Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Kızlar bu arada iki tane de bebeğimiz dünyaya geldi bayramda... Haymatlos ve Pelly doğum yaptı:)) Bu bayram çok uğurlu geldi... İnşallah bu uğur hepimiz için devam eder:)

Son düzenleme:
slm kızlar :)) çok tatlısınız.
inş. böyle devam eder. değerim 113 imiş. p.tesi ve çarşamba tekrar kan vermeye gidicem. inş. herşey çok iyi olr bu sefer. Allahım sıradaki tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inş. :))) zübeydecim, panadolcum , mercancım, qualtycim.... selcim.... aklıma u an gelmeyen tüm dünya tatlısı arkadaşım öpüyorum hepinzizi.

çok güzel tatlım ya bekliyordum netin başında tam 12 yi tebrik ederim bu mutlulugunun bebeginle eşinle sevdiklerinle bir ömür boyu sürmesini dilerim. ..............öpüyorum yanaklarındannn..................

canım benim hepimizi bir araya sen topladın. bu muhteşem atmosferi sen inşaa ettin Allahım tez zamanda seninde yüzünü güldürsün kuşum, dualarım seninle bi tanem.

bebişlerimizi iyiki doğmuuuuuş. :)))) onlara Allahtan hayırlı uzuuuun bir ömür diliyorum.

saol canım buna gerçekten ihtiyacım var.zaten sinirlerim bayagı yıprandı en son ki tedavimde..................

canım benim keşke gerçeğini verebilsem :) öpüyorum seni dualarım seninle. çıkmam lazım.

canımıniçi senin sonuç için girdim valla nasılsevindim anlatamam
birazdan yola çıkacağız bizde dönüyoruz eskişehire.rabbim sonuna kadar sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
halaya katılayım bende

yok kuşum özel mözel :))))))))) ben zaten biliyodum bide idrarda çıkınca. hiç olmayacak gibi hissettiğim pek olmadı arada bi acaba dedim ama hep orada olduğunu bildim o yüzden havalara uçmadık. :)))). ama çok sevindik tabi hele bi ilk üç ayı hayırlısıyla atlatalım daha çok sevincez inş. şimdi daha inanamıyoruz. ilk bebeğimizi 9 hatalıkken kaybettiğimiz için. Allahım kimseelere yaşatmasın çok zor oluyo. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inş. eşimde mutlu oldu tabi ama oda benim gibi sanırım biraz büyümesini bekliyo :))

QUOTE=karatasoz;16256174]slm kızlar :)) çok tatlısınız.
inş. böyle devam eder. değerim 113 imiş. p.tesi ve çarşamba tekrar kan vermeye gidicem. inş. herşey çok iyi olr bu sefer. Allahım sıradaki tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inş. :))) zübeydecim, panadolcum , mercancım, qualtycim.... selcim.... aklıma u an gelmeyen tüm dünya tatlısı arkadaşım öpüyorum hepinzizi.[/QUOTE]

yaşasııııııııın biliyordum bu sefer olacağını biliyordum bu topikte ki herkez hamiş kalıcak hekez bebesini kucağına alıcak
çok sevindim canım asıl bekleyiş şimdi başlıyor canım 12 günden daha zor bir bekleyiş çok şükür değerin çok güzel maşaallah Allah tamamına erdirsin tebrik ederim.

zübeydeeeeeeeee sıra sende gülüm.

paylaştıgın için teşekkürler canım

temmuzcum sende keseyi görmüşsün canım maşallah
ay ne güzel sıra sıra güzel haberleri almak kızlar yaa
darısı zübeydoşuma inşallah

:)))))))) evocum saol tatlım darısı sana inş. bol bol dua eedicem sana :))).
qualtycim kutlama yapalım temem :)))))))

amin canım benim. sanırım ben doğurana kadar zor bir bekleyişte olurum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…