Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

evocum Masallah Insallah altisi da iyi devam edicek yoluna.

özlemcim geçmiş olsun gülüm üzülmüşsün hamileliğin boyunca tek derdin antibiyotik olsun hastanelere gidince görüyoruz neler var ne anneler var hamileyken fosur fosur sigara kullanıyorlar yada ne tiryakiler hamile kalıyorlar emin ol o antibiyotiğin onlar kadar zararı yoktur ayrıca sigara içen annelerin bebekleride gayet sağlıklı doğuyor Allahın lütfu bozşuna üzüyorsun kendini Allaha emanet.

geçmiş olsun canım benim geç olsun güç olmasın
bende oldum histeroskopi benimde genel anesteziydi hiç korkma çok basit bişey ben hiç anlamadım bile ama özlemin dediği gibi yapılması geren bişey.

canım başınız sağolsun. smear sonucunda önemli bişey çıkmamasına sevindim yaranın çaresi basit şükür.

canımmm üzmüyorsun kendini dimi tatlım her şerde bi hayır vardır bitanem belki böylesi daha hayırlıdır en azından ne mutlu ki doktorun yapışıklılığı fark etti değil mi geç olsun güç olmasın ve bu sefer son olsun dualarımdasın tatlım

merhaba kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. üzülmüyorum geç olsun güç olmasın hem bu sefer haplardan başlamıcam daha kısa sürecek inş. nasip kısmet işleri bu işler.
evocum canım maşallah çok güzel sonucun inş. dondurulmuşunda olur bi tanem.

özlemcim canım geçmiş olsun, hamilelikte zaten çürüyecek olan dişlerin çürümesi hızlanırmış bana diş hekimim öyle sölemişti.malesef yapılacak pek bişi yok gebelikten önce doktora gitmek bile pek çözüm değil eğer çürük başlamamışsa, antibiyotikler içinde sıkma canını doktor neden riske atsın bebeği dimi :) üzme kendini

zeynepcim başınız saolsun canım. ayrıca çok geçmiş olsun.

kızlar umarım hiçbirinizi atlamadım zübeydecim duan için Allah razı olsun tatlım ağzına eline sağlık.
hepinize hayırlı cumalar canlar

kızlar günaydın evde olunca geç kalkılıyor hatta tünaydın demek lazım:))

canım morelini bozma sakın histerekopi zor bir işlem degil en azından sorunu biliyosun bana geçen ay yapıldı hemde anastesisiz geç olsunda tedavin olumlu olsun yeterki..

canım geçmiş olsun tekrar bizim gelinde son hamileliginde antibiyotik kullanmak zorunda kaldı 3 ayın içinde kaç mg kullanıyosun inşallah bebişi etkilemez

canım başın sagolsun smer iyi çıkmasına çok sevindim yaranın olması ilaçla gideriliyor bildigim kadarıyla kendine iyi bak bizde öptük seni

karatasoz valla senin adına çok sevindim.tedavi öncesi doktorun bu şekilde araştırıp bilinçli yaklaşması sana da güven vermiştir ne güzel.tedaviye tertemiz bi şekilde başlarsın bence çok iyi olmuş canım.geç olsun temiz olsun hadi hayırlısı bakalım :)

temmuzum çok sagol iyiyim sen nasılsın yogunmusun yine
evde olunca bolca miskinlik yapıyor insan doktor işleri yüzünden işede giremiyorum kaldım arada...

evet güzelim cuma günleri yoğun oluyorum bi bakıma iyi oluyo zaman çabuk geçiyor işyerinde.
sen yine kafana göre iş bakınmaya devam et birkaç ay bile çalışsan sana iyi gelebilir
benim yakın bir arkadaşım var bebek istiyoken işe girdi somuşlar hamile kalırsan ne olacak diye şuan yok ama bilemem demiş başladı işe oda aşılama yaptırdı ikiz kez şimdi tüp bebeğe geçicek işyerinde söylemiyo kimseye hamile kaldığında Allahın takdiri ne diyebilirlerki tabu bu arada aldığı maaş ona bi fayda bu tedavi sürecinde.

slm kızlar hayırlı cumlar bu gün biraz geç kalktık evdede azacık işimiz vardı olnarı yaptık valla çok yoruldumm (((
KARATASÖZ tatlım tedavin hayırlı olsun cnmmm inş bu sefer saglıkla bebegini kucagına alırsın :)
EVOEVO maşallah cnm yumoşlarınaa hadi gözün aydın tatlımm gelsin ikizlerrr oyss yerim ben onlarıı tatlım sana kaçtane transfer edlcek rabbim izin verirse inş?
ÖZLEMCİM dişin nasıl oldu tatlım biraz geçtimi agrısı inş bir daha agrımaz ben tedavimden önce bütün dişlerimi yaptırmıştım çok şükür hiç agrımadı inş da agrımazzz
PANODOL ,ZÜBEYDE .TEMMUZ NASILSINIZ KIZLARRRR ?

ÖZLEMCİM ayrıntılı ultrasyonum haftaya cuma günü olcak inş bakalım ne çıkarcak d.r zaten konuştum d.r dedim doguma kadar buraya gelemiycem dedim neden dedi kadın valla policemden harcıyorm dedim ee ozaman öbür tarafa gitme diyorr kusura bakmayın orayı asla bırakmam dedim kadın nasıl oldu bir gör valla dogurana kadar bırakmam ümit bey benim kızımın embryo halinden bu tarafa her şeyini biliyor o yüzden bırakamam dedimm keşke imkanim olsada dogumumuda orda yapsam(( zaten kızım dogsun bir yaşına girince bir tane daha yaptırcam bebek rabbim izin verirse tutarsa d.r konuştuk zaten bunları hayırlısı diyim artık yaş ilerlemeden ikinciyide yaptırrım eger tutarsa beraber büyğrler en azından :))

biz iyiyiz tatlım sizde iyimisiniz merak ettim seni ne yaptın nedir son durum

ne olsun tatlım diyet yapıyorz işte ama yedigim hiç bir şeyden tat almıyorm benim d.r şekerin var ayşe dedi 24 haftalıkken kendi d.r gidecem ve orda tekrar şeker testi yapılcak allah izin verirse şimdi diyetteyiz 3 haftadır hala 70 kilodayım eger benim tartı yannız degilse tabii maşallah elimde geldigi kadar dikkat etmeye çalışıyorm inş sorun çıkmazz haftaya cumada ayrıltılı ultrasyonum var iştee zaten buda oaraya son gidişim dogumda gidecem inş rabbim iznin verirse

ayy canım benim saol valla ne güzel olur ikisi birarada büyürler :)) benim gönlümden geçen de o aslında ama olsun yeterki sağlıklı olsun da :)
sen de yormasaydın kendini canım yavaş yavaş yap bence evinin işini.aman kıymetli cimcimemisi yorma annesi :)

gunaydin kizlar, zubeydecim nasilsin, disim gece tuttu yine ama dayanilcak bir agri, agrisindan degilim yeterki bu antibiyotikle cozulsun bu sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…