Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar merhaba herkezin geçmiş ramazan bayramını kutlarım umarım herkezin bayramı güzel geçmiştir benim bayramım çok güzel geçti havalar çok iyi gitti 2. bir tatil oldu bizim için kafamızı boşalttık ayvalık ve sarımsaklı gerçekten çok güzelmiş.
bu arada ben akıntım var demiştim ya meğersem regli olacakmışım onun akıntısıymış bayramdan bir hafta önce regli olmuştum 18 gün sonra tekrar regli oldum farlutal kullandım nomalde 12 tablet bittikten 3-4 gün sonra regli olmam gerekirken ilacın 7. gününde regli oldum korktum çünkü hayatımda ilk defa 18. günde regli oldum 35 günde bir olduğumu düşününce. doktorumu aradım doğal karşıladı olabilir dedi ama bana hala garip geliyor ne göğüslerim şişti ne bişey oldu bakalım kaç gün sürecek devamı gelicekmi.
yarın başka bir ilaca başlıyorum cyclo-progynova diye bir ilaç 25 gün sonra falan regli olacakmışım yaniiiiii benim transfer ekim ayının sonunda olucak galiba bayrama denk gelmesin derken bayramdan 10 gün önce olacak bu gidişle ama içim huzursuz bişeyler ters gidiyor sanki hakkımızda hayırlısı doğal siklusla denesek daha iyi olabilirdi ben devamlı ilaç kullanıyorum birini bırakıyorum diğerine başlıyorum adet düzenim iyice şaşırdı aylardır kendiliğinden adetimi beklemedim bakalım bu sefer tutar inşallah.

canım hoşgeldin tatil iyi gelmiştir seninde geçmiş bayramın kutlu olsun bende çok sevmiştim sarmısaklıyı ayvalıgı cunda adasınada bayılmıştım:)))canım dur stres yapma bakalım hemen bak kafan boşalmıştı allahın izniyle olacak inşallah bizimde kaderimizde biliyosun mucadele etmek var olumlu olacak bu sefer canım umudunu yitirme baklım öpüyorum

günaydın kızlarrrrr hepinizi çok özledim geçmiş bayramınız mubarek olsun umarım hepiniz iyisinizdir ben pek dinlenemedim yoğun bi bayram süreci idi gelen giden pek dinlendim sayılmaz yani :)

gunaydin kizlar, temmuzcum sevindim ne guzel vakit gecirmissin, zubeydecim oysaki sen donlenmeliydin walla cok yoruluyorsun( panadolcum karatasozcum hepinizi cok ozledim.
temmuzcum sen reglen bitince yine de enfeksiyon testini yaptir, muhtemelen yoktur bir sey ama olsun bazen regle duzeni enfeksiyondan da sasiyor icimiz rahat eder en azindan. burda transferden 2 hafta once zorunlu bu enfeksion testi. onemli olmasa zorunlu tutmazlardi.
ben de iyi sayilirim belim bacagim agriyor genelde. migdem arada kotu ama azaldi oysaki rahatlatiyordu psikolojik olarak o bulantilar beni. bazi geceler cok huzursuz uyuyorum Allah yardimcim olsun, Insallah bebegim sagliklidir.

canım benim hiç huzursuz olma Allaha emanet bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu varsa bişekilde dünyaya gelir sağlıklı sıhatli inşallah senin tedirginliğin bebeğe de geçer sonra soğduğu zaman huzursuzlanan mız mız bi kız olsun istemeyiz dimi onun için rahat ol canım sen yolun yarısına geldin say kendini bak biz hala emekliyoruz.
dün eşim gördü yazıklarımı çok kızdı benimle neden paylaşmıyorsun kafana taktıklarını bana anlatmıyorsunda oraya yazıyorsun dedi kaliba topiğimizi kıskandı.

özlemcim merhaba tatlım :) özledik epey birbirimizi evet. bebiş büyümüş maşallahhhh maşallahhh maşallahhh Allah nazarlardan korusun. sende rahatlamaya çalış azıcık bak çok şükür herşey yolunda gidiyo :) bebişini strese sokma boş yere emi.

iyi karatasözüm düzeldim valla biraz öksürüğüm kaldı bugun bi de regl oldum gecikmeli oruçtan sanırım bi 4 gün gecikti ama bugun oldum tedaviden sonra ilk defa bu ay regli olayım diye dua ettim çünkü çok antibiyotik kullandım

sagolun kizlar. Insallah dediginiz gbdir. Allah en kisa zamanda size de nasip etsin Insallah.
temmuzcum eslerimiz de artik cok etkileniyor biraz da onlari korumak icin belki de az anlatiyoruz ama paylasmak istiyorsa bu kadar belki onunla konusman onu uzmek yerine iyi gelicektir ikinizi de. tabii bir de biz burda kadin kadina iyi anliyoruz birbirimizi.

yaa bu arada kilo almaya devam 57 kilo olmusum. 52 ile mayistatedaviye basladim. dondurulmusulari denemeden once 56 idim. simdi 57 hatta biraz daha fazla da kusuratini kendime bile soylemiyorum:)))) dusunsenize ben normalde hamile kalsaydim hormon ilacsiz su 57 kiloyu sanirim hamileligin 5.ayinda ancak gorurdum hatta gormezdim bile. aslinda kilo umrumda degil veririz. ama kilo cok olunca catlaklar oluyormus. hos gerci her derdim bitti de catlak kaldi:))) neyse ama ne biliim ya catlamasak iyi di mi kizlar. hamile kalana kadar icimiz catliyor zaten

30 temmuz canım geçmiş olsun. zor bi dönemden geçiyoruz kendimizi Allaha emanet etmekten başka elden bşi gelmez o en iyisini bilir deyip ne verirse hayırlısını verir deyip kapatıpp gözümüzü yola devam edicez yapacak başka bişi yok malesef üzme kendini. birbirimize iyi enerji yollayım olumlu düşünelimki herşey olumlu olsun

canım meraba nasılsın

sen ne zaman başlayacaksın canım tedaviye yazmışsındır belki ama unuttum.

canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine, regl oldun demek hayırlsıı olsun dua kitabında geçen bişi okudum iki salavat arasında edilen duayı Allah kabul edermiş. bol bol dua et belki bi sonraki ay regl olmazsın kimbilir :) ben hepimiz için dua ediyorum inş. hepimiizn yüzü bu sfer gülecek.

kızlar dün çok yağmur yağdı ya yağmur suyu biriktirdim bi kavanoz:) akşam eşim okuyacak bakalım belki vesiledir bizlere bi deniyeceğim

canım benim ablam mustelanın kremlerini kullandı hiç çatlağı olmadı. 67 kiloydu hemde hamile kaldığında ikiz bebeklere gebeydi bide düşün. :) ama bebe yağıda aynı işi görüyo diyolar bence şimdiden kullan badem yağı kullanma tüylenme yapıyo bi arkdaşım badem yağı kullanmıştı ordan biliyorum.

canım meraba nasılsın

sen ne zaman başlayacaksın canım tedaviye yazmışsındır belki ama unuttum.

saol bi tanem iyiyim. perşembe günü gidicem doktora bakalım ne dicek çok heyecanlıyım şu an kendiliğinden hamile olmuş olmayı çok istiyorum 20 si regl tarihim çok dua ettim belki Rabbim kabul etmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…