Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kzılar evde oturcak yer yok koltuklar ıslak ben komşuya gidiyorm azacık çene çalımm:))))))) hepinizi öpüyorm aeolll

cigdooooooooo sana özlelden msj attım cnm :))))))))

Ayşecigim nasılsın konuşamadık uzun zamandır az kaldı cimcimenin gelmesine seninde:)))hala yagmur devam ediyor uff sıktı...
zübeydecigim hepisi üst üste gelmiş gelincede öyle oluyor.
maşallah sayfamıza 1000 ulaştı süper...

iyiyim cnm tşk ederim sen nasılsın ?
evet cnm çok şükür az kaldı ama iyice agırlaştım şimdiden valla ne bir şey yapmak istiyorm nede yemek yemek cnm hiç bir şey yapmak istemiyor acayip bir tembellik var üzerimde normalde ben çok hiparaktif biriyimdir ama 15 gündür acayip tembelimm bu gün acayip bir duygusallık vardı üzerimde akşam o kadar agladımki eşimde ne oldugunu şaşırdı bayagdır hiç aglamıyordum sanırım dogum stresi korku birazda sıkıntılar varr hepsi bir araya geldi ama şimdi daha rahatım aglamak ii geldi o kadar sinirliydimki sinirim geçti en azında tabi sessiz aglıyorm kızımı duycak die korkuyorm aglama sesimi duyunca en az 3 gün hareket etmiyorr umarım anlamamıştır rabbim ne büyük yaa düşünsene anne üzüldügünde bebek hareketleri hemen kesiyor anne ve bebek arasınsaki bag ne kadar güçlüü rrabbim sen nelere kadirsin çok şükür allahım herkesin yüzünü güldürsün inş aminn

Son düzenleme:

canım sana katılıyorum annelik çok farklı duygu anne bebek arasındaki bağda dedigin gibi çok değişik duygudur mutlaka direk bebek annenin huyunu alıyor genelde ben annemin kopyasıyım panik tezcanlı duygusal alıngan falan inşallah bizlerde bu duyguyu yaşarız cimcimenin son ismi ne oldu şimde erva devammı öpüyorum seni..

slm kızlar şimdi d.r geldik bebegim 28+5 günlük ama 31+5 günlük gözüküyormuşyani hemen hemen 3 haftaya yakın önde gidiyor suyundan dolayın karın cevresi çok genişlemiş ve bebegi erken alıcaklarr tam olarak belli degil şuan ama sanırım kasımın ortasında belli olcak ne zaman alıncagı of korkuyorm valla inş kızımda bir sorun çıkmaz şimdi ki kilosu 1.515 grm olmuş sanırım gercekten bende şeker var bebek hızlı kilo almaya başladı ve filiz hanım diyor eger 9 aylık dogsa 5 kilodan aşag dogmaz diyor buda ii degil dedi zaten suyu gercekten çok fazla ümit bey şeker yok demişti ama sanırım var pazartesi tekrar şekerime bakılcak ve eger yüksek çıkarsa şeker örçme aleti alcam ve bebege aşagdan bakacaklar filiz hanım sakın yürüyüş yapma agar kaldırma dedi benim bebek kasıklarda baskı yapıyordu megerse bebek aşagdaymış şimdi daha dikkatli olmam gerekiyormuş kızlar bir taraftan kızma kavuşcam die seviniyorm bir taraftanda korkuyorm ay allahım hakkımda hayırlısı olsun inş

Son düzenleme:

canim benim Allah'in izniyle her sey yolunda gidicek, erken dedikleri merak etme iki hafta kadar erken.40 hafta degil de 38 hafta ya da 36dir. zaten 36dan sonra korkulcak hicbir sey olmuyor. aysem cok zordur eminim ama ne olur gonlunu ferah tutmaya calis, yavrumuz Allah'a emanet.

kizlar bizde kontrol olduk, cok sukur simdilik bir terslik gorunmuyor. ve cinsiyet kesin kez erkek, cok net gorduk:))) saglikla huzurla kavusuruz umariz oglumla.

aysecim bana da bugun alttan baktilar cok kisa, rahim agzi boyunu olcmek icin sadece sanirim sana da buna bakicaklardir. eger oyleyse korkma cok kisa suruyor birkac saniye ultrason aletiyle olcuyorlar rahim agzi uzunlugunu.

canım hakkında hayırlısı olsun inş. ben bi sıkıntı olacağını sanmıyorum sonuçta kızının maşallahı var :) güzel gelişiyo çok şükür inş. herşey senin için ve bebiş için en doğru ve hayırlı zamanda olur biter tatlım. sen doktorlarının söylediklerini harfiyen yap emi.

kizlar bizde kontrol olduk, cok sukur simdilik bir terslik gorunmuyor. ve cinsiyet kesin kez erkek, cok net gorduk:))) saglikla huzurla kavusuruz umariz oglumla.

özlemcim canım :) demek oğlun olucak inş. hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun bi tanem. sağlıkla doğur büyüt inş. oğlunu :))
bende bugün doktora gittim p.tesi tekrar gidicem sanırım çarşamba toplama işlemi olur :)

sagol canim. ay cok az kalmis canim her sey cok guzel gidicek Insallah. kac yumurta gorunuyor simdi?

internettim de bir problem var sinir oldum iki dakika calisiyor bilgisayari acip kapamassam geri gelmiyor bu neyaww(

ÖZLEMMcim hadi hayırlısı oğluşuna :) allahım kucağına sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin
AYŞEMMM kızımız biraz daha sabreder sen merak etme kilosuda gayet iyi maşallah sen merak etme herşey güzel gelişecek
KARATASÖZÜMMM hayatım hadi hayırlısıı bakalım az kaldı son sefer olucak inşallah bebeğimm

amin şekerler :)) valla tam bilmiyorum sayısını ama galiba büyüklük olarak 9 un üzerinde olan 6-7 tane var. saydım ben doktor söylerken:) hayırlısı olsun artık Allahım inş. bu sefer yawruşuma kavuşurum :). darısı sana olsun zübeydecik.

Masallah karatasozcum. Allah yardimcin olsun canim. her sey cok guzel gitsin ve yavruna saglikla kavus Insallah.
temmuzcum sen nler yaptin nasil gidio?
zubeydecim nisan nasil gecti?

:Saruboceq: inş cnm bekleyip görcez sadece şuan ani hareket ve yürüyüş yok yani allah korusun suyunun erken gelmemesin için rabbim melegimi korusun inş aminnnnsaglıkla sıhatla gelsin cadım
ay öylem valla benim içime hep kız dogdu demek oglan cnm benim gözün aydın tatlım saglıkla sıhatla gelsin melegin inşşş cnm rabbim kucagına almak nasip etsin gülüm sorunsuz problemsiz bir şekilde aminnnnnnnn
karatasöz cnm saol tşk ederim sanada hayırlı olsun tatlım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşşşşşşş

zübeydeeeeeee cnm yaa bu kız erken gelcek die die sonunda dedigim çıktı o kadına pek inanmamıştım ümit beyde aynı şeyi söyledi kadınında hakkını yedim ayy kendimi kötü hissediyorm o beni en başından uyarmıştı dikkat et bu bebek erken gelcek suyu çok fazla diee bu gün gösterdi harbiden ne kadar çok suyu yaaa allahıma emanet edişyorm artık ne yapım şimdi hazırlık işlemlerini hızlandırdık ablam gelcek onla konuştum bir iki haftaya temi,zligimi yapcak kızın odasını falan hazırlıycak saolsun inş sorunsuz bir şekilde kızmda gelirrr:Saruboceq:

panadol tatlım nbr burda görünüyorsunn bu gün konuştuk ama özlemdim seni gene:)))))))))))geldin mi annenden ?

aysecim bana da bugun alttan baktilar cok kisa, rahim agzi boyunu olcmek icin sadece sanirim sana da buna bakicaklardir. eger oyleyse korkma cok kisa suruyor birkac saniye ultrason aletiyle olcuyorlar rahim agzi uzunlugunu.

özlemcigim hayırlısı erkek demek yanıldık bizler bugun kulaklarını çınlattık senin ayşeyle saglıklı olsunda bebişin allaha emant olun..

panadol tatlım nbr burda görünüyorsunn bu gün konuştuk ama özlemdim seni gene:)))))))))))geldin mi annenden ?

canım burdayım evet bayagı sohbet etmişiz seninle geldim annemden senden bahsettim saglıklı dogumlar olsun dedi sen nasılsın şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…