ayşecim gözün aydın canım maşallah kzımıza:)) ummarım sonuna kadar herşey böyle güzel ve yolunda gider.
kızlar merkezden aradılar 4 embriyom çok güzel ilerliyomuş. 2 tanesi biraz gerideymiş ama yarına onlarda yetişebilir dediler yarın 11:45 de burada olun dediler. inş. herşey yolunda gider :))
kızlar biz geldikk benim zilli kızm maşallah 1.700grm olmuş:)))))) çok tatlıydı yaaannem benim azını kapatıp acıyordu doktorumuz diyor ayşe bu kız ne tatlı böyle şuraya bak yatışa bak diyor gene uyku modundaydı zilli ya çok şükür bir sorun yokk her şey gayet ii tansiyon şeker hepsi süper hamdolsun yaradana rahimde acılma falanda yok şimdilik ii gidiyorz kiloda maşallah diyete ragmen 2 kilo almışım 40 gündee gene 75 kilo oldum her neyse kızım iyi olsunda kiloyu veririz :))))
canim ben 5+2de gitmistim aynen boyle, zortu yiyip donmustum sadece kese var demisti doktor simdilik olabilir demesine ragmen betahcg istemisti ama on saniye kese icine bakmadi bile hatta inan uc sanie falandir!!! ben 4 gun zriladiktan sonra cok iyi bir ultrason makinesi olan bir yere gitmistk kalp atisi yolc sac bebek Allah'a sukur gormustuk.
yani kese icin hic de erken degil hatta yolc sacin gorunmeli. ama kalp atisi icin erken olabilir 6.haftada gorulebilir kalp atisi. yani sen kese ve yolc sac gormeye gidiyorsun sakin kalp atisi bekleme olursa Masallah olur. ilk hamileligimde gormustum 5+2ydi yine bunda dedigim gb 5+6da aldimk kalp atisini.
korkma canim keseni goruceksin Allah'in izniyle sirayla hepsi olucak cok zor ama asil sabir simdi temmuzcum. kese icin erken degil simdi gitsen kese simdi bile gozukur. yolc sac icinde iyi bir zaman 5+2 ama unutma bazi kadinlar yolc saci biraz daha gec gorebilirmis kese saklarmis ne demek bilmiyorum ama her yerde yazior.
cnm benim tşk ederim çok saolayşecim gözün aydın canım maşallah kzımıza:)) ummarım sonuna kadar herşey böyle güzel ve yolunda gider.
kızlar merkezden aradılar 4 embriyom çok güzel ilerliyomuş. 2 tanesi biraz gerideymiş ama yarına onlarda yetişebilir dediler yarın 11:45 de burada olun dediler. inş. herşey yolunda gider :))
saol balım benim darısı başına inş sıra yavaş yavaş sana geliyor inş sende bize yeni yılda müjde verceksin rabbimin izniyleeAyşecim gözün aydn bebişim ohh maşallah
karatasözümm hadi hayırlısı 3. Gün transferi dimi dualrımız seninle bitanem
saol özlemcim evet bu gün dahiliyeye gittim sorun ok diyor ümit bey de diyorki gebelige baglı bir öksürük bu diyorrr valla bende anlamadım ilaçverdi d.r öksürük şurubu falan onlar bitince gene gidecem inşşkaratasozcum Masallah Insallah 9 ay sonra kollarina almak uzere bebisini almaya gidiyorsun yarin
aysecim kizimiza Masallah. oksurugun icin gittin mi doktora ne diyorlar?
nazar değmesin diyorum canım
Allaha emanet kızımız kilo sorun değil bizim gelin dünya kilo aldı emzirirken verdi baya.
ayşecim gözün aydın canım maşallah kzımıza:)) ummarım sonuna kadar herşey böyle güzel ve yolunda gider.
merhaba kızlar bugun tüp bebek dr. görüştüm sonucumu faxlamıştım malesef dedi güzel şeyler söyliyemiyecegim dedi ileri derecede anormallikler var dedi ama dedi genetik doktorlarla görüşecegim eşinin ve senin genetikleriniz çıksın tıbben yapılması gereken ne varsa yapılır bazende tıp tıkanır dedi 2.3 gün içinde görüşüp bildirim dedi sana ya genetiklerde ciddi sorun varsa sanırım doktorunda yapacagı birşey yoktur onu demek istedi herşey olacagına varacak bunu biliyorum olumsuz olursada kabullenebilirmiyim onuda bilmiyor şuan nedense canım çok acıyor...
temmuzcugum inşallah keseyi ve kalp atışını duyacaksın allahın izniyle morelini yüksek tut..
merhaba kızlar bugun tüp bebek dr. görüştüm sonucumu faxlamıştım malesef dedi güzel şeyler söyliyemiyecegim dedi ileri derecede anormallikler var dedi ama dedi genetik doktorlarla görüşecegim eşinin ve senin genetikleriniz çıksın tıbben yapılması gereken ne varsa yapılır bazende tıp tıkanır dedi 2.3 gün içinde görüşüp bildirim dedi sana ya genetiklerde ciddi sorun varsa sanırım doktorunda yapacagı birşey yoktur onu demek istedi herşey olacagına varacak bunu biliyorum olumsuz olursada kabullenebilirmiyim onuda bilmiyor şuan nedense canım çok acıyor...
temmuzcugum inşallah keseyi ve kalp atışını duyacaksın allahın izniyle morelini yüksek tut..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklar biz geldik ama kimsecikler yokkkk
siz bu ara erkencisiniz
sizede günaydın bayanlar. :98:
iyidir be tatlım ne olsun aynı çalışıyorum işler biraz yoğun saat 10 olmuş farkında bile değilim. senin kasık ağrın neden oluyormuş canım heralde normal bebek gidgide büyüyor çünki muhakak baskı yapaıyordur.hiç uyuyamadım cnm bu gece kasıklarımda bir sancı vardı ve halada var ara ara geliyor ne oldugunu anlamadım valla karnım acayip agrıyorr uyuyamadım kalktım bende kahvaltı yapıcaz şimdi sen nasılsın tatlım
gunaydin kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?