Merhaba panadolcuğum iszleri biraz ihmal ettim ama okumuştum kötü haberini şimdi güzel haberler gelmeye başlamış çok sevindim hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah bu sefer olacak...:81:
kızlar bir erkek ismide benden EYMEN ..........................
canım merhaba inşallah daha güzel haberler vermeyi hayal ediyorum sen nasılsın?
ablacım ben beklemedeyim yarın doktor randevumuz var kalbim ağzımda atıyor bakalım inşallah güzel heberlerle dönücem daha fasulye kadar bile değil sanırım bugün 5+1 olduk Allahım tamamına erdirir inşallah topikteki bütün arkadaşlarım bebeklerini kucaklarına alıcaklar inşallah.özlemcim seninde mi erkek kaç aylık oldun sorun sıkıntı yok inşallahtemmuzcum senden ne haber gelişmelerden bahsedin biraz hadi ben yine kaçar çok oturamıyorum ama yatamıyorumda benim 7 bitti 8 e başladım az kaldı ))))bu arada erkek isimleride yazın belki faydası olur oğluşumun adı haydar kalıcak )
abla bende çınar ismini çok beğenirim.ev içerisinde haydara çok alışıldığı için göbek adı olucak .çınar nasıl bulut ismini çok sevmiyorum ama dedsi ve dayısı istedi
canım benim ilerde bebeğini uyuturken defterine yazdıklarını okursun inşallah.kızlar nasılsınız.....bende çogu kez bu bebeközlemi eu1 deki videoyu izlemeden aglamadan duramıyorum.çok seviyorum o videoyu.şimdi bütün sözlerini hatıra defterime yazdım.taa ilkokuldan beri arkadaşlarıma yazdırdıgım.............
canım hiç duymamıştım eymen ismini ama çok begendim..inşallah o günlere gelirizde bebeişlerimizin isimlerini koyarız hayırlısı ile..
gunaydin kizlar temmuzcum yarin guzel haberlerini bekliyoruz Allah'in izniyle.
canim sagol iyiyim. aman lutfen cok dikkat et ama kasik agrisi dogumla ilgili midiri yorulmaktan ya da usutmekten olmasin canim? olmadi doktorunu bir arasan mi?günaydın özlemcim nasılsın cnm hayırlı cumlar olsun hepinize kızlarrrrrrrrrrrr temmuzcum güzel haberlerini bekliyorz rabbim cumalar hürmetine yüzünü güldürsün tatlım
kızlar diger topiktenki haberi duydunuz mu ilk bebegimiz dünyaya geliyor yarın sabah inş ay çok heycanlandım valla 4 gündür agrıdan pek gezinemiyorm kasıklarımda sürekli agrı var inş kızım erken falan gelmezz daha çok küçük(((
gunaydin kizlar temmuzcum yarin guzel haberlerini bekliyoruz Allah'in izniyle.
kızlar yarın kimin bebeği doğuyor?
merhaba kızlar :)
nedmecim naber tatlım özlettin kendini :))
kızlar bugün pek sessiz bırakmışsınz burayı hayırdır. :) ... beni sorarsanız ben iyiyim çok şükür, hafif hafif midem bulanıyor, sağ kasıımda hafif batmalr var inş. hayırlı haberin işaretir bunlar :) çok öpüyorum sizleri...
evocum naber tatlım.:)
ben kesin bunadim ama oyle boyle degil kizlar sabah girdim birinize bakicam aklimda bir sey var, temmuz kese gormee gidicez yazmis ya haa oydu dedim sonrada ama baska birseydi hayirdir yaa neydi diorum:)) kusum sana bakicaktim tabiikiiiiiiii de
Masallah diyeyim
sakin sanmaki onemsemedim de unuttum arkadaslar ben de ciddi bunama belirtileri basladi esime bir sey anlatiyorum biliyorum dior yaa nerden diorum yaa bir saat once sen anlattin ya dior:)) hergun oluyor.bugun postaya bakicam ustumde sabahlik var aklimda da cikip ekmek almak var sen sabahligin altina ayakkabilari giy anahtari al kapiyi kitle uc adim attim anam dedim ben ne yapiomben postaya cikmistim sadece
iyiyim bitanem senin iyi haberlerinle daha da iyi oluyorum :)
test gününü sabırsızlıkla bekliyoum canım :)
bayramda Alanyaya gidiyoruz k.valideme hazırlık yapıyorum ütü yaptım valizimizi hazırladım :) fotoğraf makinemle bol bol çekim yapmayı düşünüyorum :))
öpüyorum kızlar hepinizi :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?