karatsözümmmmm canımmm rahat ve relax bi bayram geçir olur mu kuşumm bebişinin seninle olduğunu ama kafana çok takmadan geçir bak 2 örnek var önümüzde özlem ve temmuz ikiside yok yok deyip hamiş oldular rahat olmakta fayda varmış demek ki :)
zübeydeyi görseniz bir kilolu dersinizki anlatamam kızım senin gibi olmak için günde kaç saat aç kalan insanlar var diyorum anlatamıyorum hamilelikte ister istemez alınacak bu kilolar kendinizi hazırlayın kızlar.bencede takmaaaa kiloyuuu :))))) ben hiç takmadım dimi temmuz :)) veririz güzelim veririz hemen spora başlar diyetisyene gider veririz sen merak etme
canım gebeliğin bence en öenmli belirtisi regli sancısı aynen özleme katılıyorum benim tahlil günüme yakın yani 9 gün başlamıştı ama gerçekten orkit koysam yeri diye düşündüm öyle bir regli sancısı ama ilk defa regli sancım beni bukadar memnun etti.canlarım benim çok teşekkür ederim. amiiiiiin deyim önce :) inş. güzel haber veririm hepimize umut olur, ben iyiyim çok şükr ağrım sızım bişiim yok sadece regl olucakmışım gibi hafif kasık ve bacak sancılarım var, bundaan sonra her sabah ateşimi ölçücem bugün ölçtüm,36,7 çıktı bakalım hayırlısı
Allah kabul etsin gülüm Rabbim edilen duaları geri çevirmez Bize katından tertemiz bi soy nasip etsin şüphesizki o duaları işitendir.kızlar ben çkıyorum hepinzi öpüyorum. önce kendime :), sonra hamilelere; güzel doğum yapıp bebişlerini sağlıkla almaları için, sonra hamile adaylarına; bir an önce o duyguyu yaşamalrı için dua edicem. görüşürüz canlar...
temmuzcum bir parasetemolde ben ictim:)) cok daagrimiyordu basim ama kizlar dun gece benim karnim bobregime dogru vuran agrilarim oldu, afedersiniz kabizlik vs tetikledi sanirim. gece duzgun uyuyamadim surekli wcye tasindim sabahta hafif bas agirisyla uyandim kendimi iyi hissetmek istedim daha fazla agrimasin die ictim(
kızlar ben çkıyorum hepinzi öpüyorum. önce kendime :), sonra hamilelere; güzel doğum yapıp bebişlerini sağlıkla almaları için, sonra hamile adaylarına; bir an önce o duyguyu yaşamalrı için dua edicem. görüşürüz canlar...
Slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
Temmuzcugum geçmiş olsun lodos tetikliyor baş agrısını birde miğrenin var senin kendine dikkat et canım
ben bugun prof. aydın arıcıya gittim bütün testlerime baktı genetik sonucunuz çıksın dedi ona göre net konuşayım dedi bana kormozonlarınızda sorun yoktur dedi sizin sonucunuzdada sorun olmaz diye düşünüyorum dedi ama net birşey diyemiyorum dedi
muayene etti rahmin tertemiz dedi bugun adetimin 11 günü 9.10 yumurta saydı hatta 18 ml üstünde dedi 3 tanesi bende dedim tüp bebekte benim 6 yumurtam olmuştu hatta bu dönem beraber olun dogal hamilede kalırsın dedi düşük riskin bundan sonra yüzde 40 dedi pgt yaparız birde metemolamix diye bir sistemde yapıyolarmış embioların sıvısıyla testler yapılıyomuş biraz olsun beni rahatlattı sagolsun beslenmemede dikkat ediyorum ondanda belkide çogaldı yumurtalar yarında kan vermeye gidecegim genetik testler için öpüyorum sizleri
sen canim aciyor yazdigindan bu yana bogazimda bir dugum vardi panadolcum, inan agliyorum simdi sevincten:)) cok sukur hoca kesin bilir bak gor hocanin dedigi gb olucak dogal ya da pgt ile, Allah yuzunu guldurecek cok inaniyorum buna hem de az kaldi sen yeterki uzelme inan yumurtlamani bile etkiler. ne olur kendini uzme sadece inan, Rabbim dualarimizi duyacak Insallah.Slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
Temmuzcugum geçmiş olsun lodos tetikliyor baş agrısını birde miğrenin var senin kendine dikkat et canım
ben bugun prof. aydın arıcıya gittim bütün testlerime baktı genetik sonucunuz çıksın dedi ona göre net konuşayım dedi bana kormozonlarınızda sorun yoktur dedi sizin sonucunuzdada sorun olmaz diye düşünüyorum dedi ama net birşey diyemiyorum dedi
muayene etti rahmin tertemiz dedi bugun adetimin 11 günü 9.10 yumurta saydı hatta 18 ml üstünde dedi 3 tanesi bende dedim tüp bebekte benim 6 yumurtam olmuştu hatta bu dönem beraber olun dogal hamilede kalırsın dedi düşük riskin bundan sonra yüzde 40 dedi pgt yaparız birde metemolamix diye bir sistemde yapıyolarmış embioların sıvısıyla testler yapılıyomuş biraz olsun beni rahatlattı sagolsun beslenmemede dikkat ediyorum ondanda belkide çogaldı yumurtalar yarında kan vermeye gidecegim genetik testler için öpüyorum sizleri
canım dedigin gibi doktor yorumundan yoruma fark var yine kesin konuşmadı ama sonuca bakalım dedi işe girme durumum var bayramdan sonra kafam dagılır sonuç çıkar 1 ay sonra birazda beslenmeme dikkat ederim 3.4 ay sonra pgt. yöntemiyle deneriz diye düşünüyorum aksilik olmazsa tabiki canım sen kendine ve bebegine iyi bak..baaak ben sana demedim mi doktor yorumundan doktor yorumuna fark var. bir umut var sonuçta maaşallah yuoşlaranazar değmesin
mucizelere inanıyorum ama hiç mucize başıma gelmedi demiştin ya 2 kez hamile kalman biri doğal üstelik ters rahimle sence mucize değilde nedir ben canı gönülden inanıyorum hissediyorum olucak tatlım biraz çetrafilli bir yol bu ama olacak moralini yüksek tut kesinlikle umudunu yitirme Rabbim ol dedikten sonra gerisi çok kolay.
canım sanada çok geçmiş olsun bebegin genetigine bakılmadımı senin sadece kromozonamı bakıldı şuan ne aşamadasın inşallah iyi çıkar sagol canımPanadol benim de bebeğimin kalbi durmuştu ve bebeğin kromozonlarına bakıldığında bebeğin sağlıklı olmadığı hatta kromozonlarının mozaik yapıda olduğu görülmüştü. Ama benim ve eşimin kan sonuçlarından birşey çıkmadı. Doktor bu nedenle tesadüfi olduğunu her beş gebelikten birinin kromozonlardaki hatalar nedeniyle düşükle sonuçlandığını söyledi. Sizin kan tastleriniz temiz çıkarsa hiç korkma.
sen canim aciyor yazdigindan bu yana bogazimda bir dugum vardi panadolcum, inan agliyorum simdi sevincten:)) cok sukur hoca kesin bilir bak gor hocanin dedigi gb olucak dogal ya da pgt ile, Allah yuzunu guldurecek cok inaniyorum buna hem de az kaldi sen yeterki uzelme inan yumurtlamani bile etkiler. ne olur kendini uzme sadece inan, Rabbim dualarimizi duyacak Insallah.
Slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
BU arada günaydın bu topiğin güzel anneler ve anne olmayı umutla bekleyen güzel arkadaşlarım hergün dualarım sizinle inanın hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?