günaydın kızlar :) zübeydecim burdamısın,
nasılsınız fıstıklar, ben çok iyiyim çok şükür, gece bi rüya gördüm hayırlara gelsin inş. beyaz kundakta erkek bebek vardı kucağımda, onu bi yere gtürmeye çalışıyorum ama nasıl sıkıntılıyım karanlık ürkütücü, bi süre sonra elimde bebek yerine kuş var ama yadırgamıyorum kuşu sımsıkı tutmuşum endişe ediyorum öldürcem bi an önce götürmeliyim diye neyse dar bi yerden kolayca geçiyorum ferahlığa kavuşuyorum kuşu bırakıyorum yere atlıyo elimi uzatiyorum parmağıma tutunuyo sımsıkı... hatta canımı acıtıyo öbür elime geçirmeye çalışıyorum geçmiyo öyle sımsıkı tutunuyo. hayırlara gelsin inş.
çok güzel bir rüya görmüşsün Rabbim sana içini ferah tutman için bu rüyayı nasip etmiş
napıyoruz içimizi rahat tutuyoruz arkadaşım inan ben çok umutluyum herşey güzel Olacak Allahın izniyle.
bu ay ki reglim le başlamıyorum kiiii aralık reglim ,ile yılbaşında sonuçlanıcak yeni yılda yeni bebek müjdesi veririm inşallah sizlere
bu ay ki reglim le başlamıyorum kiiii aralık reglim ,ile yılbaşında sonuçlanıcak yeni yılda yeni bebek müjdesi veririm inşallah sizlere
senin hamileik nasıl gidiyo tatlım.
sanada günaydın canım
güzel haberlerle gel inşallah. ben beklemedeyim cumartesi günü saat 10 da randevumuz hayırlısı gece rüyamda altın taki ve dizi inci gördüm ben iyi değil üzüntü diye sabah bissürü vesvese yaptım gelince hemen internetten baktım inci çocuğa delaletmiş altın bazı yerlerde kötü bazı yerlerde çok iyi alama geliyormuş gündüz niyetine hayırlara çıksın.
özlemcim sen keseyi nezamanken gördün tatlım benim cumartesi 5+2 olmuş oluyor ve kese için erken sanırım ama test tarihinden 10 gün sonra çeğırdılar pazara denk geliyor bende cmtsi gidicem hayırlısı.
erken olupta yol sac mıydı ne görünmez moralimi bozarmı acaba diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?