ay canim o zaman sunu anliyorum yazindan bu sadece o embryoya ait tesadufi bir sorun olabilir degil mi? yani sizin testlerinizin normal cikmasi da beklenen bir durum? ay dogru anliyorum Insallah ve bu super bir haber. sizin sonuclar ne zamana cikiyor? sana zaten bu testler yapilmamis miydi?
canımm eymen kız kardeşimin oglunun adı..........ablası selen................canımmm sende bende inşallah anne oluruz...............
slm kızlar nasılsınız ?
NEDİME cnm çok büyük geçmiş olsun ne kadar kaldı allahın izniyle doguma ogluşumuza ii bak tatlım çok öptüm :)))
SELCİM cnm nasılsın ?
slm kızlar bu gün hastaneye gittik agrılarım çogalmıştı megerse rahimde acılma başlamış d.r yat hiç kalkma dedi bol bol dinlen diyorr kesinlikle yürüyüş hareket hepsi yasak bebegin suyu 12 günde daha çok artmış offfffffffffff rabbim daha beterinden korusun aminn kızlar bir süre nete falan giremiycem haberiniz olsun sanırım bi 10 gün falan yokum hepinizi çok öpüyorm yaradana emanetsiniz kendinize çok ii bakın öpüyorm sizii yarın ablam geliyor 10 gün bende ful sırt üstü yatacamm artık nasıl yatacaksammm:))) bu hiparaktiflilkee hepinizze şimdiden ii bayramlarr
Zübeydecigim karatasözüm cigdom evoevo nursim temmuzcum temmuzcum panadol nedimecigim daha nice arkadaşlarım hepinizi sizlerle yazışmak çok güzel...............hep okuyorum sizleri.....kendinize..iyi bakın.........iyi arefeler..........bayramlar..........
karatasozcum ne zamman test yapicaksin yarin birhaftan bitiyor sanirim?
Tatlım çok teşekkrüler iyiyim ben sen nasılsın girmiyosun sen uzun zamandır iyi bayramlar..sel76 panadol nasılsınız görüşmeyeli?
özlemcim seninde bebiş yolda maşallah sağlıkla al kucağına inş.
kocaman öpüyorum sizleri.. iyi bayramlar
bu güzel günde dualarımız kabul inş...
gunaydin kizlar kimse gelmedi dun, herkes tatilde sanirim. ayseyle cigdoda aklim hep, umarim bugun iyi haberlerini aliriz.
evet canım :) c.tesi yapıcam kısmetse bakalım ama daha önce idrar yaparım duramambugün 7. gündü 10 olsun yaparım kısmet bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?