özlem80 canım tebrik ederim.Hayırlı olsun..Allah saglıcakla bebeğini kucağına alabilmeyi nasip etsin..
Amerikan hastanesi istanbuldamı tedavi oldun canım.Bende şuanda orda tedavi görmekteyim..
temmuzcum ben de bu sabah senin gelmis oldugunu isten fursat bulup yazamadgini dusunuyordum, nasil gecti tatilin? benim memleketime gittin sen biz egeliyiz:))
canim Insallah saglikla kollarima almak da nasip olur, darisi basiniza suna eminimki hucre olsun yetermis yok donmus mu taze mi uc gun mu bes gun mu bombos konularmis bunlar.
canım tedavin hayırlı olsun özlem fransada tedavi görüyor
canım tedavin hayırlı olsun özlem fransada tedavi görüyor
canim cok tesekkur ederim darisi basina Insallah.özlem80 canım tebrik ederim.Hayırlı olsun..Allah saglıcakla bebeğini kucağına alabilmeyi nasip etsin..
Amerikan hastanesi istanbuldamı tedavi oldun canım.Bende şuanda orda tedavi görmekteyim..
resmen hemseriyiz desene:)) haa walla bende anlamiom nasil anliom hem de transfer gecesi basliyor ates kismi:)) ama kimyasal gebeliktede aynisi olunca saglikli bir gebelik mi degil mi anlayamiyorum henuz o asamaya gelemedim:)) Insallah gelemem de en azindan ilk cocuk icin son hamileligimdir yanicanım benim eşim aydınlı zaten eş tarafından hemşeriymişiz tatlım tatil bitivedigari kaydirigubbakcemile3 tatilim güzel geçti dinlendim kafamı dağıttım ama hiçbirşey anlamadım göz açıp kapayıncaya kadar bitti. işler birikmiş yoğunluktan giremiyorum ara ara yazmaya çalışıyorum.
evet çok haklısın dediğinde biz okadar boş şeylere kafamızı yormuşuzki öyle mi olacak böylemi olacak aslında hepsi bizi bunalıma sokan düşüncelerdi ama sana hayranım bir insan vücudunu bukadar tanır nasıl anladın hamile olduğunu bissürü belirtin oldu ateş basıyo ellerim yanıyo falan yazıyordun nasıl hissediyorsun bu nasıl bi şey inan anyamıyorum bu da Allahın bir lütfu olsa gerek maaşallah canım. darısı bizlerin başına.
Özlemim insan içgüdüsel olarak hep kendini kötüye hazırlamaya çalışıyor ama Allahın izni ile bu sefer yüzümüz gülecek tatlım, tombik annemin bi lafı vardır "Sal Allaha olur vallaha:)"
Sen dikkate et dualrını da et gerisini Allaha bırak, Büyük Allahım da gönlüne göre versin inşallahh..
yaa ne kadar guzel ve dogru bir sozmus cok sevdim.
zeynepçim sen nasılsın gülüm
tedaviye başlayacam yazmışsın biyerlerde Allahım hepimize şifa versin benimde sıcaklardan migrenim tutuyo nedense.
kızlar blast embriyoda idrar testi ne zaman yapmalıyım yarın 8. günüm . zaten 10. gün kan testi yaptırıcam. yarın sabah idrar testi yapsam :kedi:
canım benim 3. gün embriyosuyken 7. gün testte çıkmıştı bence çıkabilir
Als canim guzel hayirli mujdeler getirirsin Insallah bize.
cok uykum vardi yatarken bir saat sonra wcye kalktim sonra da stres yaptim uyuyamiyorum kizlar. yarin kan testine gidecegim.ya da haftaya doktordan randevu aldim carsambaya onun stresi mi anlamadim. haftalar aylar nasil gecer boyle bilmiyorum, genelde gercekten iyiydim bu gece cok stres oldum, ya kalbi atmassa ya bos gebelikse vs vs geliyor da geliyor aklima( Allah korusun....
dogal hamile kaldigimda bile arada boyle geliyorlardi normaldir diye kendimi rahatlatmak istiyorum( Insallah yarin test sonucum tereddutsuz iyi cikar arkadaslar. simdi biraz dua edip uyumaya calisayim.[/QUO
özlemcigim merhaba nasılsın ne olur morelini yüksek tut iyi düşün iyi olsun herşey inanki bu sefer güzel olacak hep kötü şeyler yaşayacak halimiz yokya canım:))) dualarımız seninle relax olmaya çalış biraz biliyorum elde degil ama başka şeylere yönel mesela kafan dagılsın ben hala adet olmadım 3 gün geçti kürtajdan sonra düzen diye birşey kalmadı hormonlara baktıracaktım adet olunca 3 günü kendien iyi davran canım öpüyorum..
Als canim guzel hayirli mujdeler getirirsin Insallah bize.
cok uykum vardi yatarken bir saat sonra wcye kalktim sonra da stres yaptim uyuyamiyorum kizlar. yarin kan testine gidecegim.ya da haftaya doktordan randevu aldim carsambaya onun stresi mi anlamadim. haftalar aylar nasil gecer boyle bilmiyorum, genelde gercekten iyiydim bu gece cok stres oldum, ya kalbi atmassa ya bos gebelikse vs vs geliyor da geliyor aklima( Allah korusun....
dogal hamile kaldigimda bile arada boyle geliyorlardi normaldir diye kendimi rahatlatmak istiyorum( Insallah yarin test sonucum tereddutsuz iyi cikar arkadaslar. simdi biraz dua edip uyumaya calisayim.
günaydın kızlar nasılsınız
gökçe bunu beğendi kaydirigubbakcemile5
süpermiş yaaaa sal Allaha olur Wallaha. oldumu oldu bizimde olurmu olur alkisalkisalkis
canım benim çok sağol eşim nedense hiç test yaptırma taraftarı değil ama ben istiyorum. ama bakalım biraz da maddi açıdan proflara gittik tüp bebek sonra doğum masrafı şimdi de boynumdan tedavi görücem hepsi çok paralı bakalım nasip.
günaydın güzel surat nasılsın bu resminde pek güzel çıkmışsın maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?