Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ya kızlar 2 gecedir rüyamda kendimi hamile görüyorum hatta dün gece yerleşme kanamam olmuş görüyorum aklım fikrim kaydı yine şimdiden başladım ben ne olcak transfere kadar bakalım

Canım tamamen bilinç altı, sen kafana takma, temmuzun dediği gibi tedaviye kadar kafanı boşaltmaya çalış kuşum

canım kullandığım ilaçlardan ötürü bende vaktinden bir hafta önce regli olmuştum hatta 1,5 hafta önce oldum desem yeri tabi nomal kanama gibi olmadı sadece 2-3 gün kahverengi bişiler geldi okadar derken doktorumu aradım cylo-progynova yanlış yazmadıysam bunu kullandım 28 gün sonra regli oldum gayet normal oldu kanamam sonrada tedaviye başladık ilaçların etkisinden olabilir belki yapılan iğne regli olmanı sağlamıştır iğnenin adını biliyorsan internetten araştırabilirsin endikasyonları nelermiş bence doktorun kalınlığı beğenmedi ve diğer adet dögünü beklemeye karar verdi regli olunca rahim duvarı incelir çünkü çok ta fazla kafana takma doktorlar bilir işini ne derse sen uy tedavin şimdiden hayırlı olsun canım güzel haberlerle inşallah.

günaydın kızlar herkese slm :)
tam netleşmemekle birlikte cuma yada c.tesi toplama işlemim olacak gibi görünüyo 13mm olmuşlar :)

canım hayırlı olsun kaliteli yumoşlar kaliteli embiriyolar sağlıklı bebekler olsun
bayramda rahat rahat dinleneceksin çok güzel zamana denk geliyor tansferin her işte bir hayır vardır dualarımız seninle canım benim.

canıııııııııım çok sağol Allah razı olsun destediğiniz okadar iyi geliyorki iyiki varsınız.

canıııııııııım çok sağol Allah razı olsun destediğiniz okadar iyi geliyorki iyiki varsınız.

Canım aynı yollardan geçtik aynı acıları, endişleri, kaygıları paylaştık hep, aynı amaç için dular ettik, yüzünü hiç görmediğimiz, sesini bilmediğimiz halde dualar ettik biribirimize, allahım da kabul eder inşallah, çünkü her şey onun elinde, ama tatlım ben gerçekten mucizelere inanırım hep inanımda ve bi şey daha her işte bir hayır var, sen de öyle düşün, inşallah inşallah yarın güzel haberler alırız...

herkese iyi haftalar kızlar :)
şöle bi okudum sayfaları herşey yolunda çok şükür sevindim :)
temmuzcum yarın mı test günün ay ne çabuk geçti günler yaa inşallah güzel haberlerini alırız canım benim dualarım seninle :)
özlemcim oğluş geliyomuş maşallah ben ilk başta oğlan demiştim hatırlarsan.sağlıklı olsun da yeterki maşallah kuzucuğa :)
çidocum aysem silzerde iyisiniz inş.
karatasöz yumoşların çok güzel tatlım maşallah size :)
zübeydoşum sen de artık rahatlama moduna geç bitanem.bak bayram tatili en güzel fırsat kafanı dağıt doya doya dinlen tatlişkom :)
azracım sana msnden yazdım ama açmıyosun galiba.görüşemedik uzun zamandır merak ediyodum seni.adetin neden böle oldu senin anlayamadım bende ama önemli olan transfer sonrası canım sen de biliyosun.geç olsun güç olmasın doğru zamanda olsun yeterki.sen bunlaı kafana takma elbet doktorun doğru zamanı bekliyodur.

canım çok sağol aslında banada bu 9 gün asır gibi gelmedi çünkü normal günlük hayatıma çok çabuk geri döndüm cumartesi transfer oldum pazartesi iş başı yaptım 7 gündür geziyorum desem yeri okadar normalimki transfer olduğumu çok zaman unuttum yiğenim 6 kilo vardır cumartesi onu kucağıma aldım annem kaş göz yaptı hemen bıraktım onun için bu 9 gün çok zor geçmedi bakalım sonu zor olmaz inşallah.
ama içimden bir ses olmadı diyor onun için rahatım sanırım.

yanımda çalışan arkadaş bugün gelmedi bilgisayarımda sorunlu bilgi işleme gönderdim başkasının bilgisayarından yazıyorum oda 10 dakak geçince otomatik olarak sitedeki oturumumu kapatıyor
ben yemeğe gidiyorum kızlar gelince yazarım öpüyorum herkezi.

temmuzcum canim Allah yuzunu guldurur Insallah yarin. cok iyi hisler var icimde:) belirtiye hic ama hic hic takilma canim normalde kadinlar hamile oldugunu mu anliyorki regle gunune kadar bizde illa belirti olsun canim. hic ustunde durma bunun yarin sana gecmedigi gb bize de gecmez vakit sonuca kadar. yaptirdigin yere sor onceden kac saatte cikar sonuc cok heycanlandim Allah'im mujdeni almamizi nasip etsin Insallah.
cigdom yap tabii alisverisini hic korkma her sey guzel olucak Allah'in izniyle.kaynanana da Masallah cok sevindim.
evocum evet sendin di mi ben de dusunuyordum kim tahmin ediyordu erkek die. darisi isteyen bekleyen herkesin basina tez zamanda Insallah canim.

canım çok sağol gerçekten çok karışığım şuanda nötürüm yani hiç bir hissiyatım yok bakalım hayırlısı ne ise o olsun öğrenir öğrenmez size hemen yazıcam inşallah güzel heberlerle gelirim.

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum bi tanesiniz :)
özlemcim bende çarşamba toplarlar diyodum hep ama bugün aradılar çarşamba kan ve ultrason için gidicem tahminime göre çarşamba akşamı çatlatma iğnemi olurum. cumada toplama olur.hayırlısı olsun bakalım sonu iyi olsunda :)
zübeydecim kuşum bugün 7. gün tedavimde zaten en başta 8- 10 günlük bi tedavi demişlerdi. işte benimde 10 güne denk geliyo aşağı yukarı. seninde öyle olucak galiba kısa protokolya bu.

temmuzcum tatlım iyi haberlerini bekliyorum, dualarım seninle. beraber göbek büyütcez inş. :) ben dayanamamış evde test yapmıştım 10. günümde ilk denememde :)) sen sabrettin maşallah.

temmuzcum tatlım iyi haberlerini bekliyorum, dualarım seninle. beraber göbek büyütcez inş. :) ben dayanamamış evde test yapmıştım 10. günümde ilk denememde :)) sen sabrettin maşallah.

aslında pozitif çıkacağını bilsem şu dakka yaparım idrar testi
üst üste negatif sonuçlar alınca insan cesaret edemiyor bide idrarda çıkmama olasılığı da olduğu için hiç düşünmedim halbuki evde bir tane test var ama bende cesaret yok mecbur sabrediyorum yani.

canım benim. inş. güzel olucak herşey pozitif düşün, senin iyi haberin bizimde umutlarmızı katlıcak inş. :) kan en güzeli tabi yarın iyi haberler ver bize hdi bakalım.

canım tedavin hayırlı olsun sanırım dondurulmuş degil tekrardan başlıyosun inşallah bu sefer yüzün güler sordugun soru hakkında yorum yapamıyacagım ben bilgim yok kendine iyi bak tatlım bol şans..
canım benim ikimiz kaldık tekrar etmeyen tadavileri benim tarih belli degil henüz bakalım kısmet diyorum sen ocak gibi düşünüyodun sanırım ben yumoşlarım çogalsın kaliteli olsun diye bekliyorum beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum..
ya kızlar 2 gecedir rüyamda kendimi hamile görüyorum hatta dün gece yerleşme kanamam olmuş görüyorum aklım fikrim kaydı yine şimdiden başladım ben ne olcak transfere kadar bakalım
Allah rüyanı hayra çıkarsın canım bilinç altımızda var benimde rüyalarımda hepçocuk hamilelik vs. allah yüzümüzü güldürsün..

canım yarın büyük gün idrar testi yapma bence çıkmaya biliyor idrarda benim çıkmamıştı hatırlarsın güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile..

kızlar selamlar;
nasılsınız uzun zamandır giremiyordum okuyamadım da,
herkes iyidir umarım
temmuzcum belli olmadı mı daha
karatasözcüm çok azkaldı ayy çok heyecanlı
ozlem cinsiyet belli mi?
ayşe bebişimiz iyi mi herşey yolunda umarım
evo , panadol, gizemli ve diğerleri umarım herşey yolundadır.
,
ben geçen pazartesi en sonunda regl oldum:)))) bugün bitti sanırım amanasıl kanamam oldu nasıl parçalar geldi anlatamam sanırım artık temizlendi.

Şimdi Kasım ayı tedavi ayımız olacak 20 si gibi hasta olurum hehralde veee doğru doktorumuza gitcez ...

Kızlar bu arada gece bir rüya gördüm:

doğum odasına alıyorlar beni doğum için , ama ben karnı burnunda hamile değilim. bizimkiler kapıda beninbekliyorlar kapının dışında kalıyorlar ama içrisi çok kalabalık ve herkes doğum çığlığı atıyor. ben giriyiortum sonra sahne birden doktor yanı oluyor: bebeğimi kaybetmişim guyya , doktora diyorum ki ama benim karnım yoktu ben hamile değildim herhalde, kadında yanıma gelip hamileydin bebek kanala da girmişti ; doğum başlamıştı hemde kızdı diyor. uyandım, neye yorsam bilemedim. hayra yordum, hayır olsun.

Son düzenleme:

canım hayırlara gelsin inş. rüyan. bu dönemlerde böyle rüyalar hepimiz sıklıkla görüyoruz bence bu bebek olayıyla yatıp kalktığımız için ama insan etkileniyo. Allahım hayırlara getirsin rüyanı inş. bu sefer herşey gönlünce olur güzelim.

canım iyiyim ben teşekkür ederim seninde iyi olmana çok sevindim için temizlenmiş parçaların gelmesiyle beraber rüyan hayır olsun canım aklımızdan çıkmıyorki çocuk olayı ister istemez bilinç altında geceleri sayıklıyomuşum bende eşim anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…