ama artık bir de rahim azğı yaram var herşey normalken olmadı bakalım rabbim büyük. biraz uzun bir yol daha adetim gelecek bekleyeceğim derken...
özlemcim habersi bırakma cidden çok önemsiyorum merak ediyorum ve için rahat olsun lütfen bundan sonra güzel günler bekliyor seni.

Üzülme kardeşim bu gam da geçer,
Bugün olmasa da yarın olacak,
Vâreden her şeye bir ömür biçer,
Giden gidecek, kalan da kalacak,
Gamlı gönüllere neş'e dolacak.

Var mı bir gece devam edip dursun,
Var mı bir zulüm ebedî kudursun;
Zulmet gelip nur yerine otursun,
Bir gün kış görmüşe bahar olacak,
Mağmum sîneler sevinçle dolacak.

Şimdiye dek kaç kere hazân oldu,
Kaç kere baharlar sararıp soldu,
Pür neş'e yuvalar kederle doldu;
Bekle yeni bir nevbahâr olacak,
Gamla inleyenler şevkle dolacak

dua ettim rabbim bana bir mesaj olsun dedim bu şiir çıktı dergiden

ay sen o tedaviye başlayacaktın dimi ii yaprsın bel ağrısı hiç bişeye benzemez walla biraz detoks olur sana düzelirsen yenilenirsin oh mis gibi

Üzülme kardeşim bu gam da geçer,
dua ettim rabbim bana bir mesaj olsun dedim bu şiir çıktı dergiden

ya zeynep seni boşuna sevmiyorum he
benimde öle bir huyum vardır
rabbim içim çok sıkılıyo bana bi işaret gönde demiştim
facede biri msj atmış ne yazsa beğenirsin

Rabbin Sana Söylüyor..
"Sabredenlere,
Felaketlere Karşı Dişlerini Sıkıp Göğüs Gerenlere
Mükafatları Hesapsız ödenecektir.."
Belki De Onca Insanın Arasında
...Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun...
Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir...
"içinizden Mücahidlerle Sabredenleri Ortaya çıkarıncaya
Kadar Elbette Sizi Deneyeceğiz" (Muhammed, 47/31)

ben bunu çocukluğumdan beri yaparım ama aklımda bişey olsa ben demesem bile rabbim karşıma çıkarır bana cevzp gibi rabbimi çooook seviyorum hep iyileri çıkar karşımıza güzel rabbim

özleeeeeeeeeeem

canım ben yeni döndüm tatilden seni tebrik edemedim ama haberlerini zübeydemden aldık eşimle çok sevindik sen bir kez daha bu işin kader kısmet olduğunu hatırlattın bana olacağı varsa bir şekilde oluyor işte, sana 9 ay 10 gün rahat hamilelikler sonrasında kolay doğumlar diliyorum arkadaşım ister kız ister erkek olsun hiç farketmez eli ayağı düzgün ayıpsız kusursuz evlat diliyorum gözün aydın gözümüz aydın ne mutlu bizlere.

temmuzcum ben de bu sabah senin gelmis oldugunu isten fursat bulup yazamadgini dusunuyordum, nasil gecti tatilin? benim memleketime gittin sen biz egeliyiz:))
canim Insallah saglikla kollarima almak da nasip olur, darisi basiniza suna eminimki hucre olsun yetermis yok donmus mu taze mi uc gun mu bes gun mu bombos konularmis bunlar.

iyiyim cigdocum sen nasilsin? basim donuyor biraz da yorgunum.

Daha dur bakalım, Allahım sana bol mide bulantılı bir hamilelik versinkaydirigubbakcemile3
Şaka şaka sağlıklı hayırlı bi hamilelik geçir inşallah, ben de baş dönmesi olmadı çok şükür ama halen mide bulantıları ile mücadele ediyorum işte, tatlım sen de kendini torma henüz çok başı dinlen bol bol ve rahat ol, neyse sen işini bilirsin ne de olsa canım benim..

dikkatliyim cigdocum zaten istesem de yoramam ayaga kalkinca iyi hissetmiyorum migdem de geceleri biraz bulaniyor:)) neyse yine de kalp atisina kadar kaptirmamak lazim, Insallah hep iyi haberler yazarim.

dikkatliyim cigdocum zaten istesem de yoramam ayaga kalkinca iyi hissetmiyorum migdem de geceleri biraz bulaniyor:)) neyse yine de kalp atisina kadar kaptirmamak lazim, Insallah hep iyi haberler yazarim.

Özlemim insan içgüdüsel olarak hep kendini kötüye hazırlamaya çalışıyor ama Allahın izni ile bu sefer yüzümüz gülecek tatlım, tombik annemin bi lafı vardır "Sal Allaha olur vallaha:)"

Sen dikkate et dualrını da et gerisini Allaha bırak, Büyük Allahım da gönlüne göre versin inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…