günaydınnn kızlarrrrr;
cumhuriyetimizin 87. yılı kutlu olsun ,,
hayırlı cumalarr
günaydınnn fıstıklarrrrr biz geldikkkkk hayırlı cumalar kızlarrrrrr hihoyyythihoyyyt
özlemcim tşk ederim cnm benim evet ama çok yorulduk o gösterdigim perdenin kumaşının bulamadıkk fazlada gezinemiyorm bu gelişmemiş yerde hiç bir şey yok yaa sanki köyde yaşıyorm sinir oldumm gene emin önüne gidecem meçburen cumartesi küçük peşigimiz geliyor çarşamba yada cuma odamız geliyor inş bir sorun çıkmaz sonrda sıra melegimizde bayag bir eksigini tamamladık hamdolsun saglıkla gelsin cadımm sabahın 7sinde uyanmış kımıl kımıl geziniyor acıkmış kıyamadım kalktım:))))))))))) şimdi kahvaltı yapıcaz sütümüzü içtik rabbim cumlar hürmetine arkadaşlarımında yüzünü güldürsün tez zamanda
TEMMUZCUM sana bol bol dua ediyorm yeminle bakk allahım inş bu son denemen olurda hasretle bekledigin bebeklerine kavuşursun bir an önce cumalar hürmetine rabbim sesimi duyar inş ve dularımızı kabul eder AMİNNNNNN
hahahaaaaaaaa kimil kimil geziniyor haaa kaydirigubbakcemile3 cok hosuma gitti buolumunekankayizsmile
zubeydem seni bugun bile niye calistiriyorlar yaaa hayret bir sey en azindan yarim gun calissan bugun olmaz mi yani :1closedeyes:
aysecim bir de bazen bana da oluyor o istahsizlik oyle zamanlarda uzun uzun yemekleri dusunuyorum bir tanesine yakinlik duyuyor insan bir dene bakalim soyle tum yemekleri gecir bir aklindan :)) kilo durumun nasil gidiyor? sen 16.haftada kac kilo almistin hatirliyor musun?
aysecim Insallah Allah o gunleri gormeyi bana da nasip eder. inan hala hamile olduguma inanamiyorum nasil oluyor bilmiyorum ama dun tup bebek ignelerimden kalanlari gordum, atamadim belki lazim olur die( binlerce kez sukurler olsun sadece inanamiyorum.
Allah bana da bekleyen tum arkadaslarima da nasip etsin o guzel duygulari Insallah.
bende pandacik olma yolundayim, boyum kisa ya benden ancak pandacik olur:))
yok be canim ne takicam kiloyu seker cikabilir dediler de onu dahi takmak degil de acaba zararli seker icin onlan seyleri patates gb az mi yesem simdiden ben onun derdindeyim. ama anladimki kadinlara kilo lafini ettigin an taktigini zannediyorlar:))) buyuk konusmayayim ama takacagim son sey kilodur hamilelikte.
canım senin demi lekelenmen olmamıştı
biraz topiklerde araştırdım genelde lekelenme yaşıyorlarmış bu yerleşme kanamadı denen olay hatta panadolda da olmuştu hatırlıyorum benim 2 transfer de de olmamıştı negatifti bakalım bu sefer olacakmı.
beklemek sabretmek lazım boşuna kafamı kurcalıyorum galiba.
canım senin demi lekelenmen olmamıştı
biraz topiklerde araştırdım genelde lekelenme yaşıyorlarmış bu yerleşme kanamadı denen olay hatta panadolda da olmuştu hatırlıyorum benim 2 transfer de de olmamıştı negatifti bakalım bu sefer olacakmı.
beklemek sabretmek lazım boşuna kafamı kurcalıyorum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?