Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim ya kusura bakma yap bir ticker derken hani sozlu hos gelior da yazi da emir kipi gb algilanmasin sakin:))

ya özlem saçmalama
bende senin bebeğe sıpa diyorum
oda eşşek demek hahahahaha

http://lbdf.lilypie.com/zzOsp3.png

tatlım şimdi kullanıcı paneline gir

profilini düzenleye tıkla

ordan çizelge yazan yere bu linki yapıştır

değişiklikleri kaydet de

işte bu kadarrr
yaparken hep pembe yapasım geldi nedense

ayrıca kendimce içimden gelen bi söz yazdım umarım hislerine tercüman olur ama istersen söle değiştirimm

ay evet hep benimle kalsin cok guzel yazmissin,evlense bile benimle yasasin ben olene kadar sehir disina bile gitmesinnnnnn:)))))))))

ay canimmmmmmmmm ellerine yuregine saglik, cok cok cok tesekkur ederim cok mutlu oldum duygulandim da zirliyorummmmmmmm
dur be benide ağlatıcan deli kadın
HARİKAA OLMUŞŞ ALLAHIM YAAA BİZLERE NASİP ETSİNN mervecim bizlere de yapsın
aminnnnnnnnn ticker köpeğiniz olsun ya
neler yaparım neler
ay evet hep benimle kalsin cok guzel yazmissin,evlense bile benimle yasasin ben olene kadar sehir disina bile gitmesinnnnnn:)))))))))
evet bende vermicem kızımmı
bir sey sorcam cok kotuyum ama pembe yapasin gelmis ya pek hoslandim bundan:)) ama mavi degil mi bu:)))))))))
hayır cnm pespembe bi zemin yapıosun öle pembe oluyo
agzi acik ayran delisi gb bakiom takvime:))))))))) kapanmiyor agiz
alemsin yaa
seviyorum sizi kızlar

ya şu ayşe aramadı hala yaaa merak ettim

sonunda ben aradım dün gidememiş deli kız
takside şimdi gidiyo

hayırlı haberler alırız inşallah

msj atıcak çıkınca yazarım size

eline yuregine saglik gizemlicim ben kendi basima kesin yapmazdim cesaret edemezdil cok sevindirdin bana cok morel oldu. 4 saat uykuyla duruyorum ama uykum kacti sevincten:)

selam kızlarr nasılsınız?havalar çok sıcak aman dikkat edin hamişlerimiz kendinize :)
özlemcim takvim ne güzel olmuş bayıldım valla :)) darısı bizlere olsun inşallah..eminim ben de o takvim aşamasına gelsem bütün gün göüzümü kırpmadan bakıp dururdum :))

eline yuregine saglik gizemlicim ben kendi basima kesin yapmazdim cesaret edemezdil cok sevindirdin bana cok morel oldu. 4 saat uykuyla duruyorum ama uykum kacti sevincten:)
cnmsın ya ne demek çok sevindim sevinmene

inşallah geliceksin cnm bnm sıkma sen canını
o zaman sanada yaparım bi tane
sende bakarsın bütün gün

kızlar bugün idrar testi yaptım 8. günüm 2. çizgi çok silik çıktı siz tecrubelisiniz bu konuda 5. gün embriyosu zaten perşembe günü kan tahlilim var kafam daha çok karıştı

kızlar ayşe aradı şimdi
herşey yolundaymış
bebek büyümüş
194 gr boyuda 15 cm olmuşşş
hepinize çok selamı var

özlem ayşe ayrıca seni çokkkk tebrik ediyo bebekler ikizmiş
öle dedi içine öle doğuyormuş

neşesi keyfi yerindeydi arkadaşımın allah bozmasın

kızlar bugün idrar testi yaptım 8. günüm 2. çizgi çok silik çıktı siz tecrubelisiniz bu konuda 5. gün embriyosu zaten perşembe günü kan tahlilim var kafam daha çok karıştı

anammmmmmmmmmmmmmmmm
aynı ben işte
blast embriyo idrar testinde ikinci çizgi silik daha neyi soruyorsun
hamilesin haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt buda minik kızımın dansıydı teyzesi minik bebeği öpüyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…