Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

darisi siradaki arkadaslarimin basina cok mutluyum Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar hepimiz burda anneligi konusacagiz Allah'in izniyle Insallah.

karatasöz masallah canım rabbım tamamına erdırsın cok sevındım bu topiğin uğuruna gercekten inanıyorum hepimiz melklerımıze kavusacagız ınsallah sırayla dıger arkadaslararada rabbım nasıp etsın masalaaah
temmuzcum hayırlı olsun keseyi gormussun rabbım kucagına almayıda nasıp etsın canım

yavvv biliyordummmm biliyordummmm çok şükür iyi iyiye azaldık sayılı kişi kaldık hamiş olmayan :) bizlerde tez zamanda o duyguyu yaşayacağız inşallah sıra bende sanırımmm bu bayram hediyesi oldu benden de inşallah yeni yıl hediyesi olur karatasözümmmmmmmmmmmmmmm öpüyorum seniiii nasıl sevindiğimi anlatamam bilirsinnn sennn beni

cnm gözün aydın maaşallah ne güzel haberler geliyor darısı diğer arkadaşların başına değerin katlanarak artsın kocaman göbüşün sağlıklı minişin olsun inşallah

slm kızlar nasılsınız ben hamdolsun iyiyim yatmaya devam sanırım doguma kadar böyle yatıcam fazla giremiyorm kusura bakmayın beni merak eden arkadaşlarım çok tşk ederim şimdilik iyiyiz kızımda iyi agrıdan sabaha kadar uyumuyor kasıklarımdaki agrılar devam ediyor gene pazartesi d.r gidiyorz bakalım durumumuz ne bir bakalım inş acılma devam etmemiştir hepinizi çok öpüyorm
karatasöz tatlım tebrik ederim cnm rabbim tamamına erdirsin
kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın fazla oturamıyorm sadece durumumu bildirmek için girdim umarum hepiniz iyisizindir

kızlar bu arada kk igrenç olmuş bu ne yaffffff inş düzelir böyle kalkmaz

aysecim canim morelini hic bozma lutfen kizina Allah'in iznile saglikla vaktinde kavusacaksin. sen guzelce dinlen bizi habersiz birakma aklim hep sen ve cigdoda Rabbim yardimciniz olsun.

Tüylerim diken diken oldu :) Karatasözcüm gözlerimde sevinç göz yaşları ile yazıyorum canım tebrik ederim Rabbim kucağına almayoı nasip etsinnnnn
heyoooooooooooooooooo

Son düzenleme:
karatasoz tebrik ediyorum cok mutlu oldum,rabbim sonuna kadar saglikli sihhatli,kazasiz belasiz gitmeyi nasip etsin liste de ki herkez anne olma yolunda ilerliyo valla ...darsi basimiza insallah..bu arada arkadaslar bende ayin 19 da yani bayramin 4.gunu cuma gunu transfer oldum 3 kaliteli embriyo kondu doktor 2 koyalim dedi bende tutsa tutardi $imdiye dek 3 olsun dedim oda itiraz etmedi sanki oda farkindaydi...yarim saat uzandim cok SIKI$TIm tuvalete gittim 1 saatte öyle uzandiktan sonra yola ciktik 1 saatlik yol.yollardaki in$aat nedeni ile 3 saat oldu tuvalete gitmem gerekti gidemedim,yanlarim agridi felaket ..yollarda hoplaya ziplaya cukurlara bata cika geldik eve bi karamsarlik kapladi icimi sanki yolda bir$ey oldu piskolojisi var icimde ve cok yatmadim bu gun pc karsisinda oturdum..dolandim evde oyle ve hic umudum yok bilmiyorum evhammi bide doktor aspirin alttan fitil,birde bi ilac verdi bende elevit diye bi vitamin istedim verdi ama kayinvalidem aspirini kadinlar cocuk du$urmek isteyince kullanliyolar diyo icime bir $uphe dü$tü bir bilgisi olan yazarsa sevinirim...icimde bir$ey varmi$ gibi hissetmiyorum... test gunu 2 aralik...

azracim bosuna uzuyorsun tatli canini bak sana anlatayim transfer sonrasini, 10 dakika yat dedi doktor daha bu cumlesi bitmeden ayaktaydim toplamda sanirim 10 saniye yattim cunku altima ediyordum doktor transfere gec geldi ha geldi ha gelicek diye tuta tuta mahvoldum wc yakindi bir uc dort dakka afedersin isedikten sonra esim israr etti die laf olsun die uc dakika geri yattim:) ustune embroyologla on dakikaya yakin odasinda kavga ettim, embrom kotu durumdaydi niye kalan bir embroyoyu da cozdurmediniz die, o sinir bozukluguyla asagiya indik hastane onunde sigara kahve ohhh goturduk:))))))))!!!!!!!!!!! nasil olsa olmaz die sonra esimle arabada sinirden gulme krizine girdik aa ben bir sigara yakip digerini sonduruyorum embroyom kotu durumdaydi cunku embroyolog bile yuzde sekiz sans vermisti 2 embroyoya:)) sonra parkta durduk yuruduk ben gidip tenha bir agac altina yine isedim hatta:))
ama Rabbim buyuk oglumu bana bagisladi cok sukur ne kadar safmisim embroyolog bana yuzde sekiz sans ama ben bu az sansla ne hamileler gordum demisti hakliymis Rabbim yeterki can versin embroyolarimiza bunlara hic aldanma hepsi tefarruat. sen tabii sakin sigara icme ben sadece dusun ne kdar umutsuzdum die yazdim onu.:))
asprin konusuna gelince bircok doktor veriyor kanin sulansin die cunku hamilelikte kan pihtilasmasi oluyor onu engellemek icin kesinlikle ic ne verdiyse ay doktorun kaynananandan daha iyi biliyordur di mi ama:))) bircok doktor veriyor canim. icin rahat kullan faydasi var bu donem sonra kesecektir zaten.
Insallah senin de mujdeni alicagiz sonra sirada zubeydemiz var sonr apanadol evocum mavi mercan Insallah hepimiz anne olucagiz.
simdiden hayirli olsun transferin canim.

Son düzenleme:
günaydın kızlarr biz geldik her kese güzel bir hafta diliyorm biizim saat 10:30 randevumuz var bakalım fıstıgım nasıl acılma devam etmişmi bir görelim inş bir sorunla karşılaşmayızzz .
azracım cnm benim hayırlı olsun tatlımm ben tranferden 15 dakika sonra lavaboya çıktım ve bende senin gibi eve geldim bak bir cadı büyütüyorm şimdi çok şükür merak etme allahın izniyle seninde öyle olcak rabbim yüzünü güldürsün bitanemm benim aminnn
özlemcim cigdemle dün konuştum maşallah her şey yolundaa merak etme bir sorun yok dedi allahın izniyle inş hepte böyle olcakkk ben çıkıyorm kızlar hazırlanıcam birazdan eşim gelir yaradana emanetsinizzz çok öptüm hepinizi:)

günaydınnnn kızlarrr ve minik pıtırcıklarrr :) ve sonunda işe başladımmm yineee ama ben daha dinlenmemiştim kiii :))))))) hepinizi özledimmm

canım hayırlı olsun transferin inşallah miniğin sana tutunacak topikteki herkez sırayla müjdeli haberi vericek inşallah.
bende çok umutsuzdum transfer olana kadar bende içtim sigara hiç sakınmadım kendimi hiç güzel besleneyim diye uğraşmadım nasıl olsa tutmayacak diye ama tuttu çok şükür hiç belli olmuyor tatlım bende cumartesi transfer oldum pztsi işe başladım elinden geldiği kadar rahat olmaya çalış. 2 aralık 13. güne denk geliyor okadar sabredebilecekmisin gülüm 10. gün kanda baktırırsın canım.
bu arada coraspirin çok ama çok önemliymiş doktor ilaçların saatlerine dikkat edin aynı saatte almaya çalışın demişti ben birtek onu çok iyi yapmıştım bütün ilaçları saati saatine içmiştim. hayırlı olsun gülüm.

iyi olmanıza çok sevindim canım. güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma emi ervanın güzel annesi.
ayrıca bende yeni siteyi hiç beğenmedim.

günaydınnnn kızlarrr ve minik pıtırcıklarrr :) ve sonunda işe başladımmm yineee ama ben daha dinlenmemiştim kiii :))))))) hepinizi özledimmm

sen zaten nezaman dinlenicen ben bilemiyorum neyseee.
geçen bayram sen hastalanmıştın galiba bu bayramda ben hastalandım burunlarım tıkanıp duruyor bitki çayı demledim şimdi onu içicem inşallah zararlı olmaz ıhlamur kuşburnu tarçın falan var içinde ama nefes alamıyorum biranönce iyileşmem lazım.

günaydınlar arkadaşlarrrr;

Dün gece regl oldum ve Çarşamba sabahı için hastaneden randevu aldım.Eğer herşey yolundaysa dondurulmuşlarla yola devam :)
3. transferimiz olcak,iki embriyo ile bu sefer hayırlısı inşallahhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…