özlem80 özlem80 özlem80 özlem80.ne güzel teselli ediyo insani ayh teselli edilesim geldi valla...transferim yapilsin ilk sana gelcem umut dagitiyosun cidden..buda bi erdem..PANDOL a söylediign her $eye katiliyorum aynisini dü$ündüm....cok yazip yazip sildim...diyorum ya teselli edebilmekte bi erdem..ciden ona sahip olabilmeyi cok isterdim...
ben evelndigim ilk gunden itibaren cocuk istedim,icime dogmus$tu sanki....tetkilerden sonra e$imde morfoloji bozuklugu cikinca...bi sevindim,oh dedim sornumuz belli oldu artik beklemek yerine bir $eyler yapabiliriz dedim...cikmayan candan umut kesilmez...PANDOL umda uzulmesin derdini biliyo artik dermaninida sabirla kendi arasin,rabbim de versin insallah..
özlem80 özlem80 özlem80 özlem80.ne güzel teselli ediyo insani ayh teselli edilesim geldi valla...transferim yapilsin ilk sana gelcem umut dagitiyosun cidden..buda bi erdem..PANDOL a söylediign her $eye katiliyorum aynisini dü$ündüm....cok yazip yazip sildim...diyorum ya teselli edebilmekte bi erdem..ciden ona sahip olabilmeyi cok isterdim...
ben evelndigim ilk gunden itibaren cocuk istedim,icime dogmus$tu sanki....tetkilerden sonra e$imde morfoloji bozuklugu cikinca...bi sevindim,oh dedim sornumuz belli oldu artik beklemek yerine bir $eyler yapabiliriz dedim...cikmayan candan umut kesilmez...PANDOL umda uzulmesin derdini biliyo artik dermaninida sabirla kendi arasin,rabbim de versin insallah..
canım ilgin alakan araştırman için tekrar tekrar çok teşekkür ederim perşembe verecegim kandaki sonuç sanırım benim için herşey ortaya çıkacak bu testlerden sonra ne yapmamız gerekirse ona bakacagız şuan daha iyiyim alıştım sanırım sonuca sadece korkum test sonucu iyi çıkmazsa pgt ne derece başarılı olur onuda zaman gösterecek yarın tüp bebek doktorumun yorumunu alacagım gerekirse sonucum çıksın başka genetik doktorlara gidecegim sonuçlar elimde olacak eşimle bende sorun çıkmazsa tesadüfmüdür acaba işin içinden çıkamıyorum bende bir kaç genetik doktorlara meail attım durumu bakalım cevapları ne olacak allah bebegini sana bağışlasın saglıklı kucagına almayı nasip etsinpanadolcum cok bakamadim daha dogrusu cok teknik makaleler cikti uzun uzun bakamadim. ama bir arastirmada Nuc ish ye bakilan embroyolarla ilgili istatistikleri okudum, yapailan genetik testte 4 embrodan ikisi, 6 embrodan 3u gb yari yariya saglikli embroyolar bulunuyormus. hatta isin iyit arafi bu transferlerde iki transfer yapilanlar genelde ikiz bebek dogurmuslar:)) yani basari pgtede saglikli cikan embroyolarla akil almaz derecede yuksek.
hic de en az bes embro gerekior die bir sey yok ayrica cok sacma neiye illa bes olsunki 4 embron oluyorsa 4une yapilir 2 embron olursa ikisine sadece bu cok normal. yani ne diycekler senin iki embron oluyor anne olma denmez ya!! pgt yapilmasi konunun kesin cozumu ve sadece bir embro saglikli ciksa sana yeticek. ben sonra biraz daha okumaya calisacagim hala konunun ozunu anlamadim yani cifftelrde illa bu sroun olucakmi yoksa tesadufi de olabiliyor mu cunku DNA problemiymis bu DNA problemleri tesaduifi de olabiliyor galiba. senin doktorunla en onemli konusman gereken konu bu sanirim.
PANADOLcüm canımmm benim valla özlemin sözlerinin üzerine ne desem boş, canım benim ne olursa olsun umudunu kaybetme, biliyorsun burada hepimizin dertleri farklı yani sınavlarımız farklı ama inşallah hepimizi için yolun sonu güzel olur kuşum...
merhaba kızlar :)))) annemler var fazla giremiyorum nete. çok şükür bu sefer ağrılarım fazla olmadı ilk denemde korkunç bir ızdırap çekmiştim ama çok şükür bu sfere...6 tane döllenmiş bakalım inş. hepside çok güzel bölünürler kuzularımın :)))) bende salıı günü gider alırım :))) hepinizi seviyor ve öpüyorum görüşürüz yine uğrarım.
karatasozcum hadi hayırlısı.zaten bu tüpbebekte bir senden alıyorlar........birde geri koyularlar.............sonra tekrar dogum için alıyorlar............yani 3 aşamada anne oluyoruz.............degilmi.........benim yumurta toplamam çokkkkkkkkkkkk sıkıntılı oldugu için hiç hatırlamak istemiyorum.........ama sendende en güzel haberleri bekliyoruz..........herşeyin en güzeli senin için olsun tatlım...........
selcim merhaba aslinda bende geceleri de bir bakiyorum denk gelmiyoruz senle. bugun tvda tup bebekte sebepsiz inferteliteyle ilgili bir program izledim aklima sen geldin. ben de sebesiz grubundaydim. doktor sebepsiz de ya bir iki denemede kolay sonuc aliriz ya da defalarca deneme yapilir ve tum tekniklerin kullanildigi tedeavide diye acikladi. ben tam olarak sana ne yapildi ne yapilmadi bilmiyorum seni uzmeyecekse merak da ediyorum dogrusu, anlatirsan sevinirim. doktorun dedigi suydu eger sebepsiz infertelitede defalarca tup bebekte sonuc alnamadiysa, embroyoya pgt yapilan, tutunmayi saglayici tum tekniklerin kullanildigi (yuvalama denen teknikler gb) hepsinin bir arada kullanildigi bir deneme yapilmali dedi. sende hepsinin kullanildigi bir tedavi oldu mu?
AYŞECİM canım burdayım sizi hep takip ediyorum.......senin tatlı cimcimen topigimizin ilk bebegi degilmi..........topigi açtıgım için mutluyum eeeeeeeee ben ne olcagım şimdi nennemi.................öpüyorum.ben gündüzz kursta oldugum için hep akşam ve geceleri oluyorum siz gündüz o yüzden hemen hemn yazışamıyoruz...........ben gececiyimmmmmmmm..............iyi geceler.........
aysecim cok tesekkur ederim bu adresten yapinca normal oldu:)))
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorm biz erkneciyizz:))))))) 10.20 randevumuz varr ümit beyle bakalım kızım ne alemde cadıyı bir ögreyim:))))) bu gece hiç uyumadı zilli benide uyutmada:))))şimdide uyuyorrr inş ben hastaneye gidene kadar uyanırr her gittigimde genelde uyuyor oluyor gece uyanık sabaha kadar gündüz de ful uyuyorrr :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?