Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

başınız sağolsun tatlım smear ın iyi çıkmasına sevindim tatlım yara korkulacak bişi değil tedavisini olduktan sonra peoblem değil korunma konusununa gelince neden korunasın ki

tatlım sorun etme o kadar zararlı olsa doktorlar verir mi bitanem inşallah bugun ağrın geçmiş haberini verirsin bizlere zaten bu diş durur durur en olmadık zamanda ağrır genelde hamilelere çok oluyor bu allahım yardımcın olsun bitanem

ve bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNN KIZLAR
ELİNİ VERENE , GÖZÜNÜ DEĞDİRENE,SÖZÜNÜ DİYENE, DİYEMEYENE,SEVGİMİ GÖRENE GÖREMEYENE

GÜNAYDINNNN.........

VE BU ARADA HAYIRLI CUMALAR KIZLAR ;

YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA REZZAK YA GAFFUR, YA AZİZ, YA METİN, yarabbim bu güzel isimlerinin hürmetine, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa (Sav) hürmetine,cuma gününün hürmetine, tüm sevdiğin kullarının hürmetine,Benim , Ailemin, tüm dua dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider yarabbim. Senden başkasına muhtaç etme. Rızandan ayırma, af ve mağfiret ettiğin efendimizin şefaatine nail olan kullarından eyle yarabbim.Sen dilersen olmazlar olur, sen dilemezsen yaprak kımıldamaz, yarabbim ne olur sıkıntılarımızı gider, eman ver.hamile arkadaaşlarıma bir nefeste doğum nasip eyle sağlıklı kucaklarına almayı nasip eyle ve ben ve benim gibi tüm çocuk özlemi çekenlere sen en kısa zamanda hamile kalıp sağlıkla doğurmayı nasip eyle YA RABBİM (AMİN)

Amiiin zübeydecim amiiiin :) ne kadar güzel bir dua böyle sabah sabah nasıl iyi geldi anlatamam.
Hepimize hayırlı cumalar olsun kızlaar.dualarımız kabul olsun inşallah.

gunaydin kizlar zubeydecim amin canim duan bana da cok iyi geldi. su an agri yok gb bilmem neden. ucuncu bir secenek vardi yirmilik dis alttaki disleri etkiliyor die acaba ondan mi hani yirmilik agrisi gelir gider ya.

canım benim eline sağlık çok güzel bir dua kopyalıyorum bitanem.

canim ben de dedim zeynepcim neden gelmz oldu, basiniz sagolsun tatlim. zeynepcim biz nisanda tedavi oncesi antibiyotik aldik sonlari da regleme denk gelmisti doktor bir sey olmaz demisti ama bir arayip sor istersen ilacina gore degisir belki buyuk ihtimalle gerek yok korunma diyebilir doktorun. canim her sey su gb aksin sorunsuz Insallah.

evocum hic dusunme bile cok sukur sekiz gercekten kotu ya da az degil, hatta bana tup bebek yapan bu is de ne cok yumurta ne az yumurta demisti 8 ile 12 arasi embro tercih ederiz diyordu.

Teşekkürler kızlar dua ile başlayan bi günümüz olsun bugun hepimiz için iyi bir gün olur inşallah güzel haberlerii bekliyorum evocum öğlene doğru ararlar sanırım

özlemcim geçmiş olsun tekrardan.doktor zarar vermez diyosa güven bencede canım.20 lik dişinde olabilir tabi.benim 20 lik dişlerim 30 yaşıma gelince çıktılar valla :)

merkezden aradılar kızlar 8 taneden 6 sı döllenmiş çok şükür.yarın tekrar arıcaklar dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum kocaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…