günaydın kızlar pek gelemedim. okul başladı eşimin dedesi vefat etti memlekete gittik geldik çok yorgunum. hala göğsümden süt geliyor smear sonucum erozyon çıkmış yani yara. onu da zaten biliyorduk rahim ağzı yarası ilaç verdi doktor adetimi bekliyorum zaten olmuyor diye korunmadık adet olduktan sonra ilaçları kullanacağım bir haftalık sonra korunmasam bişey olur mu çünkü ovulasyondan önce ilaçllar bitiyor??? hepinizi öpüyorum tatlı anneler ve anne adayları
kizlar basima gelen( antibiyotik kullaniyorum artik resmen yeterki antibiyotik olsun bosuna kullaniyor olmayayim diyebiliyorum ( iki ayri disciye gittim cok paramiz var ya sanki!! neyse sinirden konuya giremedim:)) simdi agrim asagida kanal tedavisi olan yerde bir de ustte dolgum var ama asasi agriyor. birinci disci bence yukardaki dolgun kanal tedavisi istiyor asagiyi o etkiliyor dedi cunku yukarisinin da arada sizladigini soylemistim. eski bir rontgenime bakiyorlar. ben inanmadim adama cunku direk 750 euro kanal tedavisi dedi oha oldum ( tup bebek parasi burda nerdeyse:)) bu uzman bir doktordu diye gittim sadece disci degildi. sonra icime sinmedi aksam 7de evin burda bir disci vardi gittigim tatli bir adamdi ilgili ona gittim, bana dediki bence asagida agriyi gosterdigin kanal tedavisi olan disle ilgili agrin en iyisi antibiyotik kullanip deneyecegiz ilk doktorun dediklerini anlattim kucuk bir ihtimal cunku agri asagida simdi bakinca da o yukardakinde agri hissetmedin dedi.
rontgen cekmek istemiyorum rontgensiz emin olamayiz ama antiboyotik bebegine zarar vermez rontgen verebilir dedi. bana ikinci doktorun dedikleri daha mantikli geldi aldim ilaci basladim( bir de liste verdi bir kitaptan fotokopi hamilelikte kullanilabilen ilaclar die yani titiz davrandi beni de rahatlatti.
karisiksa kusura bakmayin konunun ozu karisik cunku:)) simdi antibiyotigi belki de bosuna kullanacagim 3 gune bitmezse agri ilk doktor hakli olucak( ama agri tamamen asagida iken niye yukardaki dise kanal tedavisi baslayayim simdi diye dusundum, kime ne inanayim bilemedim porselenle kapli bir dis oldugu icin adam tam emin de olamaz ama bakis acisi mantikli bir de dis etim hafif sismis gb.
canım inşallah bu son tedavin olurda sıkıca tutunur bebişin daha önceki tedavilerinde kaç yumurta toplanmıştı senden morelini yüksek tut sen...
SAOL PANADOLCUM.BENİM İLK TEDAVİMDE 11 2.TEDAVİMDE 14 TANEYDİ CANIM.BELKİ DE YAŞ İLERLEDİĞİ İÇİNDİR BİLMİYORUM.AMA ARTIK TAKILMIYORUM BENDE.SAĞLIKLI OLSUN DA.ZATEN 2 TANE KOYACAKLAR.HABER BEKLİYORUM BAKALIM ARARLAR BUGÜN.
SENİN DE TAHLİLLERİN İYİ ÇIKMIŞ ÇOK ŞÜKÜR.HEP BÖYLE DEVAM ETSİN İNŞ.CANIM.
VE BU ARADA HAYIRLI CUMALAR KIZLAR ;
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA REZZAK YA GAFFUR, YA AZİZ, YA METİN, yarabbim bu güzel isimlerinin hürmetine, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa (Sav) hürmetine,cuma gününün hürmetine, tüm sevdiğin kullarının hürmetine,Benim , Ailemin, tüm dua dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider yarabbim. Senden başkasına muhtaç etme. Rızandan ayırma, af ve mağfiret ettiğin efendimizin şefaatine nail olan kullarından eyle yarabbim.Sen dilersen olmazlar olur, sen dilemezsen yaprak kımıldamaz, yarabbim ne olur sıkıntılarımızı gider, eman ver.hamile arkadaaşlarıma bir nefeste doğum nasip eyle sağlıklı kucaklarına almayı nasip eyle ve ben ve benim gibi tüm çocuk özlemi çekenlere sen en kısa zamanda hamile kalıp sağlıkla doğurmayı nasip eyle YA RABBİM (AMİN)
günaydın kızlar pek gelemedim. okul başladı eşimin dedesi vefat etti memlekete gittik geldik çok yorgunum. hala göğsümden süt geliyor smear sonucum erozyon çıkmış yani yara. onu da zaten biliyorduk rahim ağzı yarası ilaç verdi doktor adetimi bekliyorum zaten olmuyor diye korunmadık adet olduktan sonra ilaçları kullanacağım bir haftalık sonra korunmasam bişey olur mu çünkü ovulasyondan önce ilaçllar bitiyor??? hepinizi öpüyorum tatlı anneler ve anne adayları
merkezden aradılar kızlar 8 taneden 6 sı döllenmiş çok şükür.yarın tekrar arıcaklar dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum kocaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?