bir de temmuzcum inan cinsiyeti ogrenene kadar hamile olduguma inanamiyordum cok sukur bu hafta biraz inanmaya basladim ayni zamanda bazen hareketleri de hissetmye basladigim icin sanirim. ama ne olur sen rahat bir hamile olmaya calis. benim kadar stresi abartma. bak ise guce daldin nasil iyi geldi sana. zubeydem hadi canim tedavin baslasin hemen senin halayin icin mendil elde bekliyoruz. karatasoz, sen panadol hepinizin arka arkaya halayini cekicez cok inaniyorum.
canım benim çok sağılasın yarını bir atlatayımda bakalım
akşam eşim çok komikti adam kağıdı verdi elimize normalde açıklama yapmazlar direk verirler rakamsal olarak pozitif dedi eşim nasıl yani dedi adama sonra bana döndü nasıl yani dedi hemen baktım 44 yazıyor evet dedim eşime poizitif başladı gözünden yaşlar süzülmeye haliyle benimde musluk açıldı labratuardan bize bakıyorlardır diye susturdum hemen eşimi ama o ilk yüzünün şeklini hiç unutmıyacam inanamadı nasıl yani diyip durdu.
temmuzcum canım tebrik ederim bi tanem Allahım inş. doğumunu görmeyi nasip etsin. çok sevindim, heyecan bastı :) darısı bizlere olsun inşşşşşşşşşşşş. ayyyyyyyyyyyy!!! onu hergün sev, onunla konuşmayı unutma :) öpüyorum seni.
canım sağolasın Allah razı olsun inşallah rabbim sırayla hepimiz hamile kalıcaz liste tamamlanacak buna canı gönülden inanıyorum sen zübeyde panadol evo mavi mecan inşallah hepimiz hamile olarak tamamlıyacaz listeyi.
Allahım kucağınıza almayıda nasip etsin inş. anne baba dediğini de duyun emi :)))
amin inşallah inşallah gülüm yarın bakalım sonucumuz ne çıkacak akşam vericem yine kanı hakkımızda hayırlısı.
kızlar hamileyim değerim 44 çıktı çarşamba günü testi tekrarlıyacaz
daha sevinmek için erken sanırım bakalım düzenli katlanacakmı.
heeeeeyyy ben yeni gördüm yaaa :)
bugün belli olacak diye girmedim akşam.çok tebrik ederim canımmm.
rabbim tamamına erdirsin inşallah.
rüyamda bebek seviyodum kız bebek kimin bu diye soruyorum komşulara.senin güzel haberini alacakmışım demekki.
değerin çok güzel tatlım.böyle de devam etsin inşallah :)
darısı sıradaki kızların başına
canım benim çok sağol bakalım yarın kan vericem inşallah katlanarak çoğalır.
zübeyde den selamlarını dualarını aldım hep Allah razı olsun canım.
bide sel cim var inş. onunda hamile haberini alıcaz.
Temmuz, gözün aydın:))) Allah tamamına erdirir inşallah.... Çok sevindim... Yolunuz açık olsun:)
amin bende didim beni unuttu :)
panadolll datlumm sen ne zaman başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?