temmuzcum tedaviye karar verdiğin anda korkuları bi kenera atmak gerekli değil mi bitanem korkularımızı çağırmayalım hayatımıza ki herşey istediğimiz doğrultuda gitsin seninde bu sefer evocum gibi son olucak inşallah
canım üşütmüş olabilirsin bu ay bende bi tuhafım sanırım bende üşüttüm daha 15 gün kala bel ağrılarım başladı kasıklarımda batmalar falan ya yumurtalarım geç çatladı yada üşüttüm hakkımızda hayırlısı bitanem ya az önce topikten bi arkadaş yazmış onun da eş faktörü idi ilt tüp başarısızdı sonra farikosel ameliyatı oldu 8 aydır da yapmadığı bişi kalmamış benim gibi ne buldu ise ne duydu ise herşeyi yapmış ve tüp e başladığı gün hamiş olduğunu öğrenmiş allahım bizlerede nasip etsin
temmuzcum hic korkma pozitif olacagina inanmaman daha dogrusu inanamamak hani uzak gb gelmesi hep benim hissettigim duygu belki inanmayacaksiniz ama ben hala hamile olduguma inanaiyorum ultrasonda bile bakarken sanki video izliyorum gecen ultrasonda hayir benim icimde dedim ne agladim o an. kendine ya olursa demmeye basla bence Insallah olucak cunku.
ben cok sukur iyiyim panadolcum cok sagol. sen nasilsin? cigdocuma cok uzuldum ama cok inaniyorum
Allah buyuk ben formlarda neler neler okudum da hepsi cok sukur mutlu sondu bu da oyle olucak cigdocum bu inancini bir an bile yitirme.
günaydın kızlar
temmuzcum az kalmış hadi hayırlısı bakalım :)
özlemcim nasılsın canım bebiş nasıl :)
zübeydecik şekerim naber :)
canım çok geçmiş olsun umarım birşey yoktur dur telaş yapma bakalım bebekleride üzme benim arkadaşımda ikizlere hamileydi geçen yıl seninkine benzer bir sorunla karşılaştı nişantaşında ATIL YÜKSELE gitti bu işlerde uzmanmış kendisi prof. hatta bende hamileyken ona randevü bile almıştım( seninde dedigin gibi 3 doktordan birisi o olmalı internettende araştır istersen dualarımız seninle...
selamm kızlaar :)
karatasozcüm sana da az kalmış yaa ne güzel 30 temmuzla yakınsınız.şöle peş peşe güzel haberler alıcaz inş :)
senin tedavin nerde oluyodu canım?
selamm kızlaar :)
karatasozcüm sana da az kalmış yaa ne güzel 30 temmuzla yakınsınız.şöle peş peşe güzel haberler alıcaz inş :)
senin tedavin nerde oluyodu canım?
Kızlar herkese merhaba,
Dualarınız için allah razı olsun.
Dr.umla görüştüm o da perinataloji dr.u yani bugün bize bakan dr ile görüşmüüş ve ikiside 2 bebeğimize de ayrı ayrı amniyosentez yapılmasını uygun görüyor.
İstanbulda bu işte uzman 3 prof varmış,ama randevu almak çok zor, neyse eşim biri ile görüşmüş 1 hafta sonrası için veririz demişler.
Ama kızlar bebeklerim 20 cm olmuşlar ve içimde kıpır kıpırlar, her an hissediyorum meleklerimi, allahım onları bana ne zorluklardan sonra nasip etti, ben de eşimde onlardan nasıl vazgeçeriz, böyle bir şey aklımızın ucundan geçmez, allahımızdan gelen her şey kabulumüz, hal böyle olunca amniyosentezinde bir anlamı kalmıyor zaten, o yüzden amniyosentez düşünmüyoruz şimdilik, son durumlar böyle...
Dualarınızda olmak dileğiyle allahım sizleri hep güldürsün..
valla tatlım inş. bu ayın 23 ü gibi başlarım iğnelere 10 gün sonrasınada transferim olmuş olur inş. Allahtan bi sıkıntı olmazsa. bende şimdi eski topiğime baktım kızların bi çoğu doğumlarını yapmış :) onlar adına çok sevindim ama kendimi düşününce içim burkuldubebişim kalsaydı belki bende bugünlerde doğum yapmıştım
cnm neden tek doktorun demesiyle hareket ediyosunuz
bir doktora daha sorsaız belki o bişey görmicek ve içiniz rahat edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?