sagol canim kolay gelsin cabuk bitsin islerinde tatilin tadini cikar canim.
canım nasılsın dişin nasıl oldu antibiyotik umarım iyi gelmiştir
kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
bende 2 gündür kış için derin dondurucuya birşeyler attım onlarla uğraştım allah yemek nasip etsin akşamada yakın arkadaşımın düğünü var kilo almışım hiç birşeyim olmadı((((gittim elbise aldım masrafa girdim öpüyorum kendinize dikkat edin özellikle hamileler....
herkese iyi h.sonları :)
kızlar benim yumoşlar iyi durumdaymış bugün de aradılar.ve salı günü olacakmış transferim.dualarınızı eksik etmeyin nolur.
bu arada aklıma gelmişken eşimin morfolojisi düşüktü ilk tedavimizde bu sefer ne durumda diye sordum embriyologa.çok şükür iyileşme olmuş.gerçi tüp bebekte çok sorun değil ama.en azından kullandığımız vitaminlerin işe yaramış olduğunu gördük.
evocum hayırlı olsun balım maşallah bütün dualrım seninle tatlım rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş meleginin sana sıkıca tutunması için dua edicem sana tatlım güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorz cnm
herkese iyi h.sonları :)
kızlar benim yumoşlar iyi durumdaymış bugün de aradılar.ve salı günü olacakmış transferim.dualarınızı eksik etmeyin nolur.
bu arada aklıma gelmişken eşimin morfolojisi düşüktü ilk tedavimizde bu sefer ne durumda diye sordum embriyologa.çok şükür iyileşme olmuş.gerçi tüp bebekte çok sorun değil ama.en azından kullandığımız vitaminlerin işe yaramış olduğunu gördük.
bende iyiyim güzelim :) bugün ılgaza yaylaya çıktık açık hava sarhoşu ve yol yorgunuyum biraz yeni geldik :) iyi heberlerini aldım sevindim inş. sıkıntısız bi şekilde tüm aşamaları atlatır bebişlerine kavuşursun tatlım çok sevndim : ) maşallah maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?