Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım sanada çok geçmiş olsun bebegin genetigine bakılmadımı senin sadece kromozonamı bakıldı şuan ne aşamadasın inşallah iyi çıkar sagol canım

Panadol genetik ve kromozon testi aynı şey bildiğim kadarıyla. Ben şu an beklemedeyim. 7 tane dondurulmuşum var. Yaza onları denemeyi düşünüyorum.

sabahtan beri bana bugün cuma gibi geliyor keşke cuma olsaydı
kalçalarım iki gündür çok fena şimdiye kadar iyi gitti ama nedenini anlamadım hatta 3 gündür yatakta dönemiyorum bile yürürken bile ağrı yapıyor hemşireye söyledim bir balya pamuğa alkol döktü yapıştırdı oluşan kisti dağıtırmış şimdi onunla geziyorum bugün eşim alkol alıcak bakalım evde bizde yapıcaz.

gunaydin kizlar bugun genelde disarda olacagim hepinizi opuyorum. nedimecim biraz yazsaydin neler yapiyorsun benim bebis de erkek:))

canlarım ben çok iyi değilim benim açımdan sıkıntılı ama oğluşum iyi.bacaklarımda kraplar başladı bbir bacağım ağrıyor anti depresan sıkıntıları devam...öyle karmakarışık gidiyorsizler nasılsınız kuzucuklarım hamileler nasıl yeni hamilelerimiz var mı doğuran yok mu))))????

canim az kaldi dayan yedinci ayindasin di mi hatta gecmis olmalisin, ayseyle sen doguracaksin sanirim ilk bebeklerimizi

özlemcim seninde mi erkek kaç aylık oldun sorun sıkıntı yok inşallahtemmuzcum senden ne haber gelişmelerden bahsedin biraz hadi ben yine kaçar çok oturamıyorum ama yatamıyorumda benim 7 bitti 8 e başladım az kaldı ))))bu arada erkek isimleride yazın belki faydası olur oğluşumun adı haydar kalıcak)

nedimecim temmuzda taze hamisimiz:)) o da benim gb Masallah donmus embroyolarla hamile kaldi.
evt erkek canim, hatta ismini de Can dusunuyorum:) dortbucuk ay oldum cok sukur. arada rahimde agrilarim cok oluyor korkuyorum(
Berk ismini de cok severim. begenirsen:) bir de Toprak hos geliyor bana:))

canımm maşallah yarısı olmuşseninde ben toprak çok istedim ama abi istemiyor şimdi çok değil ama çınar mı bulut mu diye birbirimize soruyoruz) her gün başkabir isim buluyoruz ilk başta babA baturay istedi yok karar veremiyorlar ama çocuğa hep haydar diyoruz)temmuzcum kaç aylık ?

temmuzun mujdesini daha yedi sekiz gun once aldik:yaa nedime inanmayacaksin ama bir de Cinar yazacaktim simdi:)))
haydar kalmasin bu gidiste ismimiz:))

ev içerisinde haydara çok alışıldığı için göbek adı olucak .çınar nasıl bulut ismini çok sevmiyorum ama dedsi ve dayısı istedi

kızlar nasılsınız.....bende çogu kez bu bebeközlemi eu1 deki videoyu izlemeden aglamadan duramıyorum.çok seviyorum o videoyu.şimdi bütün sözlerini hatıra defterime yazdım.taa ilkokuldan beri arkadaşlarıma yazdırdıgım.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…