Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlem80 özlem80 özlem80 özlem80. ne güzel teselli ediyo insani ayh teselli edilesim geldi valla...transferim yapilsin ilk sana gelcem umut dagitiyosun cidden..buda bi erdem..PANDOL a söylediign her $eye katiliyorum aynisini dü$ündüm....cok yazip yazip sildim...diyorum ya teselli edebilmekte bi erdem..ciden ona sahip olabilmeyi cok isterdim...

ben evelndigim ilk gunden itibaren cocuk istedim,icime dogmus$tu sanki....tetkilerden sonra e$imde morfoloji bozuklugu cikinca...bi sevindim,oh dedim sornumuz belli oldu artik beklemek yerine bir $eyler yapabiliriz dedim...cikmayan candan umut kesilmez...PANDOL umda uzulmesin derdini biliyo artik dermaninida sabirla kendi arasin,rabbim de versin insallah..

Ah tatlım benim sorma özlemin yazılarıda olmasa insanın içini rahatlatıyor ondan ve sizlerden allah razı olsun evet artık biliyorum sorunu en azından onun üzerine giderim diyorum buda bir teselli oldu sanki bana kötünün iyisi artık ne yapayım kısmet nasip elimden geleni yaptım yapıyorumda yıprana bildigim kadar yıprandım dibe vurdum çıkan herşeye kaderim deyip beklerim artık. sen nasılsın canım ne durumda tedavin ne olur kendinle ilgili güzel şeyler yaz oldumu öpüyorum..

ay canim benim ya nasil guzel sozler bunlar simartacaksiniz sonunda
azracim teselli degil de sorunlarimiz farkli olsa da hep ayni yollardan gectik bir de yazdiklarimda gordugum her arkadasimizin hikayesini okumamdan boyle oldu, ne umutsuzluklardan mutlu sonlar okudum. ne yapsak ne desek aslinda Rabbim sonunda hepimize mukafaatini veriyor cok sukur. bir de bu yolda baska turlu ilerlenmiyor bende o kaadar cok zaman umutsu oldumki, hep boyle degildim, olmayacak saniyordum hepimizin hissettikleri cok normal. ben dibe dustugumde sizlerde bana ayni destegi verdiniz ya da vericeksiniz.
senin tedavin ne durumda canim? senhayirlisiyla transferini ol biz hep burdayiz tam destek

panadolcum cok bakamadim daha dogrusu cok teknik makaleler cikti uzun uzun bakamadim. ama bir arastirmada Nuc ish ye bakilan embroyolarla ilgili istatistikleri okudum, yapailan genetik testte 4 embrodan ikisi, 6 embrodan 3u gb yari yariya saglikli embroyolar bulunuyormus. hatta isin iyit arafi bu transferlerde iki transfer yapilanlar genelde ikiz bebek dogurmuslar:)) yani basari pgtede saglikli cikan embroyolarla akil almaz derecede yuksek.
hic de en az bes embro gerekior die bir sey yok ayrica cok sacma neiye illa bes olsunki 4 embron oluyorsa 4une yapilir 2 embron olursa ikisine sadece bu cok normal. yani ne diycekler senin iki embron oluyor anne olma denmez ya!! pgt yapilmasi konunun kesin cozumu ve sadece bir embro saglikli ciksa sana yeticek. ben sonra biraz daha okumaya calisacagim hala konunun ozunu anlamadim yani cifftelrde illa bu sroun olucakmi yoksa tesadufi de olabiliyor mu cunku DNA problemiymis bu DNA problemleri tesaduifi de olabiliyor galiba. senin doktorunla en onemli konusman gereken konu bu sanirim.

Son düzenleme:
merhaba kızlar :)))) annemler var fazla giremiyorum nete. çok şükür bu sefer ağrılarım fazla olmadı ilk denemde korkunç bir ızdırap çekmiştim ama çok şükür bu sfere...6 tane döllenmiş bakalım inş. hepside çok güzel bölünürler kuzularımın :)))) bende salıı günü gider alırım :))) hepinizi seviyor ve öpüyorum görüşürüz yine uğrarım.

Karatasözcüm merhaba,

Canım maşallah yumoşlar toplanmış, hepsi kaliteli çıksın hepsi süpper döllensin ve hepsi çok çok kaliteli embryolar olsun veeee annişlerine tutunsunlar inşallah kuşum...

Allah yüzünü güldürsün inşallah..

PANADOLcüm canımmm benim valla özlemin sözlerinin üzerine ne desem boş, canım benim ne olursa olsun umudunu kaybetme, biliyorsun burada hepimizin dertleri farklı yani sınavlarımız farklı ama inşallah hepimizi için yolun sonu güzel olur kuşum...

canım ilgin alakan araştırman için tekrar tekrar çok teşekkür ederim perşembe verecegim kandaki sonuç sanırım benim için herşey ortaya çıkacak bu testlerden sonra ne yapmamız gerekirse ona bakacagız şuan daha iyiyim alıştım sanırım sonuca sadece korkum test sonucu iyi çıkmazsa pgt ne derece başarılı olur onuda zaman gösterecek yarın tüp bebek doktorumun yorumunu alacagım gerekirse sonucum çıksın başka genetik doktorlara gidecegim sonuçlar elimde olacak eşimle bende sorun çıkmazsa tesadüfmüdür acaba işin içinden çıkamıyorum bende bir kaç genetik doktorlara meail attım durumu bakalım cevapları ne olacak allah bebegini sana bağışlasın saglıklı kucagına almayı nasip etsin

canım cigdom sagolasın bizler malesefki savaşan dibe vuran anneleriz allah hepimizin sonunda yüzünü güldürsün herşey unutulur inşallah sen ne yaptın c.tesi gidecektin dr.yazdın kaçırdımmı yoksa kendi sorunlarımdan..

canim Masallah bebislerine sali gunu annesiyle bulussun yavrumuz Insallah. agrin olmadigina cok ama cok cok sevindim biliyorum nasil bir seydir:)) boole adami kafayi yedirtiyordu o agrilar.
cigdocum siz nasilsiniz canim? ayse oksurugun nasil oldu? zubeydecim sende dinleniyorsun umarim yaw cok calistiriyorlar seni(

panadolcum bende merakla ve duayla bekliyorum doktorlarinin yorumlarini dur bakalim gonlumuzu ferah tutmaya calisalim Insallah sonu guzel olucak panadolcum.

selcim merhaba aslinda bende geceleri de bir bakiyorum denk gelmiyoruz senle. bugun tvda tup bebekte sebepsiz inferteliteyle ilgili bir program izledim aklima sen geldin. ben de sebesiz grubundaydim. doktor sebepsiz de ya bir iki denemede kolay sonuc aliriz ya da defalarca deneme yapilir ve tum tekniklerin kullanildigi tedeavide diye acikladi. ben tam olarak sana ne yapildi ne yapilmadi bilmiyorum seni uzmeyecekse merak da ediyorum dogrusu, anlatirsan sevinirim. doktorun dedigi suydu eger sebepsiz infertelitede defalarca tup bebekte sonuc alnamadiysa, embroyoya pgt yapilan, tutunmayi saglayici tum tekniklerin kullanildigi (yuvalama denen teknikler gb) hepsinin bir arada kullanildigi bir deneme yapilmali dedi. sende hepsinin kullanildigi bir tedavi oldu mu?

canım iyi geceler........ayrıntılı yazarım okey...........bebegine iyi bak olurmu........

cnm benim sen benim kızmın biricik teyzesisi cici teyzemiz rabbim kızım gibi tatlı bir kızda sana versin inşşşşşşşşşş aminnnn
evet tatlım topigin ilk bebeklerinden olcak rabbim izin verirse inş saglıkla gelsin minigim rabbim senden razı olsun önceki yazılarımdada söylemiştim sayende büsürü arkadaşım oldu iyiki bu topigi açmışsın rabbim gönlü muradını versin cnm benim kendine çok ii bak olur mu seni çok öpüyorzzzzzzzz

aysecim cok tesekkur ederim bu adresten yapinca normal oldu:)))

:))) cnm ne demek bak şimdi oldu
cnm benim ne güzel oldu maşallahhh ay can bebegimiz 5. ayına dogru gidiyorr bu nazarlıklar ikinizede gelsinnn

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorm biz erkneciyizz:))))))) 10.20 randevumuz varr ümit beyle bakalım kızım ne alemde cadıyı bir ögreyim:))))) bu gece hiç uyumadı zilli benide uyutmada:))))şimdide uyuyorrr inş ben hastaneye gidene kadar uyanırr her gittigimde genelde uyuyor oluyor gece uyanık sabaha kadar gündüz de ful uyuyorrr :)))))))

sanada günaydın canım
güzel haberlerle gel inşallah. ben beklemedeyim cumartesi günü saat 10 da randevumuz hayırlısı gece rüyamda altın taki ve dizi inci gördüm ben iyi değil üzüntü diye sabah bissürü vesvese yaptım gelince hemen internetten baktım inci çocuğa delaletmiş altın bazı yerlerde kötü bazı yerlerde çok iyi alama geliyormuş gündüz niyetine hayırlara çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…