Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

karatasöz tatlım sana bir şey diyim mi vallahi benim hamileleikteki tek belirtim oydu:)))))))))))) ay inş sendende güzel haberler alcaz benim sadece sag kasıgımda batmalar oldu başkada hiç bir belirtim olmadı ne lekelenme nede gögüs agrısı hiç biri olmadııı rabbim yüzünü güldürsün cnmmmmmmmmmm

evoevocum cnm maşallah sana tatlım nasılsın cnm ne zamandır girmiyorsun topigeee gerci bua ralar bende pek giremiyormmm (((((kendine çok ii bak cnm çok öpüyorm seni kocamannnnnnnnnn

temmuzcum merak etme allahın izniyle yarın güzel haberler alcaksın duacınım bitanem her zaman rabbim yarın meleginin kalp atışını sana gümbür gümbür duyursun aminnnn

cigdom canim hep dualarimda olucaksin aysecim yasine hemen basliyalim. Allah'im sen buyuksun yardim et cigdoma ogluslarimiza.

temmuzcugum inşallah keseyi ve kalp atışını duyacaksın hayırlısı ile sana iyi tatiller dinlen bol bol ama kendinede dikkat öpüyorum seni şimdiden bayramında kutlu olsun..

çiğdonun allah yardımcısı olsun bebeklerini allah ona bağışlasın zor günler geçiriyordur
Ayşem sen nasılsın?
özlemim canımız nasıl seni üzmüyor dimi
karatagöz tatlım ne zamandı senin test günün yazmışsındır ama çok unutkanım kusura bakma güzel haberlerini bekliyoruz..
alıştım çıkan sonuca bende daha iyiyim bol bol dua ediyorum kendimi üzsemde yıpratsamda herşey olacagına varacak varıyorda yaşanacak yaşanıyor önüne geçilmiyor bayramdan sonra işe başlıyacagım kafam dagılsın diye iyi gelecek biliyorum evdeyken çok odaklanıyorum bu konulara kendimi yiyip bitiriyorum hepinizi öpüyorum allaha emanet olun..

panadolcum calismak gercekten de cok seyi degistirir, doktorundan henuz haber yok mu? bayramdan sonraya mi kaldi hani o da genetik doktoruna soracagim demisti ya?

Kızlar ya çiğdoya çok üzüldümmmm nedir bu ikizi olan çiğdemlerin başına gelen biliyosunuz bizim çiğdemde erken doğum yaptı ve bebekler hala kuvözde allahım yarabbim ya sen evlatlarıyla sınama en kısa zamanda sağlığına kavuşsa bari çiğdem....

bizim çiğdemde hastaneye yatırılmıştı hastanede olmaları bi anlamda çok iyi hemen müdahale açısından allahım en yardıme t yarabbim yaaa

kızlarrrr günaydınnn temmuzla şimdi konuştumm keseyi görmüşşşş :)))))))) herşey iyi imiş şimdilik .15 gün sonra kalp atışını duymaya gidicekk :))))))))))) ayyy çok mutlu oldumm bi ohhhh çektim valla darısı bizlerin başına AMİNNN

Kızlar selamlar,

Ayşecim durumu anlatmış, kalabildiğimiz kadar hastanede kalmamız lazım, dualarınızı bekliyorum, hastaneden pek giremeyebilirim ama ara ara bakarım,

Bebeklerin gelişimleri iyi ama şu rahmin açılması pek iyi değil tabi,ilaçlar ve istiahat gerekli bizde elimizden geleni yapıcaz artık.

Sevgiler..

oley süper bir haber bu gözümüz aydın sonunda güldü kızcağız
canım benim sen yat sakın kalkma ii olacak inşallah herşey bak bizim çiğdemde 46 gün yattı sen dinlen önemli olan bebişler sıkma canını olur mu

panadolcum calismak gercekten de cok seyi degistirir, doktorundan henuz haber yok mu? bayramdan sonraya mi kaldi hani o da genetik doktoruna soracagim demisti ya?

canım dün konuştum doktorumla genetikçilerle görüştüm dedi önemli olan eşlerin genetik sonuçları demişler bu embrionun kalp atışının olması mucize olurdu demişler çok büyük anormal durum olmuş çıkan sonuçta demişler o dönem kimyasal bir durumada maruz kalınmışta olabilirmiş sonuçlar çıksın görüşelim dedi doktorum canım inşallah sorun çıkmazda bizde yolumuza bakarız bende kendi kendime düşündüm genetiklerimizde bir sorun var diyelim ciddi anlamda bunun bir belirtisi olmazmı mesela bir hastalıgımız falan yok allaha şükür rahatsızlıgımız yoktur sadece yorum yapıyorum. kendine iyi bak canımızada iyi bak annesi şimdiden bayramın kutlu olsun sevgiyle kal türkiyeden kucak dolusu sevgiler gelsin sana...

Temmuzla bende konuştum maşallah keseyi görmüşler 15 gün sonrada kalp atışı için gideceklermiş çok sevindim onun adınada.. ay ne olur kızlar kimse üzülmesin bu yolda..

ay canim o zaman sunu anliyorum yazindan bu sadece o embryoya ait tesadufi bir sorun olabilir degil mi? yani sizin testlerinizin normal cikmasi da beklenen bir durum? ay dogru anliyorum Insallah ve bu super bir haber. sizin sonuclar ne zamana cikiyor? sana zaten bu testler yapilmamis miydi?

slm kızlar bu gün hastaneye gittik agrılarım çogalmıştı megerse rahimde acılma başlamış d.r yat hiç kalkma dedi bol bol dinlen diyorr kesinlikle yürüyüş hareket hepsi yasak bebegin suyu 12 günde daha çok artmış offfffffffffff rabbim daha beterinden korusun aminn kızlar bir süre nete falan giremiycem haberiniz olsun sanırım bi 10 gün falan yokum hepinizi çok öpüyorm yaradana emanetsiniz kendinize çok ii bakın öpüyorm sizii yarın ablam geliyor 10 gün bende ful sırt üstü yatacamm artık nasıl yatacaksammm:))) bu hiparaktiflilkee hepinizze şimdiden ii bayramlarr

Son düzenleme:

ay canim benim aman aman yat tatlim, cok sukur 30 haftayi gectin ne kadar dayansan kardir hesabi ama 30 olmak gercekten onemliydi. aysecim kim haberini iletir bize, merak ederiz biz seni. acilma ne kadarmis?

canım hiç duymamıştım eymen ismini ama çok begendim..inşallah o günlere gelirizde bebeişlerimizin isimlerini koyarız hayırlısı ile..

canımm eymen kız kardeşimin oglunun adı..........ablası selen................canımmm sende bende inşallah anne oluruz...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…