Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
bende 2 gündür kış için derin dondurucuya birşeyler attım onlarla uğraştım allah yemek nasip etsin akşamada yakın arkadaşımın düğünü var kilo almışım hiç birşeyim olmadı((((gittim elbise aldım masrafa girdim öpüyorum kendinize dikkat edin özellikle hamileler....

canım nasılsın dişin nasıl oldu antibiyotik umarım iyi gelmiştir

canim bugun ucuncu bir disciye daha gittim antibiyotigi kesti iki gun bosuna icmisim(( yirmilik disim cikmaya calisiyormus onun agrisiymis yapicak bir sey yok dedi gecmesini umarak bekleyecegiz dedi, hamilelikte cikamais yirmilik disler cikmaya calisirmis( gerci enfeksion degil acil cekimlik bir dis de degil diye dusunup sevindim yirmilik olmasina. tek sorun inatla gelmeye calisirsa orda yer yok cikamaz operasyonla almak gerekir( doktor da bir hafta dogru duzgun yiyemezsin sonuna kadar beklemeye caliscaz bence durur bir sureden sonra dedi( bir dis agrisi uc ayri doktor uc ayri gorus:)))))))))) cok sukur en kotu gunumuz boyle olsun agriya dayanabiliyorum.

canim sorma hepimiz kilo aldik hamileyim diye sanma hamile kalmadan aldim 4 gun kilo( hep bu hormon ilaclari daha o zaman kiyafetler olmuyordu elbiselerle yirtiyordum yaz diye simdi ustume olan bir pantolon yok( veririz canim bosvercez artik ( Insallah sen de yakinda hamile kalicaksin 9 ay sonra hamilelik kilolariyla vericez beraber canim.

herkese iyi h.sonları :)
kızlar benim yumoşlar iyi durumdaymış bugün de aradılar.ve salı günü olacakmış transferim.dualarınızı eksik etmeyin nolur.
bu arada aklıma gelmişken eşimin morfolojisi düşüktü ilk tedavimizde bu sefer ne durumda diye sordum embriyologa.çok şükür iyileşme olmuş.gerçi tüp bebekte çok sorun değil ama.en azından kullandığımız vitaminlerin işe yaramış olduğunu gördük.

özlemcim 20 lik dişmiş demek canım.benimkiler de hep geç çıktılar valla.hatta 1 hafta önce birisi hala çıkmaya çabalıyodu başıma vuruyodu ağrısı.ama doktorun dediği gibi belli bir süre sonra geçiyo canım.benim hep öyle oluyo yani.inş.gerek kalmaz operasyona geçmiş olsun..

evocum hayırlı olsun balım maşallah bütün dualrım seninle tatlım rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş meleginin sana sıkıca tutunması için dua edicem sana tatlım güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorz cnm

aysemmm çok saol canımmm düşünmen bile yeter nasıl sevindim bak şimdii :)) sen de rahat doğumlar yap inşallah canımm,cimcemeyi sağlıklı bi şekilde kucağına al inş.tatlımm :))a.s.

bende iyiyim güzelim :) bugün ılgaza yaylaya çıktık açık hava sarhoşu ve yol yorgunuyum biraz yeni geldik :) iyi heberlerini aldım sevindim inş. sıkıntısız bi şekilde tüm aşamaları atlatır bebişlerine kavuşursun tatlım çok sevndim : ) maşallah maşallah maşallah

ohh ne güzel cnm iyi etmişsin hava da çok güzeldi bugün.bende arkadaşımla buluştum bol bol kaynattık iyi oldu valla :) çok şükür şimdilik herşey yolunda cnm inş.sonu da güzel olur..

amin canım inş. darısı bizlere olsun göbüşlerimiz bebek dolsun :)))))))))
ohhh! sende çok iyi yapmışsın :) gezmek iyi geliyo insana.
neyse ben yattım tatlım fena uyku bastırdı öpüyorum seni.

ay canim Masallah cok sevindim Insallah mujdenle cosacagiz tatlim Allah yardimcin olsun su gb kolay aksin her sey.
karatasozcum aysecim merhaba iyisiniz Insallah karatasozcum ne guzel yapmissiniz oh mis gb yayla havasi.

canım ne güzel senin yerinde olmak isterdim ılgaz tarafı çok güzel:))) tadını çıkar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…