Temmuz tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
aysecim cok sevindim canim, cok sukur.Kızlar hastaneden geliyorm şimdi yaklaşık 16 tane test yapıldı offffffff sabah 8den bu tarafa hastanedeyimm test sonuçlarını bekledim şekerimmmmmm çok güzel çıktı 86 normal dedi filiz hanım diger testlerde güzel çıktı şimdilik erken dogum riski ortadan kalktı sadece kan degerim düşük biraz rahimden ultrasyona girdim rahim azıdada sorun yok allahım sana çok şükür inş hep böyle gider kızm saglıkla gelir inşş ay acayip yorgunum yatmaya gidiyorm hepinizi çokkkkkkkkkk ama çok öpüyorm yaradana emanetsinizzz
sagol canim dogsunlarda saglikla kertme yapalim.karatasöz cnm gözün aydın az kaldı seninde inş bu denemen son denemen olur ve bebişine kavuşursun cnm
ÖZLEMMMMMMMMMM NERDESİN KIZZZ CADIIII:)))))) ÖZLEDİM SENİ BEBEGİN İSMİNİ NE KOYDUN KIZIMI ONA VERCEMMDAMADIMA İİ BAKK TMM ÖPTÜM TATLIM SENİİ VE YAKIŞIKLIMIZI
evet panadolcumm hayırlısı ile başlayalım bismillah deyip bakalım belki bu ay sonuna yetişirim bende :)
sagol canim dogsunlarda saglikla kertme yapalim.
Insallah kizlar walla sizin kadar iple cekiyorum sizin tedavileri, panadolcum da morelini bir duzeltip baslasin, cok inaniyorum ikinizinde yakinda yavrulariniza kavusacaginiza walla morel olsun die degil inanin his. temmuza da iki transferindede hissetmedim ama iki gundur bu transferinde cok hissetim. yazdim da hatta. ay bende sanki kahinim tovbe tovbe sadece demek istedigim bazen sevdiklerinize hissediyorsunuz cikiyor cidden.
walla benim aklıma geçen geldi ama dedi kız oğlandan ayca büyük olacak amaaaaaaan olsun zengin olurlar diye içimden geçirdim.
hissiyatın liste de kimse kalmayana kadar devam etsin inşallah ben inanıyorum herkez mutlu sona erecek inşallah.
yaa özlemmmm... ben ... ben...ben....(
kızlar hamileyim değerim 44 çıktı çarşamba günü testi tekrarlıyacaz
daha sevinmek için erken sanırım bakalım düzenli katlanacakmı.
azracim anlattiklarin donmus embro tedavisi senin.cunku yumurta gelistirici igne olmadan rahimin kalinlamasi doktoru sadece donmus embroda ilgilendirir. bence sen bunu arayip sor.ayrica lutfen donmus embroyolarina sans ver bak bende cok sukur temmuzda donmsularla hamileyiz. ara kanamalarin sanirim normal yani genelde oyle derler ama sadece doktorun tabii en dogrusunu soyle. canim bende merak ettim simdi donmus tedavisndesin bence sen? bize de haber ver, her sey su gb aksin cok kolay ilerlesin ve yavruna saglikla kavus Insallah.
özlemim donmus tedavisi olmadigini odeyecegimiz faturadan anlamak cok kolay,doktora soyledik biz istemiyoruz diye kalan iki embriyonun yanisira yeniden baslayalim garanti olsun dedik,bende dondurulmus embriyodan yanayim tabikide ama 2 tane var sadece garanti olsun istedim cunku dondurulmusun acilnca bozulma sansi var...dondurulmusla yapinca 2 bin frank oduyoruz deneme basi ama yeniden en bastan baslayinca 6 bin frank faturasi geldi eve yurt disi biraz farkli bilirsin,tup bebek merkezimiz ayri,bize bakan kadin doktorumuz birbirleri ile anlasmali calisiyolar,yani biz tup bebek merkezien sadece yumurta toplama ve transfer gunu gidiyoruz...esim persembe terminimz yani randevumuz var o zaman sorariz diyo benim kanamalairmda hala devam ediyo atesim var yaniyorum,persembe bakcaz artik..tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?