Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

prob alanları:dup3q,dup 9p,dup 10q,dup 15q,dup xq28( MECP2)(7:12),t(7:11), t(4:7),t,(5:7) 3q29mikroduplikasyonu, dup 7q11.23
SONUÇ:Nuc ish(7q11.23x3)
canım özlemcigim sonucumdaki yazılar bunlar benim genetikte sorun çıkmamıştı ama genetik doktoru tekrar farklı bir tahlil istedi sonuçta düşük oldu sorun vardıki düştü ama umutsuz konuştu resmen bende çok umutsuzum bugun doktorun konuşmasından sonra sanki benim hiç çocugum olmiyacak diye düşünmeye başladım umutlarım yıkıldı resmen ocak gibi tekrar başlıyacaktım bu şekilde malesefki zor artık canını sıkmıyayım seninde

embroda genetigi bu canım kromozanlarda sorun yoktu eşimin ve benim bakıldı belkide dedigin gibi şok hala geçmedi pgt baksak bile dedi hiç işimize yarayan embrio bulamayabilirizde dedi bu şekilde dedi tutunma şansıda azalıyor dedi canım bakalım artık daha nelerle karşılaşacagım hayırlısı diyorum..

tşk ederim cnm allah razı olsun cigdom balım ne olur güzel düşün tatlım biliyorm bunları söylemek kolay gibi görünüyor ama bebeklerin için saglam ayakta durman gerek bitanem allahın izniyle her şey güzel olcak bitanem her zaman dualarımdasın mevlanam bebeklerini saglıklı bir şelikde turp gibi kucagına versin inş cnmmmmm
AYŞEcim hodası çok güzel maşallah kızımızın; sağlıkla büyüsü odasında inşallahhh annesi
ÇİĞDEM dualarım seninle canım, güzel olacak inşallah herne olacaksa, canım benim
tşk ederim tatlım darısı sizin başınıza inşşşşşşşşşşşş aminnnnnnn
ayşecim minik kızımızın odası çokkkkkkk tatlı............en güzel günler.....en güzel rüyalar........güzel annesiyle babasıyla uzun bir ömür diliyorum.........................

selcim tatlım nasılsın ? bayagdır yoksun özledim valla cnm benim çok saol mevlanam tez zamanda saglıklı bir evlat sanada versin inş bitanem benim

panadol tatlım ne olur hemen karamsar olma cnm bak benim görümcedede aynı şey vardı 3 tane düşük yapmış ondada sorun vardı d.r demiş ona gene hamile kalırsan düşük yaparsın diee bak bebegi 4 ayı geçti bitanem benim rabbim seninde yüzünü güldürcek inşşş allahın izniyle merak etme sakın pes etme tatlım tmm mı çok öpüyorm seni yaradana emanetsin tatlım

canim ya ne demek can sIkmak, panadolcum bende 11 haftalik kaybettigim bebegime genetik sonucu diye kromozom sonucu cikti sadece o da normaldi, testte de genetik yazior ve simdi anliyorumki meger seninki kadar arastirilmamis. kromozomu normal ciktigina gore belki belki de bende de pyle bir sey var. hic bilmedigim bir konu ama kromozomu normal olan gec donem bir dusukte bir sorun vardiki yasayamadi(
canim simdi ilk soku yasiyorsun o kadar kotu olamaz ne yani tum kkda kadinlar tup bebekle pgt yontemi ya da yontemsiz hamile kalip anne oluyor da bir senin sorununda mi olmayacak!!! boyle bak bu formlarda neler okuduk biliyorsun. pgt sayfasina bana yazdigini kopya edelim. bakalim bilenler neler diyecek. bir de neymis bu sorun ayrintili konusman lazim. sende ya da esinde olmadan tesdufu cikabilcek birsey mi? hayir degilse sen de ya da esinde gayet saglikli insanlarsiniz yani cocgunuz da saglikli olucak. bilmiyorum kafam karisti cok. bu derece kotu neden konusuldu? sonucunu ingilizce de okumaya calisacagim cunku turk sitelerindeki bilgiler hep cok yetersiz. yarin ayrintili bakacagim canim.
lutfen iyice ogrenelim doktorunla aytinili konus, bu sekilde onlara giden ciftler var mi ornekler ustunden anlatsin.
ve lutfen dusunce ve duygularini bizimle paylas, hamile kaldik die o gunleri unuttuk sanmayin hatta inanin insan hamile kalinca donup gecmisi hatirlayinca sanki her seyi daha iyi anliyor bende oyle oldu, o yipranmisligimi ben yasarken goremeiyordum simdi gorebiliyorum. ayrica kollarimiza almadan hicbirimiz icin bu surec bitmedi ben hep derdim hamile kalmak sadece yolun yarisi diger yari daha zor die.

canim bir de teselli gb gorunse de aslinda cok samimi sunu dusundum senin yazilarinda; bu is olucak vakti gelmiski, pek yapilmayan bir testi yapilmasini sorunun bulunmasini Allah nasip etmis panadola die dusundum.ve Insallah hep beraber boyle oldugunu gorecegiz. asla pes etmek yok panadol, esine ve kendine bak, sagliklimisiniz evet, yumurta sperm var mi, cok sukur. gerisi zor da olsa asilacak Insallah.

kimse beni merak etmemiş 8 tane yumurtam toplandı salı günü transferim var. görüşürüz, kendinize iyi bakın.

kimse beni merak etmemiş 8 tane yumurtam toplandı salı günü transferim var. görüşürüz, kendinize iyi bakın.

canımmm benim ben burdayım haber bekliyodum senden :)
maşallah çok güzel tatlım salı günü duacınım merak etme :))
bu sefer olacak hadi bakalım :92:

panadolcum sen de canını sıkma lütfen.her ay yumurtlamamız farklı olabiliyor sen de biliyosun.belki bu seferki tedavinde çok güzel yumoşların olacak tatlım.dhea kullanıyodun dimi sen?ilave vitaminler al hatta.
ballı tarçın,çörek otu hatta incir ye bol bol.baya farkediyo ben yapmıştım önceki tedavimde.moral bozma ama bak özlemcim de ne güzel araştırmalar yapıyo sağolsun :)
pes etmek yok öyle hemen :)

canımmm benim ben burdayım haber bekliyodum senden :)
maşallah çok güzel tatlım salı günü duacınım merak etme :))
bu sefer olacak hadi bakalım :92:

bi tanem benim.saol kuşum inş. iyi olur. Allahım herkese yardım etsin. bakalım yarın iyi haberlerimi veririm inş. yumurtam sayım bu sfer az oldu ama sanırım kısa protokol olduğu için neyse kaliteli olsunlarda önemli değil.

ay canim inan ben unuttum bugun oldugunu daha dogrusu cumartesi gb gelmedi hic bugun bana( panadolun yazilarini gorunce unuttum sanirim(
cok sevindim canim 8i de cok guzel embroyolar olur Insallah. nasil agrin sizin yoktur Insallah.
karatasozcum Rabbim yuzunu guldursun bebegini 9 ay sonra saglikla kollarina versin Insallah.
unuttumgum icin affet canim

oyssss cnm benim asma hemen o güzel yüzünü kusura bakma balım ben pek giremiyorm kızın odasını temizledim bu günde ful bebegin elbiselerini yıkadım temizlik yaptım çok yoruldum vallahi yeni gördüm yazını maşallah sana ve yumuşlarına inş bu son denemen olur tranferinde çok güzel gecer desene gene geri sayım başlıyorrr rabbim yüzünü gülsürsün cnm yaradana emanetsin çok öpüyorm seniii

karatasozcum agrin sizin var mi? Insallah yoktur. cektigim agrilar aklima geliyor da ondan soruyorum lutfen sicak tut ayaklarini kabiz olma.

canım benim Allah bebegini sana bagışlasın senin yüregin okadar güzelki bunu uzakta olsanda çok iyi anlıyorum çook teşekkür ederim yazın ve destegin için açıkçası benimde bu konular anladıgım konular degil işin içine girdikçe anlıyorum bugun tüp bebek doktoruma faxladım sonucumu bakmaya fırsatı olmamış onunda p.tesi bakacakmış onun yorumu benim için önemli genetik sonucuma bakan doktorda senin düşündügünü söyledi bana en azından sorunu biliyosun dedi mücadeleciyimdir ama inanki yoruldum her dönem farklı olumsuz konuların çıkmasından sizide üzüyorum kusura bakmayın canım ben şunu düşünüyorum eşimin ve benim testlerim normalse saglıklıysak embironun genetiginde sorun olmasını anlamıyorum elimden geleni yaptım yapacagımda canım geriside artık allaha kalmış kısmet deyip kenara çekilirim seni çok öpüyorum..

Son düzenleme:

canim benim ne guzel seyler yazmissin cok tesekkur ederim o senin gonlunun guzelligi.
panadolcum biliyorsun sebepsiz inferteliyiz deniyor o yuzden bu genetik kromozom vs cok okuyor doktoruma da cok soruyordum, benim bildigim sizin genetik ve kromozom testleriniz normalse, hamile kalindiginda eger ebmroda bir sorun olusuyorsa bu sadece herkesin basina gelebilcek kadar tesaduf bir sanssizlik yani eger esinin de senin de genetik sonuclariniz normalse zaten yasadiklarin sadece tesaduftu tek bildigim genetik konusunda kesin olan bu.
panadolcum yorulmakta o kadar haklisin da iste yorulup yorulup sonra yine ayaga kalkiyoruz. sen yureginde anne olacagina olan inancini sakin kaybetme, Insallah bu gunleri guzel mutlu gunlerimizde hatirlayip neler dusunduk neler hissettik die anacagiz ileride. Rabbim bundan sonrasini en kolay sekilde gecmesini saglasin hemen guzel haberlerini alalim Insallah.

karatasozcum gelmemisin bir daha, aman ne olur agrin sizin olmasin da( artik nasil sancilar cekmissem inanin gb toplama dese odum patliyor. ben agriya dayanikliyimdir ama kizlar hala unutamiyorum o agrilari dunyada boyle bir agri var deseler hayal bileme edemzmisim( hep aklimda iskence goren insanlar vardi o gunler!! haa walla sormayin nasil benzetme ama hep oole hissetmistim. ay neyse gece gece neler hatirladim karatasozcuym gel de iyiyim die bi yaz canim:))

karatasozcum hadi hayırlısı.zaten bu tüpbebekte bir senden alıyorlar........birde geri koyularlar.............sonra tekrar dogum için alıyorlar............yani 3 aşamada anne oluyoruz.............degilmi.........benim yumurta toplamam çokkkkkkkkkkkk sıkıntılı oldugu için hiç hatırlamak istemiyorum.........ama sendende en güzel haberleri bekliyoruz..........herşeyin en güzeli senin için olsun tatlım...........

AYŞECİM canım burdayım sizi hep takip ediyorum.......senin tatlı cimcimen topigimizin ilk bebegi degilmi..........topigi açtıgım için mutluyum eeeeeeeee ben ne olcagım şimdi nennemi.................öpüyorum.ben gündüzz kursta oldugum için hep akşam ve geceleri oluyorum siz gündüz o yüzden hemen hemn yazışamıyoruz...........ben gececiyimmmmmmmm..............iyi geceler.........

kızlar hepinize gaz vereyim biraz hadi hadi hadi hamişşşşşşşleri bekliyoruz.............sanki biz hamiş gibi seviniyoruzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…