Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ben bu hafta kontrole gidiyorum önümüzdeki ayın reglisi ile başlarım tedaviye

Ay cnm hadi hayırlı olsun şimdiden
Umarım herşey çok güzel giderde sende bize MUTLU haberi verirsin :))
Bu arada bende Erbil beyle görüştüm Mustafa bey yok diyee Erbil beye randevu yazdılar :)) Ayın 12 sin de laparoskopi yapılacak umarım herşey iyi gider.
Yakın takibindeyim

Son düzenleme:
canım çok sağol teşekkür ederim İnşallah Rabbim kucağıma adığım günleri gösterir sağlıklı sıhatli.

çoooooooooooooooooooook çooooooooooooooooook çooooooooooooooooooook çooooooooooooooook çoooooooooooooooooook çoooooooooooooooook tebrik ediyorum cnm

kızlar hamileyim değerim 44 çıktı çarşamba günü testi tekrarlıyacaz
daha sevinmek için erken sanırım bakalım düzenli katlanacakmı.

temmuzcum cnm tebrik ederim vallahi ben daha yeni gördüm kusra bakma cnm iki gündür hastanelerdeyimmm allahım sana çok şükür yaaa temmuzcum inş degerin katlanarak artacak merak etme allahın izniyleee bu sefer güzel olcakkk halaya bende katıliyimmm:)))))))) temmuzum rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş AMİNNNNNNNNNN

Kızlar hastaneden geliyorm şimdi yaklaşık 16 tane test yapıldı offffffff sabah 8den bu tarafa hastanedeyimm test sonuçlarını bekledim şekerimmmmmm çok güzel çıktı 86 normal dedi filiz hanım diger testlerde güzel çıktı şimdilik erken dogum riski ortadan kalktı sadece kan degerim düşük biraz rahimden ultrasyona girdim rahim azıdada sorun yok allahım sana çok şükür inş hep böyle gider kızm saglıkla gelir inşş ay acayip yorgunum yatmaya gidiyorm hepinizi çokkkkkkkkkk ama çok öpüyorm yaradana emanetsinizzz

canım benim bende düşündüm mustafa hocaya mı gitsem diye gitsemde erbil ilgileniyor benimle sağolsun çokta ilgili bakalım c.tesi gidip konuşucam belki bir süpriz yaparız da bu ay transferim olur :)

30 temmuzcum çooooooooooooooooooooooooooooook tebrik ediyorum,

Allahım tammına erdirsin, tüm evreleri bir bir aşarsın inşallah

Eeee halay vakti

zübeydemmmmmmmmm cnm nasılsın senin ne zaman başlıyor tedavin tatlım darısı senin başına tatlım inş tez zamanda seninde burda halayını çekerizzzzzzzzzzzz aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

Eeee halay vakti

cigdo tatlım nasılsın maşallah az kaldı seninde 100 aşag geçmene bebişlerimiz nasıl tatlım _?

günaydın kızlar herkese slm :)
tam netleşmemekle birlikte cuma yada c.tesi toplama işlemim olacak gibi görünüyo 13mm olmuşlar :)

karatasöz cnm gözün aydın az kaldı seninde inş bu denemen son denemen olur ve bebişine kavuşursun cnm
ÖZLEMMMMMMMMMM NERDESİN KIZZZ CADIIII:)))))) ÖZLEDİM SENİ BEBEGİN İSMİNİ NE KOYDUN KIZIMI ONA VERCEMM DAMADIMA İİ BAKK TMM ÖPTÜM TATLIM SENİİVE YAKIŞIKLIMIZI

canım benim çok sağol dualarım kabu oldu binlerce sonsuz kere şükürler olsun inşallah değerim katlanarak artar keseyi görüp kalp atışını duyana kadar içim rahat etmeyecek hakkımızda hayırlısı.

Eeee halay vakti

canım çok sağolasın teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah katlanarak devam eder değerim hala şaşkınım.

rabbimin izniyle keseyide görceksin kalp atışınıda sen hiç merak etme rabbim bu bebegi sana bagışlasın inş sorunsuz ve problemsiz bir şekilde kucagına almayıda nasip etsin mevlamm çünkü bunu hak ettin cnm benim ayy temmuzcum vallahi o kadar sevindimki yaradana çok şükür her gün çogalıyorz bu topikte hamile olmayan hiç kimse kalmıycak allahın izniyle inş darısı diger arkadaşların başına rabbim onlarında emeklerini boşa çıkarmasın aminnn

ayşecim yarın gidiyorum doktora bu ay ki reglim bayrama denk geliyo bakalım bi konuşalım ya bu ay yada önümüzdeki ay başlamış olur

ayşecim yarın gidiyorum doktora bu ay ki reglim bayrama denk geliyo bakalım bi konuşalım ya bu ay yada önümüzdeki ay başlamış olur

yaşasın demek sıra sana geliyorr zübeydem cnm rabbim gönlü muradını versin inş seninde bu denemen son denemen olur ve bebişine kavuşursun topige temmuzcumgum gibi kızlar hamileyimmmmmmmmm diege yazarsınnn ay o zamana ben dogurmazsam ii ben gelemezsemde bana haber verirsinizz allahın izniyleee sonrada sırayla sizi doguma göndercem bennnninşşşşşşşşş

canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim çok test yaptırmışsın maşallah...
canım sagolasın yazın morel oldu sen beni daha iyi anlarsın hayat herşey olacagına varıyor oglunun ismini çok sevdim benim yegenimin ismi:))) çok tatlı
ben bu hafta kontrole gidiyorum önümüzdeki ayın reglisi ile başlarım tedaviye

canım benim inşallah bizlerde pozitif sonuçları alacagız hayırlısı olsun şimdiden tedavin temmuz bize morel oldu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…