Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım eşime yapılmamıştı genetik testi ama bana genetikle ilgili fark bir test yapılmıştı şuan bana yapılan detaylı bir genetik olacak şuan yapılan aralık 20 gibi çıkar en geç dedi doktor araya aldı hatta hızlandırarak çıkaracagım dedi genetikçi inşallah bende doktorun dedigini yanlış anlamamışımdır ne çıkarsada artık şansıma diyecegim canım öpüyorum seni

slm kızlar nasılsınız ?
NEDİME cnm çok büyük geçmiş olsun ne kadar kaldı allahın izniyle doguma ogluşumuza ii bak tatlım çok öptüm :)))
SELCİM cnm nasılsın ?

ayşecim aman dikkat et kendine güzel güzel yat iyice dinlen kızımız dünyaya geldiginde güçlü bir anneye ihtiyacı var.....degilmi.......bu yattıgının tadını çıkar........kızımız seni yoracak biraz annesi.................kendini iyi bak seni çok seviyoruz............

ah canım sakın kalkma dinlen yat bol bol bu günlerde geçecek sabırlı ol herşey bebegin için kitap oku bol bol uyu falan canım seninde bayramın kutlu olsun bende çok öpüyorum

Zübeydecigim karatasözüm cigdom evoevo nursim temmuzcum temmuzcum panadol nedimecigim daha nice arkadaşlarım hepinizi sizlerle yazışmak çok güzel...............hep okuyorum sizleri.....kendinize..iyi bakın.........iyi arefeler..........bayramlar..........

canım bende senin bayramını şimdiden kutluyorum hayırlı saglıklı mutlu bayramlar diliyorum herşey gönlünce olsun sende çok iyi bak kendine inşallah herşey güzel olacak hepimiz için buna inanalım..

gunaydin kizlar kimse gelmedi dun, herkes tatilde sanirim. ayseyle cigdoda aklim hep, umarim bugun iyi haberlerini aliriz.

ayşecim, çigdocum geçmişi pek takip edemedim ama sanırım hastanedeymişsiniz. Allahtan acil şifalr diliyorum her ikinizede, bende iyi heberlerinizi bekliyor olucam. dualarım sizinle...

sel76 panadol nasılsınız görüşmeyeli?
özlemcim seninde bebiş yolda maşallah sağlıkla al kucağına inş.
kocaman öpüyorum sizleri.. iyi bayramlar
bu güzel günde dualarımız kabul inş...

Son düzenleme:
karatasozcum idrar yapma bosuna sinir bozuor bos yere cikmmiyor erkenden genelde sen onuncu gun pasa pasa kan testi yaptir kesin cevap:)) Rabbim yuzunu guldursun bu guzel gunlerde Insallah.
nevincim tesekkur ederiz sen nasilsin?
zubeyde tatile gitti mi bir yerlere kizlar ben arada kacirdim.
formun hic tadi yok cigdocum aysecim Rabbim melekleriniz korusun. kizlar nasil haber alicaz kizlardan tellerini bilen bana yazabilir mi?

sel76 panadol nasılsınız görüşmeyeli?
özlemcim seninde bebiş yolda maşallah sağlıkla al kucağına inş.
kocaman öpüyorum sizleri.. iyi bayramlar
bu güzel günde dualarımız kabul inş...
Tatlım çok teşekkrüler iyiyim ben sen nasılsın girmiyosun sen uzun zamandır iyi bayramlar..
gunaydin kizlar kimse gelmedi dun, herkes tatilde sanirim. ayseyle cigdoda aklim hep, umarim bugun iyi haberlerini aliriz.

canım kimseler yok evet tatil yapıyolar ve bayram yapıyolar:)))ben henüz evdeyim gitmedim şimdilik biryerlere ayşeyle konuştum iyimiş yatıyorum dedi ablası gelecekti yanına cigdoyu bende çok merak ediyorum son durumları nasıl acaba inşallah iyi haberler alalım..

evet canım :) c.tesi yapıcam kısmetse bakalım ama daha önce idrar yaparım duramam bugün 7. gündü 10 olsun yaparım kısmet bakalım

canım benecde idrar testi yapıp morelini bozma ben yapmıştım olumsuzdu o gece uyuyamamıştım hiç yoktan keyfım kaçmıştı..

Sevgili dostlarım;

Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Rabbim bir sonraki bayramları evlatlarımız kucaklaırmızda kutlamayı nasip etsin inşallah..

Tüm dualarımız kabul olsun inşallah.

Son düzenleme:
amin mavi mercancim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
herkesin bayrami kutlu olsun arkadaslar, hepinizi cok seviyorum.

iyiyim bende kızlar çok şükür
kızım 2 aylık oldu onla uğraşıyorum inş. darısı sizlere canım evet görüşemiyoruz pek ama unuttum sanmayın :))
hepinizi öpüyorum ii bayramlar ve rabbim en kısa zamanda güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin...

Kızlar merhaba,

Hepinizin bayramı mübarek olsun.

Ben hala hastanedeyim, ama moralimi bozmamaya çalışıyorum, kocamda sağolsun çk güzel bakıyo bana bebeişlein durumu iyi çok şükür, hareketleri suları kalp atışları, burada çok iyi bakıyolar, hergün 2 kez ultrasonla takip yapılıyo, rahim açıklığı aynı 1 cm, ama inanın ona bile şükrediyorum, 1 haftada daha da çok açılma olmadı, oğluşlarala her gün konuşuyorum anne sözü dinleyin, hemen gelmeyin daha büyümeniz gerek, sizin için en iyi güvenli yer oarası, sizin annenizde babanızda çok güçlü ve sabırlı sizde öyle olun diyorum,kuzularım dinliyorlar beni...

Her zaman internete giremiyorum ama sizi habersiz bırakmamaya çalırım, dularınıza öyle çok ihtiyacımız var ki..

Bu arada diğer gelişmelerden haberim yok, o yüzden kusuruma bakmayın, inşallah herkes çok güzel haberler alsın..

P.s:özlemcim ta ingiltereden bile aramak istemen çok tatlı, sen ne iyi kalpli kızsın ya, allah gönlüne göre versin..

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…