canım benim çok sağol bakalım yarın kan vericem inşallah katlanarak çoğalır.
zübeyde den selamlarını dualarını aldım hep Allah razı olsun canım.
canım benim ne güzel bir haber böyle innaki duygulandım çoook sevindim kendim hamile kalmış kadar sevindim canım ohh beee çok tebrik ederim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin tanrım
ben bu hafta kontrole gidiyorum önümüzdeki ayın reglisi ile başlarım tedaviye
temmuzcum dun testi gece yaptiniz siz? aksamustu falan yani? oyleyse yarin sabah yaptirirsan tam katlamassa sasirma o aradaki 8 saat cok farkediyor hatirlarsan ben mayista cok test yaptirdim ordan biliyorum. aklinda olsun sonra derim inanmassin. saatleri asagi yukari tutturmaya calis.tabii bazen hic farketmedigi de oluyor o aradaki 8 saatin.
Temmuz, gözün aydın:))) Allah tamamına erdirir inşallah.... Çok sevindim... Yolunuz açık olsun:)
ben bu hafta kontrole gidiyorum önümüzdeki ayın reglisi ile başlarım tedaviye
canım benim inanki zaman belli degil sanırım ocaktan sonrayı bulabilir cuma günü genetik sonucumu alacagım bütün tetkikler yapılmış oluyor düşükle ilgili ama zübeydem inanki çok korkuyorum 2 kere sevindim kursagımda kaldı hep aynı noktada tıkandı ilerlemedi ama denemekten başkada çarem yok sen ne zaman düşünüyosun canım..
amin temmuzcum. kizlar oglumuzun ismi Can olucak:))
:)))))))))) fıstığım bebek olsunda erkek kız farketmez. erkek istediğimden değil gönlüm kızdan yana ama aylar önce gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala içime erkek doğuyo sadece :)))))))
kızlar hamileyim değerim 44 çıktı çarşamba günü testi tekrarlıyacaz
daha sevinmek için erken sanırım bakalım düzenli katlanacakmı.
sağlun kızlar valla temmuzun pozitifinden sonra hemen anında işlermler başlasın istedim bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?