Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

karatasozcum Masallah Insallah 9 ay sonra kollarina almak uzere bebisini almaya gidiyorsun yarin
aysecim kizimiza Masallah. oksurugun icin gittin mi doktora ne diyorlar?

canım inan heyecanlandım şimdi maşallah 4 embiriyonu inşallah diğer ikiside yetişecekler topiklerde çok okumuştum atağa geçtiklerini dualarımız seninle canım yarın büyük gün Allahın izniyle sana sımsıkı tutunacaklar sana bir tanemi koyacaklar iki tanemi?
transferin şimdiden hayırlı olsun canım.

nazar değmesin diyorum canım
Allaha emanet kızımız kilo sorun değil bizim gelin dünya kilo aldı emzirirken verdi baya.

canım benim sağol.
yok tatlım zaten kalp atışını duymayı beklemiyorum kese görücez sadece ama topiklerde baktım hep 6 haftayı geçince çağırmışlar ama doğru olan en erken bakılması sonuçta dış gebelik ihtimaline karşı doktorların dikkatli olmaları lazım (Allah Korusun) bana şuan günler geçmek bilmiyor tahlil gününü beklemek ten zor diycem ikiside zor gerçi.

korkma canim keseni goruceksin Allah'in izniyle sirayla hepsi olucak cok zor ama asil sabir simdi temmuzcum. kese icin erken degil simdi gitsen kese simdi bile gozukur. yolc sac icinde iyi bir zaman 5+2 ama unutma bazi kadinlar yolc saci biraz daha gec gorebilirmis kese saklarmis ne demek bilmiyorum ama her yerde yazior.

tamam canım inşallah iyi haberlerle dönerim cumartesi
he birde daha doktora sormadık ama biz pazar günü bayram tatili dolayısıyla memlekete aydına gidicez yaklaşık 9 saat sürüyor yol ne dersin sakıncalımı sence yola çıkmam doktor izin verir diye düşündüm transferden 3-4 gün sonra 10 saatlik yola giden arkadaşlar oluyordu bakalım ne diyecek doktor

cnm benim tşk ederim çok saol maşallah yumoşlarına tatlım inş güzel olcak merak etme güzel haberlerini lacaz allahın izniyleee duacınızız biz
Ayşecim gözün aydn bebişim ohh maşallah
karatasözümm hadi hayırlısı 3. Gün transferi dimi dualrımız seninle bitanem
saol balım benim darısı başına inş sıra yavaş yavaş sana geliyor inş sende bize yeni yılda müjde verceksin rabbimin izniylee
karatasozcum Masallah Insallah 9 ay sonra kollarina almak uzere bebisini almaya gidiyorsun yarin
aysecim kizimiza Masallah. oksurugun icin gittin mi doktora ne diyorlar?
saol özlemcim evet bu gün dahiliyeye gittim sorun ok diyor ümit bey de diyorki gebelige baglı bir öksürük bu diyorrr valla bende anlamadım ilaçverdi d.r öksürük şurubu falan onlar bitince gene gidecem inşş
nazar değmesin diyorum canım
Allaha emanet kızımız kilo sorun değil bizim gelin dünya kilo aldı emzirirken verdi baya.

temmuzzzzzzzz tatlım benimmmm saolasın bitanemm senin güzel haberlerini bekliyorrzz inşş gümbür gümbür bebegimizin kalp atışını duycaksın merak etmeee

merhaba kızlar bugun tüp bebek dr. görüştüm sonucumu faxlamıştım malesef dedi güzel şeyler söyliyemiyecegim dedi ileri derecede anormallikler var dedi ama dedi genetik doktorlarla görüşecegim eşinin ve senin genetikleriniz çıksın tıbben yapılması gereken ne varsa yapılır bazende tıp tıkanır dedi 2.3 gün içinde görüşüp bildirim dedi sana ya genetiklerde ciddi sorun varsa sanırım doktorunda yapacagı birşey yoktur onu demek istedi herşey olacagına varacak bunu biliyorum olumsuz olursada kabullenebilirmiyim onuda bilmiyor şuan nedense canım çok acıyor...

temmuzcugum inşallah keseyi ve kalp atışını duyacaksın allahın izniyle morelini yüksek tut..

canım yarın büyük gün demek inşallah sana sıkı sıkı tutunsunlar seni hiç üzmesinler hayırlısı olsun tatlım..

karatasöz maşallah canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur guzel haberlerını beklıyoruz

panadolcum bunlari duymak ve dusunmek kimbilir nasil uzuyor seni,lutfen kotusunu cagirmayalim, Insallah derdinizin dermani oldugunu ogrenecegiz. dualarla iyi haberlerini bekliyorum.

canım benim güzelim dua etmekten ve Allahtan istemekten başka şansımız yok inşllah tıbbın yapabileceklerinden faydalanıcaksın canım evet daha zor ve çetrefilli ama mucizelere inanmak lazım Rabbim Hz.isayı bağışlamışsa sanada bir evlat bağışlar inşallah
ben internette okumuştum bir çiftin çocuğu olmuyor peygamberlerden birine diyorlarki Allaha sorarmısın bizim çocuğumuz olacakmı Allahtan bir nida geliyor hayır olmayacak ben onların kaderine çocuk yazmadım diyor sonra baya bi zaman geçiyor peygamber efendimiz o çiftin yanında bir çocuk görüyor sonra Allaha rabbim kaderlerinde yok demiştin diyor. Yüce yaradan da diyorki olmayacağını bile bile benden ümitlerini kesmediler gece gündüz yalvardılar evlat istediler bende nasip ettim diyor ben buna canı gönülden inanıyorum internetten bulsam onu kopyalalayacaktım ama bulamadım şimdi.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklar biz geldik ama kimsecikler yokkkk

siz bu ara erkencisiniz
sizede günaydın bayanlar. :98:

hiç uyuyamadım cnm bu gece kasıklarımda bir sancı vardı ve halada var ara ara geliyor ne oldugunu anlamadım valla karnım acayip agrıyorr uyuyamadım kalktım bende kahvaltı yapıcaz şimdi sen nasılsın tatlım

iyidir be tatlım ne olsun aynı çalışıyorum işler biraz yoğun saat 10 olmuş farkında bile değilim. senin kasık ağrın neden oluyormuş canım heralde normal bebek gidgide büyüyor çünki muhakak baskı yapaıyordur.
gunaydin kizlar.

günaydın canım

karatasozcum bebislerimizi almay gitmis olmaslin 11.45di sanirim:)) yavrularimizla gelmeni bekliyoruz sizi burda.cumleyi de toparlayamadim dusuk cumle:))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…