canim benim hic az deme 8 cok iyi bir sayi Masallah. nasil dollenecekleri onemli iki tane iyi embro yeticek sana, dualarimizdasin canim. su gb kolay aksin gecsin bu surec ve bebegine saglikla kavus Insallahbenim de 8 embrom olmustu besi kaliteliydi ucuncu gunde.doktor gayet iyi demisti.
kizlar disim cok kotu agriyor sbahtan beri birazdan disciye gidecegim ve belki de ne yazikki antibiyotik kullanacagim hem de kanal tedavisi yapilmis disim bu denli agriyor dusunun(( cok uzgunum 12 haftadan once antibiyotik kullanacagim icin ( ne olur dua edin gerek olmasin antibiyotige az bir anesteziye razyim ((
kizlar disim cok kotu agriyor sbahtan beri birazdan disciye gidecegim ve belki de ne yazikki antibiyotik kullanacagim hem de kanal tedavisi yapilmis disim bu denli agriyor dusunun(( cok uzgunum 12 haftadan once antibiyotik kullanacagim icin ( ne olur dua edin gerek olmasin antibiyotige az bir anesteziye razyim ((
saol özlemcim aslında bu sefer karnım daha da bi şişti ben de fazla olacak galiba diyodum.o yüzden şaşırdım biraz ama dediğiniz gibi önemli olan 2 tane kaliteli embriyo olması.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
canım hayırlı olsun son tedavin olsun gülüm
napacan çok yumurtayı son tedavin olur da 2 den başka embiriyoya ihtiyaç duymazsın inşallah 8 tane olsun iyi olsun temiz olsun sayıya bakmıyo bu işler gülüm sıkma canını embiriyomu 3. gün dondurdular diye zırıl zırıl ağlamıştım çok biliyormuş gibi şimdi transferim 3. gün olsun diye doktoru ikna etmeye çalıyorum herşey olucağına varıyor.
Kızlarrrrr selam,
Bugün bütün gün aklımdaydınız ama girmeye bi türlü fırsat bulamadım, eşim gelmek üzeredir ama 5dk olsada girmek şstedim.
EVOEVO:allah bu tevaiyi son tedaviniz yapsın inşallah, gülüm sana 1 kaliteli yumoş bile yeter, sen içini ferah tut yeterki allahım ol desin, bak benimde 1 tanecikm embryom vardı nerden nereye tatlım..
KARATASÖZ:hiç merak etme dr hayırlı haberler vericek allahın izni ile, allah gönlüne göre versin kuzum..
PANADOL:herşeyin iyi çıkmasına çok sevindim tatlım, bak gör bu ay sonundaki testlerde iyi gelecek, sen içini ferah tut emi kuşum?
AYŞE:artık kızımızı üzme canımın içi, ne olursa olsun hep onu düşün bi arkadaş yazmıştı bak sana can yoldaşı olucak allahın izni ile..
ÖZLEM:geçmiş olsun dişin için tatlım, ama temmuzun dediği gibi zararlı olucak olsa antibiyotik vermezlerdi, sen stresten uzak dur yeter, bak ben duramıyom kaynanadan dolayı:)neyse kendi annişim geliyo,yuppi..
ZÜBEYDE,GİZEMLİ30 TEMMUZ diğer tüm arkadaşlarımıda öpüyorum...
canlarım ben geldim kimseler kalmamış yine..yumoşlar toplandı ama bu sefer 8 tane.inş.hayırlısı olur açıkçası az olmuş diye biraz üzüldüm ama.herşey olacağına varır.çok sağolun iyi dilekleriniz için hepinizi çok öpüyorum.zübeydoş sende saol tatlım inş.halayı beraber çekeriz :)
Panadolummm gördüm sonunda seni sonuçlara çok sevindim hiç bir şey çıkmayacağına emindim en azından içimiz rahatladı kız bi ikimiz kaldık başlamayan napsak bizde mi tedaviyi erken e alsak :)
canlarım ben geldim kimseler kalmamış yine..yumoşlar toplandı ama bu sefer 8 tane.inş.hayırlısı olur açıkçası az olmuş diye biraz üzüldüm ama.herşey olacağına varır.çok sağolun iyi dilekleriniz için hepinizi çok öpüyorum.zübeydoş sende saol tatlım inş.halayı beraber çekeriz :)
canım çok sagolasın haklısın aslında embrionun genetik sonucu çıksın doktor konuşalım dedi bana 3.4 ay kullanmam gereken ilaç var yumurta çogaltıcı DHEA onu kullanacagım sanırım 2011 bulacak inşallah kızlarında son mucadelesi olur sen ne zaman düşünüyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?