Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Merhaba panadolcuğum iszleri biraz ihmal ettim ama okumuştum kötü haberini şimdi güzel haberler gelmeye başlamış çok sevindim hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah bu sefer olacak...:81:

canım merhaba inşallah daha güzel haberler vermeyi hayal ediyorum sen nasılsın?

slm kızlar nasılsınız ?
NEDİME cnm çok büyük geçmiş olsun ne kadar kaldı allahın izniyle doguma ogluşumuza ii bak tatlım çok öptüm :)))
SELCİM cnm nasılsın ?

Son düzenleme:
ablacım ben beklemedeyim yarın doktor randevumuz var kalbim ağzımda atıyor bakalım inşallah güzel heberlerle dönücem daha fasulye kadar bile değil sanırım bugün 5+1 olduk Allahım tamamına erdirir inşallah topikteki bütün arkadaşlarım bebeklerini kucaklarına alıcaklar inşallah.
ev içerisinde haydara çok alışıldığı için göbek adı olucak .çınar nasıl bulut ismini çok sevmiyorum ama dedsi ve dayısı istedi
abla bende çınar ismini çok beğenirim.
canım benim ilerde bebeğini uyuturken defterine yazdıklarını okursun inşallah.
canım hiç duymamıştım eymen ismini ama çok begendim..inşallah o günlere gelirizde bebeişlerimizin isimlerini koyarız hayırlısı ile..

ben duydum canım annem diye bir dizi vardı orda goncanın sevgilisinin adı eymen di.

gunaydin kizlar temmuzcum yarin guzel haberlerini bekliyoruz Allah'in izniyle.

günaydın özlemcim nasılsın cnm hayırlı cumlar olsun hepinize kızlarrrrrrrrrrrr temmuzcum güzel haberlerini bekliyorz rabbim cumalar hürmetine yüzünü güldürsün tatlım

kızlar diger topiktenki haberi duydunuz mu ilk bebegimiz dünyaya geliyor yarın sabah inş ay çok heycanlandım valla 4 gündür agrıdan pek gezinemiyorm kasıklarımda sürekli agrı var inş kızım erken falan gelmezz daha çok küçük (((

canim sagol iyiyim. aman lutfen cok dikkat et ama kasik agrisi dogumla ilgili midiri yorulmaktan ya da usutmekten olmasin canim? olmadi doktorunu bir arasan mi?
evet Emek bebek geliyormus kirbirkere MAsallah cok sevindim.

gunaydin kizlar temmuzcum yarin guzel haberlerini bekliyoruz Allah'in izniyle.

inşallah güzelim ya kalbim ağzımda atıyor inşallah herşey yolundadır ben bugün izine ayrılıyorum yarında annemde olucam pazar günüde bayram dolayısıyla eşimin memleketine gidicez yani bu zaman zarfında internete giremeyebilirim şimdiden bayramınızı kutluyorum canım ben zübeydeye haber vericem o yarın topiğe yazar gülüm
herkezi çok çok çok öpüyorum :79: :79:

kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun.

temmuzcum iyi bak kendine tatilde keyfini cikar bayramin:)) yarin icin rahat ol her sey yolunda gidicek Insallah.
mavimercancim haymatolosun oglu geliyorrrrrrr:)

merhaba kızlar :)
nedmecim naber tatlım özlettin kendini :))
kızlar bugün pek sessiz bırakmışsınz burayı hayırdır. :) ... beni sorarsanız ben iyiyim çok şükür, hafif hafif midem bulanıyor, sağ kasıımda hafif batmalr var inş. hayırlı haberin işaretir bunlar :) çok öpüyorum sizleri...

ben kesin bunadim ama oyle boyle degil kizlar sabah girdim birinize bakicam aklimda bir sey var, temmuz kese gormee gidicez yazmis ya haa oydu dedim sonrada ama baska birseydi hayirdir yaa neydi diorum:)) kusum sana bakicaktim tabiikiiiiiiii de
Masallah diyeyim
sakin sanmaki onemsemedim de unuttum arkadaslar ben de ciddi bunama belirtileri basladi esime bir sey anlatiyorum biliyorum dior yaa nerden diorum yaa bir saat once sen anlattin ya dior:)) hergun oluyor.bugun postaya bakicam ustumde sabahlik var aklimda da cikip ekmek almak var sen sabahligin altina ayakkabilari giy anahtari al kapiyi kitle uc adim attim anam dedim ben ne yapiom ben postaya cikmistim sadece

dahasini diyeyim dun gece Can yerine bir isim olabilir die dusunuyordum hangi isim die dusundum durdum ulan cocuga isim koysam onu da unutmam di mi:))))))))))) yaa arkadasim dedim bazi hamileler cok unuturmus ama benimki bunama boyutuna geldi!!!

evocum naber tatlım.:)

iyiyim bitanem senin iyi haberlerinle daha da iyi oluyorum :)
test gününü sabırsızlıkla bekliyoum canım :)
bayramda Alanyaya gidiyoruz k.valideme hazırlık yapıyorum ütü yaptım valizimizi hazırladım :) fotoğraf makinemle bol bol çekim yapmayı düşünüyorum :))
öpüyorum kızlar hepinizi :80:

:))))))))))) çok hoşsun fıstığım. biliyorum kuşum unutmadığını merak etme sen. ilk hamileliğimde benmde dehşet unutkanlığım ve sakarlıım olmuştu :))))))))) olucak böyle şeylerrr ayyy ne güzel yaaa karnın çıktımııııııı???

ohhh ohhhh!!! gez bakalım bol bol usulune uygun fotograf çek :))))) ben daha kayıt yaptıramadım çıkamıyorumya evden inş. bayram sonrası gidicem bakalım.
test günü gelmedenben test yaparım merak etme sen :))))))))))))) dayanamammmmmmmmmmmm. burdan verrim haberlerimi sıcak sıcak.... muuuuuck iyi eğlenceer sana güzelce dinlen gel emi...

slm kızlar bu gün cigdoyla konuştum hepinize çok slm vardı salı gününden bu tarafa hastanede yatıyormuş rahimde bir bucuk santimlik acılma olmuş ve hastaneye yatırmışlar bebeklerden birinin durumu biliyorsunuz biraz ii degildi gene o bebekte bir takım sorunlar çıkmış ve en az 4 hafta daha bebekleri anne karnında tutmak için ugraşıyorlarmış inş hiç bir sorun olmaz ve bebeklerimiz 4 hafta daha dururlar annelerinin karnında sanırım daha 28 haftalık yoklar vee kilolarıda 650 grm falan rabbim cigdomun ve meleklerinin yardımcısı olsun kızlar bizden cigdem dua istedi bana ve bebeklerime çok dua edin dedi ben diyormki bebekler ve cigdeme gene yasin okuyalım gönlümüzden ne koparsa onlar adına inş güzel haberlerini alırız 4 güne kadar sanırım eşi internet getircekmiş hastane girmeye calıırım dedi ordan durumumu haber ederim dedi gerci teli bende var ben onu sık sık ararım inş güzel haberler vercek bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…