slm kızlar :)) çok tatlısınız.
inş. böyle devam eder. değerim 113 imiş. p.tesi ve çarşamba tekrar kan vermeye gidicem. inş. herşey çok iyi olr bu sefer. Allahım sıradaki tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inş. :))) zübeydecim, panadolcum , mercancım, qualtycim.... selcim.... aklıma u an gelmeyen tüm dünya tatlısı arkadaşım öpüyorum hepinzizi.
canımsın.:)))
slm kızlar :)) çok tatlısınız.
inş. böyle devam eder. değerim 113 imiş. p.tesi ve çarşamba tekrar kan vermeye gidicem. inş. herşey çok iyi olr bu sefer. Allahım sıradaki tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inş. :))) zübeydecim, panadolcum , mercancım, qualtycim.... selcim.... aklıma u an gelmeyen tüm dünya tatlısı arkadaşım öpüyorum hepinzizi.
paylaştıgın için teşekkürler canımyok kuşum özel mözel :))))))))) ben zaten biliyodum bide idrarda çıkınca. hiç olmayacak gibi hissettiğim pek olmadı arada bi acaba dedim ama hep orada olduğunu bildim o yüzden havalara uçmadık. :)))). ama çok sevindik tabi hele bi ilk üç ayı hayırlısıyla atlatalım daha çok sevincez inş. şimdi daha inanamıyoruz. ilk bebeğimizi 9 hatalıkken kaybettiğimiz için. Allahım kimseelere yaşatmasın çok zor oluyo. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inş. eşimde mutlu oldu tabi ama oda benim gibi sanırım biraz büyümesini bekliyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?