Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim çok sağol bakalım yarın kan vericem inşallah katlanarak çoğalır.
zübeyde den selamlarını dualarını aldım hep Allah razı olsun canım.

temmuzcum dun testi gece yaptiniz siz? aksamustu falan yani? oyleyse yarin sabah yaptirirsan tam katlamassa sasirma o aradaki 8 saat cok farkediyor hatirlarsan ben mayista cok test yaptirdim ordan biliyorum. aklinda olsun sonra derim inanmassin. saatleri asagi yukari tutturmaya calis.tabii bazen hic farketmedigi de oluyor o aradaki 8 saatin.

canım benim ne güzel bir haber böyle innaki duygulandım çoook sevindim kendim hamile kalmış kadar sevindim canım ohh beee çok tebrik ederim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin tanrım

canım benim çok sağol Allah razı olsun
ben hala şaşkınım bakalım yarın sonuç katlanacakmı keseyi görene kadar inanamıyacam galiba gece hiç uyumadım heyecandan sanırım Allahım devamını göstersin inşallah nisan topiğindeki herkez bebeğini kuacağına alıcak inşallah
tekrar çok sağol canım benim.

panadolcum tum sonuclarin iyi cikicak Insallah. bak bende iki kotu tecrube yasadim. onlar sanssizlikgimiz ve vaktimizin henuz gelmediginden yasandi ne olur yurekten inan buna. hep kotu olucak degil ya de kendine ben pzoitif sonucta hep oyle dedim ve cok sukur bugune kadar yuzum guldu Allah tamamina erdirir Insallah. biliyorum ne zordur iyi dusunmeye calismak ama bak yuregindeki sesi dinle, tekrar deneyecegine gore sende inaniyorsun buna. bende hic olmaz saniyordum zaman zaman, Allah buyuk vakti gelince oluyor. ayrica senin cok acele etmemem bence Allah tarafindan vakti gelince baslayacak olmanla iglili. ben inaniyorum cok buna.

canım yarın akşam yaptıracam Allah izin verise ama yarın sabah idrar testi yapacam bakalım ikinci çizgiyi görebilecekmiyim. panik atak olmazsam iyidir stres değilde başka bişey ama adryalin yüklü oluyor insan hele sonuç beklerken o bir saat varya elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim kalbim ağzımda attı ve bu his bütün gece devam etti uyuyamadım.

ben bu hafta kontrole gidiyorum önümüzdeki ayın reglisi ile başlarım tedaviye

bu hafta ya Allah bismillah de gir odaya inşallah herşey yolunda gidecek hayırlısıyla sende başlayacaksın tedaviye
önce karatasözün güzel haberini alıcaz arkasından senin güzel hebrini alıcaz sonrada panadolun ve diğer arkadaşların inşallah çok dua ediyorum sizi herzaman dularıma dahil ediyorum isimlerinizle Allahım bize katından tertemiz bir soy armağan et şüphesizki sen duaları işitensin kabul edensin amiiiin.

canım herzaman bir umut vardır yok olmadı galiba derkende umut etmekten hiç vazgeçmiyoruz aslında bol bol dua et arkadaşım selatitefriciye ve 10.000 ihlas suresi çok iyi geliyor muradı gerçek oluyor insanın bunu bilir bunu söylerim.

amin temmuzcum. kizlar oglumuzun ismi Can olucak:))

aaaaaaa ben can ismini çok severim
genelde iki isimde kullanıyorlar ali can gibi ama can tek başınada çok güzel
hemde kısa genelde can isminde tanıdığım bitin insanlar iyidir ismin insan üzerindeki etkisine çok inanırım hayırlı olsun canım canın.

sagol temmuzcum biraz biraz hamile gb davranmaya ve konusmaya basladim hayal bile kurmaya korkuyordum. darisi basiniza tatlim. karatasizden baska erkek bebek isteyeni duymadim gerci:)) gonlunuzde ne varsa Rabbim saglikla versin Insallah.

zübeydecim canım hayırlı olsun :) çok sevindim adım atmış olmana hadi bakalım sırada senmi varsın şimdi benden sonra :)) uyyy canım benim yaaa!!!
özlemcim demek ismi belli oldu :))) ismiyle yaşasın oğlun emi.

:)))))))))) fıstığım bebek olsunda erkek kız farketmez. erkek istediğimden değil gönlüm kızdan yana ama aylar önce gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala içime erkek doğuyo sadece :)))))))

:)))))))))) fıstığım bebek olsunda erkek kız farketmez. erkek istediğimden değil gönlüm kızdan yana ama aylar önce gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala içime erkek doğuyo sadece :)))))))

:))))))))))))) ay demek sende kizcisin:)))))))))))))) bende kizciyimdir ama gercekten de farketmiyor. Rabbim sirayla ikisinden de versin hepimize Insallah:))))
yaa basta hamile kalamadigimiz icin ne olursa olsun diyorsun hamile kalinca gonlundeki olsun istiyorsun ama cinsiyet belli olunca sanirim herkes icin de farketmiyor cidden. kiz olsa belki daha cok sevinirdim ama kiz da bizim ogalan da, insan canini istese ikisine de canini verir. yani sevgiyle alakasi yok istemenin:))

evet canım süslücezzz, alışverişe gidicezzzzz, pasta börek yapıcazzzz, dedikodu yapıcazzzz :))))))))

güle güle kendine dikkat et, göürüşürüz kızlar bende ütü yapıcam biraz öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…