slm kızlar biz geldikk :)))))) bu gün ilkkez nts girdik çok tuaf bir duygu yaaa melegimin kalp atışları gümbür gümbürr geliyordu maşallah sübhanallah 45 dakaka falan sürdü sonra doktorumuzla görüştük kızımı gördüm melegim benim 2kilo21 grm olmuş maşallah gelişimi gayet ii dedi ümit beyy 5 tane resim verdi bana diyorki topige koy resimleri benim sana güzel güzel resimler verdigimi söyle diyorrr :))))))))ama maşallah melegim çok güzelleşmiş bu arada ters dönmük kafası tam gögüslerimin arasında ayakları sol tarafımda poposuda rahim üzerinde baskı yapıyor zilli hala sancım var ümit bey bol bol dinlaen dedi birde 15 gün içinde sakın dogurma diyor biraz daha dişini sık dedi:)))))) 34 haftayı en azından geçmem gerekmiş yoksa bebek küveze girer dedi ay allahım korusunn inş 37 kadar dayanır bu zilli gelirkende diger eksiklerimizi aldık ne olur ne olmaz belki erken falan gelir diee biz tetbirli olalımda kızlar çok sancım var belim acayip agrıyorr fazla duramıyorm hepinizi çok öptüm yaradana emanetsinizz
azracim bosuna uzuyorsun tatli canini bak sana anlatayim transfer sonrasini, 10 dakika yat dedi doktor daha bu cumlesi bitmeden ayaktaydim toplamda sanirim 10 saniye yattim cunku altima ediyordum doktor transfere gec geldi ha geldi ha gelicek diye tuta tuta mahvoldum wc yakindi bir uc dort dakka afedersin isedikten sonra esim israr etti die laf olsun die uc dakika geri yattim:) ustune embroyologla on dakikaya yakin odasinda kavga ettim, embrom kotu durumdaydi niye kalan bir embroyoyu da cozdurmediniz die, o sinir bozukluguyla asagiya indik hastane onunde sigara kahve ohhh goturduk:))))))))!!!!!!!!!!! nasil olsa olmaz die sonra esimle arabada sinirden gulme krizine girdik aa ben bir sigara yakip digerini sonduruyorum embroyom kotu durumdaydi cunku embroyolog bile yuzde sekiz sans vermisti 2 embroyoya:)) sonra parkta durduk yuruduk ben gidip tenha bir agac altina yine isedim hatta:))
ama Rabbim buyuk oglumu bana bagisladi cok sukur ne kadar safmisim embroyolog bana yuzde sekiz sans ama ben bu az sansla ne hamileler gordum demisti hakliymis Rabbim yeterki can versin embroyolarimiza bunlara hic aldanma hepsi tefarruat. sen tabii sakin sigara icme ben sadece dusun ne kdar umutsuzdum die yazdim onu.:))
asprin konusuna gelince bircok doktor veriyor kanin sulansin die cunku hamilelikte kan pihtilasmasi oluyor onu engellemek icin kesinlikle ic ne verdiyse ay doktorun kaynananandan daha iyi biliyordur di mi ama:))) bircok doktor veriyor canim. icin rahat kullan faydasi var bu donem sonra kesecektir zaten.
Insallah senin de mujdeni alicagiz sonra sirada zubeydemiz var sonr apanadol evocum mavi mercan Insallah hepimiz anne olucagiz.
simdiden hayirli olsun transferin canim.
canım hayırlı olsun transferin inşallah miniğin sana tutunacak topikteki herkez sırayla müjdeli haberi vericek inşallah.
bende çok umutsuzdum transfer olana kadar bende içtim sigara hiç sakınmadım kendimi hiç güzel besleneyim diye uğraşmadım nasıl olsa tutmayacak diye ama tuttu çok şükür hiç belli olmuyor tatlım bende cumartesi transfer oldum pztsi işe başladım elinden geldiği kadar rahat olmaya çalış. 2 aralık 13. güne denk geliyor okadar sabredebilecekmisin gülüm 10. gün kanda baktırırsın canım.
bu arada coraspirin çok ama çok önemliymiş doktor ilaçların saatlerine dikkat edin aynı saatte almaya çalışın demişti ben birtek onu çok iyi yapmıştım bütün ilaçları saati saatine içmiştim. hayırlı olsun gülüm.
günaydın kızlarr biz geldik her kese güzel bir hafta diliyorm biizim saat 10:30 randevumuz var bakalım fıstıgım nasıl acılma devam etmişmi bir görelim inş bir sorunla karşılaşmayızzz .
azracım cnm benim hayırlı olsun tatlımm ben tranferden 15 dakika sonra lavaboya çıktım ve bende senin gibi eve geldim bak bir cadı büyütüyorm şimdi çok şükür merak etme allahın izniyle seninde öyle olcak rabbim yüzünü güldürsün bitanemm benim aminnn
özlemcim cigdemle dün konuştum maşallah her şey yolundaa merak etme bir sorun yok dedi allahın izniyle inş hepte böyle olcakkk ben çıkıyorm kızlar hazırlanıcam birazdan eşim gelir yaradana emanetsinizzz çok öptüm hepinizi:)
mercancım canım çok teşekkür ederim darısı sana olsun inş.:)) bu arada tedavin hayırlı uğurlu olsun Allahım yüzünü güldürsün.
azracım canım sende rahat olmaya çalış, inan bana ben pozitif aldım ama Rabbimin gücüne gitmesin hala rahat değilim. bu yol zor bi yol Allah heimizin yardımcısı olsun. veren Allah sonuçta o isterse herşey olur gönlünü rahat tutmaya çalış dayanamazsan benim gibi :) idrar kan bişiler yap benim 9. gün sabah idrarda çıkmıştı.
aysecim haberlerine cok sevindim cok sukur Rabbim 37inci haftalari gormeni de nasip etsin Insallah. zillimize soyle dursun durdugu yerde ekmek elden su golden yasiyor iste icerde simdi disarda ne var yok gazdi yok gurultuydu ne ugrasacak:)) sen anlat kizimiza boyle kali daha o annesi:)) kilousunda Masallah.
karatasozcum yok kizmam tamam sana versin kizi:)) ama senin de icinde kiz bebek daha cokmus bendeki gb o yuzden Insallah kizin olur bizim cadi da benim oglana kalir diyorum:))
zubeydecim az kalmis oh cok sevindim heycanla bekliyorum tedavini.
azracim sizde cok komikmissiniz gulerek okudum yazdiklarinizi:)) Rabbim yavruna saglikla kavustursun 9 ay sonra kollarinda olsun Insallah.
temmuzcum nasil oldun bu arada hamilelik belirtileri ne alemde? gaz migde:))
aysecim cigdonun haberlerini getirdigin icin de cok sagol, Rabbim yardimmciniz olsun. canim cigdom bir 32 haftaya gelsin ben rahatlayacagim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?