Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kız ne güzel resimler çekiyon sen öyle çok özendim valla bebişinin de her anını yakalarsın artık hiç boş an kalmaz

canım sen fotoğrafçılık kursuna falan mı gidiyosun?ben de çok severim fotoğraf çekmeyi :)

canım sen fotoğrafçılık kursuna falan mı gidiyosun?ben de çok severim fotoğraf çekmeyi :)

evet tatlım ilk geçen yıl gitmiştim. daha öncede fotoğrafı severdim bakmayı çekmeyi ama şimdi işi tekniğiyle yapmak daha keyifli :) hala çeşitli kurslara devam ediyorum, fotoğraf kulübüne takılıyoruz eşimle beraber onlarla beraber gezilere gidiyoruz falan filan :) seviyosan sende gitmelisin bence :)

tam benlik bişey valla o kadar çok severim ki.ben bu işi düşüneyim iyisi eve dönünce :)

zübeydeeeeeeeeeeeeee kız valla keşke yüzyüze görüşebilsek şöle hepimiz bu kadar konuşuyoruz konuşuyoruz ama karşı karşıya oturmadık bile :)))))) bu arada quality vardıya hatırlarsınız onunla buluşcaz yarın :))))

aaaa inanmıyorum yaa insan bize de söyler.bak bak bak :)

buluş benim yerimede öp onu olur mu onu da çok merak ediyordum gördüm resimlerini çok tatlı maşallah selam söyle benden de kız atlar gelirim bak ankaraya alt tarafı 4 saatlik yol :) evo sende geçersin ordan trenle kız ay ne hoş olur :)

gelin valla :)))))))))))))) çok güzel olur onada sürpriz olur :)

ayşe ve özlem için hemen aklına kötü şeyler getirme du bakalım ayşe ablasındaydı zaten dimi. özlemde belki geziyo filandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…