Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

saol özlemcim aslında bu sefer karnım daha da bi şişti ben de fazla olacak galiba diyodum.o yüzden şaşırdım biraz ama dediğiniz gibi önemli olan 2 tane kaliteli embriyo olması.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

ah canım çok geçmiş olsun.inş.gerek kalmaz antibiyotiğe..

canım çok geçmiş olsun inşallah basit bir şekilde atlatırsın
hemen kendini üzme napalım böyle olması gerekiyormuş hem ayrıca çok kötü bişey kesinlikle antibiyotik yazmazlardı sıkma canını.

canım hayırlı olsun son tedavin olsun gülüm
napacan çok yumurtayı son tedavin olur da 2 den başka embiriyoya ihtiyaç duymazsın inşallah 8 tane olsun iyi olsun temiz olsun sayıya bakmıyo bu işler gülüm sıkma canını embiriyomu 3. gün dondurdular diye zırıl zırıl ağlamıştım çok biliyormuş gibi şimdi transferim 3. gün olsun diye doktoru ikna etmeye çalıyorum herşey olucağına varıyor.

Kızlarrrrr selam,

Bugün bütün gün aklımdaydınız ama girmeye bi türlü fırsat bulamadım, eşim gelmek üzeredir ama 5dk olsada girmek şstedim.

EVOEVO:allah bu tevaiyi son tedaviniz yapsın inşallah, gülüm sana 1 kaliteli yumoş bile yeter, sen içini ferah tut yeterki allahım ol desin, bak benimde 1 tanecikm embryom vardı nerden nereye tatlım..

KARATASÖZ:hiç merak etme dr hayırlı haberler vericek allahın izni ile, allah gönlüne göre versin kuzum..

PANADOL:herşeyin iyi çıkmasına çok sevindim tatlım, bak gör bu ay sonundaki testlerde iyi gelecek, sen içini ferah tut emi kuşum?

AYŞE:artık kızımızı üzme canımın içi, ne olursa olsun hep onu düşün bi arkadaş yazmıştı bak sana can yoldaşı olucak allahın izni ile..

ÖZLEM:geçmiş olsun dişin için tatlım, ama temmuzun dediği gibi zararlı olucak olsa antibiyotik vermezlerdi, sen stresten uzak dur yeter, bak ben duramıyom kaynanadan dolayı:)neyse kendi annişim geliyo,yuppi..

ZÜBEYDE,GİZEMLİ30 TEMMUZ diğer tüm arkadaşlarımıda öpüyorum...

doğru diyosun canım valla bana da kalsa 3.gün olsun isterim transfer çok beklemek de stres yapıyo insanı.5.gün transferinin şansı yüksek diye bana da hep öyle yapıyolar bakalım yine aynı olacak herhalde.bende doktoruma bıraktım o ne derse tamam diyorum.

saol cigdocum olsun da yeterki emeklerimiz boşa gitmesin canımm çok saol.sen nasılsın görüşmeyeli bebişler iyi mi?

bitanem hayırlı olsun yumoşların sakın az deme benimde 9 taneydi bak şimdi bir çimcimem varr:))))çok şükürr darısı senin başına tatlım inş birinci kalite embryoların oluşur ve bebegin sana sıkıca tutunur tatlımmm

cnm çok geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin korkma allahın izniyle inş bir şey olmaz benim kız kardeşimde 2 aylıkken kullandı antibiyotik şimdi 3.bucuk yaşında bir oglu var tatlım inş dişinin agrısı hemen gecerrr:Saruboceq:

Panadolummm gördüm sonunda seni sonuçlara çok sevindim hiç bir şey çıkmayacağına emindim en azından içimiz rahatladı kız bi ikimiz kaldık başlamayan napsak bizde mi tedaviyi erken e alsak :)

canım çok sagolasın haklısın aslında embrionun genetik sonucu çıksın doktor konuşalım dedi bana 3.4 ay kullanmam gereken ilaç var yumurta çogaltıcı DHEA onu kullanacagım sanırım 2011 bulacak inşallah kızlarında son mucadelesi olur sen ne zaman düşünüyosun canım

canım inşallah bu son tedavin olurda sıkıca tutunur bebişin daha önceki tedavilerinde kaç yumurta toplanmıştı senden morelini yüksek tut sen...

canım özlemim çook geçmiş olsun ya kıyamam nerden çıktı bu diş agrısı inşallah kullanmazsin antibiyotik hay allah ya..

merhaba kızlar geç oldu ama gelebildim eve,
doktor tedavimi bir ay erteledi tahmini ekim sonu başlıcam iğnelere rahimde küçük bi sıkıntı çıktı kürtajımdan dolayı hafif bi yapışıklık söz konnusuymuş doktor ciddiye alıncak bişi değil ama içim rahat etsin hiteroskopi yapalım dedi 22 gibi regl olursam işte 6. günüde genel anestezi altında hiteroskopi olucam Allah hayırlısını versin canım biraz sıkıldı ama en azından korkulacak bişi yok dedi rahatladım öpüyorum hepinizi.

kizlar basima gelen( antibiyotik kullaniyorum artik resmen yeterki antibiyotik olsun bosuna kullaniyor olmayayim diyebiliyorum( iki ayri disciye gittim cok paramiz var ya sanki!! neyse sinirden konuya giremedim:)) simdi agrim asagida kanal tedavisi olan yerde bir de ustte dolgum var ama asasi agriyor. birinci disci bence yukardaki dolgun kanal tedavisi istiyor asagiyi o etkiliyor dedi cunku yukarisinin da arada sizladigini soylemistim. eski bir rontgenime bakiyorlar. ben inanmadim adama cunku direk 750 euro kanal tedavisi dedi oha oldum( tup bebek parasi burda nerdeyse:)) bu uzman bir doktordu diye gittim sadece disci degildi. sonra icime sinmedi aksam 7de evin burda bir disci vardi gittigim tatli bir adamdi ilgili ona gittim, bana dediki bence asagida agriyi gosterdigin kanal tedavisi olan disle ilgili agrin en iyisi antibiyotik kullanip deneyecegiz ilk doktorun dediklerini anlattim kucuk bir ihtimal cunku agri asagida simdi bakinca da o yukardakinde agri hissetmedin dedi.
rontgen cekmek istemiyorum rontgensiz emin olamayiz ama antiboyotik bebegine zarar vermez rontgen verebilir dedi. bana ikinci doktorun dedikleri daha mantikli geldi aldim ilaci basladim( bir de liste verdi bir kitaptan fotokopi hamilelikte kullanilabilen ilaclar die yani titiz davrandi beni de rahatlatti.
karisiksa kusura bakmayin konunun ozu karisik cunku:)) simdi antibiyotigi belki de bosuna kullanacagim 3 gune bitmezse agri ilk doktor hakli olucak( ama agri tamamen asagida iken niye yukardaki dise kanal tedavisi baslayayim simdi diye dusundum, kime ne inanayim bilemedim porselenle kapli bir dis oldugu icin adam tam emin de olamaz ama bakis acisi mantikli bir de dis etim hafif sismis gb.

aysecim aynen senin hikayene benzedi kimin ne dedigi net degil( ya bosuna antibiyotik kullaniyorsam(((kizlar tedaviden once disciye gidin nisanda ben de gitmistim ama dolgulu dislere rontgen cektirmemistim tabii( siz cektirin dolgunuz varsa inanin boyle bakarak kapali disten hicbir sey anlamiyorlar acip bakalim deseler anestezi gerekicek( durum karisik yani lutfen ihmal etmeyin.

karatasozcum bir umutla tedaviye abslanirken en ufak bir aksilik insani cok uzuyor ama ben kk kimin boyle ertelense o ertelenen tedavide hamile kaldigini okuya okuya, vaktinin ertelenen ay oldugunu Allah'in o ay nasip ettigini dusundum. cok ornek okudum boyle o yuzden senin icinde okur okumaz ayni seyi dusundum.Insallah oyledir canim histeroskopi aslinda hepimize lazimdi ne olursa olsun ama kimimiz kactik her iste bir hayr vardir canim.

cok uzucu antiboyotik almak hele derler ya ilk 12 hafta ilactan kacinin diye kendime nazar ettim daha dun dedimki oh hasta olmadan ilacsiz atlatiyorum kritik zamani bu kadar olur ya!!! icim yandi ilaclari icerken ama enfeksiyonsa bebege daha zararliymis( bir yandan agri uyutmuyor bir yandan bu vicdan azabi( bu ikinci doktora iki disi de cekip alin disler onemli degil bebek onemli dedim; olur mu oyle sey dedi, antibiyotik 10.haftada artik sorun degil korkma dedi surekli ama olur mu iyi degil hic kullanilmasi beni rahatlatmak icin dedi bence( ya bir de bosuna kullaniyorsam yok mudur bunun emin oluncak yani hic duymadim boyle bir sey iki doktor da rontgen dedi sadece o gosterirmis( kizlar kafanizi sisirdim ama agri ceneme vurdu kusura bakmayin(

günaydın kızlar pek gelemedim. okul başladı eşimin dedesi vefat etti memlekete gittik geldik çok yorgunum. hala göğsümden süt geliyor smear sonucum erozyon çıkmış yani yara. onu da zaten biliyorduk rahim ağzı yarası ilaç verdi doktor adetimi bekliyorum zaten olmuyor diye korunmadık adet olduktan sonra ilaçları kullanacağım bir haftalık sonra korunmasam bişey olur mu çünkü ovulasyondan önce ilaçllar bitiyor??? hepinizi öpüyorum tatlı anneler ve anne adayları

tatlım kasımda doktora gideceğim büyük bi ihtima aralık sonu transferim olmuş olur allahın izni ile şimdilik öyle düşüncemde allahım ne derse o olur nasip kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…