canim ya kusura bakma yap bir ticker derken hani sozlu hos gelior da yazi da emir kipi gb algilanmasin sakin:))
dur be benide ağlatıcan deli kadınay canimmmmmmmmm ellerine yuregine saglik, cok cok cok tesekkur ederim cok mutlu oldum duygulandim da zirliyorummmmmmmm
aminnnnnnnnn ticker köpeğiniz olsun yaHARİKAA OLMUŞŞ ALLAHIM YAAA BİZLERE NASİP ETSİNN mervecim bizlere de yapsın
evet bende vermicem kızımmıay evet hep benimle kalsin cok guzel yazmissin,evlense bile benimle yasasin ben olene kadar sehir disina bile gitmesinnnnnn:)))))))))
hayır cnm pespembe bi zemin yapıosun öle pembe oluyobir sey sorcam cok kotuyum ama pembe yapasin gelmis ya pek hoslandim bundan:)) ama mavi degil mi bu:)))))))))
alemsin yaaagzi acik ayran delisi gb bakiom takvime:))))))))) kapanmiyor agiz
cnmsın ya ne demek çok sevindim sevinmeneeline yuregine saglik gizemlicim ben kendi basima kesin yapmazdim cesaret edemezdil cok sevindirdin bana cok morel oldu. 4 saat uykuyla duruyorum ama uykum kacti sevincten:)
selam kızlarr nasılsınız?havalar çok sıcak aman dikkat edin hamişlerimiz kendinize :)
özlemcim takvim ne güzel olmuş bayıldım valla :)) darısı bizlere olsun inşallah..eminim ben de o takvim aşamasına gelsem bütün gün göüzümü kırpmadan bakıp dururdum :))
cnmsın ya ne demek çok sevindim sevinmene
inşallah geliceksin cnm bnm sıkma sen canını
o zaman sanada yaparım bi tane
sende bakarsın bütün gün
hamişsinnnn hamişşşşşşşş sen merak etmeee
kızlar bugün idrar testi yaptım 8. günüm 2. çizgi çok silik çıktı siz tecrubelisiniz bu konuda 5. gün embriyosu zaten perşembe günü kan tahlilim var kafam daha çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?