Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aysecim cok sevindim canim, cok sukur. kan degerin muhtemelen eti hic yemedigindendir canimhatirlarsan yirtiyordum kendimi sana et ye die, etsiz olmaz cunku hamilelikte. ama kan hapini arttirirlar valla zar zor da olsa hergun az az yiyorum gerekirse zorla kendini.
sagol canim dogsunlarda saglikla kertme yapalim.

evet panadolcumm hayırlısı ile başlayalım bismillah deyip bakalım belki bu ay sonuna yetişirim bende :)

Insallah kizlar walla sizin kadar iple cekiyorum sizin tedavileri, panadolcum da morelini bir duzeltip baslasin, cok inaniyorum ikinizinde yakinda yavrulariniza kavusacaginiza walla morel olsun die degil inanin his. temmuza da iki transferindede hissetmedim ama iki gundur bu transferinde cok hissetim. yazdim da hatta. ay bende sanki kahinim tovbe tovbe sadece demek istedigim bazen sevdiklerinize hissediyorsunuz cikiyor cidden.

hissiyatın liste de kimse kalmayana kadar devam etsin inşallah ben inanıyorum herkez mutlu sona erecek inşallah.

hissiyatın liste de kimse kalmayana kadar devam etsin inşallah ben inanıyorum herkez mutlu sona erecek inşallah.

Insallah canim hepimiz anne olacagiz, bizim iki kizi one yazdim cunku burda cok yazistiklariniza konusa konusa daha cok hissediyorsunuz. yoksa tum kizlar hep aklimda zeyneppala hic gelmez hep oana da icimden geciririm. ses ile sohbetim cok azdir daha bu sabah Insallah ses e hemde dogal en yakinda nasip olucak dedim. mavimercan evo hepiniz hep aklimdasiniz tanimadigim herkese dua ediyorum, parasi olmayip tup bebek deneyemen kisileri ozellikle aniyorum.

neden soruyorum bak cok onemli, sende bende ohss olduk mayistaki tedavide, sonra sana baskilayip denediler bana dogal ovulasyonla, azcik prugeon aldim yumurtam yavas gelisiyor die sadece. bak demekki bazi kadinlarda donmus tedavisinde dogal olmasi cok onemli demisti doktorum yani yumurtlama baskilamadan die. dogru sanki hani birilerine tavsiye ederiz die dusundum bunlari.

neyse temmuzcum cikmissin sonra gorursun sorumu arastirmaci gazeteci ozlem is basinda:)))iyi geceler kizlar zubeydem hala mi calision sen o patrona soole ayip ama((

temmuzcum genç anne adayımız...............bütün içtenligimle tebrik ediyorum.........allah tamamına erdirsin diyorum..............mutlu ettinbizi...............allah seni daima mutlu etsinn...........açtıgım bu topikte bir hamile daha beni çok duygulandırdı.................benimle birlikte bütün arkadaşlarada dua edin olurmu.........bizde tadalım bu duyguyu.............bizi bizden başkası tanımaz...........öpüyorum hepinizi............sevgilerimi hepinize kucak dolusu olarak gönderiyorummmmmmmmmmmm

yaa özlemmmm... ben ... ben...ben.... (

karatasozcum hani sen bana malum oluyor erkek bebege hem de hamile olcagim yakinda diye yazmistin bir ay kadar onceydi sanirim hatta bugun dedinki ruyaydi. ayni sey herhalde, o gunden beri birak tupu inan her an dogal olarak mijde vericeksin die bekliyorum. yaa ne bileyim Allah kadinlara malum ettiriyor sanki ruyalarla ben inaniyorum buna; Insallah Rabbim gonlundekini versin en kisa zamanda canim.

kızlar günaydın
başıma ne geldi biliyormusunuz hani size dün yazmıştım yarın sabah idrar testi yapacam diye.
saat 4 te uyandım lavoboya gitmek için hazır kalktım testi yapayım dedim yaptım tek çizgi
neye uğradığımı şaşırdım nasıl yani değerim mi düşüyor diye çok üzüdüm ama fazla beklemedim yattım eşimi uyandırdım dedim tahlil yaptım negatif beni bırakıyor galiba eşimde hayırlısı ne ise o olsun dur bakalım dedi zar zor uyudum kendimi teselli etmeye çalışıyorum sonra sabah uyandım dedim bi teste bakayım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ohhhhhhh şükür dedim bu idrar testi yapmak hiç iyi değil ya kanda pozitifi görsen dahi idrardaki negatif insana soğuk duş etkisi yapıyor.

günaydınnn deli kızzzz canım benimmm bu akşam herşey daha net belli olucak bitanemm üzme sen kendini bu kadar tutunmuşlar bırakırlar mı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…