Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlarrrrr;

kurban bayramının arifesinde;

1000 adet ihlas süresini su,şeker,ve tuza okuyorsun

2.rekat namaz kılıp dua ediyorsun duanda çocuk ve çocuğun muhafazası için yaradanıma yalvarıyorsun dün eşime bi hoca söylemiş 390 adette ya rezzak çekin tesbihte allahım dualarımızı kabul etsin öpüyorum sizi haa bu arada su şekeri ve tuzu kullanıyorsunuz unutmayın suyu yemeğine koy iç banyo suyuna karıştır eşinde sende bunu yapın olur mu yavru kuşlarım birbirimize vesile oluruz belki bende sizlerle paylaşmak istedimm

günaydın kızlar :) zübeydecim burdamısın,

nasılsınız fıstıklar, ben çok iyiyim çok şükür, gece bi rüya gördüm hayırlara gelsin inş. beyaz kundakta erkek bebek vardı kucağımda, onu bi yere gtürmeye çalışıyorum ama nasıl sıkıntılıyım karanlık ürkütücü, bi süre sonra elimde bebek yerine kuş var ama yadırgamıyorum kuşu sımsıkı tutmuşum endişe ediyorum öldürcem bi an önce götürmeliyim diye neyse dar bi yerden kolayca geçiyorum ferahlığa kavuşuyorum kuşu bırakıyorum yere atlıyo elimi uzatiyorum parmağıma tutunuyo sımsıkı... hatta canımı acıtıyo öbür elime geçirmeye çalışıyorum geçmiyo öyle sımsıkı tutunuyo. hayırlara gelsin inş.

hayırlara vesile bitanem belki bu sefer öyle sıkı tutucak ki seni pıtırcığın hiç bırakmayacak annesi korkma sen

çok güzel bir rüya görmüşsün Rabbim sana içini ferah tutman için bu rüyayı nasip etmiş
napıyoruz içimizi rahat tutuyoruz arkadaşım inan ben çok umutluyum herşey güzel Olacak Allahın izniyle.

inş. bi tanem. aramadılar daha bakalım merakla bekliyorum nsıl bölünmüşler diye :)

bu ay ki reglim le başlamıyorum kiiii aralık reglim ,ile yılbaşında sonuçlanıcak yeni yılda yeni bebek müjdesi veririm inşallah sizlere

bu ay ki reglim le başlamıyorum kiiii aralık reglim ,ile yılbaşında sonuçlanıcak yeni yılda yeni bebek müjdesi veririm inşallah sizlere

ozaman senden yeni yıl hediyesi bekliyoruz tatlım.
2011 vatana millete bizlere evlatlarımıza ailelerimize hayırlı bir yıl olsun 2011 de herkez yavrusuna kavuşsun inşallah.

senin hamileik nasıl gidiyo tatlım.

valla tatlım daha hiçbir şey anlamadım sadece kendime dikkat ediyorum uzanmamaya hızlı hareket etmemeye ağır kaldırmamaya çalışıyorum onun dışında herşey normal hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum kendimi bakalım cumartesi inşallah herşey yolunda giderse yavaş yavaş inanmaya başlıyacam sanırım yada kalp atışını duyunca şuan herşey eskisi gibi hayırlısı

özlemcim sen keseyi nezamanken gördün tatlım benim cumartesi 5+2 olmuş oluyor ve kese için erken sanırım ama test tarihinden 10 gün sonra çeğırdılar pazara denk geliyor bende cmtsi gidicem hayırlısı.
erken olupta yol sac mıydı ne görünmez moralimi bozarmı acaba diye düşündüm.

kızlar biz geldikk benim zilli kızm maşallah 1.700grm olmuş:)))))) çok tatlıydı yaaannem benim azını kapatıp acıyordu doktorumuz diyor ayşe bu kız ne tatlı böyle şuraya bak yatışa bak diyor gene uyku modundaydı zilli ya çok şükür bir sorun yokk her şey gayet ii tansiyon şeker hepsi süper hamdolsun yaradana rahimde acılma falanda yok şimdilik ii gidiyorz kiloda maşallah diyete ragmen 2 kilo almışım 40 gündee gene 75 kilo oldum her neyse kızım iyi olsunda kiloyu veririz :))))

hayırlara vesile olsun inş cnm korkma sen içini ferah tut allahın izniyle her şey bu sefer güzel olcak temmuzcum kalp atışınıda keseyide görcek ve duyacaksın tatlım dualarımdasın yaradana emanet ol

ayşecim gözün aydın canım maşallah kzımıza:)) ummarım sonuna kadar herşey böyle güzel ve yolunda gider.
kızlar merkezden aradılar 4 embriyom çok güzel ilerliyomuş. 2 tanesi biraz gerideymiş ama yarına onlarda yetişebilir dediler yarın 11:45 de burada olun dediler. inş. herşey yolunda gider :))

Ayşecim gözün aydn bebişim ohh maşallah
karatasözümm hadi hayırlısı 3. Gün transferi dimi dualrımız seninle bitanem

canim ben 5+2de gitmistim aynen boyle, zortu yiyip donmustum sadece kese var demisti doktor simdilik olabilir demesine ragmen betahcg istemisti ama on saniye kese icine bakmadi bile hatta inan uc sanie falandir!!! ben 4 gun zriladiktan sonra cok iyi bir ultrason makinesi olan bir yere gitmistk kalp atisi yolc sac bebek Allah'a sukur gormustuk.
yani kese icin hic de erken degil hatta yolc sacin gorunmeli. ama kalp atisi icin erken olabilir 6.haftada gorulebilir kalp atisi. yani sen kese ve yolc sac gormeye gidiyorsun sakin kalp atisi bekleme olursa Masallah olur. ilk hamileligimde gormustum 5+2ydi yine bunda dedigim gb 5+6da aldimk kalp atisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…