kızlar merhaba herkezin geçmiş ramazan bayramını kutlarım umarım herkezin bayramı güzel geçmiştir benim bayramım çok güzel geçti havalar çok iyi gitti 2. bir tatil oldu bizim için kafamızı boşalttık ayvalık ve sarımsaklı gerçekten çok güzelmiş.
bu arada ben akıntım var demiştim ya meğersem regli olacakmışım onun akıntısıymış bayramdan bir hafta önce regli olmuştum 18 gün sonra tekrar regli oldum farlutal kullandım nomalde 12 tablet bittikten 3-4 gün sonra regli olmam gerekirken ilacın 7. gününde regli oldum korktum çünkü hayatımda ilk defa 18. günde regli oldum 35 günde bir olduğumu düşününce. doktorumu aradım doğal karşıladı olabilir dedi ama bana hala garip geliyor ne göğüslerim şişti ne bişey oldu bakalım kaç gün sürecek devamı gelicekmi.
yarın başka bir ilaca başlıyorum cyclo-progynova diye bir ilaç 25 gün sonra falan regli olacakmışım yaniiiiii benim transfer ekim ayının sonunda olucak galiba bayrama denk gelmesin derken bayramdan 10 gün önce olacak bu gidişle ama içim huzursuz bişeyler ters gidiyor sanki hakkımızda hayırlısı doğal siklusla denesek daha iyi olabilirdi ben devamlı ilaç kullanıyorum birini bırakıyorum diğerine başlıyorum adet düzenim iyice şaşırdı aylardır kendiliğinden adetimi beklemedim bakalım bu sefer tutar inşallah.
gunaydin kizlar, temmuzcum sevindim ne guzel vakit gecirmissin, zubeydecim oysaki sen donlenmeliydin walla cok yoruluyorsun( panadolcum karatasozcum hepinizi cok ozledim.
temmuzcum sen reglen bitince yine de enfeksiyon testini yaptir, muhtemelen yoktur bir sey ama olsun bazen regle duzeni enfeksiyondan da sasiyor icimiz rahat eder en azindan. burda transferden 2 hafta once zorunlu bu enfeksion testi. onemli olmasa zorunlu tutmazlardi.
ben de iyi sayilirim belim bacagim agriyor genelde. migdem arada kotu ama azaldi oysaki rahatlatiyordu psikolojik olarak o bulantilar beni. bazi geceler cok huzursuz uyuyorum Allah yardimcim olsun, Insallah bebegim sagliklidir.
özlemcim merhaba tatlım :) özledik epey birbirimizi evet. bebiş büyümüş maşallahhhh maşallahhh maşallahhh Allah nazarlardan korusun. sende rahatlamaya çalış azıcık bak çok şükür herşey yolunda gidiyo :) bebişini strese sokma boş yere emi.
iyi karatasözüm düzeldim valla biraz öksürüğüm kaldı bugun bi de regl oldum gecikmeli oruçtan sanırım bi 4 gün gecikti ama bugun oldum tedaviden sonra ilk defa bu ay regli olayım diye dua ettim çünkü çok antibiyotik kullandım
yaa bu arada kilo almaya devam 57 kilo olmusum. 52 ile mayistatedaviye basladim. dondurulmusulari denemeden once 56 idim. simdi 57 hatta biraz daha fazla da kusuratini kendime bile soylemiyorum:)))) dusunsenize ben normalde hamile kalsaydim hormon ilacsiz su 57 kiloyu sanirim hamileligin 5.ayinda ancak gorurdum hatta gormezdim bile. aslinda kilo umrumda degil veririz. ama kilo cok olunca catlaklar oluyormus. hos gerci her derdim bitti de catlak kaldi:))) neyse ama ne biliim ya catlamasak iyi di mi kizlar. hamile kalana kadar icimiz catliyor zaten
canım meraba nasılsın
sen ne zaman başlayacaksın canım tedaviye yazmışsındır belki ama unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?