Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım inşallah güzel sonuçlar alacaksın morelini yüksek tut ne zaman toplanacak yumoşların belli degilmi..

canım burdayım evet bayagı sohbet etmişiz seninle geldim annemden senden bahsettim saglıklı dogumlar olsun dedi sen nasılsın şuan

cnm benim saol kasıklarım agrıyor şuan
şimdi yemek yiyorm tatlımyarın koysam olurmu resim çekecek bir şey yok fotagraf makinesi eşimde dügüne götürmüş anneye tekrar çok slmlar tşk ederim allah razı olsun darısı tez zamanda senin ve bekleyenlerin başına aminnnnnnn

olur tabiki canım amin inşallah öpüyorum...

puhipuhi göbek nasıl cnmdelikafaduldendelikafadulden

tesekkur ederim kizlar Insallah saglikla kavusuruz. biliyorsunuz kizdan yanaydi gonlumuz esiminde benim de doktor erkek deyince yaa emin misiniz gbsinden tuhaf bir tepki bile verdim:))) ama insan hemen alisiyor farketmiyor sonrasinda hatta surptriz gb oldu hosuma bile gitmeye basladi:) bir de oyle net gordukki resmi bile var yani hic doktor yorumuna gerek olmadan direk erkek:)) umarim saglikla kavusur ve bir gun ikinci cocuguma hamile kalir o da saglikla bir kiz cocugu olur:)) hepimiz icin diliyorum Insallah bir kizimiz bir oglumuz olur hepimizin cok bekledik cok uzulduk ikisini de tatmak nasip olur Insallah hepimize.

KARATASÖZ; Canııımmmmmmmm..... Hayırlı olsuuuun, demek başladın haa, arayamadım bu ara seni kusura bakma... OLACAK BU SEFER:))))))))))))))))))

Kızlar selam ve iyi pazarlar herkese,

Özlemcim;seninde oğluş geliyomuş:)oğluşun hayırlı uğurlu olsun tatlım,

Ayşem;sen merak etme, kızımız iyi olucak allahın izni ile, sen yeterki sıkıntılardan uzak tutmaya çalış kendini, hem kızına hem kendine iyi bak emi,

Karatasöz;yumoşlar büyüyor, ohh ohhh, hadi inşallah bu sefer olucak allahın izni ile..

Temmuzcum, sen nasılsın, nasıl gidiyor?

Ve zübeydecim, panadolcüm sizler nasılsınız,

Öpüldünüz..

cigdom cnm tşk ederim tatlım saol inş öyle olur bekleyip görcez rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş amin

arakdaslar yardiminiza ihtiyacim var,çözemedim gitti,ben tekrardan tup bebk yaptirmak icin basladim ya uzun protokol ama baya bir uzun bir protokol bir adet olduugmda aradim ilac kullandim ikitane adet oldum kontrole gittik normal olabilir kanama.igne yapcaz rahim kalinligi icin dedi igneden sonra adtim kesildi rahim kalinligi icin gittim bakti sag iyi sol ince dedi bir hfta sonraya randevu verdi yani gelecek persembeye ama ben dun gece adet oldum yine ve gunume 1 haftadan fazla var nerdeyse 2 adet hatta 3 adet gecmis olcak bu kanamalar normalmi,gecen ohss olmustum acaba ondan dolayimi bu kadar uzadi...deneyimli arkadaslar cvp verirlerse sevincem....doktorada soramiyorum cunku dini tatil burda..

günaydın kızlar herkese slm :)
tam netleşmemekle birlikte cuma yada c.tesi toplama işlemim olacak gibi görünüyo 13mm olmuşlar :)

Günaydın güzel bayanlar ve güzel hamişler;

temmuzcum ne durumdasın bitanem;
karatasözz kız kaç gündür sen ilaç kullanıyorsun çarşamba falan toplama olur dememişmitdin sen ben senden meraklı oldum
özlemcim ayşecim cigdocum sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşallah
panadolcumm ne zaman başlıyorsun tekrardan bitanem beraber start veriyormuyuz hı :)

ya kızlar 2 gecedir rüyamda kendimi hamile görüyorum hatta dün gece yerleşme kanamam olmuş görüyorum aklım fikrim kaydı yine şimdiden başladım ben ne olcak transfere kadar bakalım

azracim sana donmus embro transferi mi yapilcak? yani normal d=tedavi olucaksa anlamadim nie boyle yapiyorlar ama donmussa boyle uzayailiyormus rahim kalinligini yakalayana kadar ama neden birkac aydir ilac aldin anlamadim? aldigin ilacin adi nedir belki fransayla ayni ilactitir? eger dondurulmusa tedavisyse niye uzun protokol yazdin? canim yazdiklarin biraz karisik daha net anlatirsin belki bir fikir yurtebiliriz?

tam netleşmemekle birlikte cuma yada c.tesi toplama işlemim olacak gibi görünüyo 13mm olmuşlar :)
ay canim ne az kaldi? yalniz 13 mm olan yumurtalar cumartesiye kesin kalmaz pesembe cuma olucak gb:)) her sey cok iyi gtisin Insallah.

ya kızlar 2 gecedir rüyamda kendimi hamile görüyorum hatta dün gece yerleşme kanamam olmuş görüyorum aklım fikrim kaydı yine şimdiden başladım ben ne olcak transfere kadar bakalım
ay canim Masalah ruyalarina biliyorsun genelde goruyoruz oncesinde hamile kalacagimizi ve cikiyor senin ruyalarda cikicak zubeydecim. araliktaki reglenle mi baliyorsun?

herkese gunaydin kizlar aysecim nasilsin canim? aklim sende kaldi, morelini bozma neler dediler bugune kadar ama cok sukur bak kizimiz buyuyor saglikla

kızlar herkeze günaydın.
3 gündür topiğe giremedim geçmişide okuyamadım pek fazla umarım hekez iyidir.

özlem canım oğluşun oluyormuş hayırlı olsun kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun erkek evladı olanın sırtı yere gelmez nede olsa soyun devamıdır erkek evlat.

zübeydem rüyaların hayra çıksın inşallah rüyaların gerçek olsun.

cigdo sen nasılsın oğluşların nasıl canım kendinize çok iyi bakın Allaha emanetsiniz.

karatöz cüm hadi az kaldı kaliteli embiriyoların hayırlı evladın(ların) olsun inşallah nasılsın heyecan yapmaya başladın mı şimdiden herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.

beni sorarsanız arkadaşlar yarın 10. günüm sabahtan test yaptıracam öğlene doğru sonucu yazarım.
bende hiçbir belirti yok çok normalim lekelenme de olmadı transfer olduğumu unutuyorum çoğu zaman galiba yine olmadı demekten kendimi alamıyorum gerçi şuan okadar nötürümki ne pozitif diyebiliyorum ne negatif yarın belli olacak ak kara benim için dua edin kızlar şu topikte hamile kalamayan birkaç kişi kaldık bizlerde muradımıza bir ersek hayırlısıyla Allahın izniyle.

Canım benimmm, sen şimdi kafanı rahat tut, tabi ki heyecan, ve çok karışık duygular içindesin ve bunun önüne geçmek çok zor ama dualarımız seninle, allahım inşallah gönlüne göre versin bu sefer ve yüzünü güldürsün inşallah kuzum benim..

Allahın izni ile yarın halayları çekelim burdan inşallah

Canım hadi inşallah, önce kaliteli yumoşlar sonra kaliteli embryolar sonrada sağlıklı bebişlein olsun tatlım..

Eee ne de olsa geçtiğimiz yollar hep bir engelli koşu, sonu güzel olsun da

yavrum sen kendini yiyecen bitirecen bir ay var tedaviye başlamana sen şimdiden böyle stres yaparsan tedavide ne yapacan bu topiğin dışındaki topikleri fazla okuma bissürü şey öğrenmek bazen iyi olmayabiliyor fazla araştırma yapma araştıracak bişey yok bizim merkezden bissürü insan hamile kalabiliyorsa bizde kalırız yeterki yaradan ol desin vakti zamanı değilmiş hamile kalamadık gerisi teferruat bol bol dua et boşver ney nasıl olacak diye düşünme gündüz kafan rahat değil gece kafan rahat değil pskolojini bozacaksın ben inanıyorum herşey busefer yolunda gidecek hamile kalacaksın merak etme Allahım çok büyük bizi öksüz boynu bükük bırakmayacak inşallah.

Kızlar benimde ellerim ayaklarım poğaça gibi oldu, neden acaba, çok da kilo almadım ama, 55 kilo ile hamile kaldım, 3 aydan sonra mide bulantılarımdan 52.ye düştüm şimdi 62kiloyum, çarşamba dr.a gidicez, şeker yüklemesi testi yapılacak, bu test nasıl yapılıyor acaba, ben artık netten pek araştırma yapmıyorum bu konular ile ilgili kafam çok karışıyor çünkü...

Biraz kayınvalidemle dışarı çıkıcaz (çok ilginç ama eski huylarını bıraktı şeytan kulağına kurşun pek iyi maşallah, konuşmam işe yaradı galibe) bebişlerime kendim daha bi çöp almadım belki ufak tefek bi şeyler alırım..

Hepiniz allaha emanet olun canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…