kızlar yarın kimin bebeği doğuyor?
merhaba kızlar :)
nedmecim naber tatlım özlettin kendini :))
kızlar bugün pek sessiz bırakmışsınz burayı hayırdır. :) ... beni sorarsanız ben iyiyim çok şükür, hafif hafif midem bulanıyor, sağ kasıımda hafif batmalr var inş. hayırlı haberin işaretir bunlar :) çok öpüyorum sizleri...
inşallah güzelim ya kalbim ağzımda atıyor inşallah herşey yolundadır ben bugün izine ayrılıyorum yarında annemde olucam pazar günüde bayram dolayısıyla eşimin memleketine gidicez yani bu zaman zarfında internete giremeyebilirim şimdiden bayramınızı kutluyorum canım ben zübeydeye haber vericem o yarın topiğe yazar gülüm
herkezi çok çok çok öpüyorum:79: :79:
kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun.
oley süper bir haber bu gözümüz aydın sonunda güldü kızcağızkızlarrrr günaydınnn temmuzla şimdi konuştumm keseyi görmüşşşş :)))))))) herşey iyi imiş şimdilik .15 gün sonra kalp atışını duymaya gidicekk :))))))))))) ayyy çok mutlu oldumm bi ohhhh çektim valla darısı bizlerin başına AMİNNN
canım benim sen yat sakın kalkma ii olacak inşallah herşey bak bizim çiğdemde 46 gün yattı sen dinlen önemli olan bebişler sıkma canını olur muKızlar selamlar,
Ayşecim durumu anlatmış, kalabildiğimiz kadar hastanede kalmamız lazım, dualarınızı bekliyorum, hastaneden pek giremeyebilirim ama ara ara bakarım,
Bebeklerin gelişimleri iyi ama şu rahmin açılması pek iyi değil tabi,ilaçlar ve istiahat gerekli bizde elimizden geleni yapıcaz artık.
Sevgiler..
panadolcum calismak gercekten de cok seyi degistirir, doktorundan henuz haber yok mu? bayramdan sonraya mi kaldi hani o da genetik doktoruna soracagim demisti ya?
canım dün konuştum doktorumla genetikçilerle görüştüm dedi önemli olan eşlerin genetik sonuçları demişler bu embrionun kalp atışının olması mucize olurdu demişler çok büyük anormal durum olmuş çıkan sonuçta demişler o dönem kimyasal bir durumada maruz kalınmışta olabilirmiş sonuçlar çıksın görüşelim dedi doktorum canım inşallah sorun çıkmazda bizde yolumuza bakarız bende kendi kendime düşündüm genetiklerimizde bir sorun var diyelim ciddi anlamda bunun bir belirtisi olmazmı mesela bir hastalıgımız falan yok allaha şükür rahatsızlıgımız yoktur sadece yorum yapıyorum. kendine iyi bak canımızada iyi bak annesi şimdiden bayramın kutlu olsun sevgiyle kal türkiyeden kucak dolusu sevgiler gelsin sana...
slm kızlar bu gün hastaneye gittik agrılarım çogalmıştı megerse rahimde acılma başlamış d.r yat hiç kalkma dedi bol bol dinlen diyorr kesinlikle yürüyüş hareket hepsi yasak bebegin suyu 12 günde daha çok artmış offfffffffffff rabbim daha beterinden korusun aminn kızlar bir süre nete falan giremiycem haberiniz olsun sanırım bi 10 gün falan yokum hepinizi çok öpüyorm yaradana emanetsiniz kendinize çok ii bakın öpüyorm sizii yarın ablam geliyor 10 gün bende ful sırt üstü yatacamm artık nasıl yatacaksammm:))) bu hiparaktiflilkee hepinizze şimdiden ii bayramlarr
canım hiç duymamıştım eymen ismini ama çok begendim..inşallah o günlere gelirizde bebeişlerimizin isimlerini koyarız hayırlısı ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?