Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim sağol şimdilik herhangibir hamilelik belirtisi yok daha erken sanırım 6. haftadayız henüz cumartesi randevumuz var iple çekiyorum bu arada eltim kaynım zübeyde arkadaşlar herkez seninki erkek olacak diyor bende bugün farkında olmadan oğluşum diye sevdim galiba benimde erkek hayırlısı kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsunda.

temmuzum senin transfer tarihin ne zamandı bide kaaç kere kan verdin gebelik için

zübeydeeeeeeee kuzum neden ilk sayfanın hamile listesi öyleeee :) temuuzumla ben yoooğuuzz

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.........................DONDURULM UŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMıLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
38.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.DÖNEM :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................çok yakında
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............
21.SOWAY.................................1.DENEME. ..............ANKARA TÜP BEBEK.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA.......................... ÇOK YAKINDA YENİDEN
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................ÇOK YAKINDA YENİDEN
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
21.SOWAY................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.ALS 17..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.MAVİ MERCAN....................... (YAKIN ZAMANDA YENİDEN)
24.30 TEMMUZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
25.KARATASÖZ.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
temmuzum senin transfer tarihin ne zamandı bide kaaç kere kan verdin gebelik için

canım benim transfer 23 ekim cumartesi oldu ben 9. gün baktırdım 44 çıktı 11. gün baktırdım 163 çıktı merkezimi aradım hemşire çok iyi katlanmış birdaha yaptırmana gerek yok dedim ama ben dayanamadım 13. gün yaptırdım 333 çıktı canım.

bu yeni k.k ya alışamadım bende ya çok garip olmuş
eskisi nin suyumu çıktı acaba gayet güzel geçinip gidiyorduk.

canım nasılsın morelini ne olur yüksek tut içime doguyor bu sefer olacak test günün ne zaman coraspirin çok önemli canım ihmal etme tr. doktorların genelde hepisi veriyor ve ben tedaviye başlamadan başladım kullanmaya dr bana hayatın boyuncada kullan dedi zararı yok faydası var dedi güzel haberlerini dört gözle bekliyorum öpüyorum..

Ayşecigim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına cimcimeye söyle sakin sakin beklesin orda senide üzmesin öpüyorum

topikte güzel haberler olması insanı sevindiriyor morel oluyor insana
zübeydecigim sıra sende inşallah yeni yıla sevinçli haberle girersin
özlemim nasılsın canımız nasıl annesini üzmüyor dimi kendine iyi bak
mavimercan canım seninde tedavin hayırlı olsun şimdiden bol şans
yarın işe başlıyorum heycan dorukta kafam dagılsın dedim sanki dagılacakmı onuda yaşayıp görecegim sevgiler kızlar

temmuzcum simdi gitsen kalp atisini kesin alirsin niye cumartesini bekliyorsun kizlar ben cok mu sabirsizim neyim ama bazen inanmiyorum sizlerin bu sabrina, Masallah.canim senin haftalarinda baslamisti bulantim ama bazen kadinlar gercekten cok rahat geciriyor ilk uc ayi umarim sen de oyle olursun hos gerci ben migdem bulandikca cok sukur deyip zil takip oynayasim geliyordu:)) sana hangisi uyarsa oyle olsun Insallah.cinsiyette Rabbim gonlundekini versin herkese Insallah.
panadolcum cok cok iyi yapiyorsun bence ise baslamakla ne olursa olsun evde durup kurmak gb olmaz calisinca inan cok sevindim zaman bir an once gecsin sonucunu hayirlisiyla iyi bir sekilde al ve bebegimizi yollasin Rabbim en kolay en saglikli sekilde Insallah. sagol canim ben cok sukur iyiyim arada kuruyorum korkuyorum(

Panadol; işe başlamana çok sevindim.. Şimdiden hayırlı olsun canım... Kafan dağılır, kendini daha az dinlersin.. Çok iyi gelecek sana bu süreç... Gözün aydın...

canımcım benimde sabırdan değil gülüm ben şimdi keseyi 13 kasımda gördüm ya bana 15 gün sonraya randevu verdi kalp atışı için oda ayın 27 sine denk geliyor ben geçen hafta sonu içim içimi yedi ve eşimle evimize yakın bir hastaneye gittik doktor tahmini transfer tarihine göre 6. haftasında dedi ve kalp atışını gördük ekranda bir nokta yanıp sönüyordu ben dinlayabilirmiyiz dedim doktor bebek için sakıncalı makinanın doplerini açmam lazım ama istesende açamam bebeğin şifrelerinin oluştuğu organlarının oluşmaya başladığı dönem hiç gerek yok kuvvetli sinyal yollamaya dedi. bende rahatladım ama bu cumartesi kendi merkezim bebeğin kalp atışını dinleticek muhtemelen. hatta sanada doktor iyi bişey değil dinlemek diye hemen kısa kesmişti hatırladığım kadarıyla durum böyle gülüm.
şimdilik bizim bebeğe herkez erkek diyor benim hiç hissiyatım yok ama farketmez kız erkek yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun.

canım benim tekrar tebrik ederim yeni işin hayırlı olsun sağ ayağını atarak gir içeri
sana çok iyi gelicek hem maddi hem manevi göreceksin tekrar hayırlı olsun gülüm yeni işin.

canım slm sen nasıl oldun umarım atlattın gribi ay sorma çok iğren. k.k. hep böylemi devam edecek anlamadım..

ben daha iyiyim ama tam anlamıyla atlatmış değilim boğazlarım pek düzelmedi ama biraz zamanalır Allahtan yinede çabuk toparlandım 3 günde ayağa kalktım çok şükür.

Slm kızlar nasılsınız ay allahım ya bu kk ne olmuş böyle kaç saattir girmeye çalışıyorm habire beni atıyorlar burdan allahım yaaaa maffolmuş valla burası valla hiç içimden girmek gelmiyor artıkkk

kizlar site deli etti beni de girilmiyor boyle olursa bir sure gelmem cunku basinda oturup surekli denemek gerekiyor.
temmuzcum kalp atisini dinlemeye gerek yokki kalp atisini almissiniz iste, dinlemek anne sevinsin die:)) onlar atis sayisina falan bakiyor dinlemeselerde gozun aydin Masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…