amin şekerler :)) valla tam bilmiyorum sayısını ama galiba büyüklük olarak 9 un üzerinde olan 6-7 tane var. saydım ben doktor söylerken:) hayırlısı olsun artık Allahım inş. bu sefer yawruşuma kavuşurum :). darısı sana olsun zübeydecik.
canım burdayım evet bayagı sohbet etmişiz seninle geldim annemden senden bahsettim saglıklı dogumlar olsun dedi sen nasılsın şuan
cnm benim saol kasıklarım agrıyor şuan
şimdi yemek yiyorm tatlımyarın koysam olurmu resim çekecek bir şey yok fotagraf makinesi eşimde dügüne götürmüş anneye tekrar çok slmlar tşk ederim allah razı olsun darısı tez zamanda senin ve bekleyenlerin başına aminnnnnnn
arakdaslar yardiminiza ihtiyacim var,çözemedim gitti,ben tekrardan tup bebk yaptirmak icin basladim ya uzun protokol ama baya bir uzun bir protokol bir adet olduugmda aradim ilac kullandim ikitane adet oldum kontrole gittik normal olabilir kanama.igne yapcaz rahim kalinligi icin dedi igneden sonra adtim kesildi rahim kalinligi icin gittim bakti sag iyi sol ince dedi bir hfta sonraya randevu verdi yani gelecek persembeye ama ben dun gece adet oldum yine ve gunume 1 haftadan fazla var nerdeyse 2 adet hatta 3 adet gecmis olcak bu kanamalar normalmi,gecen ohss olmustum acaba ondan dolayimi bu kadar uzadi...deneyimli arkadaslar cvp verirlerse sevincem....doktorada soramiyorum cunku dini tatil burda..
ay canim ne az kaldi? yalniz 13 mm olan yumurtalar cumartesiye kesin kalmaz pesembe cuma olucak gb:)) her sey cok iyi gtisin Insallah.günaydın kızlar herkese slm :)
tam netleşmemekle birlikte cuma yada c.tesi toplama işlemim olacak gibi görünüyo 13mm olmuşlar :)
ay canim Masalah ruyalarina biliyorsun genelde goruyoruz oncesinde hamile kalacagimizi ve cikiyor senin ruyalarda cikicak zubeydecim.ya kızlar 2 gecedir rüyamda kendimi hamile görüyorum hatta dün gece yerleşme kanamam olmuş görüyorum aklım fikrim kaydı yine şimdiden başladım ben ne olcak transfere kadar bakalım
kızlar herkeze günaydın.
3 gündür topiğe giremedim geçmişide okuyamadım pek fazla umarım hekez iyidir.
özlem canım oğluşun oluyormuş hayırlı olsun kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun erkek evladı olanın sırtı yere gelmez nede olsa soyun devamıdır erkek evlat.
zübeydem rüyaların hayra çıksın inşallah rüyaların gerçek olsun.
cigdo sen nasılsın oğluşların nasıl canım kendinize çok iyi bakın Allaha emanetsiniz.
karatöz cüm hadi az kaldı kaliteli embiriyoların hayırlı evladın(ların) olsun inşallah nasılsın heyecan yapmaya başladın mı şimdiden herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.
beni sorarsanız arkadaşlar yarın 10. günüm sabahtan test yaptıracam öğlene doğru sonucu yazarım.
bende hiçbir belirti yok çok normalim lekelenme de olmadı transfer olduğumu unutuyorum çoğu zaman galiba yine olmadı demekten kendimi alamıyorum gerçi şuan okadar nötürümki ne pozitif diyebiliyorum ne negatif yarın belli olacak ak kara benim için dua edin kızlar şu topikte hamile kalamayan birkaç kişi kaldık bizlerde muradımıza bir ersek hayırlısıyla Allahın izniyle.
günaydın kızlar herkese slm :)
tam netleşmemekle birlikte cuma yada c.tesi toplama işlemim olacak gibi görünüyo 13mm olmuşlar :)
ya kızlar 2 gecedir rüyamda kendimi hamile görüyorum hatta dün gece yerleşme kanamam olmuş görüyorum aklım fikrim kaydı yine şimdiden başladım ben ne olcak transfere kadar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?