canım benim keşke gerçeğini verebilsem :) öpüyorum seni dualarım seninle. çıkmam lazım.
slm kızlar :)) çok tatlısınız.
inş. böyle devam eder. değerim 113 imiş. p.tesi ve çarşamba tekrar kan vermeye gidicem. inş. herşey çok iyi olr bu sefer. Allahım sıradaki tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inş. :))) zübeydecim, panadolcum , mercancım, qualtycim.... selcim.... aklıma u an gelmeyen tüm dünya tatlısı arkadaşım öpüyorum hepinzizi.
karatasoz tebrik ediyorum cok mutlu oldum,rabbim sonuna kadar saglikli sihhatli,kazasiz belasiz gitmeyi nasip etsin liste de ki herkez anne olma yolunda ilerliyo valla ...darsi basimiza insallah..bu arada arkadaslar bende ayin 19 da yani bayramin 4.gunu cuma gunu transfer oldum 3 kaliteli embriyo kondu doktor 2 koyalim dedi bende tutsa tutardi $imdiye dek 3 olsun dedim oda itiraz etmedi sanki oda farkindaydi...yarim saat uzandim cok SIKI$TIm tuvalete gittim 1 saatte öyle uzandiktan sonra yola ciktik 1 saatlik yol.yollardaki in$aat nedeni ile 3 saat oldu tuvalete gitmem gerekti gidemedim,yanlarim agridi felaket ..yollarda hoplaya ziplaya cukurlara bata cika geldik eve bi karamsarlik kapladi icimi sanki yolda bir$ey oldu piskolojisi var icimde ve cok yatmadim bu gun pc karsisinda oturdum..dolandim evde oyle ve hic umudum yok bilmiyorum evhammi bide doktor aspirin alttan fitil,birde bi ilac verdi bende elevit diye bi vitamin istedim verdi ama kayinvalidem aspirini kadinlar cocuk du$urmek isteyince kullanliyolar diyo icime bir $uphe dü$tü bir bilgisi olan yazarsa sevinirim...icimde bir$ey varmi$ gibi hissetmiyorum... test gunu 2 aralik...
günaydın kızlarr biz geldik her kese güzel bir hafta diliyorm biizim saat 10:30 randevumuz var bakalım fıstıgım nasıl acılma devam etmişmi bir görelim inş bir sorunla karşılaşmayızzz .
azracım cnm benim hayırlı olsun tatlımm ben tranferden 15 dakika sonra lavaboya çıktım ve bende senin gibi eve geldim bak bir cadı büyütüyorm şimdi çok şükür merak etme allahın izniyle seninde öyle olcak rabbim yüzünü güldürsün bitanemm benim aminnn
özlemcim cigdemle dün konuştum maşallah her şey yolundaa merak etme bir sorun yok dedi allahın izniyle inş hepte böyle olcakkk ben çıkıyorm kızlar hazırlanıcam birazdan eşim gelir yaradana emanetsinizzz çok öptüm hepinizi:)
günaydınnnn kızlarrr ve minik pıtırcıklarrr :) ve sonunda işe başladımmm yineee ama ben daha dinlenmemiştim kiii :))))))) hepinizi özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?