yaa kizlarr acaba ben kendime su hamilelik tickerindan yapsam mi:)) yaaa kotu de sonuclansa bari o gune kadar bir tickerim olsa mi? ilkinde cok icimde kalmisti kismet olmamisti 12 hafta boyunca yapmak:))) gerci nasil yapilir bilmiyorum da:)
yap tabi hatta gizemlicim hemen sana yapar söyle ona tatlım :)
ay cnm ne olsun yagizemli esinin isyerindeki sorunlar halloldu mu canim?
kizlar aysenin bilgisayar tamire gitti herhalde?
özlem saçmalama walla gelio şimdi sopa heay ben takvim falan derken bu test sonucu zirt diye dusmus olmasin sakin, Allah korusun ama olur mu olur, sanki basim az donuyor dun geceden beri. gerci dusucekse ben raziyim basta dussun. ay her test gunu yedim beyninizi sizinde zubeydem hep de sana denk geliyor sen hamile kalir kalmaz gun gun pskilojik destek sozum olsun sana:)))
aaaa deli kız neden terk edeyim allah korusun olmayacak bu sefer çok güzel bi hamileliğin olacak allah nasip ederse hem biz sadece sevinçlerde mi yanındayız senin arkadaşım her ne olursa olsun biz burdayız ve inan bende sabırsızlıkla sonucu bekliyorum yeğenimizin değeri ne olmuş bakalım sonra kaç gr olmuş diycez sonra kızımız mı oğlumuz mu geliyo diycez biz her daim burda 9 ay 10 gün takipteyiz sizleri özlemcimm bizden kurtuluşunuz yok
saol tatlım düzelicek tabi minik meleğim bana ve babasına huzur ve bol rızık getirecek inşallahgizemlicim erkekler isyerinde sorunlara hic gelemiyor cok etkileniyorlar heleki sizinki ortaklikmis daha zor.Insallah en kisa surede en karli sekilde kurtulursunuz ama sen uzme kendini mutlaka hallolacaktir bak kzcen artik her seyi hissediyordur (yerimmmmmmm)
evet aysenin kontorolu vardi Insallah guzel haberle gelicek. haber alinca bize de yaz canim.
dus aldim kendime geldim hadi iyisiniz normallestim :dilcikar:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekizlar 560 olmus, 88den 560 cikti 4 gunde. hayirlisi olsun.rahatladim.
sagolun kizlar bende sasardim:)) bir turlu normal deger artamiyorum ben bu tup bebekte ya az artiyor ya fazla neyse cok sukur. ikiz ihtimali bile az da olsa belirdi aslinda 560 cok degil de artis ikiserden fazla oluyor ondan:))
bende 7 gün 46, 55
9 gün 136,2
12 gün 531,8 di
doktorum ikiz olabilir dedi ama nasip olmadı
gizemlim ya yap bana bir ticher ne olurrrrrrr 10 temmuz sat tarihi walla sen yap diye istedim cunku cesaret edemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?