Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

mercancım canım çok teşekkür ederim darısı sana olsun inş.:)) bu arada tedavin hayırlı uğurlu olsun Allahım yüzünü güldürsün.
azracım canım sende rahat olmaya çalış, inan bana ben pozitif aldım ama Rabbimin gücüne gitmesin hala rahat değilim. bu yol zor bi yol Allah heimizin yardımcısı olsun. veren Allah sonuçta o isterse herşey olur gönlünü rahat tutmaya çalış dayanamazsan benim gibi :) idrar kan bişiler yap benim 9. gün sabah idrarda çıkmıştı.

mercancım canım çok teşekkür ederim darısı sana olsun inş.:)) bu arada tedavin hayırlı uğurlu olsun Allahım yüzünü güldürsün.
azracım canım sende rahat olmaya çalış, inan bana ben pozitif aldım ama Rabbimin gücüne gitmesin hala rahat değilim. bu yol zor bi yol Allah heimizin yardımcısı olsun. veren Allah sonuçta o isterse herşey olur gönlünü rahat tutmaya çalış dayanamazsan benim gibi :) idrar kan bişiler yap benim 9. gün sabah idrarda çıkmıştı.

saol canım benim sen neler yaptın seninde az kaldı tedavine :) regl oldunmu?

Tatlım 12-13 aralık gibi regli olurum ve tedavime başlarım ay sonu da transferim olmuş olur heralde :) bakalım bu sefer kısa protokol ya daha hızlı ilerler tedavi :)

ya ben bu yeni kk yı hiççççççççç sevmedimmm

slm kızlar biz geldikk :)))))) bu gün ilkkez nts girdik çok tuaf bir duygu yaaa melegimin kalp atışları gümbür gümbürr geliyordu maşallah sübhanallah45 dakaka falan sürdü sonra doktorumuzla görüştük kızımı gördüm melegim benim 2kilo21 grm olmuş maşallah gelişimi gayet ii dedi ümit beyy 5 tane resim verdi bana diyorki topige koy resimleri benim sana güzel güzel resimler verdigimi söyle diyorrr :))))))))ama maşallah melegim çok güzelleşmiş bu arada ters dönmük kafası tam gögüslerimin arasında ayakları sol tarafımda poposuda rahim üzerinde baskı yapıyor zilli hala sancım var ümit bey bol bol dinlaen dedi birde 15 gün içinde sakın dogurma diyor biraz daha dişini sık dedi:)))))) 34 haftayı en azından geçmem gerekmiş yoksa bebek küveze girer dedi ay allahım korusunn inş 37 kadar dayanır bu zilli gelirkende diger eksiklerimizi aldık ne olur ne olmaz belki erken falan gelir diee biz tetbirli olalımda kızlar çok sancım var belim acayip agrıyorr fazla duramıyorm hepinizi çok öptüm yaradana emanetsinizz

ayyy çok heyecanladım inş. kuşum inş. seninde halayı çekicez :)) evet kısa protokol bi çırpıda bitiyo :)
bu yeni kk yı bende hiç sevmedim eskisinin nesi vardı anlamadım niye değiştirdiler sanki.

karatasöz cnm maşallahh sana zübeydem seni arıycaktım kusura bakma arayamadım eşim teli işte bırakmışş o yüzden arayamadım heberin olsun biz iyiyiz şimdi bir şeyler yiyip yatacaz

canım benim maşallah kızımıza :))) tam vaktinde gelsin inş. annesini üzmesin. Allahım yardımcın olsun ayşecim. sık dişini kuşum tut accık daha içinde :)

saol bitanem benim darısı senin başına rabbim tamamaına erdirsin inşşş tatlım benimm kız erkek dogur kızımı vercem sanaa:)))))))))))))))))))))))))))))))
bu arada kızlar çok şükür acılma olmamış o günden sonra hamdolsun

:))))))))))) özlemle kapıştırcanmı kız beni :)))))))))))))).

maşallah açılmasın hele bi dursun vakti gelince herşey usulüyle olsun inş.

ana özlem konu$tu ben kendimi hamile hisediyom e$im beni gulmekten yerlere yapi$tirdi zaten en cokta ona taklmi$ti kafam...ben ilk transferimde doktor bitti dediginde sedeyden a$$agi inmi$tim doktor,yardimcilari e$im $ok olmu$ $a$kin bana bakiyolardi,bende noldu diye onlara .megersem bitti geri git diyomu$ inmeden.. napim doktor ecnebi fertig..yani bitti dedi bende acemi bitti deyince hadi bismillah deyip indim sedyeden odaya yürüyerek gitcem yani bu sonuncuda odada i$imiz bitti ben elbiselerimi giyiniyorum e$im sedeyeye yatti ayaklairni uzatti beni taklit ediyo sen böyle yaptin diyo,bide odada camera var takip ediliyos yani ...o an cok guldum coktum yere hatta dedim bunlara bi$ey olursa sebebi sensin diye :) umutluyum $imdi saol...rabbim hep guldursun in$allah seni böyle :)

aa ilaclarin zamaninnda icilmesi gerektigini hic bilmiyodum ben mesela...ben her gun tr saati ile 1-2 de uyaniyorum sabahim yok oglen hep yani uyandigim saati sabah aliyorum ben hep..dikkat etcem bundan sonra...canimcim valla ben sabredemem biliyorum ama gecen idrar testleri ypmistim sonuca 2 kez uzulmustum bu kez beklicem diyorum sonuna kadar...madem belli oluyo bu doktorlar neden 10. gunde vermiyo anlamiyorum :S aslinda ben yapabilirim ev doktorundan randevu alip..e$imle koni$im ben bi bunu...icimde bir umut var $imdi tesekkur ederim...

ay$em ay$em te$ekkür ederim bidenem...ama biliyosun bizde $uphe acabalar hic bitmez...hani sen bana dua ettircektin...cok ihtiyacim var te$ekkur her$ey icin..opuldun..

biliyorum böyle hissetmen cok normal...daha yolun ba$indasin korkularin var..bende tutsa bile sevinmicem en az 4 aya kadar :))) hayal i$te..sende takma kafana böyle güzel bir$ey ile mutlu etti rabbim seni in$allah bebi$ini kucagina almayida nasip etcek..

inş. canım benim.
seninde güzel haberlerini alıcaz inş. sonra hep beraber endişelene endişelene otururuz göbek büyütürüz :)) ay Allahım bi kucağımıza alsaydık hepimiz için dua ediyorum tüm isteyenlere versin Rabbim inş.

aysecim haberlerine cok sevindim cok sukur Rabbim 37inci haftalari gormeni de nasip etsin Insallah. zillimize soyle dursun durdugu yerde ekmek elden su golden yasiyor iste icerde simdi disarda ne var yok gazdi yok gurultuydu ne ugrasacak:)) sen anlat kizimiza boyle kali daha o annesi:)) kilousunda Masallah.
karatasozcum yok kizmam tamam sana versin kizi:)) ama senin de icinde kiz bebek daha cokmus bendeki gb o yuzden Insallah kizin olur bizim cadi da benim oglana kalir diyorum:))
zubeydecim az kalmis oh cok sevindim heycanla bekliyorum tedavini.
azracim sizde cok komikmissiniz gulerek okudum yazdiklarinizi:)) Rabbim yavruna saglikla kavustursun 9 ay sonra kollarinda olsun Insallah.
temmuzcum nasil oldun bu arada hamilelik belirtileri ne alemde? gaz migde:))
aysecim cigdonun haberlerini getirdigin icin de cok sagol, Rabbim yardimmciniz olsun. canim cigdom bir 32 haftaya gelsin ben rahatlayacagim:)

özlem nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…