Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Temmuzcum geçmişi okumadım keseyi gördünüz mi canım :)

yok tatlım göremedik daha cumatesi randevum var Allah izin verirse ozaman görücez inşallah.

kızlar ben size bişey sorcam istanbulda lodos esiyor akşamdan beri ve benim migrenim var lodos estiği zaman benim başım ağrır ve şimdi ağrıyor ilaç almak istemiyorum ama almazsam ve vazlalaşırsa daha kötü olurum parol içiyim ben dimi?

temmuzcum ben parasetemolu ne zaman basim agrisa ictim. doktorumda en basindan bu yana icebilcegimi soyledi. bence ic canim.
gunaydin kizlar nasilsiniz

Parol içme canım varsa Minoset iç daha sağlıklı olur.
Bu arada Minoset Plus da kafein varmış kızlar. Kafein direk bebeğe gidiyormuş. Öyle demişlerdi hamileyken. Acil şifa diliyorum canım hemen geçer inşallah.

oooo herkes burda :)))))))))))) annemden zorla bilgisayar izni alım göriiim sizi diye naberrr :))

Ben iyiyim canım regl oldum bittim 10 gün oldu sanırım bayramdan sonraki hafta yine olurum, ve tedaviye başlayacağız. Tek sıkıntım var kilo + şişkinlik .. Hamilelik ile karnım genişlemişti, bacaklarımda hala ödem var kalınlar. Kafama takmıyorum ama kıyafetler de olmuyor. Neyse az kaldı bu sefer hamile kalırsak zaten üstüne kilocuklar gelcek,yeni kıyafetler olcak; kalmazsak diyetisyen yolu görünüyor :)

ara doktoruna sor bebişş bişi olmaz ama sen SORRRRR lütfennnn :))))))))
canım benim yanım da birileri varya arayıp soramıyorumki yanlız olsam hemen arayacam da ben korkudan içtim zaten bide çoğalırsa naparım ozaman
temmuzcum ben parasetemolu ne zaman basim agrisa ictim. doktorumda en basindan bu yana icebilcegimi soyledi. bence ic canim.
gunaydin kizlar nasilsiniz
canım benim sağol içtim bende az önce çünki migrenim ilerlerse akşam hastanede açarım gözümü Allah korusun inşallah geçer hemen.

tatlı minosetle parol aynı içeriğe sahip tatlım bana doktorum her ikisinden de içebilirsin demişti ama tedavi dönemindeydim ozaman bende bir kutu minoset bir kutu parol almıştım yanımda parol vardı onu içtim canım inşallah geçer sağol gezelim.

canım benim Allah gönlüne versin inş. bebişlerimizi alalımda kiloları nasılsa veririz.

amaaaaaaaaan tek sorun kilo olsun doğumdan sonra dikkat edersin verirsin nolcak yani hiç kafaya takmaya değmez.

canlarım benim çok teşekkür ederim. amiiiiiin deyim önce :) inş. güzel haber veririm hepimize umut olur, ben iyiyim çok şükr ağrım sızım bişiim yok sadece regl olucakmışım gibi hafif kasık ve bacak sancılarım var, bundaan sonra her sabah ateşimi ölçücem bugün ölçtüm,36,7 çıktı bakalım hayırlısı

bencede takmaaaa kiloyuuu :))))) ben hiç takmadım dimi temmuz :)) veririz güzelim veririz hemen spora başlar diyetisyene gider veririz sen merak etme

oh oh Masallah, agri sizi olmayinca bence sans artiyor:) regle sizilarini hepimiz cektik canim sakin ama sakin kotuye yorma ben orkidle gezdigimi bile bilirim o derece regle agri ve beliritisi cektim. Allah yuzunu guldurecek Insallah.

karatsözümmmmm canımmm rahat ve relax bi bayram geçir olur mu kuşumm bebişinin seninle olduğunu ama kafana çok takmadan geçir bak 2 örnek var önümüzde özlem ve temmuz ikiside yok yok deyip hamiş oldular rahat olmakta fayda varmış demek ki :)

canim siskinlik niyeki belki hormonlarin ancak duzene giriyordur. kiloyu tamam tabii takmayalim ama bu bir ay biraz yuruyus yap verebilirsin fena olmaz. veremezsen de zaten onemli degil. canim Insallah sende temmuzla ben gb donmus embro hamisi olucaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…