Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

günaydınnn kızlarrrrr;

cumhuriyetimizin 87. yılı kutlu olsun ,,

hayırlı cumalarr

DATLUMMMMMM sanada günaydın hayırlı cumalar nasılsın zübeydecimm sanırım yogunsunnn....burda görünüyorsun ama cvp veremiyorsun

hahahaaaaaaaa kimil kimil geziniyor haaa kaydirigubbakcemile3 cok hosuma gitti buolumunekankayizsmile

zubeydem seni bugun bile niye calistiriyorlar yaaa hayret bir sey en azindan yarim gun calissan bugun olmaz mi yani :1closedeyes:

yok be tatlım tam gün çalışıyoruz valla işlerim yoğun akşam eşimin kzenin nişanı var sormayın yani hem iş hem akşam telaşı öğlen çıkıp bi kuaföre gitmem gerekiyo aşırı yağış ve soğuk var ne yapıcam bilemiyorum

hahahaaaaaaaa kimil kimil geziniyor haaa kaydirigubbakcemile3 cok hosuma gitti buolumunekankayizsmile

zubeydem seni bugun bile niye calistiriyorlar yaaa hayret bir sey en azindan yarim gun calissan bugun olmaz mi yani :1closedeyes:

hihoyyythihoyyyt cadı bir aya kalmaz sende görürsün nasıl gidiyor sanki içerde yüzüyorr:))))))) özlemcim bazen elimin altına öyle toplanıyorki anlatamam çok tuaf bir şeyy ayagı veya kafası olsugu belli oluyorr tam bir cadı yerinde durmuyorr ama insanın canınıda acıtıyorr uff ya özlem ben her şeyi zorla yiyorm nerdeyse bir haftadır acayip bir iştahsızlık varr (((( dün hisar hastanesinden aradılar tetonoz aşımız varmış hem filiz hanım beni görmek istiyormuş 2 ay oldu nerdeyse gitmedim bana tel açtı neden gelmiyorsun dogumu burda yapmıycakmısın diee yarın oraya gidecez bakalım ne olcak o aşıda acayip yakıyorr bu 2.aşımız olcak 1 ay önce vurulmuştum digerini kolum çok agrıdı inş bunda agrımazzzz

aysecim Insallah Allah o gunleri gormeyi bana da nasip eder. inan hala hamile olduguma inanamiyorum nasil oluyor bilmiyorum ama dun tup bebek ignelerimden kalanlari gordum, atamadim belki lazim olur die( binlerce kez sukurler olsun sadece inanamiyorum.
Allah bana da bekleyen tum arkadaslarima da nasip etsin o guzel duygulari Insallah.

aysecim bir de bazen bana da oluyor o istahsizlik oyle zamanlarda uzun uzun yemekleri dusunuyorum bir tanesine yakinlik duyuyor insan bir dene bakalim soyle tum yemekleri gecir bir aklindan :)) kilo durumun nasil gidiyor? sen 16.haftada kac kilo almistin hatirliyor musun?

delikafaduldendelikafadulden ay özlem bana kilo demee eşim benle dalga geciyor küçük pandam dieee sinir oluyor en son diyetisyene gittigimde tartıldım 73.300 grmdım şimdi ne kadarım bilmiyorm valla ben çok çabuk kilo aldım d.r bile şeşırdı düşün 55le başladım şimdi kaç kiloyum tahminen 73 geçtim çünkü öyle hissediyorm öyle çok bir şeyde yemiyordum meyvayı çok yiyordum ben anlayamadım şekerim varmış ee meyvadada şeker oldugu için oda kilo yapmış ümit bey öyle söylemişti tatlı hiç yemedim ekmekte yemedim yarı kadar aç duruyordum ama nerdeyse her ay 1 veya 2 kilo alıyrdumm valla artık takmıyorm dogum yaklaştı hayırlısıyla dogumu bir yapım sonra hemen bu fazlalıkları vercem inşşş ayy harbiden yavru bandalar gibiyimm yatagın %80 benim düşün artık:roflol::roflol:

cnm benim allahın izniyle görceksin merak etme sakın kötü düşünme ben allahın izniyle inanıyorm bu sefer olcak ve melegini kucagına alcaksın rabbim meleginide senide bütün kötülüklerden korusunn her gece ayetel kürsüyü bebegin üzerine 3 kez oku ve avucuna ufür ve karnına elini dolaştır ve rabbim melegim sana emanet die dua et bende eşimde hamile kaldıgım günden bu tarafa okuyorz çok şükür çok şey atlattık hamdolsun rabbiminde iznile bir şey olmadı inş saglıkla da gelir melegim biliyorsun ayatel kürsünü fazilettleri çok büyük onu okuyana rabbimden başka kimse dokunamaz ve bir şey yapamaz

bende pandacik olma yolundayim, boyum kisa ya benden ancak pandacik olur:))

ay özlemcim şunu düşün bir zamanlar bebek bebek die aglıyorduk şimdi bebegimiz var hamdolsun saglıkla gelsin rabbim arkadaşlarımada versin inş aminnnnnnnnn
ve biz kiloyu sorun ediyorz bana ablam diyorki ayşe onu kucagına aldıgın zaman dünyayı unutacaksın o gözlerine baktıgında ne kiloyu nede başka bir şeyi düşlüncen takma kiloyu yeterki bebek ii olsun boş be özlemcimm bizde banda olaım ne olcak bebegimizden dahamı kıymetli ben alıştım artık hem benim d.r demişti bebek emziren kadınlar günde ortalama her gün 300 kalori yakarmış düşün artık zaten verceksin o kiloyu cnm benim alt komşum tam 28 kilo aldı bir görsen balına gibiydi şimdi 7 aylık kızı var kadında çöp gibi kız her 2 saatte bir emiyorr :)))))) kadın diyorki ben yemek yiyorm oda beni yiyorr o emdigin an başım dönüyor açlıktan bu nasıl bir şey ben anlamadım diyorrr:))))))))))))ayyyyyy bizdemi öyle olcak minik cadını iki dişi çıkmış birde habire anasının memesini ısırıyorrr :))))))))))

Son düzenleme:
zübeydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tatlım nerdesin yaff sana yazdım hiç cvp vermedin :çok üzgünüm:

yok be canim ne takicam kiloyu seker cikabilir dediler de onu dahi takmak degil de acaba zararli seker icin onlan seyleri patates gb az mi yesem simdiden ben onun derdindeyim. ama anladimki kadinlara kilo lafini ettigin an taktigini zannediyorlar:))) buyuk konusmayayim ama takacagim son sey kilodur hamilelikte.

bak benim diyetim bu özlemcim bunu yaptıgım zaman kilo almadım birde şekerin varsa eger 4. ayında ayaklar şişmeye başlıyor benim çok şişiyrdu hatırlıyomusun ben sürekli ayaklarım şişiyor die topige yazıyordum

DİYET LİSTEM
sabah saat: 9 da bir bardak süt ince iiki dilim az yaglı peynir
bir tane yumurta bir bardak acık çay bir tane domates salatalık yeşil biber 5 tane zytin 2 dilim kepekli ekmek

ara ögün saat :11
bir bardak ayran bir porsiyon meyva

öyle yemegi saat 12:40
salata az çorba sebze yemegi 2 dilim kepekli ekmek (bunları ara ara şöyle degiştire bilirsin
tavuk bezelye yemegi ıspanak kuru fasulye ısgara köfte balık ama muhakkak her yemekten önce bir bardak su iç fazla yemek yemeni engelliyorr gereginden fazla yemiyorsun

ara ögün saat 15.de bir su bardagı yogur bir porsiyon meyva

akşam ana yemek saat 18:de veya 20
2 köfte kadar et az çorba salata 2 dilim kepek ekmegi

yatarken saat:21 de bir bardak süt bir porsiyon meyva 5 tane fındık ve günlük en az 12 bardak suu bana bunu verdi d.r

Son düzenleme:
sagol aysecim aslinda cok da az degil listedeki yemekler. doktora seker isini ayrintili soracagim. umarim yetiyordur bu yemekler sana canim. tekrardan teskkur ederim.

Canım arkadaşım bende de lekelenme olmadı dediğim gibi belirti de yoktu, sen içini ferah tut tatlım, duaları okuyamasanda dinlesende olur tabi ki kuşum, bak kafanı başka şeylerle meşgül et, bu hafta sonu için bi organizasyon yap tatlım, sonra da kan veririsin inşallah hayırlısı ile olmlu sonuçları alırsın...Bizde halay çekeriz burda..

Kızlar herkese selam, hayırlı cumalar ve de cunhuriyet bayramınızı kutlarımturkbayragi

Bu arada size bi şey sorcam Ayşe özellikle sana, bu aşı meselesi, ben daha hiç aşı olmadım, siz yazışınca içime kurt düştü olmam mı lazımdı offf geç mi kaldım yoksa:bbo:

bir şey degil özlemcim valla yetiyorr başkada carem yokk yoksa kapılardan sıgmıycam bu gidişleedelikafadulden
zübeydecim cnm kolay gelsin tatlım o zaman sana
cigdommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tatlım daha var senin aşıyaaa 6 ayı geçmen gerek bitanem benimde sanırım 25 haftaydı yaptırdıgımdaa daha hemen hemen bir ay oldu d.r sorr bitanem ben ne zaman tetenoz aşısı olcam hocam die en az 25 haftalık olman gerek sonra 30 haftalarda oluyorsun 2. aşıyı tmm mı tatlımm

temmuzcum bendede lekelenme hiç olmadı ne bir belirti nede bir şey hiç bir şey yoktu sakın belirtlere takılma bak cadımızı büyütüyorz çok şükür allahın izniyle bu sefer olcak cnmm hep dualarımdasın tatlım benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…