Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlem80 canım tebrik ederim.Hayırlı olsun..Allah saglıcakla bebeğini kucağına alabilmeyi nasip etsin..
Amerikan hastanesi istanbuldamı tedavi oldun canım.Bende şuanda orda tedavi görmekteyim..

canım benim eşim aydınlı zaten eş tarafından hemşeriymişiz tatlım tatil bitivedigari kaydirigubbakcemile3 tatilim güzel geçti dinlendim kafamı dağıttım ama hiçbirşey anlamadım göz açıp kapayıncaya kadar bitti. işler birikmiş yoğunluktan giremiyorum ara ara yazmaya çalışıyorum.
evet çok haklısın dediğinde biz okadar boş şeylere kafamızı yormuşuzki öyle mi olacak böylemi olacak aslında hepsi bizi bunalıma sokan düşüncelerdi ama sana hayranım bir insan vücudunu bukadar tanır nasıl anladın hamile olduğunu bissürü belirtin oldu ateş basıyo ellerim yanıyo falan yazıyordun nasıl hissediyorsun bu nasıl bi şey inan anyamıyorum bu da Allahın bir lütfu olsa gerek maaşallah canım. darısı bizlerin başına.

özlem80 canım tebrik ederim.Hayırlı olsun..Allah saglıcakla bebeğini kucağına alabilmeyi nasip etsin..
Amerikan hastanesi istanbuldamı tedavi oldun canım.Bende şuanda orda tedavi görmekteyim..
canim cok tesekkur ederim darisi basina Insallah.

resmen hemseriyiz desene:)) haa walla bende anlamiom nasil anliom hem de transfer gecesi basliyor ates kismi:)) ama kimyasal gebeliktede aynisi olunca saglikli bir gebelik mi degil mi anlayamiyorum henuz o asamaya gelemedim:)) Insallah gelemem de en azindan ilk cocuk icin son hamileligimdir yani canim darisi basina olsun az kaldi senin de tedavine.

yaa ne kadar guzel ve dogru bir sozmus cok sevdim.

zeynepçim sen nasılsın gülüm
tedaviye başlayacam yazmışsın biyerlerde Allahım hepimize şifa versin benimde sıcaklardan migrenim tutuyo nedense.

canım ben lohusayım daha 2 hafta oldu bebeğimi kaybedeli . yarın boynumdan tedaviye başlıyorum diğer tedavi yıl sonu ancak olur aralık gibi yani hayırlısı olsun hepimiz için sen naıslsın sen ne zaman düşünüyorsun??

kızlar blast embriyoda idrar testi ne zaman yapmalıyım yarın 8. günüm . zaten 10. gün kan testi yaptırıcam. yarın sabah idrar testi yapsam :kedi:

Als canim guzel hayirli mujdeler getirirsin Insallah bize.
cok uykum vardi yatarken bir saat sonra wcye kalktim sonra da stres yaptim uyuyamiyorum kizlar. yarin kan testine gidecegim.ya da haftaya doktordan randevu aldim carsambaya onun stresi mi anlamadim. haftalar aylar nasil gecer boyle bilmiyorum, genelde gercekten iyiydim bu gece cok stres oldum, ya kalbi atmassa ya bos gebelikse vs vs geliyor da geliyor aklima( Allah korusun....
dogal hamile kaldigimda bile arada boyle geliyorlardi normaldir diye kendimi rahatlatmak istiyorum( Insallah yarin test sonucum tereddutsuz iyi cikar arkadaslar. simdi biraz dua edip uyumaya calisayim.

panadolcum sagol canim yani hep o halde degilim neyseki, dun gece geldiler gece uce kadar uyuyamadim( ama ara ara boyle olursam hic sasirmayacagim. gerci aynen ben de senin gb "hep de kotu olucak degil ya" demiyor degilim:))) Insallah canim guzel gunlerimiz olucak artik. sabah kan verdim geldim.
canim yaa Insallah hamileliktendir. degilse de bende de uc ay hep uc bes gun gecikme olmustu, prolaktinim yuksek cikmisti ama ilacsiz dustu sonraki aya. ama gercekten hamile de olabilirsin Insallah, oyle sevinirimki kendiminki kadar.

klava:klava:
hahahaha asayiş berkemal
özlemcim bu endişelerin yüzünden sana bişey diyemem insan o kalp atışlarını duymadan kendine gelemiyor.kokuyor...

ama insan bak minik melek gayet sağlıklı sen hiç korkma
herşey yoluna girecek
ben 6 haftalıkken karından muayene ile bebeğimin hem kalp atışını duydum hemde gördüm ama karından muayenede kilonun çok büyük bir önemi var
hani kilonu bilmiyorum ama vajinalde duyulur yani kesin duyulmasa bile 7-8 . haftaya kadar yolu var bazen geç duyulnalarda oluyor

gökçe bunu beğendi kaydirigubbakcemile5

süpermiş yaaaa sal Allaha olur Wallaha. oldumu oldu bizimde olurmu olur alkisalkisalkis

[temmuzcugum hoşgeldin gülüm nasılsın nasıl geçti tatil sorulurmu dimi tatilin kötüsü olurmu ama her güzel şeyler çabuk bitiyor

slm canım canım hangi şehirde yaşıyosun bilmiyorum ama ist. zeynep kamilde yaptırmıştım ben ilk düşükten sonraki genetik testleri ve kan pıhtılaşması testlerimi ist oturuyosan tavsiye ederim ödemede yapmadım ben 3 haftada çıktı testler gidince dersin 2 düşük yaşadım vs. yardımcı oluyolar için rahat olur bir sonraki tedavi aşamalarında yazmak istedim bunu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…