Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim çok sağılasın yarını bir atlatayımda bakalım
akşam eşim çok komikti adam kağıdı verdi elimize normalde açıklama yapmazlar direk verirler rakamsal olarak pozitif dedi eşim nasıl yani dedi adama sonra bana döndü nasıl yani dedi hemen baktım 44 yazıyor evet dedim eşime poizitif başladı gözünden yaşlar süzülmeye haliyle benimde musluk açıldı labratuardan bize bakıyorlardır diye susturdum hemen eşimi ama o ilk yüzünün şeklini hiç unutmıyacam inanamadı nasıl yani diyip durdu.

Allahım kucağınıza almayıda nasip etsin inş. anne baba dediğini de duyun emi :)))

canım sağolasın Allah razı olsun inşallah rabbim sırayla hepimiz hamile kalıcaz liste tamamlanacak buna canı gönülden inanıyorum sen zübeyde panadol evo mavi mecan inşallah hepimiz hamile olarak tamamlıyacaz listeyi.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :))))

amin inşallah inşallah gülüm yarın bakalım sonucumuz ne çıkacak akşam vericem yine kanı hakkımızda hayırlısı.

iyi olur inş. merak etme :) hayırlısı olsun .
öpüyorum kızlar hepinizi gidiimde bi iğneletiyim kendimi :)))

kızlar hamileyim değerim 44 çıktı çarşamba günü testi tekrarlıyacaz
daha sevinmek için erken sanırım bakalım düzenli katlanacakmı.

heeeeeyyy ben yeni gördüm yaaa :)
bugün belli olacak diye girmedim akşam.çok tebrik ederim canımmm.
rabbim tamamına erdirsin inşallah.
rüyamda bebek seviyodum kız bebek kimin bu diye soruyorum komşulara.senin güzel haberini alacakmışım demekki.
değerin çok güzel tatlım.böyle de devam etsin inşallah :)
darısı sıradaki kızların başına

canım benim çok sağol bakalım yarın kan vericem inşallah katlanarak çoğalır.
zübeyde den selamlarını dualarını aldım hep Allah razı olsun canım.

canım benim çok sağol bakalım yarın kan vericem inşallah katlanarak çoğalır.
zübeyde den selamlarını dualarını aldım hep Allah razı olsun canım.

canım benim ne güzel bir haber böyle innaki duygulandım çoook sevindim kendim hamile kalmış kadar sevindim canım ohh beee çok tebrik ederim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin tanrım

canım çoook sevindim bir kişinin daha yüzü güldü ne güzellll darısı bizlere artık zübeydeye bana evoevoya mavimercana diger isteyen herkese aradım sanırım uygun degilsin temmuz tekrar tebrik ediyorum..

Temmuz, gözün aydın:))) Allah tamamına erdirir inşallah.... Çok sevindim... Yolunuz açık olsun:)

panadolll datlumm sen ne zaman başlıyorsun

canım benim inanki zaman belli degil sanırım ocaktan sonrayı bulabilir cuma günü genetik sonucumu alacagım bütün tetkikler yapılmış oluyor düşükle ilgili ama zübeydem inanki çok korkuyorum 2 kere sevindim kursagımda kaldı hep aynı noktada tıkandı ilerlemedi ama denemekten başkada çarem yok sen ne zaman düşünüyosun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…