Hobareeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Harika haber bu temmuzcummmmmmmmmmmm :)
tebrik ederimmmmmmm
canım bu sefer de biz aynı döneme gelcezzzzzzz :) ayyy yine baştan heyecan :)
ben bu hafta kontrole gidiyorum önümüzdeki ayın reglisi ile başlarım tedaviye
canım çok sağol teşekkür ederim İnşallah Rabbim kucağıma adığım günleri gösterir sağlıklı sıhatli.
kızlar hamileyim değerim 44 çıktı çarşamba günü testi tekrarlıyacaz
daha sevinmek için erken sanırım bakalım düzenli katlanacakmı.
Ay cnm hadi hayırlı olsun şimdiden
Umarım herşey çok güzel giderde sende bize MUTLU haberi verirsin :))
Bu arada bende Erbil beyle görüştüm Mustafa bey yok diyee Erbil beye randevu yazdılar :)) Ayın 12 sin de laparoskopi yapılacak umarım herşey iyi gider.
Yakın takibindeyim
30 temmuzcum çooooooooooooooooooooooooooooook tebrik ediyorum,
Allahım tammına erdirsin, tüm evreleri bir bir aşarsın inşallah
Eeee halay vakti
günaydın kızlar herkese slm :)
tam netleşmemekle birlikte cuma yada c.tesi toplama işlemim olacak gibi görünüyo 13mm olmuşlar :)
çoooooooooooooooooooook çooooooooooooooooook çooooooooooooooooooook çooooooooooooooook çoooooooooooooooooook çoooooooooooooooook tebrik ediyorum cnm
temmuzcum cnm tebrik ederim vallahi ben daha yeni gördüm kusra bakma cnm iki gündür hastanelerdeyimmm allahım sana çok şükür yaaa temmuzcum inş degerin katlanarak artacak merak etme allahın izniyleee bu sefer güzel olcakkkhalaya bende katıliyimmm:)))))))) temmuzum rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş AMİNNNNNNNNNN
30 temmuzcum çooooooooooooooooooooooooooooook tebrik ediyorum,
Allahım tammına erdirsin, tüm evreleri bir bir aşarsın inşallah
Eeee halay vakti
amin temmuzcum. Kizlar oglumuzun ismi can olucak:))
canım benim çok sağol dualarım kabu oldu binlerce sonsuz kere şükürler olsun inşallah değerim katlanarak artar keseyi görüp kalp atışını duyana kadar içim rahat etmeyecek hakkımızda hayırlısı.
ayşecim yarın gidiyorum doktora bu ay ki reglim bayrama denk geliyo bakalım bi konuşalım ya bu ay yada önümüzdeki ay başlamış olur
canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim çok test yaptırmışsın maşallah...Kızlar hastaneden geliyorm şimdi yaklaşık 16 tane test yapıldı offffffff sabah 8den bu tarafa hastanedeyimm test sonuçlarını bekledim şekerimmmmmm çok güzel çıktı 86 normal dedi filiz hanım diger testlerde güzel çıktı şimdilik erken dogum riski ortadan kalktı sadece kan degerim düşük biraz rahimden ultrasyona girdim rahim azıdada sorun yok allahım sana çok şükür inş hep böyle gider kızm saglıkla gelir inşş ay acayip yorgunum yatmaya gidiyorm hepinizi çokkkkkkkkkk ama çok öpüyorm yaradana emanetsinizzz
canım sagolasın yazın morel oldu sen beni daha iyi anlarsın hayat herşey olacagına varıyor oglunun ismini çok sevdim benim yegenimin ismi:))) çok tatlıpanadolcum tum sonuclarin iyi cikicak Insallah. bak bende iki kotu tecrube yasadim. onlar sanssizlikgimiz ve vaktimizin henuz gelmediginden yasandi ne olur yurekten inan buna. hep kotu olucak degil ya de kendine ben pzoitif sonucta hep oyle dedim ve cok sukur bugune kadar yuzum guldu Allah tamamina erdirir Insallah. biliyorum ne zordur iyi dusunmeye calismak ama bak yuregindeki sesi dinle, tekrar deneyecegine gore sende inaniyorsun buna. bende hic olmaz saniyordum zaman zaman, Allah buyuk vakti gelince oluyor. ayrica senin cok acele etmemem bence Allah tarafindan vakti gelince baslayacak olmanla iglili. ben inaniyorum cok buna.
ben bu hafta kontrole gidiyorum önümüzdeki ayın reglisi ile başlarım tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?