Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

inşallah gülüm ya inan şaka gibi geliyor yani pozitif inan hayal gibi umutsuz değilim tabiki ama hayal gibi geliyor işte bakalım nezaman regli olacam içim den bir ses kist oldu yumurtalığımda diyo sebebi ben baya baya sancılanıyorum birden bişey batıyo gibi oluyo ya üşüttüm yada kullandığım ilaçlar bende kist yaptı hakkımızda hayırlısı.

korkunun ecele faydası yok demişler korkmıycam ya olmazsa diye herşey Allahtan değilmi biz bilemeyiz gerçekten bizim için neyin hayırlı olacağını onun için metaneti elden bırakmamak lazım.

cigdocum cok cok dogru bir karar yazini okurken korktum hatta yaptirirsin diye cunku bazen de anneler sirf icleri rahat etsin die yaptiriyor aslinda tabii sonuc genelde iyi ciktigi icin ic rahatligi icin de yaptiralabilir ama dedigin gb biz bu bebeklere ne zorluklarla kavusuyoruz bazen icimizi rahat ettirmek bile luks bize((
canim hep dualarimdasin hepimizin yavrularimiz dualarimizla saglikla gelicek. Rabbim onlari bizlere bagislasin. ne olur icine atma bizimle paylas uzuntunu lutfen kendini cok uzme yavrularin saglikli ben cok gonulden inaniyorum lutfen baska ayrintili yapan bir doktora daha git.

canım üşütmüş olabilirsin bu ay bende bi tuhafım sanırım bende üşüttüm daha 15 gün kala bel ağrılarım başladı kasıklarımda batmalar falan ya yumurtalarım geç çatladı yada üşüttüm hakkımızda hayırlısı bitanem ya az önce topikten bi arkadaş yazmış onun da eş faktörü idi ilt tüp başarısızdı sonra farikosel ameliyatı oldu 8 aydır da yapmadığı bişi kalmamış benim gibi ne buldu ise ne duydu ise herşeyi yapmış ve tüp e başladığı gün hamiş olduğunu öğrenmiş allahım bizlerede nasip etsin

temmuzcum hic korkma pozitif olacagina inanmaman daha dogrusu inanamamak hani uzak gb gelmesi hep benim hissettigim duygu belki inanmayacaksiniz ama ben hala hamile olduguma inanaiyorum ultrasonda bile bakarken sanki video izliyorum gecen ultrasonda hayir benim icimde dedim ne agladim o an. kendine ya olursa demmeye basla bence Insallah olucak cunku.
ben cok sukur iyiyim panadolcum cok sagol. sen nasilsin? cigdocuma cok uzuldum ama cok inaniyorum
Allah buyuk ben formlarda neler neler okudum da hepsi cok sukur mutlu sondu bu da oyle olucak cigdocum bu inancini bir an bile yitirme.

evet canım bu tarz hikayeler hep duyuyoruz kesinlikle çocuğun olmaz denilen kişiler normal yolla hamile kalıyorlar ama inan bu örneklerde bana hayal gibi geliyor keşke bizim başımızıda gelse bi mucüze olsa nasip Allahtan umut kesilmez.

senin cinsiyet nezaman belli olacak canım. hayırlısı olsun

günaydın kızlar
temmuzcum az kalmış hadi hayırlısı bakalım :)
özlemcim nasılsın canım bebiş nasıl :)
zübeydecik şekerim naber :)

iyiyiz cok sukur karatasozcum haberler sende asil ne kadar kaldi?
aysecim nerelerdesin ozletiyorsun kendini?

valla tatlım inş. bu ayın 23 ü gibi başlarım iğnelere 10 gün sonrasınada transferim olmuş olur inş. Allahtan bi sıkıntı olmazsa. bende şimdi eski topiğime baktım kızların bi çoğu doğumlarını yapmış :) onlar adına çok sevindim ama kendimi düşününce içim burkuldu bebişim kalsaydı belki bende bugünlerde doğum yapmıştım

Panadolcum,

Evet 3 ünlü dr varmış Atıl Yüksel,Rıza Madazlı ve Recep Has, biz Rıza beyden ancak 1 hafta sonrasına randevu alabildik, bakalım Allahım büyük.

Kendi ayrıntılı ultrasonumuzu yapan dr eşimle görüşmüş ve eşim dr.a amniyosentez düşünmediimizi söyleyince o da o zaman küçük bir ihtimalde olsa anomali gebeliği kabul etmiş olursunuz demiş.

Ben size gelişmeleri yazarım, Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

selamm kızlaar :)
karatasozcüm sana da az kalmış yaa ne güzel 30 temmuzla yakınsınız.şöle peş peşe güzel haberler alıcaz inş :)
senin tedavin nerde oluyodu canım?

selamm kızlaar :)
karatasozcüm sana da az kalmış yaa ne güzel 30 temmuzla yakınsınız.şöle peş peşe güzel haberler alıcaz inş :)
senin tedavin nerde oluyodu canım?

anatolia da canım benim tedavim hakan yaralı doktorum. evet az kaldı inş. hayırlısıyla bebişlerimi alıp geleyim :) sende durumlar ne bebişin nasıl.

cnm neden tek doktorun demesiyle hareket ediyosunuz
bir doktora daha sorsaız belki o bişey görmicek ve içiniz rahat edicek

evet canım seninle peşpeşe olacaz gibi benim de ekim sonu belki kasım başı olur diye tahmin ediyorum ama nezaman regli olucam onu bilemiyorum yine iş yerinden izin sıkıntıları başlar bende dua ediyorum transferim perşembeye cumaya denk gelsin diye bakalım aksi halde transferden sonra işe başlamak zorunda kalırım herşeyin hayırlısı olsun. inşallah hepimizin son tedavisi olucak seninde benimde zübeydeninde panadolunda unuttuğum başka kimse kaldımı? inaşallah şu dua olayını bırakmayalım gerçekten çok iyi geliyor kime toplanıp yasin okusak sonuç iyi oluyor.

cnm neden tek doktorun demesiyle hareket ediyosunuz
bir doktora daha sorsaız belki o bişey görmicek ve içiniz rahat edicek

Cnm gidicez inşallah, ama bu 3 dr.dan en yakına Rıza beyden 12 sine randevu alabildik, bu arada avrupa yakasında bahçelievlerde de bi dr bakıyorum şimdi netten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…