canim sonucunda ne yazdigini yazar misin? genetik dedigin kromozom sonucu mu?eger oyleyse zaten kromozom sonucu kotu bekleniyordu cunku sekizinci haftadn onceki dusuklerin yuzde 90sini bu yuzden. ve her kadinin yasadigi bir sey. yani soyle esinle senin sonuclarin normal cikicak ama arada embrolar sagliksiz olabilir.o yuzden ne ciktigi sonucun merak ettim.
bir de iki dusuk oldugu icin trukiyede direkt zaten pgt oneriliyor sonucuna bagli olmadan. burda izin vermiyorlar. ama turkiyedeki sistem bence cokcok mantikli. az embroonun olmasi hic de dusundugun gb degil uc embro olur sadece biri saglikli cikar o da yeterli ve o bir transferle normal bir transfere gore yuzde yetmis seksene varan sans demek. transfer olup da hamile kalmayan bayanlarin hepsinde yuzde 90 zaten o embroda sorun olmasi. benimde mayista kimyasal gebelik bu yuzdendi mesala.
panadolcum daha ilk gunun soku tabiiki de cok normal boyle tepki vermen, ama cok sukur cozumu olan bir durum.hepsinden onemlisi bu. daha cok caba daha cok para ama ayni zamanda cok cok daha sans.sakin pes etme canim asla.
tşk ederim cnm allah razı olsun cigdom balım ne olur güzel düşün tatlım biliyorm bunları söylemek kolay gibi görünüyor ama bebeklerin için saglam ayakta durman gerek bitanem allahın izniyle her şey güzel olcak bitanem her zaman dualarımdasın mevlanam bebeklerini saglıklı bir şelikde turp gibi kucagına versin inş cnmmmmmKızlar selam,
Ayşecim kızının odası çok güzel maşallah, allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi de nasip etsin,
Bana da bu haftalarda sen de hazırlığını yap, ikizlerde zaman bulamazsın diyolar ama hiç hevesim heyecanım yok inanın, annemle kayınvalideye de söyledim, bana şimdilik şuna alalım mı demeyin dedim. Oysa ne hayallerim vardı, olsun napalımm bu da allahtan, allahtan gelen her şey kabulumüz, ben çok güçlü biriyimdir aslında, düşünün eşime konan kanser teşhisli günlerden geldik buaraya ama yorulduğum için heralde ama toplıycam inşallah kendimiz..
Sevgiler canlarım..
tşk ederim tatlım darısı sizin başınıza inşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnAYŞEcim hodası çok güzel maşallah kızımızın; sağlıkla büyüsü odasında inşallahhh annesi
ÇİĞDEM dualarım seninle canım, güzel olacak inşallah herne olacaksa, canım benim
ayşecim minik kızımızın odası çokkkkkkk tatlı............en güzel günler.....en güzel rüyalar........güzel annesiyle babasıyla uzun bir ömür diliyorum.........................
kızlar slm benim için bugun kötü bir gündü genetik sonucum çıktı düşük yaptıgım embironun malesfki hiç iyi çıkmadı ileri derecede sorun varmış oyüzden düşük olmuş dedi dr. ilk düşükte oyüzden olmuş olabilir dedi önümüzdeki hafta perşembe günü tekrar eşimle benden kan alıp daha kapsamlı genetik test yapalım dediler 3 doktorda aynı şeyi söyledi.pgt yaparız dedi birde ama pgt yöntemi için benim yeterince yumurtam olmuyor vede döllenen sayı çok az onun için bolca yumurtaya ve döllenmesine ihtiyacım var oda çok zayıf hemde bir yumurta başına 500 dolar malesef tekrar hamile kalsam yine düşük yapma ihtimalim yüksek dediler umutlarım zayıfladı iyicene kızlar bu sayfayı kapatayım diyorum çok yıprandım emin olunki doktorum umutlu konuşmadı hiç sonucumu kendi tüp bebek doktoruma faxlıyacagım yarın kısmet nasip diyorum artık ama çok üzgünümm.. sevgiyle kalın...
prob alanları:dup3q,dup 9p,dup 10q,dup 15q,dup xq28( MECP2)(7:12),t(7:11), t(4:7),t,(5:7) 3q29mikroduplikasyonu, dup 7q11.23
SONUÇ:Nuc ish(7q11.23x3)
canım özlemcigim sonucumdaki yazılar bunlar benim genetikte sorun çıkmamıştı ama genetik doktoru tekrar farklı bir tahlil istedi sonuçta düşük oldu sorun vardıki düştü ama umutsuz konuştu resmen bende çok umutsuzum bugun doktorun konuşmasından sonra sanki benim hiç çocugum olmiyacak diye düşünmeye başladım umutlarım yıkıldı resmen ocak gibi tekrar başlıyacaktım bu şekilde malesefki zor artık canını sıkmıyayım seninde
embroda genetigi bu canım kromozanlarda sorun yoktu eşimin ve benim bakıldı belkide dedigin gibi şok hala geçmedi pgt baksak bile dedi hiç işimize yarayan embrio bulamayabilirizde dedi bu şekilde dedi tutunma şansıda azalıyor dedi canım bakalım artık daha nelerle karşılaşacagım hayırlısı diyorum..
kimse beni merak etmemiş8 tane yumurtam toplandı salı günü transferim var. görüşürüz, kendinize iyi bakın.
canımmm benim ben burdayım haber bekliyodum senden :)
maşallah çok güzel tatlım salı günü duacınım merak etme :))
bu sefer olacak hadi bakalım :92:
kimse beni merak etmemiş8 tane yumurtam toplandı salı günü transferim var. görüşürüz, kendinize iyi bakın.
canim bir de teselli gb gorunse de aslinda cok samimi sunu dusundum senin yazilarinda; bu is olucak vakti gelmiski, pek yapilmayan bir testi yapilmasini sorunun bulunmasini Allah nasip etmis panadola die dusundum.ve Insallah hep beraber boyle oldugunu gorecegiz. asla pes etmek yok panadol, esine ve kendine bak, sagliklimisiniz evet, yumurta sperm var mi, cok sukur. gerisi zor da olsa asilacak Insallah.
canım benim Allah bebegini sana bagışlasın senin yüregin okadar güzelki bunu uzakta olsanda çok iyi anlıyorum çook teşekkür ederim yazın ve destegin için açıkçası benimde bu konular anladıgım konular degil işin içine girdikçe anlıyorum bugun tüp bebek doktoruma faxladım sonucumu bakmaya fırsatı olmamış onunda p.tesi bakacakmış onun yorumu benim için önemli genetik sonucuma bakan doktorda senin düşündügünü söyledi bana en azından sorunu biliyosun dedi mücadeleciyimdir ama inanki yoruldum her dönem farklı olumsuz konuların çıkmasından sizide üzüyorum kusura bakmayın canım ben şunu düşünüyorum eşimin ve benim testlerim normalse saglıklıysak embironun genetiginde sorun olmasını anlamıyorum elimden geleni yaptım yapacagımda canım geriside artık allaha kalmış kısmet deyip kenara çekilirim seni çok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?